Gold Maang Tikka -mallit – 15 uusinta ja kaunista mallia

Kultaiset korut ja koristeet voivat parantaa naisen fyysistä ulkonäköä poikkeuksellisella tavalla. Jokainen naisen kehon osa voidaan koristaa kultaisilla koristeilla, kuten korvakorut, kaulakorut, sormukset, rannekorut, maang tikka jne. Kun puhumme Gold maang tikka -malleista, sillä on oma merkityksensä korujen koristeissa. Sitä käytetään koristamaan naisen otsaa.

uusimmat-maang-tikka-kullatut-korumallit

Erilaisia ​​Maang Tikka -malleja kullassa:

Gold maang tikkalle on niin monia tyylejä, ja lajikkeita on saatavana, katsotaanpa niistä 15 suosituinta kultaa maang tikka -mallia.

1. Ylisuuri kulta Maang Tikka:

Ylisuuri kulta Maang Tikka

Ylisuuri Gold Maang tikka sopii parhaiten morsiamen. Morsian, joka haluaa näyttää erikoiselta ja erinomaiselta hääpäivänään, ja sitten he voivat valita minkä tahansa ylimitoitetun Gold Maang tikkan, jossa on kiviä tai kiteitä. Tämä värikäs maang tikka voi lisätä armoa ulkonäköösi ja tehdä sinusta erottuvan morsiamen kanssa parhaalla morsiamen ulkonäöllä.

2. Jhumar Maang Tikka Design:

Jhumar Maang Tikka Design

Jhumar maang tikka on yksi suosituimmista malleista, joille on kysyntää näinä päivinä. Sitä voidaan käyttää otsan vasemmalla puolella tai sitä voidaan käyttää säännöllisesti otsan keskelle. Jhumar maang tikka on saatavana eri malleina ja tyyleinä. Jhumar maang tikka -kultakuviot voivat lisätä rikkautta yleiseen ulkoasuun.

3. Borla Maang Tikka kultaa:

Borla Maang Tikka kultaa

Borla Maang tikka on erittäin suosittu Rajasthanin ja Haryanan naisten keskuudessa. Borla maang tikka on saatavana eri malleina, joissa on helmiä, kiviä ja kiteitä. Se antaa persoonallisuudellesi lumoavan ilmeen. Se näyttää kauniilta täydellisellä hiusten erottamisella pään keskeltä.

4. Yksi puoli kulta Maang Tikka Design:

Yksi puoli kulta Maang Tikka Design

Sivutyylinen Maang tikka on nykyään erittäin kuuluisa erityisesti morsiamen keskuudessa. Se koristaa sinua kahdelta puolelta, sillä sivujouset putoavat otsan toiselle puolelle ja keskimmäinen on sijoitettu perinteisesti pään keskelle. Tätä voivat käyttää morsiamet tai muut nuoret tytöt, se antaa käyttäjälle aina majesteettisen ilmeen.

5. Riipustyyli Maang Tikka:

Riipustyyli Maang Tikka

Riipputyylistä Maang tikkaa käyttävät laajalti kaikkien ikäryhmien naiset. Riipus -tyyli on hyvin yleinen muotoilu Gold Maang Tikka -kategoriassa. Parasta tässä tyylissä on, että se sopii kaikille kasvomuodoille. Tämä voi olla täydellinen koru kaikkiin tilaisuuksiin ja festivaaleille.

6. Yksitasoinen kulta Matha Pattis:

Yksikerroksinen kulta Matha Pattis

Vielä yksi tyyli maang tikkaa, joka hallitsee koristeiden maailmaa trendikkäällä ulkonäöltään, molemmat matha Patti -jouset putoavat otsaasi molemmin puolin ja antavat sinulle kuninkaallisen ilmeen tyylikkäästi. Käyttäjän tulee kuitenkin olla tietoinen tällaisista mathapattisista pysyäkseen paikallaan.

7. Monitasoinen Matha Pattis kultaa:

Monitasoinen Matha Pattis kultaa

Tämä on sama kuin yksitasoinen matha pattis, mutta ketjujoukkojen lukumäärässä on vain ero molemmilla puolilla. Monitasoinen matha Patti on enimmäkseen morsiamen käyttämä häissä, mikä antaa naiselle täydellisen morsiamen ilmeen. Näe parhaasi hääpäivänäsi koristamalla tämä kaunis matha Patti hääasuillasi.

