9 Ειδικά σχέδια Raksha Bandhan Rangoli για το 2021!

Το Raksha Bandhan είναι η περίφημη ετήσια γιορτή και φεστιβάλ. Γυναίκες ή κορίτσια χαρίζουν ειδικό βαμβάκι από βραχιόλι στον αδελφό που την αντιμετωπίζει, την υποστηρίζει ή την καθοδηγεί ως αδελφό. Το Rakhi είναι ο τύπος προστασίας του κόμβου και αυτό είναι σαν μια υπόσχεση του αδελφού που υποστηρίζει τη ζωή της αδελφής της. Ο Raksha Bandhan είναι ο συναισθηματικός δεσμός μεταξύ των αδελφών. Αυτή η ημέρα γιορτής είναι μια ξεχωριστή ημέρα για όλους τους αδελφούς και τις αδελφές, τα σχέδια rangoli για τον Rakhi είναι μέρος αυτής της ημέρας που τα μικρά κορίτσια από ειδικούς γυναίκες θέλουν να το κάνουν αυτήν την ημέρα. Μέσω αυτού του άρθρου, συγκεντρώνονται και παρουσιάζονται τα κορυφαία σχέδια Rangha Bandhan rangoli για να κάνουν το σπίτι σας πιο όμορφο την ημέρα της ρακί.

Καλύτερα σχέδια Rangoli για Rakhi με εικόνα:

Αποκτήστε το αγαπημένο σας υλικό για να σχεδιάσετε το rangoli για το Rakhi και δοκιμάστε αυτά τα κορυφαία 9 σχέδια rangoli για το Raksha Bandhan, προσκαλέστε ευτυχώς τον αδελφό σας.

1. Απλός σχεδιασμός Raksha Bandhan:

Απλός σχεδιασμός Raksha Bandhan

Το Raksha Bandhan είναι η γιορτή που δημιουργεί τον ασφαλή συναισθηματικό δεσμό μεταξύ της σχέσης αδελφής και αδελφού. Το Rangoli θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κάνετε μια ξεχωριστή μέρα στο φεστιβάλ. Σε μια επίπεδη επιφάνεια, ο απλός σχεδιασμός Raksha Bandhan rangoli με ένα απόσπασμα ευχών στο Μαράθι μπορεί να σας βοηθήσει να παρουσιάσετε την επιθυμία σας με λόγια.

2. Φοβερό όμορφο σχέδιο Rangoli:

Υπέροχο όμορφο σχέδιο Rangoli

Αυτό είναι ένα μοτίβο rangoli που είναι χρήσιμο για δημιουργικούς σχεδιαστές και επίσης ειδικό σχέδιο Rangha Bandhan rangoli. Την ημέρα Rakhi, μπορείτε να κάνετε αυτόν τον τύπο σχεδίου χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας σε καμπύλη κίνηση. Στη μέση δίνεται σχέδιο λουλουδιού λωτού με κυκλικά χρώματα σε λάσπη. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό rangoli για το Rakshabandhan. Τα μικτά χρώματα μπορούν να δώσουν ένα κλασικό προσάρτημα την ημέρα του Rakhi.

3. Πολύχρωμο Raksha Bandhan Rangoli:

Πολύχρωμο Raksha bandhan Rangoli

Εάν έχετε ένα μικρό χώρο μπροστά από την είσοδο της πόρτας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε σκούρο μπλε τετράγωνο rangoli με σχέδιο rakhi, χρησιμοποιώντας μικτά σκούρα χρώματα μπορεί να τραβήξει την προσοχή συγγενών ή καλεσμένων. Οι διαφορετικές αποχρώσεις με το σύμβολο Rakhi και η αναφορά του Raksha Bandhan μπορούν να εκτιμήσουν τον αδερφό σας.

4. Σύμβολο Rangoli την ημέρα Rakhi:

Σύμβολο Rangoli την ημέρα Rakhi

Το Rakhi είναι η κύρια γιορτή στον ινδουιστικό πολιτισμό και καθορίζει τη συναισθηματική σχέση μεταξύ αδελφού και αδελφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύμβολο rakhi στο rangoli, το οποίο είναι η καλύτερη επιλογή εάν είστε αρχάριος στο σχεδιασμό rangoli. Δοκιμάστε αυτό το απλό και εύκολο σχέδιο με διαφορετικά χρώματα και σχέδια επίσης.

