110+ Monipuolisin arabialainen Mehndi -mallisto 2021!

Arabialainen Mehndi Design on täydellinen mehndi -muotoilu kaikkiin tilanteisiin. Mallit ovat niin monipuolisia, että niitä voidaan muuttaa vain muuttamalla kuvioiden asentoa. Arabialaisia ​​hennamalleja käytetään yleisesti Persianlahden maiden naisten lisävarusteena.

Arabialaiset Mehndi -mallit

Viime aikoina näistä luovista arabialaisista mehendi -tyyleistä on tullut suosikki intialaisten naisten keskuudessa. Nämä mallit sopivat ja näyttävät hyvältä missä tahansa festivaalissa tai toiminnassa. Arabialaiset hennamallit ovat saaneet paljon suosiota ympäri maailmaa viime vuosina, joten katsotaan joitain uusimpia arabialaisia ​​Mehndi -malleja ja ymmärretään niiden mallit.

110+ yksinkertaista ja uusinta arabialaista Mehndi -mallia:

Tässä artikkelissa luetellaan alla joitakin kauniita ja suosittuja arabialaisia ​​Mehandi -malleja viime vuosina sekä kuvia, jotka sopivat täydellisesti kaikkiin hää- ja festivaalitapahtumiin minkä tahansa mekon kanssa. Joten kokeile koristella näitä helppoja arabialaisia ​​mehndi -malleja käsissäsi ja jaloissasi ja näyttää erikoiselta tänä vuonna 2021.

1. Lumoava arabialainen Mehndi -muotoilu puolikkaalle:

Täysi käsi Arabialainen Mehendi -muotoilu

Tämä nykyaikainen mehndi -malli on kauniisti koristeltu kukkakuvioilla ja risteävillä viivoilla. Se on lomitettu hienoilla pisteillä. Ruudullisen kuvion varjostus erottuu. Kukkakuviot hehkuvat myös eleganssia kaksoisvarjostimessa ja rohkeissa ääriviivoissa. Jokaisessa sormenpäässä on erilaisia ​​malleja ja hienoja kuvioita. Tämä mehndi -malli sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Se sopii parhaiten perinteisiin asuihin, kuten lehengas, pitkät hameet tai shararat.

2. yksinkertainen takaisin käsi Mehndi suunnittelu:

Yksinkertaiset arabialaiset Mehndi -mallit

Tämä pyöreä muotoinen arabialainen mehndi -malli on vintage -muotoilu. Sitä voidaan räätälöidä ja laajentaa tilanteen mukaan. Sitä voidaan tarkentaa käyttämällä valitsemiasi aiheita pääsuunnittelun jatkeena. Kuitenkin tätä perusmallia kädessäsi voidaan soveltaa satunnaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiväjuhliin jne. Se tulisi yhdistää mieluiten perinteiseen asuun.

3. Perinteinen koko käden Mehendi -muotoilu:

Perinteiset arabialaiset Mehandi -mallit

Tämä malli on vintage ja siinä on mandala käden takaosassa. Sormenpäissä olevat kukkakuviot ovat varsin mukaansatempaavia. Ruudullinen kuvio ranteessa on ainutlaatuinen, koska siinä on kukka -aiheisia välejä. Ruutukuviosta ulottuva pyöreä muotoilu näyttää kauniilta ja symmetriseltä. Sitä voidaan koristaa perhejuhlien ja häiden aikana. Se voidaan yhdistää crop -topin ja lehengan tai sareen kanssa.

4. Rose Arabic Backhand Design:

Viimeisin arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämä muotoilu on erittäin moderni mutta tyylikäs. Siinä on suuria ruusukuvioita, joiden ääriviivoissa on tummia yksityiskohtia. Ruusukuvioiden taustan muodostaa herkkä pitsikuvio, jonka muodostaa vaaleampi mehndi -sävy. Kampasimpukoiden reunat ja ruudullinen kuvio sormenpäissä huokuvat pelkkää eleganssia. Se sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja sitä voidaan käyttää kaikkien asujen kanssa.

5. Klassiset puolikätiset arabialaiset Mehndi -mallit:

Klassiset puolikätiset arabialaiset mallit

Kuinka upea on tämä yksinkertainen mutta tyylikäs puolikäden Mehendi -muotoilu? Erilaiset geometriset ruudulliset kuviot sekä kauniit kukkakuviot lisäävät viehätystä tähän muotoiluun. Viivojen symmetrinen sijoittelu sekä herkulliset mango- ja lehtimallit ovat upeita. Molemmissa käsissä on eri mallien vapaa virtaus, mikä on ainutlaatuista. Sitä voidaan käyttää missä tahansa satunnaisessa tilanteessa, kuten kihloissa ja vastaanotossa. Yhdistä se pitkällä hameella tai hameella, jotta saat lisää iloa!

6. Varjostettu kukkapuolikkaan arabialainen Mehandi -muotoilu:

Kukkapuolinen arabialainen muotoilu

Tämä muotoilu on luonteeltaan uusperinteinen. Siinä on suuria siluettiruusuja, joissa on kauniita pyörteitä ja pyöreitä kiharoita. Välissä oleva pitsinen ruudullinen kuvio eri geometrisissa muodoissa antaa tyylikkään kosketuksen muotoiluun. Kauniit kukkakuviot kaikkien näiden rohkeiden vetojen välissä lisäävät charmia tähän muotoiluun. Se sopii viileisiin toimistojuhliin ja se voidaan yhdistää myös muodollisten tai farkkujen kanssa. Lisää suunnittelijakoruja ja olet valmis loistamaan!!

