9 Viimeisin suunnittelija Maang Tikka Designs with Images

Korut ovat tärkeä osa intialaisia ​​häitä. Sidoksesta tulee epätäydellinen ilman raskaita asuja ja koruja. Maang tikka tekee Shringaarin täydelliseksi. Avioliiton lisäksi maang tikkaa voidaan käyttää myös muissa yhteyksissä. Maang tikkassa on lukemattomia malleja yksinkertaisesta raskaaseen. Maang tikkan koukku putoaa naisten otsaan, mikä vaikuttaa ihmisen mieleen. Luonnollinen hehku tulee heti naisten kasvoille, kun hän käyttää maang tikkaa. Maang tikkan uusimmat mallit ovat laajalti saatavilla markkinoilla, ja ne ovat upeita kuvioita.

Tyylikkäät ja kauniit mallit Maang Tikasta muotoilijan kanssa:

Meidän on katsottava huippusuunnittelijaa maang tikkaa naisille trendissä.

1. Suunnittelija Pearl Maang Tikka:

Suunnittelija Pearl Maang Tikka

Tämä maang tikka, jossa yhdistyy valkoinen kivi ja helmi. Pyöreässä linkissä on hiusketju, johon on kohokuvioitu pieniä helmiä. Ovi on puolikuun muotoinen, ja siinä on päärynän ja neliön muotoinen valkoinen kivi. Oven alla roikkuu iso pyöreä helmi.

2. Maang Tikka värikkäillä helmillä:

Maang Tikka värikkäillä helmillä

Tämä maang tikka on valmistettu värikkäistä helmistä. Hiusketjussa on kaksi narua valkoisilla, punaisilla ja vihreillä helmillä. On pyöreä muotoinen riipus, jossa on valkoista kiveä. Ghungroon tapaan roikkuu punaisia ​​ja vihreitä helmiä. Yksi iso punainen kivi roikkuu lopussa.

3. Suunnittelija Gold Maang Tikka:

Suunnittelija Gold MaangTikka

Tämä on yksi parhaista suunnittelijoista maang tikka kultaa. On pyöreä linkki hiusraja, joka on yhdistetty hienoksi kuvioituun riipukseen. Välissä on yksi päärynän muotoinen kultakivi, joka on peitetty spiraalimuotoisilla kultakolikoilla. Harvat kultahelmet roikkuu yhden päärynän muotoisen kultakiven kanssa.

4. Suunnittelija antiikki Maang Tikka:

Suunnittelija Antiikki MaangTikka

Tällä arvokkaalla maang tikkalla on antiikki ja perinteinen kuvio. Molemmilla puolilla on yksi vaaleanpunainen pallo, joka on peitetty kultaisilla palloilla. Tämä ketju on kiinnitetty yhdellä pienellä kukka -vaaleanpunaisella kivellä, jossa on nastoitettu ja yksi pyöreä muoto vaaleanpunaisella kivellä. Tähän aukkoon on ripustettu muutama valkoinen pallo.

5. Rajwada -tyylisuunnittelija Maang Tikka:

Rajwada -tyylisuunnittelija MaangTikka

Tämä on muinainen Rajwadi -tyylinen maang tikka valkoisilla palloketjuilla. Riipus on iso pallo, joka on peitetty sarjalla valkoisia palloja. Keskellä on kohokuvioitu valkoinen timantti ja toisella rivillä muutama punainen ja vihreä pallo. Nämä pallot on peitetty kierrerakenteisella kultapuikolla.

6. Royal Bridal Maang Tikka:

Royal Bridal Maang Tikka6

Se on hämmästyttävä morsiamen suunnittelija maang tikka kultaa kolmessa kerroksessa. Siinä on kaksi kerrosta valkoista kiveä, joiden keskellä on helmiviiva. Oven muotoilussa on kohokuvioitu valkoinen timantti, jossa on kolme helmiä. Viimeisessä valkoisen kiven kerroksessa on valkoisia helmiä, jotka roikkuvat Latkansin tavoin.

7. Suunnittelija One Side Maang Tikka:

Suunnittelija One Side MaangTikka

Se on suunnittelija toisella puolella maang tikka, jossa on raskas ja painava riipus. Siinä on kaksi valkoisten helmien sivujousta ja yksi merkkijono kultaisilla palloilla. On kauniisti kuvioitu muotoilu kultaisessa riipuksessa, jossa on yksi punainen kivi keskellä. Riipus on yhdistetty kolmeen helmikiveen.

8. Diamond Studded -suunnittelija Maang Tikka:

Timanttinen nastoitettu suunnittelija MaangTikka

Tämä on vain upea suunnittelija maang tikka timanteilla ja vaaleanpunaisella kivellä. On rivi timantteja, jotka loistavat kirkkaasti. Jokaisen timanttityön suunnitteluun on kiinnitetty yksi päärynän muotoinen vaaleanpunainen kivi. Tämä maang tikka sytyttää pimeässä yössä.

9. Raskaan riipuksen suunnittelija Maang Tikka:

Raskas riippuvalaisin MaangTikka

On raskas riipus nastoitettu suunnittelija maang tikka helmillä ja timanteilla. Pyöreässä riipuksessa on useita pyöreitä viivoja, joissa on valkoinen timantti. Tämän riipuksen alle on ripustettu muutama helmi. Hiusraja on valkoisia helmiä, ja sen kiilto täydentää timantin kiiltoa.

Julkkikset käyttävät enimmäkseen suunnittelija maang tikkoja. Sitten tulee trendi käyttää suunnittelija tikkaa. Heillä on niin himoisia malleja ja sen ainutlaatuisuus näkyy työssään. Maang tikkan suunnittelu on asiantuntijataiteilijan työtä. On tärkeää olla harvinainen muotoilu, jotta siitä tulee trendi. Tämä maang tikka etnisen asusi kanssa antaa sinulle karismaattisen ilmeen.