14 parasta Pookalam Rangolin mallia Onamille vuonna 2021!

Pookalam -mallit ovat pääosin peräisin Etelä -Intiasta, ja siksi ne kantavat juhlansa koko ajan. Pookalam on yleensä suunniteltu tilaisuuksiin, kuten Onam, ja jokainen niistä on sisustettu ja suunniteltu äärimmäisen täydellisesti. Kaikissa tällaisissa Rangoli -malleissa on oma ainutlaatuisuutensa ja ylellisyytensä ja ne lisäävät viehätystä paikkaan, kun ne valmistuvat moitteettomasti.

Värikkäitä Pookalam Rangoli -malleja Onam 2021: lle:

Seuraavassa on joitain ainutlaatuisia pookalam Rangoli -malleja, jotka kaikki ovat ehdottomasti katseenvangitsijoita:

1. Oranssi ja erilaiset keltaiset sävyt:

Oranssi ja erilaiset keltaiset sävyt

Tässä pookalam -suunnittelussa on valtava ylellisyys ja henkeäsalpaava viimeistely. Rangoli on kirkkaita värejä ja naiset rakastavat tällaisen suunnittelun tekemistä erityisesti Onamin festivaalin aikana. Pienet diyat on sijoitettu pookalamin ulkorajoille, mikä lisää suunnittelun kirkkautta. Kaunista oranssin ja eri keltaisten sävyjen yhdistelmää on käytetty, jotta Rangoli näyttäisi kiehtovalta.

2. Pyöreä Pookalam -muotoilu:

Pyöreä Pookalam -muotoilu

Tämä Rangoli -muotoilu koostuu kolmesta pyöreästä reunasta, jotka on suunniteltu moitteettomasti eri väreillä. Varjostus on tehty kauniisti ja erilaisia ​​kukka terälehtiä on käytetty Rangolin koristeluun. Tässä Rangoli -mallissa on samettinen kosketus pehmeiden kukka -terälehtien vuoksi.

3. Kolmion/neliön reunat sisällä:

Kolmiomaiset/neliömäiset reunat sisällä

Tämä pookalam Rangoli -muotoilu koostuu pyöreästä ulkoreunasta ja kolmion/neliön rajoista. Se sisältää sekä kukkia että Rangoli -jauhetta koristeluun ja yhdistelmä auttaa tekemään pookalamista ylellisen ja kiehtovan. Keltainen, oranssi ja vihreä ovat päävärejä sekä valkoista ja mauvea, joita käytetään keskellä.

4. Pitkä Diya -jalusta keskelle:

Pitkä Diya -jalusta keskelle

Pitkä diya -jalusta on sijoitettu tämän pookalam -mallin keskelle ja kukkia on käytetty Rangolin koristeluun. Keskelle on piirretty useita pyörteitä, jotka lopulta pyörivät liikettä, ja diya on sijoitettu sen jälkeen. Pyörreiden väliset aukot on täytetty eri tavalla.

5. Neljä U -muotoista mallia:

Neljä U -muotoista mallia

Tämä Rangoli on yksinkertainen mutta tyylikäs ja sisustus on tehty siten, että se näyttää syvältä ja raskaalta. Aloittelijat voivat kokeilla tätä suunnittelua, ja ilman epäilystäkään he tekevät tästä pookalamista täydellisen. Neljä U-muotoista kuviota on piirretty ja yksinkertainen yhdistelmä oranssia, keltaista, vihreää ja mauvea on käytetty.

6. Laatikot, kolmiot ja kahdeksankulmaiset reunat:

Laatikot, kolmiot ja kahdeksankulmaiset reunat

Se on erittäin kiehtova ja lumoava ja vaatii äärimmäistä täydellisyyttä näyttääkseen erinomaiselta. Laatikot, kolmiot ja kahdeksankulmaiset reunat antavat sille terävän ja ainutlaatuisen ilmeen, kun taas käytetty väriyhdistelmä sopii myös hyvin yhteen. Viisas yhdistelmä kirkkaita ja syviä värejä lisää kontrastia ja vetovoimaa tähän pookalam Rangolin muotoiluun.

