9 yksinkertaista ja pientä luottokorttilompakkoa miehille ja naisille

Lompakot ovat pieniä haltijoita, joilla kuljetetaan rahaa, kortteja, henkilökortteja ja muita pieniä tavaroita paperin muodossa. Lompakkoja on monenlaisia, jotka on valmistettu eri kankaista. Jokaisella tyypillä on oma käyttötarkoituksensa. Tekniikan kehittyessä rahan käyttö käteisenä vähenee, ja se on otettu luottokorteilla.

yksinkertaisia ​​ja pieniä luottokorttilompakkoja miehille ja naisille

Käteisen kantamisen sijasta kannamme korttimme huolellisesti ja pidämme sen järjestyksessä lompakossamme. Mutta jokaista lompakkoa ei ole tehty korttien säilyttämiseen; on luotu luottokortin haltijan erityinen lompakko, jossa voit pitää ne turvassa. Sekä miehet että naiset tarvitsevat pienen luottokorttilompakon, joka voidaan helposti pitää taskussa ja käsilaukussa.

Luottokorttilompakkojen uudet ja parhaat mallit:

Miesten mieluummin vähemmän suunnitellut, kun taas naisten, kuten tavallista, vaativat kauniit lompakot ja tyylit. Tässä on joitain parhaita luottokorttilompakkotyylejä, joita miehet ja naiset rakastavat.

1. Alumiininen luottokortin haltijan lompakko:

alumiini-luottokortti-haltija-lompakko

Alumiiniset luottokorttilompakot näyttävät pieneltä salkulta. Lompakon sisällä on monia tapauksia, joissa kortteja voidaan pitää järjestyksessä. Alumiini ei ole kuin muut raskaat metallit, se on jopa kevyempi kuin nahka lompakot.

2. Nahkainen Bifold -luottokorttilompakko:

bifold-lompakko

Bifold -lompakossa on kaksi taitosta ja jokaisessa taitossa on tilaa korttien säilyttämiseen. Se on yleensä valmistettu nahasta ja myös muista kankaista. Se on miesten luottokorttilompakko, joka mahtuu helposti taskuun.

3. Luottokortin kytkimen lompakko:

kytkin-lompakko

Se on paras luottokorttilompakko naisille. Siinä on kauniita malleja, jotka on tehty lompakon ulkopuolelta ja sisällä olevia laukkuja korttien pitämiseksi. Sitä ei tarvitse laittaa käsilaukun sisälle; voit kantaa sitä pitämällä sitä.

4. Magic Wallet -luottokortin haltija:

maaginen lompakko

Kuten nimi viittaa taikuuteen, se on todella maaginen lompakko. Voit avata lompakon miltä tahansa puolelta, vasemmalta tai oikealta, ja se pysyy edelleen kiinni. Sisällä on hihnat molemmin puolin korttien pitämiseksi. Tämä on paras lompakko varkaan huijaamiseen.

5. Mini -luottokorttilompakko naisille:

minilompakko

Se ei ole liikkuva kansi; se on luottokorttien lompakko. Nahka peittää alumiinikotelon, joka on pop-out-luottokorttilompakko. Kaikki kortit tulevat ulos järjestetysti tuhlaamatta aikaa katsomalla sisälle saadakseen tietyn kortin. Se on erittäin kätevä lompakko.

6. Naisten Nylon -lompakko luottokortille:

nylon-lompakko

Jos pelkäät muuttaa sateella korttisi kanssa, nailonlompakko tekee sinulle hyvää. Siinä on vedenpitävä laatu, joka pitää korttisi ja käteisesi turvassa epäsuotuisalla säällä. Nämä ovat jopa erittäin kevyitä ja saatavilla useissa väreissä.

7. Luottokortin ohut lompakko:

ohut lompakko

Ohut lompakko on kortti, johon mahtuu muita kortteja. Se on lompakko, joka ei pullistu, se on ohut lompakko. Tämä luottokorttilompakko voidaan säilyttää missä tahansa helposti ja paras paikka säilyttää se paidan etutaskussa.

8. Trifold Wallet Miesten:

kolminkertainen lompakko

Jos sinulla on liikaa kortteja ja bifold ei riitä sinulle, hanki kolminkertainen lompakko, joka tarjoaa enemmän tapauksia korttien asettamiseen siihen. Se on saatavana sekä miehille että naisille pienellä tyylimuutoksella.

9. Snap Credit Card Wallet Naisten:

snap-lompakko

Se on luottokortin haltijan lompakko, jossa on napsahdus, joka suojaa kortteja siten, että ne eivät liukua koteloista. Se on monikäyttöinen lompakko, joka kuljettaa jopa muita pieniä asioita ketjun osassa korttien lisäksi.

Päivä ilman lompakkoa on mahdotonta, ja uuden rahan, eli luottokortin, on oltava läsnä ostaakseen pieniä asioita suurista asioista. Luottokortin haltijan lompakot varmistavat meille, että kortit säilytetään turvallisesti paikassa. Korttien järjestäminen ja säilyttäminen on paljon helpompaa korttikoteloiden lompakkojen avulla.