10 κορυφαίοι καλλιτέχνες Mehndi στο Αχμενταμπάντ

Το Mehndi είναι μια μορφή τέχνης που δοξάζει το βλέμμα μιας γυναίκας με πολλαπλές. Το Mehndi ή henna εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες και εφαρμόζεται ειδικά για όλα τα φεστιβάλ, το γάμο ή την ευοίωνη περίσταση για να αντικατοπτρίζει την ευτυχία.

Το Mehandi θεωρείται ιερό και αγνό και είναι πολύ δημοφιλές στη βόρεια Ινδία, το Rajasthan κ.λπ. λόγω της γειτονικής περιοχής και της επιρροής αυτού, το Ahmedabad έχει εμπνευστεί και πολλοί σπουδαίοι και υπέροχοι καλλιτέχνες mehendi προέρχονται από εδώ. Εφαρμόζουν υπέροχο και εκπληκτικό mehndi για κάθε περίσταση και προσθέτουν περισσότερο χρώμα στα γυναικεία χέρια.

Κορυφαίοι καλλιτέχνες Mehndi στο Αχμενταμπάντ

Δημοφιλείς καλλιτέχνες Mehndi στο Αχμενταμπάντ με τιμές:

Ας ρίξουμε μια ματιά στους 10 κορυφαίους σχεδιαστές Mehndi στο Αχμενταμπάντ.

1. Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist:

Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist

Ο Zakiya και η ομάδα θα εφαρμόσουν εξαιρετικά σχέδια mehendi για κάθε περίσταση, όπως γάμο ή οποιαδήποτε εκδήλωση. Έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος «Επαγγελματίας καλλιτέχνης Mehndi» από την Ahmedabad Mirror, Times of India για τον εκπληκτικό σχεδιασμό του. Η χρέωσή του ξεκινά από Rs 3, 500/-εξω για διαφορετικό τύπο σχεδίου mehandi.

 • Δικτυακός τόπος: Ο @ZakiyaMenhdiArt τον ακολουθεί στο facebook.
 • Στοιχεία επικοινωνίας: +(91) -8866056584.
 • Διεύθυνση: Moti Makeriwad Colony, Relief Road Ahmedabad-380001.

2. Καλλιτέχνες Chetan Panchal Mehndi στο Αχμενταμπάντ:

Chetan Panchal Artist στο Αχμενταμπάντ

Ο Chetan Panchal έχει εμπειρία στο νυφικό εικονιστικό σχέδιο και τα σχέδιά του είναι απλά φοβερά. Χρησιμοποιεί σκόνη και λάδι mehendi τριπλού φίλτρου υψηλής ποιότητας και η συσκευασία του ξεκινά από 6000 Rs/- και μετά. Είναι έτοιμος να ταξιδέψει σε άλλα μέρη του Γκουτζαράτ, του Μαχαράστρα και ακόμη και του Ρατζαστάν για να εφαρμόσει το mehandi.

 • Δικτυακός τόπος: Ο @ChetanPanchalMehndiArtist τον ακολουθεί στο facebook.
 • Στοιχεία επικοινωνίας: +(91) -9825269374.

3. Famina Mehndi Artist στο Αχμενταμπάντ:

Καλλιτέχνης Famina Mehndi στο Αχμενταμπάντ

Η Famina και η ομάδα της θα κάνουν όμορφο και περίπλοκο σχεδιασμό mehendi για όλες τις λειτουργίες όπως γάμος, ζεστασιά σπιτιού κλπ. Έχουν εξειδίκευση σε σχέδια όπως νυφική ​​φιγούρα mehandi, αραβικά, χρώματα και zardosi mehendi και πολλά άλλα. Δέχονται μετρητά για τις υπηρεσίες τους και ξεκινούν από 2.500 ρούβλια και μετά.

 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Στοιχεία επικοινωνίας: +(91) -9737300668, 9924754379.
 • Διεύθυνση: Σαχπούρ, Αχμενταμπάντ.

4. Δημιουργία Karishmas στο Αχμενταμπάντ:

Δημιουργία Karishmas στο Αχμενταμπάντ

Η Karishma είναι ένας πολύ επαγγελματίας καλλιτέχνης mehndi στο ahmedabad, η ίδια και η ομάδα της ειδικεύονται σε εικονιστικά mehandi, Indo western Mehendi, παραδοσιακά σχέδια mehendi, σχέδια τατουάζ καθώς και στο νυφικό mehandi. Χρεώνουν ανά χέρι 250 ρούβλια και το εύρος ματιών τους για κάθε περίσταση είναι 8000 ρούβλια/- και μετά.

 • Δικτυακός τόπος: www.karishmascreations.in/
 • Στοιχεία επικοινωνίας: +(91) -9375183651.
 • Διεύθυνση: Maruti 4 Flats, Pratapkunj Society, Vasna Ahmedabad-380001.

5. Καλλιτέχνης Dharshan Mehndi:

Καλλιτέχνης Dharshan Mehndi

Ο Ντάρσαν σε έναν από τους καλύτερους και φοβερούς καλλιτέχνες mehendi που έχει απεριόριστες ιδέες και θα εφαρμόσει το mehandi με έναν πολύ διαφορετικό και ελκυστικό τρόπο. Εφαρμόζει όλες τις μορφές σχεδίων mehandi και κατέχει μια εμπειρία ειδικά σε σχέδια νυφικών mehndi και είναι επίσης ένας μεγάλος καλλιτέχνης rangoli.