7. Kaunis arabialainen Mehendi -muoto jaloille:

Kaunis arabialainen Mehendi -muotoilu jaloille

Tässä mallissa jalan kukkakuvio on täynnä rohkeita aivouksia lehtinä ja monimutkaisina kiharoina ja pyörteinä. Ruudullinen kuvio on tyylikäs, ja väleissä on pisteitä. Tummat, rohkeat lehdet lisäävät luovuutta. Se sopii rentoihin perhejuhliin, kuten mehndi -seremonia jne.

8. Moderni ruudullinen arabialainen muotoilu:

Moderni arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämä puolikätinen arabialainen mehndi -muotoilu on yksinkertainen ja näyttävä. Se on helppo tehdä ja vie hyvin vähän aikaa. Keskellä oleva kukkakimppu on tehty erilaisista kukista, joissa on rohkeat ääriviivat. Kaksi erilaista ruutukuviota kukkakuvion kummallakin puolella ovat tyylikkäitä ja ne on tehty lihavoituina tummilla viivoilla tehostamaan vaikutusta. Se sopii toimistoon ja viileisiin juhliin. Se voidaan yhdistää farkkuihin ja kurtaan tai kevyeen salwar kameeziin.

9. Yksinkertainen puolikätinen arabialainen Mehendi -muotoilu:

Arabialainen Mehendi -muotoilu

Tämä puolikäden muotoilu on esimerkki geometrisista kuvioista mehndissä. Sormien siistit ja rohkeat kudotut kuviot suurilla vedoilla ovat esimerkki luovuudesta. Kaarevat ja kaarevat reunat korostavat muuta muotoilua. Ruudullinen kuvio, jossa on pisteitä keskellä ja pitsiä kuvio, on siististi viimeistelty. Se sopii viileisiin juhliin, kuten toimistotilaisuuksiin. Se voidaan yhdistää indo-länsimaiseen asuun ja renkaisiin korvakoruna muodostaakseen trendikkään ilmeen.

10. Puolikäden riikinkukko Arabialainen muotoilu:

Puolikäden riikinkukko arabialainen muotoilu

Tässä yksinkertaisessa mutta tyylikkäässä suunnittelussa on hieno riikinkukko keskellä. Riikinkukon sisällä olevat monimutkaiset yksityiskohdat ja tummat rohkeat ääriviivat korostavat riikinkukkoa kämmenen keskellä. Sen vieressä oleva ruudullinen kuvio on upotettu pienillä sydämillä ja näyttää erittäin söpöltä. Huomio yksityiskohtiin on hämmästyttävää suunnittelun varjostetussa osassa. Jokaisella sormenpäällä on erilainen muotoilu ja se lisää ainutlaatuista kosketusta. Koska riikinkukot symboloivat hedelmällisyyttä ja iloa, niitä voidaan koristaa häiden ja vauvan suihkun aikana. Se voidaan yhdistää loistavan lehengan tai shararan kanssa.

11. Yksinkertainen riikinkukon arabialainen muotoilu:

Yksinkertainen Peacock -arabialainen muotoilu

Tämä on erittäin yksinkertainen arabialainen muotoilu, jossa on riikinkukkoja jaloissa. Siinä on kaksi riikinkukko -mallia kahdesta päästä ja herkkä ruudullinen kuvio niiden välissä. Ruudullisen kuvion keskellä olevat pisteet erottuvat kauniisti. Riikinkukkojen ääriviivat on tehty lihavoitulla vedolla, kun taas täyttö on tehty vaaleammalla sävyllä kontrastien lisäämiseksi. Tämä malli sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja voidaan yhdistää asuihin.

12. Perinteinen arabialainen täysjalkainen Mehndi -muotoilu:

Arabialainen täysjalkainen Mehndi -muotoilu

Tämä perinteinen arabialainen muotoilu täysillä jaloilla sisältää perinteisiä taiteen muotoja risteäviä viivoja, kukkakuvioita, lyöntejä, lehtikuvioita jne. Ruudullinen kuvio jaloissa, joissa on toisiinsa liittyvät pisteet ja kammioidut reunat, on tämän suunnittelun silmiinpistävin piirre. Kukka -mandalat ja mosaiikkilehtiset kuviot jaloissa lumoavat monilla monimutkaisilla yksityiskohdilla. Tämä malli sopii perinteisiin mehndi -seremonioihin. Se on yhdistettävä kevyen lehengan tai shararan ja etnisten korujen kanssa.

13. Heart Back-Hand Arabic Mehndi Design:

Takaosan arabialainen Mehendi-muotoilu

Tämä jälkikäteinen mehndi -muotoilu on erittäin tyylikäs ja moderni. Sidottujen sydämien ketju, jossa on herkullisia ruusukuvioita, kannattaa hukkua. Herkät kukkakuviot lisäävät suunnittelussa ylimääräistä viehätystä ja kiinnittävät huomiota yksityiskohtiin. Sormenpäihin ulottuvat ketjut antavat muotoilulle modernin ilmeen. Sormenpäät tehdään minimaalisesti mutta kauniisti. Kaareva sydämestä ulottuva pisteiden ketju huokuu pelkkää eleganssia. Se on leukaa pudottava muotoilu, joka sopii häihin ja perheseremonioihin. Se on yhdistettävä etnisiin asuihin ja koruihin.

