15 kaunista mallia miehille

Vaikka useimmat kaverit pitävät minimalistisista medaljongityypeistä, nuoret aseet mieluummin viileitä lisävarusteita. Ennen havaitsemista vain tytöt tai naiset käyttivät koruja, mutta nyt on viime aikoina havaittu, että kaverit ovat jopa alkaneet käyttää korvakoruja, rannekoruja ja jopa tyylikkäitä medaljoneja.

kauniita malleja-of-medaljongit-miehille

Miehet ovat samanlaisia ​​ja haluavat olla medaljoneja, jotka ovat tyylikkäitä, saavat heidät näyttämään viileiltä ja jopa sopivat heidän persoonallisuuteensa. Saatavana on lukuisia tyylisiä medaljoneja, ja voit omistaa ne valintasi ja muodin mukaan.

Miesten medaljonki malleja kulta ja hopea:

Medaljongit ovat täydellisiä asusteita, jotka voivat muuttaa persoonallisuuttasi, ulkoasua ja luottamusta koko pukeutumiseen. Anna muodille päivitetty ilme ja näytä muodikkaalta.

1. 9 karaatin suorakulmion muotoinen kultainen medaljonki miehille:

9 karaatin suorakulmion muotoinen kultainen medaljonki miehille

Koska kulta on aina ollut muodissa eikä koskaan vanhene, tämä 9 karaatin suorakulmion muotoinen kultainen medaljonki on loistava esimerkki. Keltainen medaljonki on valmistettu 9 karaatin kullasta, on muotoiltu suorakulmioksi ja jaettu tasan kahteen osaan, joissa ensimmäinen puoli on yksinkertaisesti suunniteltu ja toinen puoli on tasainen. Medaljonki näyttää yksinkertaiselta, mutta antaa tyylikkään ilmeen käyttäjän kaulalle.

2. timantti medaljonki miehille:

Timantti medaljonki miehille

Timantit, kuka voi sanoa sille ei? Medaljonki on suunniteltu viileässä muodossa ja timantit on nastoitettu koko medaljonkiin verkkokuviolla. Timantit antavat tyylikkään ja kuninkaallisen viileyden, ja ne voivat olla mestariteos miesten troussa. Ne ovat melko kalliita, mutta sen kiiltoa ja kimallusta ei voida yhdistää mihinkään muuhun koruun.

3. Vintage Lockets miehille:

Vintage medaljongit miehille

Vintage -medaljonit ovat ulkonäöltään hyvin erilaisia. Niissä on vanhanaikainen muotoilu ja kulunut kiillotus, mutta ne näyttävät upeilta käytettäessä. Tämäntyyppiset medaljongit siirretään sukupolvelta toiselle ja ovat melkein hyvin vanhoja, mutta näyttävät jo nyt erittäin trendikkäiltä ja tyylikkäiltä. Medaljon muotoilu on kaunis ja taiteellisesti muotoiltu, mikä puolestaan ​​parantaa ulkonäköä monissa taitoksissa.

4. Lion Locket -mallit miehille:

Lion Locket -mallit miehille

Viidakon kuningas on “leijona”. Ne ovat ylpeyden, voiman ja raivon symboleja, jotka ovat samanlaisia ​​miehelle kuin he haluavat olla vahvoja ja voimakkaita yksilöitä. Medaljonassa kuvatut leijonan vahvat ja voimakkaat kasvot antavat vahvan merkityksen miesten persoonallisuudelle, ja siinä on suuri syvyys. Joten nämä medaljonit ovat erittäin suosittuja miehillä.

5. Aakkoset hopeiset medaljonit miehille:

Aakkoset hopeiset medaljonit miehille

Miehet eivät pidä erittäin jazzisista ja raskaista medaljoneista. Tämä yksinkertainen ja ainutlaatuinen aakkos medaljonki sopii miesten korulaatikkoon, koska siinä on vain yksi aakkoset. Voit suunnitella haluamasi aakkoset tai nimesi ensimmäisen kirjaimen ja niiden välissä voit kohottaa arvokkaita timantteja antaaksesi tyylikkään ja viileän ilmeen.

6. Kallo -muotoiset medaljonit miehille:

Kallo -muotoiset medaljonit miehille

Tämä kallo -riipus on erittäin vaikuttava ja värillisten kivien välissä nastoitettu näyttää upealta ja tekee terävän lisäyksen mihin tahansa ulkoasuun. Jokainen mies tunnistaa tämän tyyppiset medaljonit, koska se on pelottavaa, mutta ystävällistä ja kutsuvaa ja sillä on tuottoisa ulkonäkö.

7. Poikien ristimuotoiset medaljonit:

Ristimuotoiset medaljonit pojille

Ristin muotoiset medaljonit ovat erittäin suosittuja nuorilla kavereilla, koska se näyttää hyvin yksinkertaiselta, mutta erittäin houkuttelevalta. Voit käyttää niitä tässä yksinkertaisessa ketjussa tai jopa mustassa langassa, koska se saa sinut näyttämään viileältä ja hauskalta. Tämän tyyppisiä medaljoneja on saatavana eri metalleina ja ne kuvaavat jopa omistautumista.