7. Yksinkertainen vapaakätinen muotoilu:

Yksinkertainen Freehand -muotoilu

Tämä on hyvin yksinkertainen malli ja se voidaan piirtää myös vapaalla kädellä. Se sopii aloittelijoille, jotka kaipaavat yksinkertaista mutta houkuttelevaa Rangolia. Tässä pookalamissa on useita ympyröitä (lukuun ottamatta pistettä), joista jokaisella on eri leveys ja kukan väri. Tämä malli voidaan valmistaa myös Rangoli -jauheilla tai erivärisillä siemenillä.

8. Lord Ganesh keskellä:

Lord Ganesh keskellä

Viehättävä piirustus Lord Ganeshista on tehty tämän pookalam -suunnittelun keskelle. Lord Ganesh on suunniteltu moitteettomasti valkoista Rangoli -jauhetta käyttäen, ja sen ympärillä on käytetty erilaista kuviota. Terälehtimaisia ​​piirteitä on piirretty sisäpiirin ulkopuolelle, jolloin koko sisustus näyttää kauniilta kukalta.

9. Symmetrinen kuvio:

Symmetrinen kuvio

Tämä Rangoli -malli noudattaa symmetristä kaavaa, jota on hieman vaikea seurata. Vaaleita värejä on käytetty sisätilojen täyttämiseen, kun taas reunat on täytetty syvillä väreillä, kuten mustalla ja vihreällä. Pieni kukkamainen muotoilu on tehty keskeltä valkoisilla ja keltaisilla terälehdillä.

10. Vaaleanpunainen lootus keskellä:

Vaaleanpunainen lootus keskellä

Se on yksinomaan kukkapohjainen pookalam, joka koostuu viidestä eri kukasta. Keskellä on valtava vaaleanpunainen lootus ja eriväriset kukat ja sulautuvat muodostamaan ympyrän. Koko kukka-asetelma näyttää viehättävältä ja ylelliseltä, ja tämä pookalam voidaan myös tehdä helposti. Tämän suunnittelun tulisi kuitenkin sisältää vain tuoreita kukkia sen eleganssin säilyttämiseksi.

11. Lord Krishna Pookalam Design:

Lordi Krishna Pookalam Design

Valtava hahmo Lord Krishna on piirretty Rangoli -jauheella, kun taas reunat ja ulkomuotoilu on tehty käyttämällä lukuisia kukkia. Tämä pookalam vaatii suuren tilan ollakseen moitteettomasti suunniteltu. Lisäksi kukka -Rangoli on suunniteltu pääpookalamin ulkopuolelle ja keskelle on asetettu diya -jalusta. Rangolissa on kukkakuvio, jossa käytetään oranssin ja keltaisen värin yhdistelmää.

12. Diya Pookalam Rangoli Design:

Diya Pookalam Rangolin muotoilu

Tämä malli sisältää Diyan, joka on sisustettu kukilla. On piirretty kolme ympyrää, joista jokainen sisältää erilaisen kuvion, joka täyttää koko ympyrän. Keltainen, oranssi, punainen, valkoinen ja vaaleanpunainen ovat eräitä eri värisiä kukkia, joita käytetään tässä pookalamissa. Keskus on suunniteltu siten, että se näyttää kipinältä, joka epäsuorasti näyttää säteilevän Diyasta.

13. Kaunis Om Rangoli Onamille:

Kaunis Om Rangoli Onamille

“Aum” on erittäin hengellinen ja pyhä sana/symboli. Sillä on valtava merkitys ja merkitys, ja siksi ihmiset käyttävät sitä pookalamissa, niin että se tuo onnea ja rauhaa. Tämän Rangolin voi helposti suunnitella kuka tahansa aloittelija, ja se koostuu yksinomaan kukista. “Aum” on kirjoitettu ympyrään ja se on piirretty kauniisti violetilla kukalla.

14. Naiset 8 eri asennossa:

Naisia ​​8 eri asennossa

Tämä on melko vaikea muotoilu, joka koostuu naisesta kahdeksassa eri asennossa. Kaikki kahdeksan naista kohtaavat jossain muualla, ja jokainen heistä on piirretty täydellisesti, mikä tarkoittaa samaa naista eri asennossa. Vaikka tämä pookalam vaatii valtavaa työtä, tulos on todella kiitettävä ja katsomisen arvoinen. Koko työ on ympäröity, kun taas keskellä oleva muotoilu on jälleen hämmästyttävä. Koko teos on eksklusiivinen, joka puhuu oman itsensä puolesta ja sen yksinoikeus vie sen uudelle huippuosaamiselle.