10 houkuttelevinta Raksha Bandhan Mehndi -mallia 2021!

Rakhi Mehndi -mallit

Festivaali, joka juhlii veljen ja sisaren välistä sidetta, joka merkitsee heidän välistä huolenpitoa ja suojelua, on Raksha Bandhanin juhla. Juhlitaan hinduvuoden (Shravan) viidennen kuukauden täysikuussa, erittäin suotuisa kuukausi, jolloin nainen soveltaa myös mehndi -malleja Raksha Bandhanille, festivaalia vietetään laajalti kaikkialla Intiassa. Sisar sitoo punaisen ja kultaisen langan, joka tunnetaan nimellä Rakhi, veljen ranteen ympärille ja kietoo hänet siteeseen, jossa hän lupaa suojella häntä kaikissa tilanteissa. Suhde voidaan jakaa minkä tahansa duo, mutta pääasiassa se on veli-sisar duo.

Vuoden aikana ihmiset ovat alkaneet lisätä omaa osuuttaan tähän festivaaliin sisällyttämällä Rakhin erikoistuotteita. Vaikka tämä ei rajoitu vain tavaroihin, mehndi-malleista Raksha Bandhanille on tullut myös rakastettu lisä festivaaliin. Jotkut ammattilaiset ovat alkaneet suunnitella erityisiä mehndi -malleja ja kuvioita festivaalille. Katsotaan joitain Rakhi -festivaalin erikoisimpia mehndi -malleja.

1. Paras Mehndi -muotoilu Raksha Bandhanille:

mehndi suunnittelee Raksha Bandhanille

Tämä erityinen mehndi -muotoilu on yksi sopivimmista esityksistä Raksha Bandhanin juhlimiseen. Vaikka kämmenen neljällä sivulla on säännöllinen hennamuotoilu, keskellä voimme nähdä kuvauksen festivaalista. Toisaalta voimme nähdä sisaren istuvan lautasella täynnä PoojakiThalin kaltaisia ​​asioita ja sitomassa lankaa veljensä ranteeseen, toisella kämmenellä voimme nähdä veli ojentavan kätensä ja lahjapakkauksensa puolella.

 • Sopiva runko -osa: Sopii kämmenille.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Mikä tahansa perinteinen intialainen asu, joka on yhdistetty perinteisiin intialaisiin koristeisiin, näyttää hyvältä yhdessä tämän suunnittelun kanssa.

2. Monimutkainen Raksha Bandhan Mehndi -suunnittelu:

Raksha Bandhan Mehndi -mallit

Jos olet joku, joka haluaa lisätä luovuuttaan hennamalleihinsa, tämä malli sopii sinulle. Suunnittelu näyttää myös siltä, ​​että kaksi Rakhia pidetään vierekkäin. Tämä muotoilu on kaunis, mutta ei vie paljon aikaa sovellukseen, koska se vaatii vain pieniä monimutkaisia ​​yksityiskohtia.

 • Sopiva runko -osa: Sopii paremmin kämmenten eteen ja taakse, voidaan myös käyttää olkapäille tatuointimallina.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Tämä malli näyttää hyvältä sekä länsimaisten että perinteisten asujen kanssa.

3. Yksinkertainen kukka Mehndi -suunnittelu Raksha Bandhanille:

Kukka Mehndi Design Raksha Bandhanille

Jos aiot tehdä DIY -työtä, tämä mehndi -muotoilu voi olla ensimmäinen projektisi. Tämä kukka-, paisley- ja yksinkertaisista kaarevista viivoista valmistettu malli on helppo ja yksinkertainen levittää myös ensimmäistä kertaa. Suunnittelu näyttää myös jättimäiseltä Rakhilta, joka on levinnyt kämmenelle.

 • Sopiva runko -osa: Tämä malli sopii sekä kämmenen etu- että takaosaan, ja sitä voidaan käyttää myös selässä tai käsivarsissa kuten tatuointi.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Tämä malli näyttää hyvältä minkä tahansa perinteisen tai indo-länsimaisen asun ja korujen kanssa.

4. Viimeisin käyrä Mehndi Design Rakhille:

Viimeisin käyrä Mehndi Design Rakhille

Suunnittelu, joka näyttää erilaiselta kuin kaikki muut, jos olet sitä etsinyt, tämä muotoilu voi olla hyvä valinta sinulle. Yhdistelmä eri tyylejä henna -malleista, se on nopea ja ainutlaatuinen muotoilu, jonka soveltaminen ei ehkä vie paljon aikaa, koska siinä ei ole paljon monimutkaisia ​​yksityiskohtia.

 • Sopiva runko -osa: Sopii kämmenten eteen ja taakse.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Tämä malli näyttää hyvältä kaikenlaisten asujen kanssa, koska se ei ole kovin perinteinen mehndi -malli.

5. Mandala Mehndi Design Raksha Bandhanille:

raksha bandhan mehndi

Yksinkertaisin ja helppokäyttöisin mehndi -muotoilu on edessäsi. Yksinkertainen mandalamainen ympyräsuunnittelu, se voidaan räätälöidä mieleiseksesi vain muutamilla pisteillä ja väleillä käden ulottuvilla. Vaikka se on hyvin pieni ja yksinkertainen muotoilu, se täyttää helposti kätesi keskellä olevalla ympyrällä.

