Kristilliset meditaatiotekniikat

Meditaatio on harjoitus, joka auttaa rauhoittamaan mielen ja saavuttamaan täydellisen rauhan. Meditaation avulla voit puhdistaa mielesi kaikista sen huolista hetkeksi ja antaa sille uudelleenkäynnistyksen, jota se epätoivoisesti vaatii. Se on eräänlainen puhdistusmenettely, joka liittyy läheisesti rukoukseen. Meditaation kolme pääperiaatetta ovat yksinkertaisuus, hiljaisuus ja hiljaisuus. Kuten monet muut uskonnot, meditaatio on esiintynyt paljonkin myös kristillisissä rituaaleissa. Nämä käytännöt ovat kuitenkin hitaasti haalistuneet pappien muistista.

Kristillisen meditaation tekniikat:

Kuitenkin viime aikoina kristillisen meditaation käytäntö on löydetty uudelleen. John Main oli tämän käytännön tärkein opettaja. Hänen kuolemansa jälkeen hänen perintöään jatkoi vuonna 1991 perustettu The World Community for Christian Meditation.

kristillinen meditaatio

Kristityt munkit ja nunnat ovat harjoittaneet meditaatiota, eläneet yksinkertaista säästäväisyyttä ja noudattaneet kaikkia sen periaatteita. Kristilliset munkit, aavikon isät ja äidit ovat tuoneet sukupolvellemme perinteen käyttää meditaatiota Jeesuksen radikaalien ja evankeliumien soveltamiseen. John Main, tämän perinteen ensisijainen elvyttäjä, opetti näiden munkkien pyhistä kirjoituksista ja opetuksista.

Avain meditaatioon on yksinkertaisuus ja rauhallisuus. Ympäristön tulee olla rauhallinen ja rauhallinen. Istu alas, selkä suorana ja silmät kiinni. Voit halutessasi soittaa pehmeää musiikkia taustalla. Sitten sinun täytyy laulaa mantraa tai sanaa, mieluiten kristillistä rukoussanaa – maranatha.

Kun laulat sanaa, yritä unohtaa muu maailma. Keskity vain sanaan ja anna sen kulkea kehosi läpi. Tunne kaikki sen tavut, kun sanot sen uudestaan ​​ja uudestaan, kunnes jokainen ajatus, hyvä tai paha, on hylännyt mielesi. Ja tällä tavalla saavutat hiljaisuuden, hiljaisuuden ja yksinkertaisuuden, jotka ovat meditaation kolme avainta.

Tällaisen meditaation harjoittaminen päivittäin auttaa sinua tulemaan paremmaksi ihmiseksi ja käsittelemään ongelmasi paremmin. Kun harjoittelet aamulla, se saa sinut tuntemaan olosi virkistyneemmäksi ja positiivisemmaksi loppupäivän suhteen. Sitten meditoi uudelleen yöllä, niin voit nauttia rauhallisimmasta ja rauhoittavammasta unesta, jonka avulla voit herätä entistä nuoremmalta. Tällä tavalla muutama minuutti jokapäiväistä aikaa meditaatioon auttaa tasapainottamaan kehoa ja sielua paremmin ja antaa siten mahdollisuuden kohdata kaikki elämänne ongelmat vahvemmalla mielellä.

Joten kysymys kuuluu, miten meditaatio liittyy uskoon tai uskontoon? Kun todella ajattelet sitä, tämä on yksi niistä kysymyksistä, joiden vastaukset tuijottavat meitä kasvoillemme.

Meditaatio vaatii keskittymistä ja uskollisuutta. Se avaa yhteisiä perusteluja kaikenlaisten kulttuurien ja uskon välillä. Se auttaa meitä ottamaan huomiomme pois itsestämme, mitä jokainen uskonto, erityisesti kristinusko, saarnaa. Se myös yhdistää yhteisöjä. World Community for Christian Meditation on paras esimerkki tästä.

Kristillinen tai jokin muu meditaatio auttaa tuomaan yhteen ihmisiä eri kulttuureista ja taustoista. Meditaatio auttaa yhdistämään mielesi sydämeesi. Se muuttaa tapaasi elää, tapaa nähdä maailma.

Ainoa johtopäätös, jonka voimme tehdä, on se, että John Main oli hieno mies, joka toi takaisin tämän pyhän ja suurenmoisen perinteen. Hänen opetuksensa ansiosta monet ihmiset alkoivat löytää elämänsä uudelleen. Se innosti ihmisiä parantamaan mielentilaansa ja auttoi jopa yhdistämään yhteisöjä! John Main on siis todellinen sankari nykymaailmassa ja kristillinen meditaatio on liike, jolla hän paransi maailmaa.