Meditaatio aloittelijoille – miten tehdä

Stressi on väistämätön tilanne nykyisessä elämäntavassa, joka tarttuu kaikkiin iästä riippumatta. Paras tapa päästä yli stressistä ja olla onnellinen on harjoittaa meditaatiota. Meditaatio on yksinkertainen, elämää muuttava taito, joka paitsi rentouttaa mieltä myös auttaa sinua löytämään itsesi ja rakentamaan potentiaalisi. Se on yksi hämmästyttävimmistä tavoista lopettaa kaikki elämän ongelmat ja opit olemaan rauhallisempi, tyytyväisempi, arvostava ja silti tarkkaavainen. Jos et ole harjoittanut meditaatiota ja haluat tietää, miten aloittaa meditaatio aloittelijoille, tämä on oikea paikka sinulle. Opi joitakin perusmeditaatiotekniikoita aloittelijoille ja muuta elämäsi ikuisesti.

Meditaatio aloittelijoille - miten tehdä

Meditaatio ei ole kovin ruusuinen opetusmatka, mutta kun ymmärrät sen, huomaat, että se oli yksi parhaista asioista, joihin olet sijoittanut aikasi. Mielesi rauhoittamiseen ja keskittymiseen tarvitaan paljon kärsivällisyyttä ja omistautumista tässä kiireisessä maailmassa tänään, jossa sinua ympäröi paljon asioita ja sinulla on aina aikaa. Kärsivällisyys on ainoa osa, joka voi saada sinut edistymään meditaation alalla. Meillä on muutamia vinkkejä ja vaiheita, joita on noudatettava yksinomaan aloittelijoiden meditaatiota varten.

Kuinka tehdä meditaatio aloittelijoille:

Tämä artikkeli opettaa meditaatiosta sekä yksinkertaisia ​​vaiheita helpottamaan aloittelijoille. mitä sinun on noudatettava saadaksesi rauhallisen ja hyödyllisen meditaation aloittelijoille.

1. Säännöllinen harjoittelu:

Ensimmäinen ja tärkein asia on ymmärtää uuden aloittamisen merkitys. Päivittäistä joogameditaatiota varten sinun on hyväksyttävä henkisesti ja emotionaalisesti ja oltava riittävän kärsivällinen käymään läpi alun aikana tapahtuvat ylä- ja alamäet. Aloita 15 minuutilla päivässä ja se on aika, jolloin “tapaat itsesi”.

2. Aloita päiväsi meditaatiolla:

Kuinka meditoida aloittelijoille? Aloita päiväsi hiljaisuudella ja rauhallisuudella ja tee koko päivä energiseksi. Joudut helposti ajattelemattomuuteen ja tunnet kehosi ja mielesi muutoksen, jos voit herätä aikaisin ja meditoida vähintään 5-10 minuuttia. Suurin osa chakroistasi puhdistuu aamumeditaatiolla ja odotat normaalia aikataulua.

3. Avaa:

Avaa itsesi meditaation aikana. Avaa mielesi, sielusi ja kehosi, jotta he voivat saada energiaa meditaatiossa. Anna kehosi tuntea yhteyden koko olemuksesi läpi ja pidä kämmenet auki.

4. Ole anteeksiantava:

Paranna voimaa antaa anteeksi sisälläsi. Mielessäsi tulee paljon ajatuksia, ja sinun tarvitsee vain ajatella ja sanoa, että annat anteeksi; annat anteeksi ihmisille, olosuhteille, tilanteille ja ongelmille, joita olet saattanut käydä läpi. Anna ensin itsellesi anteeksi. ’Annan anteeksi’ on portti ajattelemattomaan tietoisuuteen. Tämä on yksi parhaista tekniikoista täydellisen meditaation saamiseksi.

5. Kynttilän liekki tai musiikki:

Aluksi sinun on otettava käyttöön esineiden tai musiikin apu keskittymisen parantamiseksi. Ei ole helppoa hypätä tilaan, jossa suljet vain silmäsi ja sinulla on syviä ajatuksia, mikä tapahtuisi korkeammilla tasoilla. Hanki siis kynttilän liekki, johon kiinnität silmäsi ja mietiskelet. Voit myös saada meditaatiomusiikkia, joka pitää sinut keskittyneenä niihin, joita meditoit. Tämä on tärkein asia meditaatiossa aloittelijoille.

