Top 9 uskonnollista ristikko -mallia

Locketit ovat olleet suosittuja muinaisista ajoista lähtien. Medaljonki, riipus tai amuletti on ollut paras tapa pitää muistot hengissä tulevina vuosina. Riippumatta siitä, mistä materiaalista ne on tehty, he ovat antaneet uuden genren koruille, jotka on nimetty polttohautauskoruiksi.

Parhaat ja tyylikkäät ristikkomallit:

Tässä on joitain uudistettuja malleja ristikkäisestä medaljongista, joka koristaa pääntiesi funky -ilmeellä.

1. Yksinkertainen ruostumattomasta hopeasta valmistettu ristikko:

Yksinkertainen ruostumattomasta hopeasta valmistettu ristikko

Yksinkertaistettu ristikkäinen kaulakoru on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Riipus on valmistettu kolmesta kerroksesta kasvavalla korkeudella ketjulla punotulla kaulakorulla. Riipus on laajalti mukana säännöllisiin tarkoituksiin.

2. Valokuvamuistin ristilukko:

Valokuvamuistin ristilukko

Ristivalokuvaus medaljonki on paras tapa käsitellä rakkaiden, kuten äidin, isän tai vaimon, muistoja. Olipa sitten hopeaa tai kultaa, medaljonki mahdollistaa kahden kuvan tallentamisen siihen.

3. Jesus Charm Cross Locket:

Jesus Charm Cross medaljonki

Jesus cross medaljonki saa uuden ilmeen ja houkuttelevat fontit. Ruostumattomasta teräksestä valmistettua viehätystä rakastavat enimmäkseen miehet vapaa -ajanviettomaaleissa upean ulkonäön vuoksi. Ne, joiden alkukirjain on S, voivat myös käyttää tätä riipusta.

4. Magic Heart Cross medaljonki:

Magic Heart Cross medaljonki

Rakastajille cross medaljonki -kuvissa on uusi kuvio. Sydämenmuotoiselle medaljonkille hopeanvärinen verkkoleikkaus, jossa on kohokuvioitu risti. Viehätys tai medaljonki mahdollistaa myös rakastajan kuvan tallentamisen sen sisään sydämen leikkauksella.

5. Citrine Cross Locket:

Citrine Cross -medaljonki

Tässä on lumoava malli medaljonki -ristikuvioista timanteissa. Soikea Citrine -kivi on saanut kultareunusisen ristikuvion, joka on koristeltu pienillä timanteilla. Soikean medaljongin reunalle on myös annettu samanlainen valkoinen timantti.

6. Kaiverrettu ristikko:

Kaiverrettu ristikko

Etsitkö persoonallista kristillistä ristilukkoa! Ristin ruostumattomasta teräksestä valmistettu medaljonki sisältää rakkaiden tai käyttäjien kaiverretun nimen, joka antaa yksilöllisen kosketuksen riipukseen. Nimet voidaan myös antaa mustalla musteella, jotta se olisi tarttuvampi.

7. Antiikki ristilukko:

Antiikki ristikko medaljonki

Yhdistelmä kultaista ristikkoa ja pieniä valkoisia helmiä on ehdottomasti rakastettava muotoilu. Ristissä medaljongissa on hohtava muotoilu, jossa on neljä helmeä keskiliitoksissa ja helmi ristin keskellä.

8. Aarrelaatikon ristikko:

Aarrelaatikon ristikko

Aarrelaatikko, jossa on ristikkäinen medaljonkikokoelma, on valmistettu metallin jäljitelmästä. Hopealaatikossa on kaarevia malleja, jotka muodostavat ristikuvion kaikilla neljällä sivulla. Laatikko pystyy tallentamaan pieniä muistoja ja on saatavana eri muodoissa.

9. Relic Cross Locket:

Relic Cross medaljonki

Medaljonki, jossa on risti, joka antaa sekä antiikkimallin että kultauksen, on tehty jäänne koristeilla. Medaljessa on kukka- tai Heena -malleja, joissa on hurskaita nimikirjaimia. Kauneuden lisäämiseksi voit myös värjätä rakkaasi kasvojen tekstuurin siinä kuvattuna.

Cross medaljonki on pohjimmiltaan kaunis uskonnollinen pukeutumistarvike kristitylle koko elämänsä ajan. Sitä on saatavana useissa malleissa, jotka sopivat eri ihmisille ja asuille. Medaljonkien avulla voit näyttää muodin standardin uskonnollisella tavalla korukokoelmassasi. Eri metalleilla, kuten kullalla ja hopealla, se antaa sinulle erilaisia ​​positiivisia fiiliksiä terveen ja turvallisen huomisen saavuttamiseksi vanhinten tai rakkaiden rakkauden ja siunausten kanssa. Voidaan valita useista Internetissä saatavilla olevista ristikkäisistä kuvista valintansa mukaan, jotka voivat muuttaa heidän elämäntapaansa ja intohimonsa.