14 yksinkertaista timantti medaljonki mallia naisille

Timantti on yksi harvinaisimmista metalleista ja vaikein metalli luonnossa. Timantteja on aina pidetty arvovallan symbolina suuren rahallisen arvon vuoksi. Timantit ovat kalliita, koska ne ovat harvinaisia. Eliittiyleisö on käyttänyt timanttikoruja siitä lähtien, kun ne on löydetty. Timanttisormukset, riipukset, medaljonit, korvakorut, rannerenkaat ja nenärenkaat ovat joitain tavallisista timanttikoruista.

timantti-medaljonkien mallit

Intian timantti medaljonki malleja kultaa ja hopeaa:

Timantti medaljonkeista on tullut todella kuuluisia viime vuosina. Tässä on joitain parhaita malleja naisten timantti medaljonkille:

1. Gold Diamond medaljonki naisille:

Gold Diamond medaljonki naisille

Kahden jalometallin, kullan ja timantin, yhdistelmä on yksi klassisimmista timantti medaljonkimalleista. Siinä on litteä pyöreä kultainen medaljonki, jossa on timantteja. Siinä on myös kultaketju. Tätä voi käyttää sekä perinteisen että länsimaisen puvun kanssa.

2. Silver Diamond medaljonki tytöille:

Silver Diamond medaljonki tytöille

Tämä medaljonki on esimerkki timantti -medaljonkimalleista. Siinä on hopeaketju ja medaljonki, jossa on timantteja, jotka on veistetty kukan muotoon. Se on kaunis kappale ja sopii hyvin raskaan puvun kanssa. Sitä voidaan käyttää virallisiin juhliin tai häihin.

3. Diamond Heart medaljonki hopeaa:

Diamond Heart medaljonki hopeaa

Tässä kauniissa medaljonkassa on kaksinkertainen hopeaketju ja sydämenmuotoinen timanttineulottu medaljonki. Siinä on tilaa kahdelle valokuvalle. Tämä voi olla mukava lahja rakkaillesi. Se on yksinkertainen ja sitä voidaan käyttää säännöllisesti. Tämä näyttää hyvältä myös nuorilta.

4.Lettered Diamond medaljonki:

Litteroitu timanttilohko

Tässä medaljonissa on kultainen ketju, joka on kiinnitetty kirjaimen muotoiseen timanttilukkoon. Voidaan muokata sitä haluamansa kirjaimen mukaan. Tämän tyyppistä medaljonkia voidaan käyttää päivittäin. Se näyttää yksinkertaiselta mutta houkuttelevalta.

5. Tähti muotoinen timantti medaljonki:

Tähtimuotoinen timantti medaljonki

Tässä suloisessa medaljonkassa on hopeaketju, jossa on timanttinen nastoitettu tähti medaljonki. Lapset ja aikuiset voivat käyttää tällaista medaljonkia. Se näyttää yksinkertaiselta ja tyylikkäältä. Se näyttää parhaalta tavallisella mustalla päällä.

6. Diamond medaljonki setit naisille:

Timantti medaljonki setit naisille

Tässä timanttisarjassa on rikas ja upea ulkonäkö. Siinä on neliön muotoinen timanttinen nastoitus, jossa on identtiset korvakorut. Se on enemmän perinteisellä puolella ja kultaketju antaa sille raskaan ja rikkaan ilmeen. Nämä ovat loistavia esimerkkejä intialaisista timantti medaljoneista.

7. Suunnittelija Diamond Swan Locket:

Suunnittelija Diamond Swan medaljonki

Tässä upeassa medaljonissa on hopeaketju, jossa on joutsenmuotoinen medaljonki. Joutsen on täynnä timantteja ja näyttää todella omituiselta. Tämä näyttää yksinkertaiselta ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten vaatteiden kanssa. Näyttää hyvältä myös teini -ikäisiltä.

8. Kulta ja timantti medaljonki kaulakoru:

Kulta ja timantti medaljonki kaulakoru

Tämä kultaketjuinen kaulakoru saa sinut menemään WOW. Se on erilainen kuin yleiset kaulakorut. Se on universaali ja sopii hyvin länsimaisen tai intialaisen puvun kanssa. Se on pieni pallo, jossa on timantteja, mutta kun sitä käytetään, se antaa hienostuneen ja tyylikkään ilmeen.

9. Yksinkertainen medaljonki:

Yksinkertainen locket timantti

Tämä on yksi yksinkertaisimmista timantti medaljonkimalleista. Siinä on kultainen ketju, joka on kiinnitetty pasianssiin, mikä antaa täydellisen ilmeen timantti medaljonille. Sitä voidaan käyttää säännöllisesti.

10. pieni timantti medaljonki:

Pieni timantti medaljonki

Tämä pieni ruusukultainen kaulakoru on kaulakorussa toisiinsa kietoutuneita renkaita ja edustaa kahden rakkaan erottamattomia yhteenkuuluvuuksia. “Yhdessä ikuisesti” -kaiverrus vahvistaa sen symboliikkakuvia ja sidoksen voimaa.

11. Valkokultainen timanttisydän:

Valkokulta timantti sydän medaljonki

Tämä Disney -lasten tuhkimo White Gold Diamond Heart medaljonki on täydellinen lahja pienelle prinsessalle. Disneyn taikuus on kauniisti muotoiltu valkokullasta ja timanteista, ja sydämenmuotoinen medaljonki on vain lumoava.

12. Kultainen sydämen medaljonki timantilla:

Kultainen sydämen medaljonki timantilla

Tämä loistava ja herkkä, keltainen kultainen sydän on asetettu valkoisilla timanteilla. Runsas keltainen kulta peittää timantteja ja tekee tästä kappaleesta tyylikkäimmän lisäyksen kaikkiin kokoelmiin. Voidaan käyttää kultaketjuissa tai kaulakoruissa.

13. Platinum Diamond medaljonki:

Platinum Diamond medaljonki

Platinum -riipukset eivät ole vain täydellisiä nuorille ammattinaisille; sitä voidaan myös käyttää joka päivä mukavasti ja tyylikkäästi. Valkoisen metallin kiilto on pitkäkestoinen ja sopii eri asuihin. Tämän riipuksen nykyaikainen muotoilu voidaan sovittaa kaikenlaisiin asuihin perinteisestä länsimaiseen. Naiset haluavat pukeutua yleisiin malleihin, kuten tämä.

14. Yksi timantti medaljonki:

Yksi timantti medaljonki

Yksinkertainen, tyylikäs, muistuttava muoto avoimen sydämen muotoilusta juhlii rakkauden todellista olemusta. Upea timantti korostaa tämän riipuksen sydämen muotoa, mikä tekee siitä täydellisen lahjan täydelliselle jollekulle.

Timanttiset medaljonkisarjat ovat trendikkäitä ja kysyttyjä sen snob -vetovoiman vuoksi. Siinä on tyylikäs ulkonäkö ja sitä voivat käyttää sekä teini -ikäiset että aikuiset. Yleisimpiä tällaisia ​​medaljoneja ovat timanttisydämen medaljonki kaulakoru, kultainen timantti medaljonki, hopea timantti medaljonki ja paljon muuta.