9 uusinta lyhyttä kampausta naisille, joilla on paksut hiukset

On tärkeää muotoilla hiukset hiusten tiheyden, kasvotyypin ja hiusten rakenteen mukaan. Jos sinulla on paksut hiukset, kaikki kampaukset eivät sovi sinulle. Tämän on vaikea päättää kukaan muu paitsi kampaajat ja kampaajat. Voit kuulla heitä ennen hiusten muotoilua ja lukea seuraavat ehdotukset lyhyistä kampauksista naisille, joilla on paksut hiukset.

lyhyet kampaukset paksuihin hiuksiin

Lyhyet aliarvostus paksut hiukset 2018:

Tässä on luettelo uusimmista lyhyistä kampauksista paksujen hiusten naisille Intiassa.

1. Käänteinen Bob -leikkaus paksuille hiuksille:

Lyhyet kampaukset paksuille hiuksille 1

Tämä kampaus on erinomainen valinta naiselle, jolla on paksut rinnat ja haluaa pitää ne lyhyinä. Käänteisellä Bobilla olisi edessä pidemmät reunat, jotka kehystävät kasvot ja lyhyemmät hiukset takana. Se sisältää myös karvanpäiden kapenemisen ihoa kohti, jolloin saadaan tasaisempi ja kevyempi ulkonäkö.

2. Tyylikäs Pixie -tyyli ja korostus:

Lyhyet kampaukset paksuille hiuksille 2

Jos haluat leikata paksut hiukset, hyvin lyhyet, voit valita pixie -kampauksen, jossa on hieman tummaa väriä. Se on ihana tyyli vanhemmille naisille ja naisille, jotka haluavat olla hyvin huolettomia hiustenhoitotuotteistaan. Pixie -kampaus sopii naiselle, jolla on pitkät tai soikeat kasvot enemmän kuin pyöreät kasvot.

3. Edgy Layered Hairstyle paksuille hiuksille:

Lyhyet kampaukset paksuille hiuksille 3

Tämä kampaus voi olla valinta kaikille, onko hän nuori tai vanha, laiha tai lihava. Hiukset muotoillaan kerroksittain tai vaiheittain, jotka voivat vähentää hiusten määrää. Kokeile tätä kampausta, jos haluat piilottaa kasvosi pyöreyden. Tämä leikkaus on hyvä keski-ikäiselle naiselle.

4. Ei niin symmetrinen Bob Cut:

Lyhyet kampaukset paksuille hiuksille

Epäsymmetrinen kampaus on hyvä vaihtoehto naiselle, joka pystyy harjoittamaan tyylikästä leikkausta. Se on leikattu ilman symmetriaa ja antaa hyvin erilaisen ilmeen eri kulmista. Hiukset ovat toiselta puolelta hieman pidemmät kuin toiset. Se on muodikasta ja sen yllään pitäisi olla rohkea lähtevä henkilö.

5. Lyhyt pop -leikkaus paksuille hiuksille:

Lyhyet kampaukset paksuille hiuksille 5

Haluatko tehdä hiuksillesi jotain erilaista? Kokeile pop -kampausta, joka on aivan laatikosta violetilla korostuksella ja epäsymmetrisellä leikkauksella. Hiustesi erottuu joukosta paksun hiusten määrän, erilaisen tekstuurin ja muotoilun vuoksi. On ehdottoman tärkeää, että pidät hiustenleikkausta luottavaisena.

6. Tyylikäs Bob otsatukka:

Lyhyet kampaukset paksuille hiuksille 6

Tyylikäs bob -kampaus, jossa otsatukka otsalla, on erinomainen vaihtoehto nuorille naisille, jotka ovat valmiita leikkaamaan hiuksensa lyhyiksi. Hiukset tasoitetaan ja raskaat otsatukka leikataan symmetrisesti kulmakarvojen kanssa. Tämä tyyli korostaa kauniita silmiäsi ja saa sinut näyttämään nuorelta.

7. Yksi pituus lyhyt paksu hiustenleikkaus:

Lyhyet kampaukset paksuille hiuksille 7

Tämä on mielenkiintoista, että voit saada hiusten leikkauksen suoriksi, mikä on täysin tylsä, jotta saat hyvän ilmeen. Paksut hiukset näyttävät hyviltä, ​​kun ne ovat lyhyitä ja reunat ovat tylsiä. Hiusten pituus olisi leuan ympärillä ja hapsut yhtä pitkät. Kaikenlaiset kasvojen muodot täydentävät tätä kampausta.

8. Alleleikattu paksu kampaus:

Lyhyet kampaukset paksuille hiuksille 8

Kaikki naiset eivät voi harrastaa tätä kampausta, koska se on muotoiltu melko rohkeasti. Tämä hiustenleikkaus on mahdollista vain paksujen hiusten kanssa. Osa hiuksista on melkein ajeltu ja toinen osa lyhyet aaltoilevat hiukset. Tämä voi olla huomiota hakeva kampaus kaikille.

9. Lyhyt korkkileikkaus:

Lyhyet kampaukset paksuille hiuksille 9

Haluatko käyttää hiuksiasi kuin korkkia? Kyllä, voit käyttää sitä, jos sinulla on paksut, pehmeät hiukset, jotka voidaan leikata suoraan ja symmetrisesti korkin suhteen. Hiusten väri voi olla mielenkiintoinen ja vaihtelee valkoisesta punaiseen.

Olemme maininneet monia lyhyitä kampauksia, jotka eivät ole tavanomaisia ​​paksujen hiusten muotoiluun tällä kaudella. Joten älä odota ja kokeile sitä.