10 πιο πρόσφατα σχέδια Mehndi μονής γραμμής με εικόνες

Για να βελτιώσετε την όμορφη εμφάνιση, το mehndi είναι ο ιδανικός και εντυπωσιακός τρόπος. Το Mehndi ή η χέννα εφαρμόστηκε μια φορά στα χέρια ή τα πόδια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και κάνει τις κυρίες να φαίνονται όμορφες και γοητευτικές καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μοτίβων που βρίσκονται στο σχέδιο mehendi, από τα οποία τα σχέδια mehendi μιας γραμμής είναι αυτά που θα ήθελαν να εφαρμόσουν στα χέρια όλων των γυναικών. Θα δοξάσει τα χέρια εκτενώς με αυτά τα απλά και εύκολα σχέδια mehndi μιας γραμμής και θα συμπληρωθεί σε κάθε περίσταση.

Μονόκλινα σχέδια Mehndi με εικόνες

Παραδοσιακά και απλά σχέδια Mehndi μονής γραμμής για τα χέρια:

Ας δούμε τα κορυφαία 10 σχέδια mehndi μιας σειράς για γυναίκες.

1. Σχέδιο Mehndi Single Line Heart Shape:

Heart Shape Single Line Mehndi Design

Αυτό είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά και μοναδικά σχέδια mehandi μιας γραμμής με σχήμα καρδιάς. Μεγάλες καρδιές σχεδιάζονται και το εσωτερικό μέρος γεμίζει με μικρή περίπλοκη γραμμή και σκιαγραφείται με παχιά διάστικτα περιγράμματα, παρόμοια ένα άλλο σχήμα καρδιάς σχεδιάζεται στον καρπό.

2. Paisley Line Single Mehndi Design:

Paisley Line Single Mehndi Design

Το Paisley είναι μια πολύ σπάνια αλλά μοναδική τέχνη που βρίσκεται στο σχέδιο mehandi. Σε αυτό το μοτίβο εφαρμόζονται περισσότερες καμπύλες γραμμές που το κάνουν να φαίνεται υπέροχο και φαίνεται υπέροχο σε μια γυναικεία προσωπικότητα. Αυτός ο τύπος σχεδιασμού φαίνεται πολύ ελκυστικός και τραβά εύκολα την προσοχή των άλλων.

3. Peacock Mehndi Designs Single Line:

Peacock Single Line Mehndi Design

Το πουλί παγώνι θαυμάζεται από τους ανθρώπους για την όμορφη εμφάνισή του. το φοβερό μοτίβο παγώνι σχεδιασμένο στην παλάμη το κάνει να φαίνεται υπέροχο. Ο σχεδιασμός παγώνι μονής γραμμής έχει μεγάλη ζήτηση καθώς μπορεί να εφαρμοστεί πολύ εύκολα και απαιτεί λιγότερο χρόνο.

4. Curvy Single Line Mehndi Designs Hands:

Curve Line Single Line Mehndi Design

Η καμπύλη mehendi μονής γραμμής βγαίνει με φοβερό τρόπο και δίνει μια νέα εμφάνιση στα χέρια και ταιριάζει πολύ καλά στην παλάμη. Υπάρχουν διάφοροι τύποι καμπυλών μοτίβο γραμμής mehandi και θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε για να αποκτήσετε υπέροχα σχέδια στα χέρια.

5. Μοτίβο φύλλων Single Mehandi Design:

Μοτίβο φύλλων μονής γραμμής Mehndi Design

Αυτός ο τύπος μοτίβου σχεδίου με στριφτά φύλλα μονής γραμμής βγαίνει όμορφος στην πλάτη στα χέρια. Αν και αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ απλός, αλλά φαίνεται εξαιρετικά αισθητικός αυτός είναι ο λόγος που κοσμήθηκε πολύ από όλες τις γυναίκες.

6. Ελέγχει τα σχέδια Mehandi μιας γραμμής:

Ελέγχει σχέδια Mehandi μιας γραμμής

Αυτός ο τύπος σχεδίου γραμμής ελέγχου με μεντί βγαίνει πολύ όμορφα και φαίνεται πολύ μοντέρνος τόσο στις παλάμες όσο και στα πόδια. Το σχέδιο μοτίβου ελέγχου ταιριάζει σε κάθε ηλικιακή ομάδα γυναικών και φαίνεται λαμπρό, ακόμη και σε κάθε περίσταση ή φεστιβάλ.

7. Χαριτωμένος σχεδιασμός Mehndi Single Line:

Χαριτωμένο σχέδιο μονής γραμμής Mehndi

Τα σχέδια mehndi μιας γραμμής εκτιμώνται από εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν να διακοσμούν τα χέρια αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν πολύ χρόνο για την εφαρμογή. Αυτός ο τύπος χαριτωμένου και απλού ενιαίου σχεδιασμού είναι μια καλή επιλογή για αυτούς και φαίνεται πολύ χαριτωμένος και μοντέρνος στις παλάμες.

8. Σχεδιασμός Mehendi μονής γραμμής μοντέρνου τύπου:

Μοντέρνος τύπος μονής γραμμής σχεδιασμός Mehendi

Αυτός ο τύπος mehendi είναι ο πιο εξαιρετικός και κομψός σχεδιασμός single mehendi που έχει σχεδιαστεί στο πίσω μέρος των χεριών. Ο σχεδιασμός εφαρμόζεται σε κυκλικό μοτίβο με τις μικρές καμπύλες και γραμμές να αναδεικνύουν την ομορφιά του.

9. Easy Single Line Mehandi Design:

Εύκολο σχέδιο μονής γραμμής Mehandi

Αυτός ο τύπος μονής γραμμής mehandi φαίνεται πολύ εντυπωσιακός και πολύ ελκυστικός. Ο σχεδιασμός είναι πολύ εύκολος στην εφαρμογή και μπορεί να διακοσμήσει αμέσως τις παλάμες με όμορφο και καλλιτεχνικό τρόπο. Αυτό είναι το καλύτερο μονόχρωμο αραβικό σχέδιο mehndi για γάμους.

10. Ανθοφορία λουλουδιών μονής γραμμής Henna σχέδια:

Ανθίζοντας λουλούδια μονής γραμμής σχέδια Henna

Ο σχεδιασμός λουλουδιών ή λουλουδιών είναι πολύ συνηθισμένος και εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες. Αν και ο σχεδιασμός είναι πολύ απλός, φαίνεται εντυπωσιακός και εκπληκτικός στα χέρια. Σε αυτό το σχέδιο περιλαμβάνονται μικρά και μεγάλα λουλούδια για να δώσουν μια αισθητική εμφάνιση στην παλάμη.

Ο σχεδιασμός Mehendi κερδίζει δημοτικότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες καθώς ενισχύει την προσωπικότητα και την εξαιρετικότητα στις κυρίες. Τα mehndi μιας γραμμής είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστούν καθώς μπορεί να εφαρμοστεί μια ενιαία ευρεία γραμμή σχεδιασμένη με εύκολα μοτίβα δίνοντας μια κομψή αλλά παραδοσιακή εμφάνιση. Αυτός ο τύπος σχεδίου ταιριάζει σε κάθε περίσταση ή φεστιβάλ και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε μια απλή μέρα.