9 uusinta Pearl Maang Tikka -mallia naisille

Hääkausi on nurkan takana ja kaiken, järjestelyistä hääasuun ja koruihin, pitäisi olla täydellistä. Koruista puhuttaessa pienistä yksityiskohdista huolehditaan, jotta morsian näyttäisi täydelliseltä. Sanomattakin on selvää, että kaikki nämä korut saavat morsiamen näyttämään entistäkin upeammalta. Ja intialaisissa häissä maang tikkoja ei voi jättää väliin. Morsiamen koristamisen ohella piste, jossa maang tikkan kaulakoru putoaa, on tarkoitus olla siellä, missä ajna -chakra sijaitsee. Joten symbolisesti maang tikkat edustavat avioparin liittoa.

Perinteiset ja kauniit Maang Tikka -mallit, joissa on päärynä naisille trendissä:

Tässä puhumme helmi maang tikkoista, jotka ovat kysyttyjä nykyään. Katsotaanpa niitä.

1. Monitasoinen helmi Matha Pattis:

Monitasoinen helmi Matha Pattis

Raskas koru näyttää aivan upealta ja koristaa täydellisesti morsiamen otsaa. Tämä helmi maang tikka on koristeltu kiteillä, jotta se näyttää rikkaammalta ja lisää kuninkaallista tunnelmaa. Jos haluat raskaamman ilmeen, voit valita tämän upean korun. Mieluiten pitkät kasvot voivat mennä tällaisiin maang tikkoihin.

2. Yksitasoinen helmi Matha Pattis:

Yksikerroksinen helmi Matha Pattis

Tämä on luultavasti suosituin valinta morsiamen keskuudessa, jotka haluavat vähemmän raskaan ilmeen häihinsä. Toisin kuin monitasoinen mathapatti, tämä helmi tikka -koru on yksinkertainen, tyylikäs ja vähemmän hienostunut, mutta trendikäs. Tämä maang tikka sopii pyöreille kasvoille.

3. Helmikruunu Suunniteltu Maang Tikka:

Helmikruunu Suunniteltu Maang Tikka

Jos sinulla on pyöreät kasvot ja suuri otsa, sinun kannattaa mieluiten valita kaunis kattokruunutyylinen helmi, koska se korostaa ulkonäköäsi. Tämä on täynnä helmiä ja kundan -työtä ympäri.

4. Sivu pyyhkäisi Pearl Maang Tikka:

Side Swept Pearl Maang Tikka

Tämä kaunis nawabi -tyylinen helmi maang tikka korostaa varmasti kasvosi piirteitä, jos sinulla on mieluiten sydämenmuotoiset kasvot. Lisäksi tällaiset maang tikkat sopivat hyvin anarkaliksen kanssa.

5. Sindhi Pearl Matha Patti:

Sindhi Pearl Matha Patti

Tämä helmi tikka Sindhi -tyyliin peittää otsaasi ja antaa sinulle upean ilmeen. Voit varmasti mennä siihen häissäsi täydentämään ulkoasua suurena päivänä. Sen hienostunut tyyli saa intialaisen tytön näyttämään kauniilta.

6. Pearl Jhoomar -tyyli Maang Tikka:

Pearl Jhoomar -tyylinen Maang Tikka

Tämä maang helmi tikka on varmasti kuuma suosikki tällä hääkaudella ja myös monien intialaisten julkkisten keskuudessa. Siinä on minimalistinen vetoomus, jos et halua mennä raskaampaan ulkoasuun häissäsi.

7. Rajasthani Pearl Bali:

Rajasthani Pearl Bali:

Jos haluat rajasthani -ilmeen häihisi, voit valita tämän kauniin helmi -maang tikkan tai balin. Näitä on erilaisia ​​ja laaja valikoima malleja, ja ne sopivat lähes kaikkiin kasvotyyppeihin.

8. Monikerroksinen helmi Maang Tikka:

Monikerroksinen helmi Maang Tikka

Tämä hämmästyttävän kaunis helmi tikka koru on trendi näinä päivinä, kun monet intialaiset morsiamet valitsevat nämä monikerroksiset tikkat. Mieluiten pyöreiden kasvojen tulisi kokeilla sitä saadakseen laajemman tunteen päänsä ja otsaansa.

9. Tiara -tyylinen helmi Maang Tikka:

Tiara -tyylinen helmi Maang Tikka

Tämä helmi tikka näyttää aivan upealta ja sopii samalla päähän kuin tiara. Tämä sopii söpöille kasvoille, jotka haluavat saada upean ilmeen suurena päivänä, koska se näyttää hyvältä minimaalisella suunnittelulla.

Maang Tikkas on varmasti yksi koruista, jotka täydentävät ulkoasua ja saavat sinut näyttämään naisellisemmalta. Ne lisäävät armoa ja vetoomusta yleiseen häiden ulkoasuun. Maang Tikka ja siihen sopivat kaulakorut ja rannerenkaat rokkaavat häitäsi.