Om -meditaatiotekniikat ja edut

Om -meditaatio keskittyy Om -mantraan, joka on ollut käynnissä eri uskontojen ja kulttuurien välillä sukupolvelta toiselle.

Om -mantra on syvä oivallus todellisuuksista, joita on jokaisessa elämässämme, mutta emme ymmärrä niitä useimmiten, koska emme kiinnitä huomiota sisäiseen itseemme. Maailma oli aikoinaan vain yksi henkilö ja ajatus oli tehdä siitä monia, silloin tärinä kuultiin. Tärinä johti lopulta ääneen “Om”. Om -ääni tunnetaan nimellä Pranava, mikä tarkoittaa, että se ylläpitää elämää hengittämällä. Se edustaa “ylin olemisen” neljää tilaa ja kolme ääntä A-U-M (om) tarkoittaa heräämistä, unta syvässä unessa ja hiljaisuutta, joka on ympärillä. Siksi Om -symbolia pidetään pyhänä.

Om -meditaatiotekniikat:

om meditaatio

Meditaatio Omilla:

  1. Valitse rauhallinen paikka.
  2. Missä mukava sulkeutuu ja tuntuu täysin rento.
  3. Sulje silmäsi ja anna lihasten ja hermojen rentoutua.
  4. Keskity kulmakarvojen väliseen tilaan ja pysy rauhallisena.
  5. Anna tietoisen mielesi olla hiljaa äläkä ajattele mitään, keskity vain.
  6. Aloita henkisesti “Om” -laulu, kun ajattelet ideoita ikuisuudesta, kuolemattomuudesta, äärettömyydestä, onnesta. Ajattele abstraktisti. Sinun pitäisi saada itsesi tuntemaan olevasi ääretön ja läpäisevä.
  7. Sinun pitäisi muistaa omin merkitys, vain sen toistaminen ei anna sinulle toivottuja tuloksia.
  8. Tunnet pian itsesi puhtaana ja täydellisenä. Tuntuisi siltä, ​​että tiedät kaiken ja sinut on vapautettu linnuna.
  9. Jokainen kehosi osa on ravistettava näillä ajatuksilla, jotta mielesi lisäksi myös kehosi, aistisi saavat tunteen.
  10. Pidä säännöllisyys käytännössä ja mene hitaasti ja vakaasti uskomuksella, vilpittömyydellä, innolla ja sitkeydellä. Paras aika harjoitella olisi aikainen aamu, auringonlasku ja ilta.

Edut:

1. Om -meditaation tiedetään parantavan sairauksia. Kun koko kehosi värisee, sinusta tuntuu positiiviselta ja otat elämän paljon vakavammin.

2. Se tuo esiin hengellisen puolen, jossa lähestyt Jumalaa.

3. Om -laulaminen vie kaikki maalliset ajatukset eikä anna sinun häiritä.

4. Jos olet masentunut, sinun on otettava nopea aika meditaatioon. Laula Om 50 kertaa ja tunnet olosi paremmaksi. Se on stressinpoistaja ja saa aivosi rauhoittumaan.

5. Om -välitys tekee ihmeitä ihmisille, joiden on parannettava itsetuntoaan.

6. Sinulla olisi voimakas ja suloinen ääni, kun laulat jatkuvasti Om. Sen huomaat muutamassa viikossa. Sanan rytminen toistaminen pitää mielen keskittyneenä.

7. Sinusta tuntuu, että saat erilaisen voiman sinussa. Sinulla on kyky taistella ongelmasi kanssa ja olet valmis ottamaan vastaan ​​maailman. Se heijastuu silmistäsi ja kasvoistasi.

8. Sana Om sisältää kosmista energiaa, joka antaa meille positiivisia tunteita ja saa meidät tuntemaan olonsa puhtaiksi. Tärkein asia, jonka saat meditaatiosta, on antaa ajatusten kulkea ohi ja parantaa keskittymistä.

Muistettavia kohtia:

1. Valitse oikea ympäristö, jossa olet täysin eristäytynyt keskittymään ja sovittelemaan paremmin.

2. Voit lausua sanan Om tai Aum.

3. Sinun on korostettava M: n ääntämistä enemmän kuin O, kun laulat sitä.

4. Tämän mantran laulaminen antaa positiivista energiaa ympäröivään ympäristöön. Tunnet sen aiheuttamat värähtelyt joka kerta, kun laulat sitä, ja tunnet eron.