9 Perinteiset sivut Maang Tikka -mallit Trendissä

Tällä hetkellä on trendi käyttää maang tikkaa toisella puolella. Aiemmin oli maang tikka ketjulla pään keskellä. Mutta nyt on saatavilla maang tikkaa. Tämä on nykyajan vaatimus. Mielikuvituksella se herättää myös kiinnostusta. Itse asiassa kaikki julkkikset käyttävät tätä mallia. Tämä on yleistä Mughal -naisilla. He asettivat Jhumarin kaltaisen suunnittelun pään puolelle. Ja idea sivusta maang tikka on peräisin siitä Mughal Jhumarsista. Tämä on eräänlainen edistynyt lisävaruste päähän.

Side Maang Tikka -mallit

Uusimmat ja kauniit Maang Tikka -mallit yhdellä puolella naisille muodissa:

Tässä ovat parhaat maang tikkan mallit sivujousilla.

1. Pearl String Side Maang Tikka:

Helmilangan puoli Maang Tikka

Tämä on niin kiehtova sivutikka, jossa on helminauhat. Toisella puolella on kerroksia pieniä helminauhoja ja otsassa yksi iso puolikuun muoto. Nämä helmikerrokset näyttävät karismaattisilta ja vaalealta. Se parantaa kasvojen yleistä hehkua.

2. Sivu Jhumar Maang Tikka:

Sivu Jhumar Maang Tikka

Tämä on Mughalin inspiroima puoli tikka -koruja. Pään toisella puolella roikkuu iso jhumarin kaltainen muotoilu. Sen päällä on useita pieniä ketjuja, jotka on yhdistetty riipukseen. Näillä ketjuilla on pienikokoisia värikkäitä kiviä.

3. Sivu pyyhkäisi Maang Tikka:

Sivulla pyyhkäisi Maang Tikka

Tämä on kuninkaallinen muotoilu maang tikkassa, jossa on sivujouset. On yksi iso pyöreä riipus, jossa on yksi oranssi kivi. Tämä iso riipus on yhdistetty kolmeen pieneen naruun ja pieneen pyöreään riipukseen. Tässä riipuksessa on kolme riviä narua, joissa on kohokuvioita.

4. Sivumughal Maang Tikka:

Sivumughal Maang Tikka

Tämä on toisella puolella maang tikka, jossa on joukko pyöreää linkkiä. Erilaisia ​​päärynän muotoisia valkoisia kiviä on kiinnitetty. On yksi kukkakuvio, jonka keskellä on kivi. Tikan lopussa roikkuu päärynän muotoisia helmiä. Valkoisen kiven ja helmien seos vaikuttaa hämmästyttävältä.

5. Toisen puolen raskas Maang Tikka:

One Side Heavy Maang Tikka

Tämä on niin painava tikka, jossa on punaisia ​​helmiä. Punaisia ​​helmiä on kolme riviä. Keskellä on raskas riipus, jossa on paljon malleja. Riipuksessa on valkoinen ja punainen kivi. Tämä iso riipus kattaa lähes koko pään. Keskellä on myös yksi ketju.

6. Kundan Matha Patti:

Kundan Matha Patti

Tämä on vain upea maang tikka sivujousilla. Siinä on kolme pyöreää helmisarjaa ja yksi ylimääräinen kultalanka, johon on kiinnitetty pieniä kultahelmiä. On avoimen kuun muotoinen iso riipus, jossa valkoinen kivi ja helmi keskellä. Rivi helmiä on yhdistetty riipukseen kattokruunumuotoon.

7. Diamond Studded Matha Patti:

Diamond Studded Matha Patti

Tämä puoli tikka on kohokuvioitu timanteilla ja yhdellä valkoisella kivellä. Kukkakuvioita on kolme riviä. Tässä kukkakuviossa on kohokuvioituja pieniä timantteja. Yksi keskikokoinen kukkakuvio on timanttisessa riipuksessa. Tässä riipuksessa on yksi valkoinen kivi.

8. Sivukerroksinen Maang Tikka:

Sivukerroksinen Maang Tikka

Se on neljä kerroksista kivistä nastoitettua sivujousta. Tämä merkkijono lisää hehkua kampaukseen. Se on koristeltu valkoisilla kivillä. Nämä merkkijonot on kiinnitetty kukilla molemmin puolin. Tämä kukkakuvio on koristeltu valkoisella kivellä, joka loistaa peilinä.

9. Upea Single Line Maang Tikka:

Upea Single Line Maang Tikk

Tällä puolen tikkalla on paksu yksi merkkijono. Tämä yksi merkkijono näyttää hämmästyttävältä suunnittelultaan. Päärynän muotoinen valkoinen kivi on kiinnitetty puoleen osaan yksisäikeistä. Tämä yksi merkkijono maang tikka lisää glamouria kuvaasi. Se saa modernin kosketuksen sen herkällä muotoilulla.

Side maang tikka on tulossa kuuluisaksi päivä päivältä. Se on saavuttanut suosionsa ja kuuluisuutensa, kun julkkikset käyttävät enemmän. Se on kuitenkin sitten muinainen maang tikka. Nuoret naiset käyttävät tätä modernia maang tikkaa. Käyttämällä sivuttaista maang tikkaa, naiset voivat kehua ulkonäköään. Se paljastaa naisten maun ja valinnan. Tätä voidaan käyttää myös länsimaisten mekkojen kanssa. Jotkut mallit näyttävät tiaralta, joka näyttää etnisen ja modernin muotoilun yhdistelmän.