14. Moderni arabialainen jalkojen suunnittelu:

Moderni arabialainen jalkojen muotoilu

Tämä on yksinkertainen mutta melko moderni arabialainen muotoilu jaloille. Sen kuvio on suunniteltu muistuttamaan jalkojen nilkkoja, mutta kukka -taustalla. Kukkakuviot ja niistä ulottuvat lehtivihannekset ovat tyylikkäitä ja siististi tehtyjä. Yksinkertaiset varjostetut ja pisteviivat sormenpäissä antavat kuvioille viehätyksen. Se sopii rentoihin toimintoihin, kuten kihloihin ja syntymäpäiväjuhliin. Se voidaan yhdistää indo-länsimaisiin asuihin, kuten palazzoihin ja hameisiin.

15. Yksinkertainen koko käden arabialainen muotoilu:

Yksinkertainen koko käden arabialainen muotoilu

Tämän käden geometriset kuviot ovat ikivihreitä. Ruudullinen kuvio keskellä ja siitä ulottuvat pyöreät kuviot antavat muotoilulle esteettisen ilmeen. Suunnittelu on täynnä rohkeita lyöntejä ja erilaisia ​​geometrisia kuvioita. Jotkut ääriviivat ovat tummentuneet, jotta ne saisivat mystisen ja kiillotetun ilmeen. Tätä muotoilua voidaan koristaa hyvien festivaalien aikana, kuten Teej, Diwali, Dussehra jne.

16. Yksinkertainen puolikätinen arabialainen muotoilu:

Yksinkertainen puolikätinen arabialainen muotoilu

Hinattavat diagonaalikuviot, jotka tunnetaan nimellä “bel”, ovat yksinomainen osa arabialaisia ​​malleja. Keskellä sydämessä oleva kukka yksinkertaistaa muotoilua. Belin jatkuvat kuviot yhdessä kukkakuvioiden kanssa ovat upeita. Lehtipuolisissa perävaunuissa käytetyt rohkeat iskut korostavat muotoilua. Se sopii parhaiten viileisiin juhliin, kuten syntymäpäivä- tai toimistojuhliin ja lapsille. Se voidaan yhdistää kaikenlaisiin asuihin.

17. Yksinkertainen varjostettu selkänojan kukkakuvio:

Yksinkertainen varjostettu selkämuotoinen kukkakuvio

Arabialaisen suunnittelun viehätys kaksinkertaistuu, kun siinä on 2 erottuvaa kukkareittiä. Tässä kolme terälehtistä kukkaa on tehty tummilla rohkeilla ääriviivoilla ja varjostettu kevyesti. Lehtipuinen ryömintä, jossa on rohkeita iskuja lehtinä, erottuu tässä mallissa. Pienet lehtiviivat sormenpäissä lisäävät maalaistyylisen viehätyksen. Se sopii satunnaisiin toimintoihin, kuten sitoutumiseen ja vastaanottoon. Se voidaan yhdistää kaikenlaisiin asuihin.

18. Varjostettu kukka takaisin käsi Arabia mallit:

Varjostetut kukkakätiset arabialaiset mallit

Tämä muotoilu saa varmasti kaikki käymään katsomassa !! Kukkakuvioiden rohkeat rajat ovat huomion arvoisia, samoin kuin aiheiden monimutkaiset yksityiskohdat. Rohkeat, leikkiset vedot erottavat tämän mallin muista. Kaikki sormenpäät eri malleilla näyttävät ehdottoman siisteiltä ja tyylikkäiltä. Tämä muotoilu sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Se sopii parhaiten perinteisiin asuihin ja yksinkertaisiin koruihin.

19. Symmetrinen moderni arabialainen Mehndi -muotoilu:

Symmetrinen moderni arabialainen muotoilu

Tämä muotoilu on paras valinta, jos haluat yksinkertaisen mutta tyylikkään ilmeen. Keskellä oleva kulmikas muotoilu, joka sisältää yksinkertaisen ruudullisen kuvion, on varsin valloittava. Toistuva kukkakuvio, joka ulottuu ulospäin kohti sormenpäitä kampasuojista, lisää esteettisyyttä. Ruudullinen kuvio, jossa on kukkakuvioita ranteessa, ja kukkakuviot, joissa on yksityiskohtaisia ​​yksityiskohtia, huokuvat pelkkää eleganssia. Tämä muotoilu sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Se sopii parhaiten pitkän hameen tai palazzojen kanssa.

20. Tyylikäs selkänojainen arabialainen muotoilu:

Tyylikäs arabialainen Mehndi -muotoilu

Katso kauniita geometrisia kuvioita ja kukkareittejä sekä ruudullisia kuvioita koko suunnittelussa. V-muotoinen muoto kyynärvarressa näyttää erittäin tyylikkäältä. Täyttö monimutkaisilla yksityiskohdilla ja terävillä reunoilla näyttää hienostuneelta ja kauniilta. Tämä muotoilu sopii kaikkiin tilanteisiin. Se on parhaiten yhdistetty salwar kameezin tai sareen kanssa.

