9 parasta avainmallia naisille ja miehille

Joskus ihmiset näyttivät erilaiselta, joten he olivat epätavallisia medaljoneja ja yksi niistä on avaimenperä. Avaimenperät ovat muodikkaita ja nuoret haluavat kokeilla tällaista ainutlaatuista tyyliä. Tässä erilaiset avaimet on ripustettu ketjuun ja ne olivat pääntie. Erilaisia ​​luovuuksia on tehty antamaan erilaisia ​​muotoja avaimenperälle.

Parhaat ja tyylikkäät avaimet:

Löydämme täältä näytetyt avaimenperät, jotta saat uuden ilmeen tyyliisi.

1. Vintage -tyyliset avaimet:

Vintage -tyylinen avaimenperä

Tässä avaimenperässä on vintage -muotoilu, joka koostuu messingistä. Keskimmäisissä kiharoissa muodot annetaan avaimille. Pyöreässä yläreunassa tehdään reikiä, joiden välissä on sydän. Muinaisina aikoina rikkaat käyttivät tällaisia ​​avaimia kaappiinsa.

2. luuranko avaimen tyyli medaljonki:

Luuranko -avaimen tyyli

Tällä medaljonka -avaimella on luuranko. Avaimissa on kolme lukosalia ja avaimen yläosa on koristeltu kaarevilla muodoilla. Tämä avaimenperä näyttää vanhalta ja kalliilta. Näyttää siltä, ​​että sillä on myös jonkin verran painoa.

3. kelluva medaljonki avaimenperä malli:

Kelluva medaljonki avaimenperä kuvio

Se on kullanvärinen medaljonki -avaimenperä, jota voit käyttää ripustamalla avaimet. Tässä kelluvassa renkaassa on valkoisia pieniä timantteja, jotka on kiinnitetty koko ympyrään. Kaksi rengasta on kytketty pienellä ketjulla. Tämä avaimenperä näyttää upealta.

4. henkilökohtainen avaimenperä medaljonki:

Henkilökohtainen avaimenperän medaljonki

Tämän valokuvan medaljonki -avaimenperän kanssa on sydämen muotoinen laatikko. Voit lisätä valokuvan sydänlaatikkoon. Tämä avaimenperä on hopeaa ja näyttää yksinkertaiselta. Tämä medaljonki herättää huomiota yksinkertaisuudellaan ja näyttää hämmästyttävältä.

5. Lukitse & Avainrakenne:

Lukitse & amp; Avainrakenteen medaljonki

Tämä on helmeilevä avaimenperäkaulakoru, johon on kiinnitetty kaunis vaaleansininen timantti. Tämä timantti on kiinnitetty lukon muotoon ja erillinen pieni avain roikkuu sen kanssa. Tämä hopeinen medaljonki levittää kiiltoa tällä timantilla.

6. Avaimenperä pennun tassulla:

Avaimenperä pennun tassulla

Tämä lukkoavain on niin hauska. Sydämen muotoisessa avaimen päällä on söpö pentu tassu. Teräsavaimessa on kullanvärinen pentu tassun muotoilu, joka on ristiriitainen. Tämä pieni koiran tassu lisää kauneutta medaljonkiin.

7. Kompassin avaimenperä:

Kompassin avaimenperän medaljonki

Se on tieteellinen muotoilu ja kompassin avaimenperän medaljonki. Tämän pyöreän kompassin avaimenperän sisällä on tilaa, johon voit lisätä oman tai rakkaasi valokuvan. Avaimenperän rengasosa on tarpeeksi suuri, jotta kaikki avaimet voidaan yhdistää.

8. Avain sydämeni medaljonkiin:

Avain sydämeni medaljonkiin

Se on yksinkertaisesti upea hopea -avaimenperä. Yksi iso ja yksi pieni avain ovat roikkuu ja molemmat sydämen muotoisia. Yksi pieni aakkoset “e” on myös roikkuu ja siellä on myös iso pehmeä helmi. Ylioppilaaksi menevä poika haluaa kokeilla tämän tyyppistä medaljonkia säännölliseen käyttöön. Koko medaljonkiyhdistelmä on houkutteleva.

9. Heart Key Style Locket:

Heart Key -tyylinen medaljonki

Nämä avaimenperät ovat sydämen muotoisia. Sydämen muotoihin kiinnitetään kiviä. Mukana on myös yksi valkoinen timantti ja yksi topaasi. Tällä tavalla voit lisätä minkä tahansa muun valitsemasi jalokiven. Se on myös hieno medaljonki cum jalokivi. Tämä yksi medaljonki on erityisesti suunniteltu tytöille, jotka haluavat käyttää vähän valoa ja hurmaa.

Tämä avaimenperä on nykypäivän kysyntä ja se tarjoaa nuorille viileän ja rokkaavan asenteen. Nämä hienot lisävarusteet saavat sinut tuntemaan itsesi rock -tähdeksi. Se lisää glamouria viehättävään persoonallisuuteen ja kiehtovaan. Kokeile ainutlaatuista tyyliä tämän tyylisillä avaimilla, jotta voit tehdä vaikutuksen rakkaaseen. Valitse täydellinen asu, joka sopii asuusi, jos sinulla on pyörä, valitse sitten pieni painava avainmallinen medaljonki kiinnittääksesi ystäväsi huomion.