9 parasta suunnitteluideaa oman medaljonkisi tekemiseen

Medaljonkien muoti ja trendikäs muotoilu ovat hallinneet monien ihmisten mieltä, olivatpa he sitten pieniä lapsia tai nuoria tai vanhoja ihmisiä. Kauniit ajatukset muistojen tallentamisesta yhdessä medaljonkitaitojen kanssa ovat hallinneet monien mieltä. Hullun medaljonki-riipukset saavat ihmiset ostamaan itselleen tai rakkailleen valmiita medaljoneja ja jopa innostavat löytämään tapoja tehdä käsintehtyjä medaljonki-riipuksia.

Parhaat ja tyylikkäät mallit oman medaljonkisi tekemiseen:

Löydämme täältä, jossa on esitetty 9 suosituinta medaljonkityyppiä, joiden avulla voit tehdä omia medaljoneitasi tyyliisi.

  • Pullon korkit
  • Sea Shell medaljonki
  • Hopeinen valokuva -medaljonki
  • Moanan medaljonki riipus
  • Filigraaniset medaljonit
  • Tikattu ompelijan medaljonki
  • Virkattu pussi
  • Maalattu medaljonki
  • Puinen illuusio medaljonki

1. Pullon korkin medaljonit:

Pullon korkin medaljonit

Halvin ja kaunein käsintehty medaljonki voidaan valmistaa valmiiden pullojen pullotulpilla. Korkien kaaret tekevät suunnittelijasta ilmeen ja yläosan voi tehdä kauniiksi helmillä, timanteilla ja muulla materiaalilla. Medaljonki voidaan kiinnittää yksinkertaisella magneetilla, joka on kiinnitetty medaljonkin yhteen osaan.

2. Sea Shell Locket:

Sea Shell medaljonki

Sea shell -medaljonit näyttävät myös ihastuttavilta riipuksilta. Hanki vain kaksi tasaista muotoista simpukkaa ja tuo koukut ja nastat, jotta se muuttuu riipukseksi. Väritä haluamasi värin kuoret kultaiseksi, hopeaksi tai pidä se luonnollisesti helmenvärisenä.

3. Hopea valokuvalokero:

Hopeinen valokuva -medaljonki

Tee oma medaljonki koruilla yksinkertaisilla hopea -metallisilla kääntyvillä kolikonmuotoisilla osilla, joita on saatavana koruliikkeistä ja jotka ovat kiinnittäneet halutun valokuvan riippulukon sivuille. Kaunis muotoilu valloittaa monien sydämet.

4. Moanan medaljonki -riipus:

Moanan medaljonki riipus

Moanan medaljongit ovat tunnetuimpia näinä päivinä, ja medaljonin suunnittelun kauneus on mieleenpainuva ja houkuttelee suurimman osan yleisöstä. Luonnollinen turkoosi sävy ja abstrakti muotoilu, joka on tehty puolet medaljonista, ovat upeita ja uskomattomia. Polymeerisavesta valmistettu Moanan medaljonki on kaunis käsityö oman medaljongin tekemiseen.

5. Filigraaniset medaljonit:

Filigraaniset medaljonit

Filigree on upea taide koristamaan kaikkein silmiinpistävimpiä ja upeimpia malleja. Käyttämällä savitaidetta tai muuta väliainetta voidaan tehdä medaljonki ja suunnitella ne omilla erityisillä tavoillaan eri tavalla kuin pienillä filigraaniruusuilla.

6. Quilter -ompelijan medaljonki:

Tikattu ompelijan medaljonki

Quilter -ompelijan medaljonit ovat funky -tyylisiä medaljoneja, jotka voivat valmistaa jopa pienet lapset tai teini -ikäiset. Sarjakuva ja luomukset medaljongin molempien osien ylä- ja alaosassa vaikuttavat hauskalla mutta luovalla tavalla medaljonkantajan ulkonäköön. Ihmiset voivat myös tehdä niihin abstrakteja kuvioita.

7. Virkattu pussi medaljonki:

Virkattu pussi

Virkattu pussi medaljonki on ihanan yksinkertainen ja välinpitämätön tyyli medaljonki riipus voidaan tehdä. Pussin kaltainen virkattu ommel pitää mieleenpainuvia asioita, joita rakastetaan käyttää ympäriinsä heidän kanssaan. Virkattu pussi medaljonki on yksinkertainen tyyli tehdä medaljonki itsellesi.

8. Maalattu medaljonki:

Maalattu medaljonki

Maalatut medaljonit ovat yleisimpiä ja suosikkimallisia medaljoneja, joita ihmiset rakastavat käyttää ja myös lahjoittaa rakkaitaan. Ihmiset rakastavat tehdä kestäviä maalauksia pysyvillä väreillä ja tehdä ikimuistoisia maalauksia. Ne kiinnittävät mini -maalaukset riipukkeen taitoksiin pitämään ne turvassa kaulaan.

9. Puinen illuusio -medaljonki:

Puinen illuusio medaljonki

Puiset illuusionistiset medaljonit ovat taidokkaiden taiteilijoiden tekemiä, ja ne voidaan valmistaa erityisesti rakkaudesta. Medaljonki näyttää puukappaleelta, kun se voidaan avata salaperäisellä tyylillä osoittaakseen, että rakkausviesti välitetään rakkaalle medaljongin kautta.

Locket -riipuksen muodit ovat ehdottomasti tuoneet valtavan määrän suunnittelija -medaljoneja. Käsin tehtyjä ajatuksia medaljonkien valmistamisesta voidaan tehdä helpoimmilla tavoilla ja jopa vaikeilla mutta uskomattomilla medaljoneilla. Tämä artikkeli auttaa useimpia medaljonki -riipusten ystäviä tekemään kauniita rakastettavia medaljoneja yhdelle itsellesi ja myös rakkaillesi.