21. Yksinkertainen arabialainen Mehendi -muotoilu:

Yksinkertainen arabialainen Mehendi -muotoilu

Tämä arabialainen muotoilu saattaa näyttää yksinkertaiselta, mutta se on liian söpö sanoille. Se esittelee kukkakuvion kämmenen keskellä, jossa on lehtivartiset perävaunut ja pitsiä kuvioita, jotka ulottuvat ulospäin vinosti. Kämmenaukko on täynnä epätasaisia ​​pisteitä, jotka antavat mallille tyylikkään ilmeen. Se sopii lapsille ja aikuisille, jotka pitävät mutkattomista malleista. Se sopii viileisiin syntymäpäiväjuhliin ja sopii kaikkiin asuihin.

22. Amazing Peacock Arabic Mehndi Design:

Hämmästyttävä arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämä lumoava kokokätinen arabialainen muotoilu esittelee kauniita riikinkukkoja ja korvakoruja. Monimutkaiset yksityiskohdat riikinkukkoissa ja korvakorut ovat viehättäviä. Sormenpäihin ulottuvat riikinkukon höyhenet ovat upea lisäys tähän kuvioon. Jokaisella sormenpäällä on ainutlaatuinen muotoilu, ja tämä erittäin moderni mehndi-muotoilu erottuu kauniisti. Tätä muotoilua voidaan soveltaa hyviin festivaaleihin, kuten Dussehra, Teej ja häihin. Se voidaan yhdistää lehengasin tai ghararan kanssa ylimääräiseen glamour -tekijään !!

23. Yksinkertainen Eid Back Hand Arabic Design:

Eid Back Hand arabialainen muotoilu

Tämä muotoilu on uskonnollista merkitystä ja kuvaa Ramzanin viehätystä. Jokaisen sormenpään muotoilu vaihtelee lehtikukkaisista aiheista ruutukuvioihin rohkeilla vedoilla. Keskuksessa on kukka -aihe, josta ulottuu kuu ja moskeijapiirros. Tämä muotoilu symboloi Eidia ja siihen liittyvää onnea. Sitä voidaan koristaa Ramzanin aikana ja se on parasta käyttää perinteisten asujen, kuten khada dupatta, kanssa.

24. Kukka takaisin arabialainen muotoilu:

Kukka takaisin arabialainen muotoilu

Tämä kukka-aiheiden ja ruusukuvioiden hallitsema arabialainen kämmenmuoto on erittäin silmäänpistävä. Näiden kuvioiden ympärillä olevat monimutkaiset yksityiskohdat sekä ranteessa oleva ruudullinen kuvio näyttävät upeilta. Rohkeat aivohalvaukset ja varjostus tekevät suunnittelusta varmasti kuolaamisen arvoisen. Se sopii perhejuhliin ja häihin. Se voidaan yhdistää indo -länsimaisiin asuihin, kuten palazzot tai shararat.

25. Yksinkertainen arabialainen Mehndi -muotoilu jaloille:

Yksinkertainen arabialainen Mehndi -muotoilu jaloille

Tämä yksinkertainen arabialainen mehndi -muotoilu jaloille näyttää melko tyylikkäältä symmetrisillä kukkakuvioilla ja ruudullisilla kuvioilla. Jalkojen monimutkaiset yksityiskohdat antavat sille tyylikkään kosketuksen. Ruudullisen kuvion sisällä olevat yhtä pitkät pisteet tekevät kuvasta symmetrisemmän. U -muotoiset kuviot, joiden saappaat ovat keskellä, näyttävät erittäin siisteiltä ja hyvin viimeistellyiltä. Tämä malli sopii varsin hyvin perinteisiin perhejuhliin, kuten mehndi -seremoniaan jne..

26. Peacock Arabic Henna Design:

Peacock arabialainen Henna -muotoilu

Yksinkertainen mutta houkutteleva käsi kämmenelle venytetty kaunis arabialainen mehndi -muotoilu, ja siinä on useita yhteisiä aiheita, joita käytetään toistuvasti, esim. Kukat ja riikinkukko, jotka peittävät käden hyvin, mutta nämä mallit eivät ole monimutkaisia.

 • Kuuluisa tilaisuus: Voidaan laittaa festivaalille tai vain satunnaisesti.
 • Rungon sijoitus: Sopii sekä kämmenten että jalkojen eteen ja taakse.
 • Yhdistä: Yhdistä tämä mihin tahansa asuun, koska se näyttää enemmän tatuoinnilta, jossa on länsimaisia ​​vaatteita ja mehndi perinteisellä asulla.

27. Indo-arabialainen Mehndi-muotoilu:

Indo-arabialainen Mehndi-muotoilu

Yksinkertaista arabialaista mehndi -muotoilua voidaan käyttää täydellisenä mallina kokeilla ja harjoittaa arabialaisen mehndi -suunnittelun yleisiä motiiveja. Se on indo-arabialainen mehndi-muotoilu, jossa käytetään runsaasti pisteitä ja kaaria.

 • Kuuluisa tilaisuus: Sopii mihin tahansa tilaisuuteen.
 • Rungon sijoitus: Sopii paremmin käsille, sekä eteen että taakse.
 • Yhdistä: Yhdistä tavallisten vaatteidesi tai vain Kurtin kanssa lisätäksesi hohtoa.

