9 uusinta ja perinteistä nepalilaista mangalsutraa

Nepalilainen kulttuuri on hyvin samanlainen kuin intialainen. Tämä koskee morsiamen ja naimisissa olevien naisten avioliitto- ja hääasuja. Mangalsutra on erittäin tärkeä naimisissa olevien naisten kannalta, koska heidän pitäisi käyttää niitä päivittäin.

Kauniita ja tyylikkäitä nepalilaisia ​​Mangalsutra -malleja naisille trendissä:

Meidän on tarkasteltava 9 parasta nepali mangalsutra -mallia.

1. Kulta Nepali Mangalsutra:

Kulta Nepali Mangalsutra

Tämä upea koru on mitä Nepalin naimisissa olevat naiset rakastavat pukeutua. Se on raskas kappale, joka on valmistettu puhtaasta kullasta. Kullan riipuksen monimutkaiset yksityiskohdat ovat erittäin houkuttelevia. Riipuksesta putoavat kultalangat sopivat täydellisesti mangalsutran erottamiseen toisistaan.

2. Punaiset helmet Mangalsutra:

Punaiset helmet Mangalsutra

Yksi upeista koruista naimisissa oleville naisille Nepalissa on tämä punainen helmi mangalsutra, jota käytetään pitkään. Silmiä hivelevät punaiset helmet ovat erittäin suotuisat ja kultaiset lisäosat ovat taidokkaasti muotoiltuja. Riipus on myös valmistettu kullasta ja siinä on joitain perinteisiä malleja.

3. Tilhari Mangalsutra:

Tilhari Mangalsutra

Tämä on perinteinen mangalsutra, joka on keksitty ja täydellinen nuoremmalle sukupolvelle. Tilhari mangalsutra on valmistettu punaisista helmistä, jotka on kierretty muodostamaan paksu ketju. Keski -riipus on hyvin yleinen malli, joka on kampasimpukkainen riipus. Kultaisen riipuksen värit ovat jalokiviä, kuten korallia ja smaragdia.

4. Vihreä Tilhari Mangalsutra:

Vihreä Tilhari Mangalsutra

Lukuun ottamatta perinteisiä punaisia ​​helmiä, joita käytetään mangalsutran valmistamiseen, tämä vihreä helmi on Tilhari. Helmet sirotellaan lankojen päälle riveissä ja sitten nippu liitetään yhteen ja kierretään muodostaen paksu mangalsutra. Riipus tässä tapauksessa on valmistettu vain kultahelmistä. Kultahelmet on veistetty malleilla.

5. granaatti Mangalsutra:

Granaatti Mangalsutra

Tässä nepalilaisten naisten käyttämässä mangalsutrassa on perinteiset mustat helmet ja kulta -asetukset. Ero on riipus, joka on valmistettu kullasta. Kultalevyssä on pyöreät granaattikivet. Se muodostaa kukkakuvion, jossa on vielä viisi granaattikiveä rivin molemmissa päissä.

6. Jantar Mala Mangalsutra:

Jantar Mala Mangalsutra

Nepalilaisissa mangalsutra -malleissa on tämä mahtava koru, jota käytetään yleensä häissä. Tämä upea mestariteos on täydellinen morsiamelle, ja se on valmistettu suotuisista punaisista helmistä, jotka on liitetty toisiinsa kultahelmien kanssa. Upea riipus on silmiinpistävä ja riipuksen neliön muoto on hyvin perinteinen.

7. Useita kiviä Mangalsutra:

Useita kiviä Mangalsutra

Perinteisiä kultaisia ​​nepalilaisia ​​mangalsutra -malleja voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Keskellä oleva kultainen riipus on erittäin tärkeä ja sen monimutkainen muotoilu on erittäin tärkeä. Tämä erityisesti mangalsutra on valmistettu useista värillisistä kivistä, kuten helmistä, jotka on liitetty yhteen pääketjun muodostamiseksi. Värikäs ketju lisää tähän mangalsutraan paljon luonnetta.

8. Fuusio Mangalsutra:

Fuusio Mangalsutra

Nepalilainen kulttuuri on ottanut suuren harppauksen ihmisten sekoittumisessa muihin kulttuureihin ja maihin. Tämä fuusio -mangalsutra on todiste tästä kulttuurista. Mangalsutrassa on perinteinen nepalilainen tyyli riipuksen suunnittelussa, mutta tässä käytetyt helmet eivät ole perinteisiä punaisia ​​tai vihreitä. Riipuksessa on herkkiä timantteja.

9.Shehi Mangalsutra:

Näin ollen Mangalsutra

Tämä upea mangalsutra on täydellinen nepalilaiselle naimisissa olevalle naiselle. Mustat helmet sopivat kaikille ja riipus on tyypillinen nepalilainen malli. Riipus on liitetty mustaan ​​helmiketjuun pienillä helmi- ja kultahelmillä. Riipuksen keskellä on kaunis violetti jalokivi. Riipuksen seitsemän terävää päätä ovat hyvin symbolisia.

Tämä luettelo nepalilaisista mangalsutroista sisältää vaihtoehtoja juuri naimisissa oleville naisille ja myös sellaisille, joita voidaan käyttää erityistilaisuuksissa. Fuusio mangalsutra on myös yksi uusimmista saatavilla olevista malleista.