8. Pearl Strings Maang Tikka:

Pearl Strings Maang Tikka

Tällaiset helmet Maang tikka -mallit ovat myös osa mathapattisia, ainoa ero merkkijonoissa. Tässä keskusta koostuu kullasta ja jouset helmihelmistä. Se näyttää erittäin kauniilta käyttäjän päällä. Sen yhdistäminen perinteisiin asuihin voi jättää ihmiset kateellisiksi.

9. Chaand Baali Maang Tikka kultaa:

Chaand Baali Maang Tikka kultaa

Chaand Baali Maang tikka on puolikuun muotoinen. Tällaisia ​​maang tikkoja löytyy eri tyyleistä ja malleista. Tätä voi käyttää mihin tahansa erityiseen tilaisuuteen. Parasta tässä chaand Baali maang tikkassa on se, että morsian ja muut tytöt voivat käyttää sitä.

10. Valkoinen kivi nastoitettu Maang Tikka:

Valkoinen kivi nastoitettu Maang Tikka

Nastattu maang tikka kundanien kanssa ei koskaan mene pois muodista. Se on täydellinen koru, koriste, joka parantaa ulkonäköäsi koskaan haalistumattomalla muotoilullaan. Maang tikka on kaunis muotoilu kauniilla kirkkailla kivillä. Hanki perinteisesti kaunis yllään tämä kivinen nastoitettu maang tikka otsaasi mihin tahansa häihin tai sosiaaliseen tilaisuuteen.

11. Meenakari Gold Maang Tikka tytöille:

Meenakari Gold Maang Tikka tytöille

Meenakari -korumallit ovat laajalti häämallistoissa. Meenakari Work maang tikka -malleissa on erittäin suosittu naisten keskuudessa. Tämä viimeistelty Meenakari Gold tikka -pala on täydellinen valinta täydentämään perinteistä ulkoasua.

12. Pearl Studded Maang Tikka Bridalille:

Pearl Studded Maang Tikka morsiamen

Helmillä suunnitelluilla koruilla on oma merkityksensä. Voimme nähdä monia ihmisiä, jotka haluavat aina käyttää vain helmikoristeita sen kiiltävän ja korkealaatuisen ulkonäön vuoksi. Maang tikka -kultakuvioissa on täydelliset viimeistelytyöt, joissa on helmiä, riittää parantamaan ulkonäköäsi.

13. Pisarat Maang Tikka:

Drops Maang Tikka

Maang Tikka tippoilla antaa naisen ilmeen. Kun pisarat putoavat päähän, ne lisäävät blingiä kasvoillesi. Löytyy erilaisia ​​pisaroita, kuten – helmipisarat, kivipisarat, kultapisarat jne.

14. Lakshmi Maang Tikka Gold hääille:

Lakshmi Maang Tikka kultaa hääille

Kultaiset Lakshmi Maang tikka -mallit ovat hyvin harvinaisia ​​Gold Maang tikka -tyylejä, mutta niillä on oma viehätyksensä ja tyylinsä erottua muista. Pohjimmiltaan näissä Lakshmi Maang Tikassa on jumalatar Lakshmin kultainen kuvake keskimmäisenä riipuksena, joka antaa sinulle rohkean ja kauniin valituksen.

15. Borla ja Chaand Bali Maang Tikka Gold:

Borla ja Chaand Bali Maang Tikka Gold

Se on tyyli maang tikka, jossa on täydellinen Borla chaand baalin kanssa. Yhdistäminen kauniiseen kaulakoruun voi täydentää etnistä ulkonäköäsi. Borlan ja chaand baalin täydellinen sekoitus lisää persoonallisuuteesi etnistä ja tyylikästä vetoomusta.

Kultainen Maang tikka on tyypillinen intialainen koriste, jota useimmat naimisissa olevat naiset käyttävät eri puolilla maata. Kuten voimme nähdä, nykypäivän nykyaikainen nainen ei halua tehdä kompromisseja, varsinkin kun on kyse kauniista ja upeasta ulkonäöstä, mutta yhdistämällä täydelliset vaatteet kauniiseen kultakappaleeseen maang tikka voi tehdä tämän kaiken puolestasi.

Kultaisen maang tikkan käyttäminen otsaasi riittää kiinnittämään muiden huomion itseesi. Joten jos haluat näyttää erilaiselta kuin muut ja haluat olla silmiinpistävä persoonallisuus toiminnassa, voit valita minkä tahansa kultaisen maang tikka -mallin ja olet valmis osoittamaan uutta.