28. Kaunis takapuolen arabialainen Mehndi -muotoilu:

Takaosan arabialainen Mehndi -muotoilu

Lehdet, käyrät ja pisteet ovat tämän vasemman käden arabialaisen mehndi -mallin pääaiheita. Suunnittelu on lyhyt ja tarkka; voidaan siis hakea myös tilaisuuteen. Voit myös levittää tämän kämmenellesi.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

29. Sekoitettu paras arabialainen Mehndi -muotoilu:

Paras arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämä arabialainen mehndi -muotoilu kädelle on sekoitus erilaisia ​​mehndi -tyylejä yhdistettynä arabialaiseen henna -tyyliin. Tyylit, jotka voimme selvästi nähdä täällä, ovat Indo, Gulf ja jotkut Freestyle. Kukat ja viivojen tarkkuus saavat sen näyttämään kauniilta.

 • Tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

30. Rannekorityyli arabialainen Mehndi -muotoilu:

Rannekorutyylinen arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämä mehndi -muotoilu tunnetaan myös rannekorityylisenä arabialaisena mehndi -muotoiluna ja näyttää erittäin houkuttelevalta; tämä on täydellinen muotoilu, jonka ystävät voivat yhdistää ja yrittää soveltaa toisiinsa. Siinä on hyvin heimoinen tatuointi, mutta silti hyvin etninen ilme.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

31. 3-osainen arabialainen Mehndi-muotoilu:

3-osainen arabialainen Mehndi-muotoilu

Tässä mallissa on enemmän viivoja ja suuria motiiveja, se on hieman kuilun innoittama, luovempi ote arabialaisista mehndi -malleista, kun taas muotoilu tekee siitä yksinkertaisen, mutta ei ole helppoa saavuttaa kaikkia kuvioita samassa linjassa, jos yrität sitä ensimmäisten kertojen aikana.

 • Tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- ja takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaiseen tai perinteiseen pukeutumiseen.

32. Koko selkänojan arabialainen Mehndi-muotoilu:

Täysin selkänojainen arabialainen Mehndi-muotoilu

Arabialaisessa mehndi -mallissa, jossa on täysi käsi, on suurempia motiiveja ja monimutkaisempia malleja, jotka auttavat täyttämään kaikki tyhjät tilat käsissä. Sekit, lehdet ja pisteet ovat jälleen täyteaineena.

 • Tilaisuus: Festivaalit tai perhetilaisuus tai kihlausseremonia.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä se perinteisiin vaatteisiin saadaksesi oikean ilmeen.

33. Täysi elementti Yksinkertaiset arabialaiset Mehndi -mallit:

Yksinkertainen arabialainen Mehndi -muotoilu

Jos olet äskettäin aloittanut arabialaisen mehndi -suunnittelun oppimisen, mutta olet kyllästynyt kokeilemaan erittäin helppoja malleja, tämä on täydellinen muotoilu, jota voit kokeilla seuraavaksi. Vaikka aiheet voivat näyttää yksinkertaisilta, siisteyden saavuttaminen voi olla vaikea tehtävä. Suunnittelu koostuu kaikista tavallisista arabialaisista kuvioista, lehdistä, käyristä, pisteistä, viivoista ja ympyröistä.

 • Tilaisuus: Yleensä tai festivaaleille ja perhejuhlille.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä tavallisiin vaatteisiin tai perinteisiin vaatteisiin.

34. Ammattimainen arabialainen tyyli Mehndi:

Ammattimainen arabialainen tyyli Mehndi

Tämä muotoilu on ehdottomasti ammattimaisempi sopiva malli. Suunnittelu koostuu samanlaisista lehdistä ja kukkakuvioista. Silti tämä arabialainen suunnittelija mehndi on täynnä monimutkaisia ​​yksityiskohtia, joita voi olla erittäin vaikea saavuttaa samalla tarkkuudella jollekin, joka ei ole taiteilija.

 • Tilaisuus: Kihlaus/häät tai festivaalit ja perhejuhla.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

35. Arabialainen Mehndi -muotoilu Twistillä:

Arabialainen Mehndi -muotoilu Twistillä

Toinen erittäin houkutteleva muotoilu, tämä arabialainen mehndi -muotoilu, sisältää nykyaikaisempia aiheita, mikä tekee siitä erittäin luovan tatuoinnin. Täällä olevissa kukissa on pitkänomaiset terälehdet tavallisten pyöreiden sijasta, ja tarkistukset ovat rohkeampia kaksinkertaisella vuorella ja täytöllä.

 • Tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

36. Lihavoitu kukka Arabialainen Mehndi -muotoilu:

Kukka -arabialainen Mehndi -muotoilu

Kukkia ja riikinkukkoaiheita käytetään tässä mallissa toistuvasti lihavoituna, jättäen tilaa pienille virheille. Jos olet joku uusi mehndissä, tämä arabialainen mehndi -muotoilukuva on täydellinen referenssisuunnitelma, jota voit harjoitella ja kokeilla, varsinkin kun se on erittäin helppoa ja yksinkertaista.

