Pyramidimeditaatiotekniikat

Pyramidi on kolmiulotteinen polyhedron, jossa kaikki sivut paitsi pohja ovat kolmion muotoisia. Pyramidin muoto tunnetaan yliluonnollisella voiman tai energian lähteellä. Viime aikoina pyramidimeditaatiosta on tullut hyvin kuuluisa, koska se auttaa meitä pysymään sopusoinnussa ihmisten ja ympäristön kanssa. Se lisää rauhallisuuden, hyvinvoinnin tunteita ja antaa meille positiivisen asenteen kohdata elämä ja tilanteet rohkeasti.

pyramidimeditaatio

Pyramidimeditaation käsite:

Parhaat tulokset tästä meditaatiosta saat istuessasi pohjoiseen päin. Saat terveemmän mielen ja kehon, jos istut itään päin. Ja vaurauden saavuttamiseksi lähitulevaisuudessa sinun on istuttava koilliseen suuntaan. Pyramidi on geometrinen vahvistin, joka auttaa sinua saamaan enemmän rukouksen voimaa. Se tekee uskovasta vahvemman uskonnollisissa vakaumuksissaan. Käyttämällä tätä meditaatiotekniikkaa monet meditaattorit ovat ilmaisseet, että niiden tulokset ovat erittäin hedelmällisiä. He ovat kokeneet muistin muistamisen, näkemyksiä menneestä inkarnaatiosta, telepaattista viestintää ja tietoisuuden lisääntymistä.

Käsitys siitä, että yksinkertainen geometrinen muoto voisi tuottaa energiaa meditaation kautta, tuntuu vaikealta uskoa. Mutta totuus on, että se toimii ja myös ilman sivuvaikutuksia. On olemassa muutamia tärkeitä kohtia, joita ihmisten ei pidä unohtaa, kun he alkavat harjoittaa pyramidimeditaatiota. Olemme olleet erittäin siunattuja siitä, että saimme nämä vinkit, joista keskustelemme alla.

a. Kun alat meditoida pyramidin alla, muista aina, että sinulla on muoto, joka on 4 kertaa korkeampi ja suurempi kuin sinä.

b. Sinun on tiedettävä, mitä materiaalia käytät. Vältä muovia, kipsiä ja halpaa laattaa. Nämä voivat vahingoittaa hermostoa. Käytä luonnonmateriaaleja, kuten puuta, pyhiä kiviä ja marmoreita, kiteitä jne. Kristallipyramidien tulee käyttää Savasanan meditaatiota.

c. Kysy terapeutiltasi värikkäistä pyramideista. Jos et tiedä mitä käyttää, älä valitse vain satunnaisesti.

d. Käytä aina löysiä vaatteita ja vaaleita vaatteita, kuten valkoisia tai tylsää kuin harmaita.

e. Meditoi syrjäisessä paikassa, jossa olet kaukana elektronisista laitteista ja laitteista. Sinulla voi olla vain CD -soitin, joka toistaa ääniä meditaatiota tai mantroja varten.

f. Saatavilla on pyramidikorkkeja, joita voidaan käyttää lukemisen, oppimisen, ruoanlaiton, lepoajan jne. Aikana.

g. Pyramidit siirtävät kosmista energiaa ihmiskehoon, joten kaikenlaiset metalli- tai nahkamateriaalit on poistettava ympäristöstäsi, koska niillä voi olla päinvastainen vaikutus.

h. Laita kuvia tai epäjumalia jumaluudesta, johon uskot. Se saa sinut tuntemaan itsesi positiivisemmaksi ja sinulla on hengellisyyden tunne elossa meditaation aikana.

i. Pidä huone siistinä ja puhtaana, et vain nauti hetkestä, vaan olet myös tyytyväinen sydämeesi.

j. Pidä pyramidi ja sen sisällä oleva alue puhtaana.

k. Pidä kengät ja sandaalit poissa meditaatiohuoneesta.

l. On suositeltavaa pitää raskaana olevat naiset ja alle 3 -vuotiaat lapset poissa pyramidimeditaatiosta, muuten heidän ei pitäisi olla siellä yli 20 minuuttia. Tämä tapahtuu, kun huoneet siirtävät kosmista energiaa, joka voi olla haitallista heille.

m. Muista aina istua itään, pohjoiseen tai koilliseen päin edellä kuvatulla tavalla.

n. Istu sahramivärisen maton matolle.

o. Rukoile aina, että olet kiitollinen vanhemmillesi, luonnolle, Jumalalle ja pyramidin kosmiselle energialle, ennen kuin aloitat meditaation.

Kuvan lähde: 1