Lyxiga mattdesigner med kalligrafiska mönster

Abracadabra Mattedesign Lyxig

Lyxiga mattdesigner ge rummet ett mysigt, snyggt och uppdaterat uttryck. Den magiska samlingen av originalmattedesigner passar perfekt in i alla hem och kan göra ett kraftfullt intryck. Denna kollektion med överraskningar erbjuder olika kalligrafiska mönster, inspirerade av energin från jordens fyra element.

Lyxiga mattdesigner som dekoration av en lägenhet

Lyxig mattdesign vit svart

Abracadabra, till exempel, erbjuder en solid bakgrund med kalligrafiska drag som påminner om ett abstrakt monogram. Den magiska mattan har kalligrafiska vågor runt sig som skapar en känsla av rörelse. Lyxiga mattdesigner berika alla rum i en modern lägenhet.

Original och lyxig matta design

Matta design original inredning idéer

The Hypnotist Carpet har en serie vågiga linjer som betonar effekterna av figurerna som skapats som en optisk illusion. Mer bra lyxiga mattdesigner inkluderar skalspelsmatta som har en gedigen bakgrund med kalligrafiska virvlar, origamimattan och andra.

Lyxiga mattdesigner – variationer för färgkombinationer

Matta Design Nuvarande mattor Svartvitt mönster

Allt lyxiga mattdesigner av den danska textildesignern Hansine Pedersen Goran från Current Carpets är olika och särskilt slående – det finns 84 färgkombinationer, 252 olika färger. Deras storlek och form kan justeras för att passa dina behov.

Original vardagsrumsmöbler – matta med vågmönster

kalligrafiskt textilmönster matta design