 • Tilaisuus: Rento tai perhetoiminta.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

37. Koko käden Persianlahden arabialainen Mehndi-malli:

Koko käden Persianlahden ja arabian Mehndi-mallit

Näiden aiheiden täyttäminen on pidetty yksinkertaisena käyttämällä viivoja ja lehtiä vain, mutta vaihteluilla. Myös kukat ja lehdet ovat erilaisia, suuret koot ja viivat täyttävät sisäpuolen. Tämä erityinen arabialainen mehndi -muotoilu käsikuville osoittaa, kuinka arabialainen henna -tyyli voi vaihdella käytettävien ja kämmenelle asetettujen kuvien ja kuvien mukaan.

 • Tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

38. Tatuointityyli Mehndi Design:

Tatuointityylinen arabialainen Mehndi -muotoilu

Erittäin nopea muotoilu, jota voidaan käyttää tatuointina tai vain täyteaineena, jos jalkasi tai kämmenesi ovat tyhjät ja haluat vain koristaa jotakin hennaa. Keskellä oleva kukka korostaa tätä muotoilua, jota voidaan käyttää myös kaulaan ja käsivarsiin. Tämä on yksinkertainen arabialainen henna -muotoilu käsille ja jaloille.

 • Tilaisuus: Festivaalit tai rento.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen tai kyynärvarren/jalkojen edessä tai takana.
 • Yhdistä: Yhdistä se minkä tahansa asun ja lisävarusteiden kanssa.

39. Freestyle Bold Arabic Mehndi Design:

Freestyle Bold arabialainen Mehndi -muotoilu

Voit käyttää tätä mallia myös kämmenellesi. Rohkeat kukat on luotu eri tavalla luonnon innoittamana, kun taas rannekoru ja käyrät pysyvät samoina. Tämä arabialainen mehndi -malli sopii ihmisille, jotka haluavat muotoilunsa olevan hyvin näkyvissä ja silti ainutlaatuinen ja moderni.

 • Tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

40. Isot pisteet arabialainen Mehndi -muotoilu:

Isot pisteet arabialainen Mehndi -muotoilu

Erittäin helppo ja nopea muotoilu, jonka kuka tahansa voi luoda. Pääasiassa pisteiden ja käyrien rohkeus saa sen näyttämään kauniilta. Tämän yksinkertaisen arabialaisen mehndi -suunnittelun tärkein vetovoima on piilotettu suuriin pisteisiin, jotka näyttävät valosarjalta.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

41. Rannekoru S -muotoisella Mehndi -mallilla:

Rannekoru, jossa S -muotoinen Mehndi -muotoilu

Tämä on täydellinen jälkikäteen tehty korutyylinen muotoilu; kun ranteessa on yksinkertainen rannekoru, käteen on tehty kaarevampi lehtiranneke, jossa on lehtiä. Toinen yksinkertainen ja helppo luoda muotoilu; on yksi tällainen mehndi suunnittelee arabialaisia ​​käsikuvia, joita voidaan käyttää samankaltaisen mallin luomiseen eikä voi mennä pieleen.

 • Tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

42. Täydellinen selkänojan arabialainen Mehndi -muotoilu:

Käsi -arabialainen Mehndi -muotoilu

Tässä mehndi -suunnittelussa käytetyt kukat ovat enemmän indo -tyylisiä kuin arabialaiset, ja niissä on yksinkertainen riikinkukko. Tämä on yksi täydellisistä viitekuvista arabialaiselle mehndi -suunnittelulle. Se sisältää kaikki henna -suunnitteluun liittyvät aiheet ja kuviot, ja se luodaan nopeasti, jos olet ammattilainen.

 • Tilaisuus: Sitoutuminen, festivaalit tai perhejuhla.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai raskaisiin perinteisiin asuihin.

43. Arabialainen Mehndi -muotoilu jaloille:

Arabialainen Mehndi -muotoilu jaloille

Tämä on täysjalkainen arabialainen mehndi -muotoilu. Tässä tyylikkäässä arabialaisessa mehndi -jalassa on käytetty useita muunnelmia kukista ja riikinkukosta. Tämä on helppo luoda uudelleen, koska tämä malli koostuu yleisistä intialaisista ja arabialaisista henna -motiiveista ja kuvioista.

 • Tilaisuus: Perhetoiminta, kuten kihlaus tai häät.
 • Rungon sijoitus: Tämä malli sopii vain jaloille.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

44. Juhlatyylinen arabialainen henna -malli:

Juhlatyyliset arabialaiset henna -mallit

Tämä muotoilu on yksinkertainen arabialainen mehndi -muotoilu tytöille, koska se näyttää enemmän rento henna kuin juhla- tai tilaisuushennalta. Lihavoidut kukat ja riikinkukot ovat vain varjostettuja. Voit hahmotella mustalla hennalla ja varjostaa yksinkertaisella hennalla. Tämän mallin voi luoda sekä tavallinen taiteilija että ammattilainen.

