Top 9 intialaista morsiamen Maang Tikka -mallia

Jokainen tyttö haaveilee siitä, että hänestä tulee täydellinen ja upea morsian hääpäivänään, mutta hääasun käyttäminen ei riitä morsiamen ulkoasun viimeistelyyn, sillä se tarvitsee tukikoruja antaakseen sinulle täydellisen morsiamen ilmeen. “Morsiamen Maang Tikka on yksi korujen tärkeimmistä osista, sillä sitä käytetään koristamaan morsiamen otsaa”.

Maang Tikka -mallit morsiammille:

Maang tikkan valitseminen Bridalille ei ole helppo tehtävä, koska markkinoilla on valtava valikoima ja malleja. Katsotaanpa parhaita morsiamen maang tikka -mallivaihtoehtoja morsiamelle. Valitse mikä tahansa morsiamen maang tikka -mallisi asuusi sopivaksi ja anna päähineesi varastaa esitys.

1. Suuri Maang Tikka:

Iso Maang Tikka

Suuri Maang Tikka tölkki lisää ainutlaatuisen tyylin ilmaisun yhtyeeseesi. Se tulee eri malleihin ja tyyleihin. Joten jos morsian haluaa tehdä oman ainutlaatuisen tyylinsä, hän voi valita tämän suuren maang tikka -tyylin. Se antaa sinulle ilmeen, joka erottaa sinut muista.

2. Passa tai Jhoomar:

Passa tai Jhoomar

Olet nähnyt tämän enimmäkseen muslimien morsiamet. Tämäntyyppiset tikkat koostuvat 2-3: sta sivujousta, jotka putoavat otsan puolelle. Tätä voi käyttää maang tikan keskellä tai käyttää sitä yksin otsasi puolella. Riippumatta siitä, kuinka käytät sitä, se antaa sinulle kuninkaallisen ilmeen kaikin tavoin.

3. Monikerroksinen Maang Tikka:

Monikerroksinen Maang Tikka

Monikerroksinen Maang Tikka tunnetaan myös nimellä “Matha-Patti”. Tätä tyyliä käyttävät laajalti morsiamet, koska siinä on pisteitä hiusten kanssa ja se pystyy koristamaan koko morsiamen pään. Se istuu kauniisti pään päällä ja näyttää kruunulta. Se on täydellinen pala kiinnittämään huomiota itseensä ja morsiamensa.

4. Borla Maang Tikka:

Borla Maang Tikka

Kaunis pallomainen muotoinen maang tikka, joka on enimmäkseen suunniteltu meenakari -tyylillä ja jossa on nastoitettuja kiviä ja helmiä. Mukana tulee myös sivuketju. Kun morsiamen Käytä tätä upeaa Borla -tyylistä maang tikkaa, se antaa morsiamen kuninkaallisen ilmeen.

5. Yksikerroksinen Maang Tikka:

Yksikerroksinen Maang Tikka

Yksikerroksinen Maang koostuu yksiketjuisista säikeistä molemmin puolin värikkäillä kivipisaroilla. Morsian, joka haluaa koristaa hiuksensa, mutta kevyellä painotetulla maang tikkalla, tämä tyyli sopii heille parhaiten. Se on täydellinen koriste, joka lisää viehätystä morsiamen vetovoimaasi.

6. Chand Tikka:

Chand Tikka

Tämä on perinteinen muotoilu intialaisesta morsiamen tikasta, jota on käytetty vuosia. Chand tikka, joka on suunniteltu kirkkailla kiteillä ja pienellä helmipisaralla, on ihanteellinen pala käytettäväksi hääpäivänäsi. Paras osa tätä tyyliä on, että se sopii kaikkiin kasvomuotoihin.

7. Kivi- ja timanttitikka:

Kivi ja timantti Tikka

Tämä on Maang tikka -luokan yksinkertaisin muotoilu. Valitse asuun sopiva kivinen tikka. Kaunis maang tikka -morsiamenruskea, jossa on punaruskea riipus, näyttää tyylikkäältä ja aliarvioidulta, mikä antaa sinulle ilmeen minimalistisesta morsiamesta.

8. Tear Drop Maang Tikka:

Kyynelpisara Maang Tikka

Tear Drop Maang Tikka on osa Riipus -tyylistä Maang tikkaa. Morsiamet, joilla on pienemmät kasvot, voivat valita tämän klassisen maangin, joka on suunniteltu punaisilla ja valkoisilla kivillä. Morsian, joka ei halua kantaa raskaita koruja, voisi valita kyynelpisaran Maang Tikan.

9. Yksinkertaisesti kulta Maang Tikka:

Yksinkertaisesti kulta Maang Tikka:

Vielä toinen tyyli intialaista morsiamen tikkaa, joka on ollut suosittu suosikki monta vuotta. Tämä on yksi Maang tikka -morsiamen tyyleistä, joka ei koskaan haalistu. Vain yksinkertainen Pure Gold -riipus ilman muita jalokiviä ja kiviä voi parantaa ulkoasua perinteisellä ja tyylikkäällä tavalla.

Kuten tiedämme, että Maang Tikka on koriste, jota käytetään suoraan otsaan, ja siksi se näkyy välittömästi. Nopeasti näkyvän morsiamen tulisi valita maang tikka -mallit äärimmäisen huolellisesti. Bridal Maang tikka -mallit vaihtelevat kullasta Kundaniin timanttiin ja voit valita monista eri malleista.

Intialainen morsian on epätäydellinen ilman maang tikkaa otsaansa. Mitä ainutlaatuisempi ja suunnittelija on Maang tikka, sitä paremmin näytät hääpäivänäsi..