8. Dragon Shaped Lockets miehille:

Lohikäärmeen muotoiset medaljonit miehille

Kuten tiedetään, lohikäärme on keisarin symboli ja kaikkien luonnon elementtien mestari. Lohikäärme voi voittaa kaikissa olosuhteissa todistaen miesten samankaltaiset piirteet. Jopa miehet haluavat hallita ja voittaa joka tilanteessa, mitä tahansa tulee. Siten lohikäärme on sopiva medaljonki miehille.

9. Tyylikäs avainmuotoinen medaljonki miehille:

Tyylikäs avaimen muotoinen medaljonki miehille

Tämä medaljonki on valmistettu hopeasta avaimen muodossa ja voidaan ripustaa mustalla langalla, jolloin se näyttää ainutlaatuiselta ja viileältä, funky -näköiseltä. Kuten sanotaan, avain voi avata minkä tahansa lukon maailmassa, miehet haluavat samaa toivoen saavansa sellaisen. Tämäntyyppinen medaljonki voi geeliytyä farkkujen ja hienojen t-paitojen kanssa, jolloin saat tyylikkään ilmeen.

10. Tribal Wolf Lockets miehille:

Tribal Wolf Lockets miehille

Muinaisesta iästä lähtien susia on pidetty rohkeana, uskollisena ja vahvana kaikissa tilanteissa. Se kuvaa miesten ominaispiirteitä ja haluaa esitellä maailmaa hevosen susi -medaljoneilla. Ne ovat tyylikkäitä ja muodikkaita ja korostavat pukeutumistasi ja persoonallisuuttasi.

11. Om Ganesha Gold Locket -mallit miehille:

Om Ganesha Gold Locket -mallit miehille

Sana Om on johdettu sanskritin kielen sanasta, joka symboloi laajenemista lausuttaessa. Herra Ganesha tunnetaan kuuluisuudesta ja voimasta. Tällä medaljonilla on sekä näiden maagisten sanojen voimat, jotka houkuttelevat miehiä ja nuoria käyttämään tätä medaljonkia ja saamaan valtuudet.

12. Kirvesmuotoiset kultaiset medaljongit miehille:

Kirvesmuotoiset kultaiset medaljongit miehille

Tämä medaljonki on valmistettu kirvesmuotoisesta kullasta. Medaljon muoto on suunniteltu erittäin taiteellisesti ja se voidaan kiinnittää mihin tahansa ketjuun. Ketjun käsityö on erittäin siistiä ja sopii täydellisesti pojille. Se voi olla hyvä päivittäinen kuluminen ja sitä voidaan käyttää juhlissa myös koska kulta ei koskaan mene pois muodista.

13. Spade Card Silver Lockets miehille:

Spade Card Silver Lockets miehille

Lapio edustaa elämää ja on kosmisen puun lehti. Se on pimeyden voima. Tämäntyyppinen medaljonki on erittäin muodikas ja sana “A” on kaiverrettu korttipelin keisari. Joten kaikki miehet haluavat viettää keisarin elämän ja voittaa kaikki elämän haasteet. Tämä medaljonki sopii täydellisesti miesten toiveisiin.

14. Hevosen muotoinen miesten medaljonki:

Hevosen muotoinen miesten medaljonki

Hevonen on myyttinen olento otsansa sarvien vuoksi. Se symboloi puhtautta ja hyvyyttä. Hevosen muotoinen medaljonki on valmistettu kultaisesta metallista, ja sen hyvien ominaisuuksien vuoksi miehet pitävät tämänmuotoisesta medaljonista. Tämäntyyppinen medaljonki voidaan käyttää minkä tahansa asun kanssa ja saa sinut näyttämään tyylikkäältä ja komealta.

15. Angel Wings Lockets naisille ja miehille:

Angel Wings medaljonki naisille ja miehille

Tämäntyyppinen medaljonki on hyvin ainutlaatuinen ja suunnitellut siivet osoittavat hyvää ammattitaitoa. Tämä medaljonki on valmistettu hopeametallista ja sillä on taivaallinen ilme. Medaljonki tarjoaa mukavuutta käyttäjälle ja saa sinut näyttämään erilaiselta joukossa.

Vaikka miehet käyttävät hyvin rajallisia asusteita, he ovat kuitenkin erittäin muotitietoisia ja pitävät vaatekaapinsa ajan tasalla uusimmilla asusteilla. Medaljoja on eri malleja, kuvioita ja muotoja, ja ne antavat uuden määritelmän ja uuden ilmeen. Sitä on saatavana eri hintaluokassa ja voit hankkia yhden taskusi mukaan. Joten on aika napata medaljonki ja näyttää siistiltä!