 • Tilaisuus: Rento tai juhla tai perhejuhla.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

45. Mughlai -tyylinen arabialainen Mehndi -muotoilu:

Mughlai -tyylinen arabialainen Mehndi -muotoilu

Pienet pyöreät kukat, joissa on terälehtiä pisteistä, ovat tämän suunnittelun kohokohta. Tämä ainutlaatuinen arabialainen henna -muotoilukuva esittelee, kuinka useiden kulttuurien, kuten Mughlain, Persianlahden ja Indon, vaikutus on johtanut kauniiseen kehitykseen arabialaisissa henna -malleissa. Tämä on helppo luoda uudelleen.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

46. ​​Tyylikäs selkäkäsi arabialainen Mehndi -muotoilu:

Takakäsi arabialainen Mehndi -muotoilu

Ranteen alapuolella olevassa osassa on lihavoitu rannekoru, jossa on monimutkainen kuvio; toisaalta yläosa on vain sivuilla peitetty kaarevilla ja jalebi -tyylillä. Vain harvat voivat luoda arabialaisen mehndi -mallin monimutkaisesti ja tarkasti yksityiskohtien saavuttamiseksi ilman hyvää harjoittelua, koska linjat ovat erittäin siistejä ja selkeitä.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

47. Voimakkaasti ruudullinen selkäkäsi Mehndi Design:

Ruudullinen selkäkäsi Mehndi Design

Muutamat voivat luoda vain arabialaisen mehndi -mallin täydelle kädelle, koska malli koostuu ruudullisesta kuviosta ja lihavoituista kukista, jotka on puristettu loppua kohti peittäen käden alaosan. Ylimääräisten yksityiskohtien saavuttaminen kestää jonkin aikaa.

 • Kuuluisa tilaisuus: Kihlaus-, hää- tai perhetoiminto.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai raskaisiin ja rohkeisiin perinteisiin asuihin.

48. Kukka -pohjainen arabialainen Mehndi -muotoilu:

Kukka -arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämä arabialainen mehndi -malli on pääosin luotu rohkeilla pyöreillä kukilla ja ruudullisella kuviolla. Kukat on luotu pienikokoisina, joten ne näyttävät erilaisilta kuin tavalliset mehndi -mallit, kun taas kuviot on tehty samankokoisina kuin muut mallit.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

49. Korutyylinen arabialainen Mehndi -muotoilu:

Korutyylinen arabialainen Mehndi -muotoilu

Erittäin tyylikäs mehndi -muotoilu koostuu yksinkertaisista aiheista, kaarevista viivoista, pisteistä ja kukista. Kaikki on sijoitettu niin, että se ei saa kättä näyttämään liian täynnä, mutta käsi näyttää koristeltu useilla koruilla.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen tai jalkojen edessä tai takana.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin tai vain arkivaatteisiin.

50. Kauniita herkkiä kuvioita arabialainen Mehndi -muotoilu:

Kuviot arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämä on yksi parhaista arabialaisista mehndi -malleista, joita voi kohdata. Taiteilija on käyttänyt suuria lehti- ja riikinkukkoaiheita, mutta käyrät, kukat ja ruudut, joita käytetään sisäpuolen täyttämiseen, ovat monimutkaisia ​​ja siististi tehtyjä, joten se näyttää ainutlaatuiselta ja houkuttelevalta.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

51. Verkkomalli arabialainen Mehndi -muotoilu:

Net Pattern arabialainen Mehndi Design

Tämä muotoilu on tavallinen luova ja houkutteleva arabialainen mehndi -muotoilu, jota voidaan käyttää ilman aattoa tai tilaisuutta. Mehndin verkkokuvio tekee siitä etusijan jopa ulkomaalaisten morsiamen keskuudessa. Nämä tatuointimaiset mehndi-mallit näyttävät viileiltä jopa länsimaisten asujen tai minkä tahansa asun kanssa.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat tai rento.
 • Rungon sijoitus: Mieluiten kämmenen takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

52. Mandala -arabialainen Mehndi -muotoilu:

Mandala -arabialainen Mehndi -muotoilu

Arabialainen mehndi -muotoilu yhdistettynä mandalaan, tuloksena on tämä erittäin luovan näköinen mehndi -muotoilu, joka voidaan räätälöidä mieltymystesi mukaan, jotta aloittelija ja ammattilainen voivat kokeilla kätensä tässä suunnittelussa.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

53. 2-osainen monimutkainen arabialainen Mehndi-muotoilu:

2-osainen monimutkainen arabialainen Mehndi-muotoilu

Suunnittelu on jaettu kahteen osaan, ja kukista tehdyt rannekorut ja kaaret yhdistetään toisiinsa monimutkaisilla käyrillä, jotka on peitetty pisteillä. Tämä ei ole arabialainen mehndi -muotoilu aloittelijoille. Suunnittelu koostuu monista monimutkaisista kuvioista ja aiheista, jotka tekevät siitä monimutkaisemman kuin normaalit mehndi -mallit.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

54. Lihavoitu rannekoru takaisin käsi Mehndi:

Rannekoru takaisin käsi Mehndi

Jos haluat kokeilla yksinkertaista arabialaista mehndi -muotoilua kädessäsi, tämä muotoilu on oikea vaihtoehto. Tämä rannekorutyylinen mehndi -muotoilu koostuu yksinkertaisista ympyröistä ja viivoista; se ei ole kovin monimutkainen, mikä antaa sinulle tilaa virheille.

 • Kuuluisa tilaisuus: Rento tai perhetoiminta.
 • Rungon sijoitus: Sopivasti kämmenen takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

55. Taiteellinen takakäden Mehndi -muotoilu:

Taiteellinen arabialainen Mehndi -muotoilu

Helppo näköinen luova mehndi -muotoilu, tämä on täydellinen, jos olet menossa perhejuhliin tai johonkin festivaaliin nurkan takana. Pieni sormi on täynnä monimutkaisia ​​kuvioita, kun taas etusormessa on vain sormenpää; tämä erottaa tämän mallin muista arabialaisista Mehndi -malleista.

