9 sydämen muotoista medaljonki korumallia nimillä

Medaljonki on kuin riipus, jossa on tilaa valokuvan tai pienen esineen säilyttämiseen. Nykyään monet ihmiset voidaan nähdä yllään sydän medaljonkeja, olivatpa teini -ikäisiä tai aikuisia. Siitä on tullut erittäin suosittu kaikkien keskuudessa rakkautensa vuoksi. Rakkaansa sydämen medaljonki lahjaksi pidetään todella arvostettavana eleenä.

sydämen medaljonki

Joten jos olet hämmentynyt siitä, mitä lahjoittaa rakkaallesi tänä vuosipäivänä tai ystävänpäivänä, sydämen medaljonki voi olla täydellinen asia.

Avoimet ja valokuviset sydänlohkot, joissa on kuvia ja nimiä:

Tässä on muutamia parhaita sydämen medaljongityyppejä pariskunnille ja tytöille.

1. sydän medaljonki kellon sisällä:

Heart medaljonki kellon sisällä

Jos rakastat kelloja ja medaljoneja, tämä on täydellinen yhdistelmä näistä kahdesta. Se on sydämenmuotoinen medaljonki, jonka avattaessa on kellokello. Siinä on antiikkinen ilme ja se on kaunis lahja, joka annetaan rakkaalle henkilölle.

2. kultainen sydän medaljonki tytöille:

Kultainen sydän medaljonki tytöille

Niille, jotka uskovat, että yksinkertaisuus on äärimmäistä hienostuneisuutta, tämä kultainen sydän medaljonki on paras omaisuus. Se on kiiltävää kultaa eikä siinä ole kuvioita. Se näyttää tyylikkäältä ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa päälle.

3. Lukko ja avain sydämen medaljonki:

Lukko ja avain sydämen medaljonki

Sopivin lahja henkilölle, joka on ”sydämesi avain”, tässä medaljonissa on avain, joka avaa sydämen muotoisen lukon. Siinä on todella erityinen osoitus, ja se saa varmasti jonkun tuntemaan olonsa rakastetuksi. Se voi myös kuljettaa valokuvan, mikä tekee siitä sydänvalokuvan.

4. Hopea sydämen medaljonki naisille:

Hopeinen sydämen medaljonki naisille

Onko kulta liian valtavirtaa sinulle? Jos kyllä, tämä kaunis medaljonki vie henkeäsi. Tämä hopeinen sydämen medaljonki on yksinkertainen ja kaunis ja näyttää hyvältä kaikille, jotka käyttävät sitä. Lisäksi sitä voidaan käyttää minkä tahansa puvun päällä. Voitto – voitto!

5. Heart Family medaljonki kultaa:

Heart Family medaljonki kultaa

Tämä medaljonki on ainutlaatuinen, koska siinä on tilaa koko perheen valokuville. Se voi tallentaa neljä valokuvaa kerrallaan. Se on yksi harkituimmista sydänvalokuvista, koska tämä osoittaa, että perheemme on aina sydämessämme. Se on harkittu lahja, ja kaikki varmasti rakastavat sitä.

6. Antiikki sydämen muotoinen medaljonki:

Antiikki sydämen muotoinen medaljonki

Tässä antiikkisessa kaulakorussa, jossa on sydämen medaljonki, on oma viehätyksensä. Se on kaunis, ja sen ulkosivulla on tyylikäs muotoilu. Tämä kultainen sydän medaljonki on paras niille, jotka rakastavat antiikkiesineitä.

7. Photo Heart Locket hopea:

Photo Heart medaljonki hopeaa

Tässä yksinkertaisessa medaljongissa on tilaa kahdelle valokuvalle. Tällainen medaljonki voidaan antaa rakkaillesi valokuvalla molemmista.

8. Hehku pimeässä sydämen muotoisessa locketissa:

Hehku The Dark Heart Shaped Locketissa

Tämä on yksi kauneimmista sydänlohkoista. Se on monimutkainen muotoilu ulkopuolelta ontolla sydämellä. Ontto osa hehkuu pimeässä ja näyttää lumoavalta. Teini -ikäiset ja aikuiset rakastavat sitä.

9. Pariskunnan sydämen medaljonki:

Pari sydän medaljoneja

Nämä ovat kaksi medaljonkia, joissa molemmissa on puolet sydämestä. Se osoittaa, että molemmat ihmiset yhdessä täyttävät sydämen. Tämä voi olla loistava lahja paremmalle puolisollesi, koska se on harkittu ja makea ele.

Sydämen medaljonkeja käyttävät nykyään kaikki. Teini -ikäiset tytöt ja naiset rakastavat sitä, kun joku lahjoittaa sen heille. Erilaisia ​​medaljoneja, kuten hopeinen sydän medaljonki, valokuvasydän medaljonki, yksinkertainen sydämenmuotoinen medaljonki ja kultaiset sydänmedalit, ovat nousussa.