5. Ganesha Rangoli στο Raksha Bandhan:

Ganesha Rangoli στο Raksha bandhan

Εκείνα τα κορίτσια που δεν έχουν αδερφό και θέλουν να γιορτάσουν το Raksha Bandhan. τότε ο Λόρδος Γκανέσα είναι η καλύτερη επιλογή για να τον κάνεις αδελφό σου. Το Ganesha rangoli σας δίνει θετική επίδραση στη σκέψη σας. Η χρήση πράσινου χρώματος στο rangoli μπορεί να κάνει την ημέρα σας Raksha Bandhan σίγουρα ξεχωριστή.

6. Marigold Flower Design στο Raksha Bandhan:

Marigold Flower Design στο Raksha bandhan

Εάν δεν έχετε καθόλου αντικείμενα rangoli στο σπίτι, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε ένα rangoli χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο υλικό. Πάρτε λουλούδια για να φτιάξετε ένα ιδιαίτερο σχέδιο rangoli στο Raksha Bandhan. Αυτός ο σχεδιασμός δίνει μια νέα εμφάνιση στην πόρτα σας, τα κίτρινα και κόκκινα λουλούδια θα είναι χρήσιμα για αυτό το rangoli. Δοκιμάστε το σίγουρα.

7. Special Rangoli για να μαζευτείτε στο Raksha Bandhan:

Ειδικό Rangoli για να μαζευτείτε στο Raksha Bandhan

Σε πολλούς λαούς αρέσει να γιορτάζουν τα φεστιβάλ τους με την οικογένεια και σχεδιάζουν σύμφωνα με αυτήν τη συνάντηση. Εάν κάνετε μια ξεχωριστή μέρα στο Raksha Bandhan, τότε φτιάξτε ένα ειδικό rangoli της Raksha Bandhan χρησιμοποιώντας αυτό το σχέδιο. Οι άνθρωποι που αγαπούν να συμμετάσχουν σε αυτήν τη λειτουργία στην αίθουσα ή το συμπόσιο, στη συνέχεια στην είσοδο της αίθουσας μπορείτε να βάλετε αυτό το σχέδιο με αγαπημένα χρώματα. Μπορεί να φαίνεται λίγο δύσκολο να σχεδιαστεί, αλλά μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια των άλλων ειδικών σχεδιαστών rangoli σας.

8. Creative Raksha Bandhan Rangoli:

Creative Raksha Bandhan Rangoli

Πάρτε τη δημιουργική σας σκέψη στο σχεδιασμό rangoli. αυτό θα είναι μια καλή επιλογή για τα δημιουργικά σας δάχτυλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό κυκλικό και οβάλ σχήμα του μοτίβου χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας. Αποκτήστε αυτό το σχέδιο με το απόσπασμα ευχών. Κάντε το να λάμπει με άλλα χρώματα. μην ξεχάσετε να σχεδιάσετε το σκοτεινό περίγραμμα για σχεδιασμό.

9. Floral Dots Simple Rangoli:

Floral Dots Simple Rangoli

Μικρά κορίτσια που είναι πολύ ενθουσιασμένα με την ημέρα Raksha Bandhan και θέλουν να δοκιμάσουν το σχέδιο rangoli την ημέρα του Raksha Bandhan, τότε μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το λουλουδάτο σχέδιο σε αρχάριο επίπεδο. Θα απολαύσουν σίγουρα αυτόν τον απλό τύπο rangoli. Αυτά τα σχέδια rangoli για τον Rakhi θα είναι μια καλή ιδέα για να κάνετε ευτυχισμένους με τους γονείς σας και τον αδελφό σας.

Περίληψη:

Η σχέση αδελφού και αδελφής είναι άφωνη. δεν μπορείς να τα αναφέρεις με μια λέξη. Κάποιος είναι μαζί μου είναι η υπόσχεση από τον αδελφό στην αδερφή του. Τα σχέδια Rangoli για τον Rakhi είναι ο κύριος τύπος δημιουργικής ιδέας που εκφράζει ευχές αντί για λέξεις.