9 parasta ja hyödyllistä lompakkoa matkustamiseen

Passilompakot ovat erittäin tärkeitä paljon matkustaville. Se on myös tärkeä lisävaruste jokaiselle matkustajalle. Sen avulla voit järjestää kaikki matkustusasiakirjasi kätevästi. Useimmissa passilompakoissa on nyt RFID -ominaisuus, jotta passi pysyy turvassa kaikenlaisilta sähkömagneettisilta signaaleilta ja mahdollisilta hakkerointiuhkilta. Seuraavassa kuvataan erilaisia ​​passihaltijoita pitäen mielessä kätevimmät matkustajille sopivat.

Uusimmat ja tyylikkäät passilompakot miehille ja naisille Toursissa:

Meidän on tarkasteltava 9 parasta lompakkomallia passille.

1. Klassinen passilompakko:

passilompakot

Materiaaleja, kuten nailonia tai puuvillaa, voi olla saatavilla nyt paljon, mutta nahkaa on lähes mahdotonta voittaa minkä tahansa lompakon materiaalina. Klassinen passin haltijan lompakko olisi valmistettu nahasta, ja siinä olisi mahdollisuus pitää passisi ja kaikki matkustusasiakirjasi synkronoituna asianmukaisella tavalla. Lompakossa on myös älykkäästi muotoiltu tila kynälle, ja tämä tiivistää sopimuksen.

2. Ohut passilompakko:

Ohut Passport -lompakko

Tämä on sopivin tyyppi niille, jotka haluavat säilyttää tyylinsä ja matkustaa mahdollisimman vähän. Kauniisti suunniteltu niin, että passi ja mikrokynä ovat aina käsillä, erittäin tyylikäs ohut passin haltija on pienennetty versio klassisesta nahkapassilompakosta.

3. Notebook Passport -lompakko:

Notebook Passport Lompakko

Jos et voi pitää kirjoittamistarvetasi hallittuna milloin tahansa, tämä on oikea valinta sinulle. Pienen muistikirjan säilyttäminen passin ja matkustusasiakirjojen avulla sallii muistiinpanon pienimmätkin yksityiskohdat matkoistasi. Passin matkalaukun kauniisti muotoiltu nahkaverhoilu antaa sinulle hyvän syyn hymyillä.

4. Metallinen passilompakko:

Metallinen passilompakko

Ei minimalisteille, tee lausuma metallisella miesten passilompakolla. Sileä nahkaverhoilu ja nikkelimetalli ulkopuolelta, passisi on turvattu melkein kaikelle. Siinä on myös mahdollisuus tallentaa muutama korttisi.

5. Vetoketjullinen passilompakko:

Vetoketjullinen passilompakko

Jos joudut kantamaan myös perheenjäsentesi passia ja tarvitset tarpeeksi tilaa erittäin turvallisesti, vetoketjullinen perhepassilompakko sopisi sinulle parhaiten. Useita taskuja ja korttipaikkoja, jotka on kiinnitetty vetoketjulliseen ympäristöön, voit myös säilyttää kohtuullisen määrän matkustusasiakirjoja turvassa. Kaikki ilman liian suurta tilaa, tämä on älykäs matkapassilompakko.

6. Kirjekuortyyppinen passilompakko:

Kirjekuoretyylinen Passport -lompakko

Kirjekuorityylinen passilompakon nahka on hämmästyttävä tallennuskapasiteetin kanssa. Tämä on kauniisti muotoiltu nahalla siten, että voit tallentaa kaikki tärkeät tunnuksesi samaan paikkaan. Tämä sopii sinulle parhaiten, jos sinulla on tapana tehdä rahalompakostasi kömpelö miljoonilla kuiteilla.

7. Monikäyttöinen passilompakko:

Monikäyttöinen passilompakko

Miksi rajoittaa mielikuvitustasi? Ota kaikki irti passilompakostasi ja pidä kännykkä, luottokortit, kynät pinottuina oikein sisään. Canvas -passin haltijan mukana tulee myös vetoketju, jotta kaikki aarteet turvataan, vaikka sinulla olisi kiire. Tämä on ihanteellinen passilompakko miehille, jotka ovat kömpelöitä koko ajan.

8. Krokotiilinahkainen passilompakko:

Krokotiilinahkainen passilompakko

Kaksi hihaa ja kaunista muotoilua voit odottaa krokotiilikuvioidulta nahkapassilompakolta. Tyylikäs ulkopuoli ja kätevä sisustus tarttuvat varmasti moniin silmämuniin. Ihmiset varmasti kadehtivat käsissäsi olevaa kauneutta ja arvaavat ensiluokkaisesta lentämisestäsi, vaikka olisit taloudellisesti menossa.

9. Värikäs passilompakko:

Värikäs Passport -lompakko

Miksi olisit tylsää valinnassasi passilompakkoon, kun päivittäinen tyylisi on kyse väreistä. Roiskuta joitain värejä lentokentällä, kun lähdet sisään kauniilla passilompakolla. Ole funky ja pistä värejä, tietysti mukavuutta silmällä pitäen. Useat taskut ja valikoima hienoja värejä tekevät tästä passi lompakosta naisille yhden arvostetuimmista omaisuuksistasi.

Passin haltija tai passilompakot ovat kokeneet paljon kehitystä viime aikoina. Saatavilla on ainutlaatuisia malleja ja tyyppejä, joista voit valita tarpeidesi mukaan. On olemassa monia passilompakkoja, jotka antavat sinulle tarpeeksi tilaa matkapuhelimen, rahan ja tärkeiden asiakirjojen säilyttämiseen yhdessä paikassa.