 • Sopiva runko -osa: Sopii kämmenen eteen ja taakse sekä jalkoihin ja käsivarsiin.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Tämä mehndi -malli voidaan yhdistää minkä tahansa perinteisen tai länsimaisen asun kanssa.

6. Persianlahden arabialainen tyyli Mehndi-muotoilu:

Persianlahden arabialainen tyyli Mehndi-muotoilu

Jos rakastat suuria pisteitä, kukkia, paisleita mehndi-suunnittelussa, mutta haluat myös, että se näyttää erilaiselta kuin yleinen kukka-paisley-mehndi-muotoilu, tämä muotoilu voi olla aika hyvä idea sinulle. Mughlai -inspiroima muotoilu on täydellinen yhdistelmä arabialaisia, intialaisia ​​ja Mughlai -mehndi -malleja.

 • Sopiva runko -osa: Tämä malli sopii kämmenen etu- ja takaosaan sekä jalkoihin.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Tämä muotoilu näyttää hyvältä yhdistettynä perinteisiin tai indo-länsimaisiin asuihin ja koristeisiin.

7. Rannekorutyyli Mehndi Design:

mehndi suunnittelee rakhi -festivaalia

Tämä mehndi-muotoilu näyttää indo-arabialaiselta suunnittelulta. Suunnittelu ei peitä käsiäsi kokonaan, mutta ei myöskään ole jäänyt paljon huomaamatta. Ihmiset, jotka etsivät muotoilua, joka ei ole liian yksinkertainen, mutta ei myöskään liian vaikea, voivat valita tämän jokaiseen tilanteeseen eikä vain Raksha Bandhaniin.

 • Sopiva runko -osa: Sopii kämmenen eteen ja taakse.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Tämä mehndi -malli näyttää hyvältä yhdistettynä perinteisiin asuihin.

8. Luova kukka Mehndi Rakhille:

Luova kukka Mehndi Rakhille

Tämä malli näyttää siltä, ​​että rakhi hennaa on levitetty kämmenille, voit yksinkertaisesti kertoa veljellesi, että sinäkin lupaat suojella häntä, sinulla on myös Rakhi! Tämä malli tunnetaan myös nimellä rannekoru, koska voit levittää sitä pyöreällä tavalla käsivarsien ja käsien poikki.

 • Sopiva runko -osa: Sopii kämmenen etu- ja takaosaan sekä käsivarret ja hartiat tatuoinniksi.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Tämä muotoilu, koska sen rakenne voidaan yhdistää minkä tahansa asun kanssa.

9. Yksinkertainen takapuolen Mehndi -muotoilu:

Yksinkertainen takapuolen Mehndi -muotoilu

Jos haluat päivittää muotoilusi hieman pyöreästä mandalamaisesta muotoilusta, muotoilu on hyvä vaihtoehto sinulle. Tämä muotoilu on enemmän kuin henna -muotoilu, ja se näyttää käsivarusteelta, mikä tekee siitä entistä houkuttelevamman jopa yksinkertaisuudellaan.

 • Sopiva runko -osa: Tämä malli sopii paremmin kämmenen takaosaan.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Koska se näyttää todella siistiltä käsiasusteelta, voit yhdistää sen minkä tahansa asun ja minimaalisten koristeiden kanssa.

10. Täysi käsi Raksha Bandhan Mehndi:

Täysi käsi Raksha Bandhan Mehndi

Olet joku, joka haluaa mennä ulos kaikesta, kun on kyse jostakin, tämä mehndi -muotoilu on kaikki mitä halusit. Monimutkaisempi ja täyttävämpi hennamuotoilu, tämä malli koostuu monista kuuluisista kuvioista, kuten sekit, mandala, paisley jne. Vaikka täyttävä ja monimutkainen, sen levittäminen ei ole liian vaikeaa sen toistuvien kuvioiden vuoksi.

 • Sopiva runko -osa: Sopii sekä kämmenen eteen että taakse.
 • Täydellinen asu ja koristeet: Tämä asu sopii hyvin perinteisille intialaisille asuille, kuten sarees ja salwar -puvut.

Vinkkejä Rakhi Mehndi -malleihin:

 • Levitä mehndiä päivää tai kaksi ennen festivaalia, joten juhlapäivänä mehndi on kypsynyt kauniiksi tummaksi tahraksi.
 • Jos et ole liian varma mehndi -mallien soveltamisesta, ota apua ammattilaiselta, joka palvelee tarpeitasi ja veloittaa hinnan vastaavasti.
 • Mitä enemmän kämmenesi saa lämpöä, sitä tummempi on tahra, joten voit ottaa neilikan höyryä mehndin levittämisen jälkeen, koska lämpö yhdessä neilikan kanssa auttaa säilyttämään mehndin tummemman tahran.

Yleiskatsaus:

Mehndiä pidetään puhtaana ja hurskaana, joten mehndin soveltaminen Raksha Bandhanin aattona tekee hetkestä puhtaamman. Tapahtuman aloittamisen lisäksi mehndi saa myös kätesi näyttämään erittäin kauniilta ja tyylikkäiltä. Mehndi on Raksha Bandhan on lisävaruste, jota voit koristella tulevina päivinä ilman vaivaa.