Top 9 tyylikästä medaljonki -riipusta naisille ja miehille

Medaljonki riipukset ovat sellaisia, että voit käyttää sitä jokapäiväisessä elämässäsi. Se on pieni tai iso riipus erilaisista malleista, jotka on ripustettu hopea- tai kultaketjuun. Voit saada riipuksen kultaa, hopeaa jne. Voi olla monia malleja, kuten uskonnollisia, hienoja, timanttisia ja muita jalokiviä. Se, joka haluaa käyttää riipuskaulakorua, voi tutkia riipuksen erilaisia ​​malleja.

Söpö ja tyylikäs medaljonki riipukset:

Löydämme täältä näytetyt medaljonki -riipukset, jotka täyttävät muodin tarpeesi.

1. Butterfly rintaneula medaljonki riipus:

Perhonen rintaneula medaljonki riipus

Tämä on kultainen medaljonki riipus kiinnitetty perhonen rintakoru ja pyöreä rengas. Tämä kaunis perhonen on kohokuvioitu loistavilla valkoisilla timanteilla ja jopa sormuskerroksessa; on pyöreä sarja timantteja. Perhosen ja avoimen renkaan sekoitus näyttää upealta riipuksena.

2. Perinteinen medaljonki riipus:

Perinteinen medaljonki riipus

Tässä medaljonki -riipuksessa on uskonnollinen teemapohjainen muotoilu. Tässä “OM” luotu ja “Hari” kirjoitettu hindiksi. OM-puolen puolikuun muotoiluun on kiinnitetty timantteja. Se kuvaa Harin ja Harin kaksoisvoimaa eli Shivaa. Tämä voi olla paras lahjavaihtoehto sinulle.

3. Shri Yantra medaljonki riipus:

Shri Yantra medaljonki riipus

Shri Yantra on muotoiltu tämän medaljonki -riipuksen kaulakorun päälle hopealla. Tämä Shri Yantra sisältää jumalatar Durgan voiman. Shri Yantra on erittäin hyvä säilyttää kotona tai toimistossa. Uskovat käyttävät sitä jopa medaljongina ja saavat edelleen siunauksiaan.

4. Lasityylinen medaljonki riipus:

Lasityylinen medaljonki riipus

Tällä lasilla on sydämen medaljonki, joka on peitetty kullalla. Kuivatut kukat asetetaan tämän lasin sisään, mikä on selvästi näkyvissä. Tämä lasiriipus näyttää aina upealta ja kiehtovalta. Tämä lasi on hienosti leikattu ja se näkyy paksuudestaan.

5. Lovers Special Locket Pendant:

Lovers Special Locket -riipus

Se on valokuva medaljonki riipus sydämen muotoilu. Voit pitää pieniä valokuvia rakkaistasi molemmilla puolilla. Tämäntyyppinen medaljonki on erittäin suosittu ystäville ja he pitävät valokuvia toisistaan ​​tässä sydämessä. He ilmaisevat rakkautensa toisiaan kohtaan tällä tavalla.

6. timanttityylinen pyöristetty medaljonki riipus:

Timanttityylinen pyöristetty medaljonki riipus

Tämä pyöreä muotoinen timantti medaljonki riipus on loistava ominaisuuksia. Keskimmäisessä ympyrässä on useita timanttikiveä ja yksi pyöreä sarja, jossa on kokonaisia ​​timantteja. Pyöreä timantti -muotoinen riipus ei ole paljon käytössä.

7. Sydän medaljonki keula:

Sydän medaljonki jousella

Tämä kultainen sydän medaljonki riipus on ainutlaatuinen käsite medaljonki. Tämän sydänmallin sisällä on kello ja rusetti on sidottu valkoisella pitsillä. Tämä on kaksi tarkoitukseen tarkoitettua medaljonkimallia, joita voit käyttää riipuksena ja kellona. Sen käyttäminen saa sinut näyttämään erottuvalta.

8. Teardrop Locket -kaulakoru:

Teardrop medaljonki kaulakoru

Tämä hopeinen medaljonki -riipus on yksinkertaisesti huvittava kyyneleiden kanssa. Tämä hopealangoilla varustettu riipus saa viileän muotoisen kyynelpisaran, ja sen keskellä on yksi pehmeä helmi. Näyttää siltä, ​​että hopeanuorat suojaavat tätä helmeä. Tämä muotoilu on vain ihana ja niin kaunis.

9. Keltainen safiiri medaljonki riipus:

Keltainen Sapphire medaljonki riipus

Tämä riipus medaljonki koostuu kultaisesta safiirista. Keltaisen safiirin sijasta voit myös asettaa muita jalokiviä. Monet ihmiset käyttävät tätä kivistä nastaa, jotka uskovat astrologiaan. Se on soikea keltainen safiiri, joka kuvaa Jupiterin ominaisuuksia.

Kun käytät medaljonki -riipusta, sinun on huolehdittava siitä, että sinut kaapataan. Riippuvalaisimet, joissa on herkkiä malleja, joita käytetään kaikissa tilanteissa, voivat tehdä sinusta vetovoiman keskuksen. Se saa sinut näyttämään erilaiselta kuin tavallinen.