9 modernia ja tyylikästä medaljonki -kaulakorumallia

Medaljonki kaulakoru oli kerran suosikki lahja kaikille naisille. Aiemmin se oli arvokkain lahja, jonka mies antoi rakkaudelleen. Näitä medaljoneita käytettiin muotokuvien, hiusten lukon, sormusten ja joidenkin pienien asioiden säilyttämiseen rakkaidensa erityisimpänä muistona. Nämä medaljonit siirrettiin joskus myös seuraavalle sukupolvelle.

Vielä nykyäänkin medaljonki -kaulakorut ovat suosikki ja erityinen lahja, jonka tyttö voi saada rakkaudestaan. Markkinoilla on monia tyylejä, malleja, materiaaleja ja muotoja. Jotkut miehet jopa suunnittelevat erityisen medaljonki “elämänrakkautta” varten.

Uusimmat ja parhaat medaljonki -kaulakorumallit:

Löydämme täältä näytetyt erityyppiset medaljonki -kaulakorut tytöille, jotka antavat käyttäjälle valtavan ilmeen.

1. Matkamuisto -medaljonki -kaulakoru:

Matkamuisto -medaljonki -kaulakoru

Nämä ovat vanhoja ja perinteisiä medaljoneja markkinoilla. Muotokuva medaljongit on tarkoitettu yksinomaan henkilön tai lemmikin muotokuvan säilyttämiseen sisällä. Joskus perheen muotokuva tallennetaan medaljonkiin ja siirretään “perintönä” seuraavalle sukupolvelle.

2. Lasten erityinen medaljonki -kaulakoru:

Lasten erityinen medaljonki -kaulakoru

Kuten nimestä käy ilmi, nämä medaljonki -kaulakorut lahjataan rakkaillesi “onnen hurmaaksi”. Kaulakorun medaljonki on täynnä pieniä kiteitä, muotoiltuja riipuksia, tähtiä, kuoria jne. Nämä tunnetaan myös nimellä “kelluvat hurmaa -medaljonit”. Nämä ovat myös täynnä nimien, muistojen, päivämäärien ja lainausten kirjoituksia tai merkintöjä.

3. Suunnittelija medaljonki kaulakoru:

Suunnittelija medaljonki kaulakoru

Ainutlaatuinen medaljonki kaulakoru on kultainen medaljonki kaulakoru, jotka ovat ainutlaatuisia. Nämä on valmistettu huolellisesti ainutlaatuisilla malleilla ja kaiverruksilla kerroksessa. Niitä käytetään pienten tavaroiden, jopa avaimen, säilyttämiseen. Ne on suunniteltu kaikentyyppisiksi ja ovat “ainutlaatuinen” lahja rakkaillesi. Nämä antavat myös antiikkisen ilmeen.

4. Poison Pattern Locket -kaulakoru:

Poison Pattern Locket kaulakoru:

Aiemmilla uskollisilla sotureilla oli mukanaan hopea medaljonki -kaulakoru, joka oli täynnä myrkkyä. Jopa nyt ihmiset rakastavat näitä medaljoneja, mutta ne ovat enimmäkseen täynnä “värillisiä” nesteitä antaakseen realistisen ilmeen. Näitä käytetään nyt myös erikoisviestien tallentamiseen erikoisviesteihin.

5. Vintage Style ‘medaljonki kaulakoru:

Vintage tyyli medaljonki kaulakoru

Vintage -tyyliset kaulakorumallit ovat enimmäkseen sydämen medaljonki -kaulakoru. Nämä ovat saatavana “lukona ja avaimena” pariskunnalle, jossa nainen pitää sydäntä ja mies pitää sydämensä avainta. Näitä medaljoneita käytetään myös muotokuvan tai muistin tallentamiseen.

6. Casual medaljonki kaulakoru:

Rento medaljonki -kaulakoru

Itsepuolustus medaljonki on trendikäs kaulakoru, koska ne näyttävät tavalliselta valkokullan medaljonki kaulakorulta, mutta niitä käytetään itse asiassa terävien esineiden aseiden säilyttämiseen. Nuoret käyttävät niitä enimmäkseen itsepuolustukseen ja tyyliin.

7. Erityinen Valentine medaljonki kaulakoru:

Erityinen Valentine medaljonki kaulakoru

Kuten nimestä käy ilmi, nämä ovat kultaisia ​​sydän medaljonki kaulakoruja tai hopeisia sydän medaljonki kaulakoruja, jotka on valmistettu yksinomaan ystävänpäivän tarkoitukseen. Nämä sydämet on kaiverrettu erityisiin malleihin, ja niitä käytetään erityisten viestien, myös sormusten, tallentamiseen.

8. Tyttöjen erityinen medaljonki -kaulakoru:

Tyttöjen erityinen medaljonki -kaulakoru

Nämä ovat samanlaisia ​​kuin viehätyskaulakoru, mutta nämä ovat eksklusiivisia enkelimalleja. Nämä on veistetty Raamatusta, suojelusenkeli -veistoksesta tai erityisesti versus. Nämä on tehty yksinomaan lapsille ja vanhuksille.

9. henkilökohtainen medaljonki kaulakoru:

Henkilökohtainen medaljonki -kaulakoru

Henkilökohtaiset medaljonki -kaulakorut on tehty henkilökohtaisen muistin tallentamiseen. Nämä ovat enimmäkseen sterlinghopeaa, ja niihin on kaiverrettu henkilökohtainen viesti. Näitä käytetään moneen otteeseen. Useimmiten pari kaivertaa nimensä ja erikoispäivämäärän medaljonkiin.

Medaljonki kaulakorut eivät ole vain malli koriste. Ne ovat täynnä muistoja ja ne ovat perheen matkamuistoja.