6. Päästä irti:

Meditaatio ei ole vain keskittymistä johonkin tai keskittymisen ylläpitämistä tai edes ajatusten visualisointia tai pysäyttämistä. Meditaation aikana kertyisi paljon ajatuksia, ja sinun tarvitsee vain päästää irti. Päästät irti luovuttaessasi sisäiselle rauhalle ja rauhallisuudelle.

7. Lopeta ajatteleminen:

Aluksi sinulla on paljon häiriötekijöitä yrittäessäsi keskittyä. Ajattelet menneisyyden muistoja ja tulevaisuuden huolenaiheitasi. Se on kunnossa, koska se on luonnollista. Sinun tarvitsee vain painottaa päätäsi ja yrittää saada takaisin keskittyminen poistamalla nämä häiritsevät ajatukset. Tulee aika, jolloin sinusta tuntuu, että aika on pysähtynyt, ja annat ajatustesi laajentua tilanteeseen, jossa sinulla ei ole niitä enää. Sinusta tulee huomaavainen ja tietoinen.

8. Meditoi ihmisten kanssa:

Menetät paremmin, kun olet muiden ihmisten seurassa meditaation aikana. Kun näet yhä enemmän kynttilöitä syttymässä, huoneessa on enemmän valoa. Kun ympärilläsi on ihmisiä, olet varma, että teet sen oikein. Pystyt ottamaan enemmän energiaa ja meditaatiosi on tehokkaampaa.

Yksinkertaisia ​​vinkkejä meditaatioon aloittelijoille:

Meditaation harjoittamiselle ei ole tiukkoja sääntöjä. Kyse on hengitysliikkeiden ja ajatusvirran hallitsemisesta. Ajan ja harjoituksen avulla voit helposti hallita tämän taidon ja hyödyntää meditaation etuja. Keskustellessamme joistakin meditaatiotekniikoista aloittelijoille, katso näitä vinkkejä, jotka auttavat sinua prosessissa.

  • Yritä meditoida samaan aikaan joka päivä.
  • Varmista, että harjoittelet meditaatiota rauhoittavassa ja häiritsemättömässä ympäristössä.
  • Jos ulkoilma on kylmä, pidä itsesi lämpimänä peittämällä huivi tai viltti.
  • Meditaation tekeminen tyhjään tai täysin täynnä vatsaan voi olla häiritsevää. Joten vain syödä jotain kevyttä juuri ennen meditaatiota.
  • Kun meditoit, varmista, että uloshengitysaika kasvaa vähitellen. Yritä selviytyä
  • pidempään kuin inhalaatiot. Näin keuhkoihin pääsee enemmän raitista ilmaa.
  • Käytä aina meditaatioajastinta. On parasta, kun sinulla on ajastin kertoa sinulle, että meditaatioaika on kulunut ilman sinun tarvitse huolehtia siitä jatkuvasti. Varmista vain, että valitset rauhoittavan hälytysäänen äläkä häiritsevää kohinaa. Kuka haluaisi töykeän shokin rauhanomaisen meditaatioistunnon jälkeen!

Meditaatiota ei ole helppo harjoitella, mutta sinnikkyydellä pystyt hallitsemaan sen. se on yksinkertainen temppu harjoitella mieltäsi niin, että saat täyden hallinnan ajatuksistasi ja tunteistasi. Meditaatio opettaa sinua arvostamaan kaikkea ympärilläsi, vaikka se vaikuttaisi häiritsevältä. Nämä olivat joitain ohjeita helppoon meditaatioon aloittelijoille. Lopulta huomaat, että se on palkitsevin asia, jonka olet koskaan tehnyt elämässäsi. Jaa ihana kokemuksesi kaikkien ympärilläsi olevien kanssa ja jaa nämä aloittelijoille tarkoitetut helpot meditaatiotekniikat kaikkien kanssa.