 • Δικτυακός τόπος: www.darshanart.com/
 • Στοιχεία επικοινωνίας: +(91) -9998726113.

6. Veer και Vinod Mehndi Καλλιτέχνης:

Veer και Vinod Mehndi Καλλιτέχνης

Τόσο ο Veer όσο και ο Vinod είναι εκπαιδευμένοι και είναι καλά επαγγελματίας καλλιτέχνης mehndi με εμπειρία αγγείων στο σχεδιασμό mehendi. Έχουν πολλές άλλες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν Αίθουσες Ομορφιάς, Γυναικείες Αίθουσες Ομορφιάς, Καλλιτέχνες Zardosi Mehandi, Artists Bridal Mehendi, Beauty Spas For Women, Ayurvedic Beauty Parlors.

 • Δικτυακός τόπος: www.mehandi.com
 • Στοιχεία επικοινωνίας: +(91) -8980065047.
 • Διεύθυνση: Ισόγειο, Iscon Circle, Sarkhej Gandinagar Highway Ahmedabad-380055.

7. Bridal Mehndi Artist στο Αχμενταμπάντ:

Bridal Mehndi Artist στο Αχμενταμπάντ

Ο καλλιτέχνης είναι διάσημος για την εφαρμογή όμορφων mehndi για νυφικά, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Έχουν εξειδίκευση στα δυτικά αλλά και στα παραδοσιακά σχέδια mehndi. Εφαρμόζουν όμορφα μοτίβα στα χέρια και τα πόδια και δέχονται μόνο μετρητά για τις υπηρεσίες τους. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες έχουν ως εξής:

 • Στοιχεία επικοινωνίας: +(91) -9510128788.
 • Διεύθυνση: Κατάστημα Νο 5, Ισόγειο, Prince Prabhat Shopping, Jamalpur Ahmedabad-380001.

8. Soniya – Καλύτερος Σχεδιαστής Mehndi στο Αχμενταμπάντ:

Καλλιτέχνης Soniya Mehndi στο Αχμενταμπάντ

Η Soniya είναι ένας πολύ επαγγελματίας mehndi και επίσης σχεδιαστής τατουάζ που διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό του mehendi και του τατουάζ. Προτιμά να εφαρμόζει διαφορετικό τύπο πολύχρωμου νυφικού σχεδιασμού mehndi, κάνει επίσης νυφικό μακιγιάζ. Το πακέτο της ξεκινά από 3.500 ρούβλια και μετά.

 • Δικτυακός τόπος: www.flickr.com/

9. Bindu Shah Creative Mehndi στο Αχμενταμπάντ:

Bindu Shah Creative Mehndi στο Αχμενταμπάντ

Η τέχνη της Bindu Shah mehandi είναι πολύ μοναδική από τις άλλες, διατηρεί όλη της την προσπάθεια για να κρατήσει ζωντανά τα παλιά παραδοσιακά σχέδια. Εκπαιδεύει ακόμη και πολλούς καλλιτέχνες mehendi και εφαρμόζει κάθε είδους σχέδιο mehndi, όπως νυφικό, παραδοσιακό, σκιασμένο, jardoshi κλπ. Έχει ικανοποιημένους πελάτες και ταξιδεύει σε άλλες χώρες για να παρακολουθήσει τους πελάτες της.

 • Δικτυακός τόπος: www.bindushah.com
 • Στοιχεία επικοινωνίας: +(91) -9824443821.
 • Διεύθυνση: 11 B Surya Nagar Society, Atmajyoti Ashram Road, Ellora Park, Vadodra-390023.

10. Sensimonial Touch Καλύτερος καλλιτέχνης Mehndi στο Αχμενταμπάντ:

Καλύτερος καλλιτέχνης Mehndi στο Αχμενταμπάντ

Εδώ έρχεται ένας παθιασμένος καλλιτέχνης που είναι ερωτευμένος με τη χέννα και μπορεί να εφαρμόσει διαφορετική μορφή σχεδίου mehandi. Ο τομέας της εμπειρογνωμοσύνης του είναι, εφαρμόζει σχεδιασμό mehndi βασισμένο σε θέματα και έχει κερδίσει το βραβείο Διεθνούς ολοκλήρωσης Art Henna. Διοργάνωσε επίσης τοπικά εργαστήρια σοφής χέννας όπου μαθαίνει και διδάσκει επίσης διαφορετικές τέχνες χέννας.

 • Ταυτότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]
 • Στοιχεία επικοινωνίας: +(91) -9974347730.

Όλοι οι προαναφερθέντες επαγγελματίες καλλιτέχνες mehndi στο Ahmedabad είναι οι καλύτεροι στην αγορά με τις πιο πρόσφατες και μοναδικές ιδέες, απλώς απαιτείται να τους πείτε τι είδους σχέδια mehandi αναζητούν οι γυναίκες. Θα δώσουν τα εξαιρετικά σχέδια mehendi για τα χέρια και τα πόδια που θα μαγνητίσουν από όλους. Μην περιμένετε άλλο για τις επόμενες περιστάσεις. αποκτήστε τα μοντέρνα και παραδοσιακά σχέδια mehandi από αυτούς τους επαγγελματίες καλλιτέχνες mehndi.