 • Kuuluisa tilaisuus: Festivaalit tai perhejuhlat.
 • Rungon sijoitus: Kämmenen etu- tai takaosa.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

56. Arabialaiset Mehndi -mallit käsille:

Arabialaiset mehndi -mallit käsille

Tässä Mehandi -arabialaisessa suunnittelussa kukat ja lehdet on järjestetty tietyn kuvion päälle. Kukkien ja lehtien paksut ääriviivat olivat lisänneet muotoiluun enemmän yksityiskohtia, mikä teki siitä selkeämmän ja katseenvangitsijan. Koko ulkoasu on hyvin klassinen ja moderni.

57. Kukka -arabialainen tyyli Mehandi -muotoilu:

Kukka -arabialainen tyyli Mehandi -muotoilu

Voit yksinkertaisesti luoda monia kukkakuvioita kämmenesi täyttämiseksi. Alkaen etusormella, voit tehdä muutaman puolikulmaisen kukan ja täydentää mehndi -suunnittelusi täysillä kukilla, jotka voidaan piirtää kooltaan ja muodoltaan suuremmiksi.

58. Yksinkertainen & Helppo arabialainen Mehandi -malli:

yksinkertaisia ​​arabialaisia ​​mehndi -malleja

Kuten näette, tällaisia ​​malleja on erittäin helppo levittää, ne näyttävät helposti käsiltä ja sopivat hämmästyttävän kaikkiin tilanteisiin. Voidaan levittää sekä lasten että aikuisten käsiin. Tämä helppo muotoilu sopii hyvin teini -ikäisille tytöille, jotka haluavat soveltaa mehndi -muotoilua itsenäisesti. Se on hyvin yksinkertaista, koska varjostaminen tai monimutkaisten kuvioiden lisääminen kämmenellesi ei ole kovaa työtä.

59. Sydän ja pyöreä muoto Arabialainen Mehandi:

Sydämen muotoinen arabialainen Mehandi

Tämä muotoilu on myös hyvin yksinkertainen, mutta voit lisätä siihen lisää motiiveja. Sydän- ja pyöreillä muodoilla on erityinen merkitys Mehendi -suunnittelussa, jota käytetään pääasiassa häätilaisuudessa. Voit lisätä motiiveja tai kuvioita, jotta se näyttää raskaammalta.

60. Small Stars Arabic Mehndi -mallit:

Tähdet Arabialainen Mehandi Design

Suunnittelun voi sisustaa pienillä viiden kärjen tähdillä. Kuten yllä olevassa kuvassa, pienet tähdet muodostuvat koko kämmenelle, paitsi etusormella ja keskisormella. Lisää täydennyksiä varten voit jopa muokata tähtiäsi varjostamalla ne.

61. Uusi arabialainen Mehndi -muotoilu kivillä:

uusia arabialaisia ​​mehndi -malleja

Voit myös lisätä houkuttelevia housuja, kiviä ja helmiä asuusi sopiviksi Mehandi -kuvioihisi arabiaksi. Voidaan myös lisätä kimalluksia viimeiseksi pinnoitteeksi, jotta hennan muotoilu olisi houkuttelevampi. Niiden lisääminen voi tehdä yksinkertaisesta tai raskaasta suunnittelusta kauniimman ja tarttuvamman.

62. Helppo arabialainen Mehndi -malli takakätelle:

helppoja arabialaisia ​​mehndi -malleja

Tämä on yksinkertainen, mukava ja erittäin tyylikäs mehndi -muotoilu jälkikäteen. Tässä vain indeksi- ja pikkusormien muotoilu ovat samat, kun taas koko malli luodaan sekoittamalla kaksi erilaista mehndi -muotoa. Loput sormet pidetään puhtaina, jotta muotoilusta tulee vetovoima. Voit myös laajentaa muotoilua kohti kyynärpäätä, jossa on enemmän kukkia, lehtiä, pisteitä tai muita kauniita muotoja ja aiheita.

63. Perinteinen arabialainen Mehndi -muotoilu:

Perinteinen arabialainen Mehndi -muotoilu

Sana arabia itsessään kuvaa meille, että tämä taidemuoto kuuluu arabien maahan. Arabit ovat erittäin taiteellisia kulttuurinsa ja perinteidensä suhteen; sama asia heijastuu heidän mehndi -suunnittelutaiteeseensa. Arabialaiset mehndi -mallit ovat monimutkaisempia, ja ne keskittyvät hienoon työhön, yksityiskohtaiset mallit ja täyttävät koko kämmenesi tai jalkasi kukkien ja lehtien pääaiheilla. Arabialaiset käyttävät erilaisia ​​Mehandi -tyylejä, kuten mustaa mehndiä, jota käytetään usein mallien hahmottamiseen tai tavallisen Henna Mehandin täyttämiseen..

64. Peacock Mehandi Design arabialainen tyyli:

Peacock Mehandi Design Arabialainen tyyli

Tämä muotoilu on hyvin samanlainen kuin intialainen Mehandi -mallimme, koska riikinkukko on tämän monimutkaisen suunnittelun pääpaino. Tällöin kaunis riikinkukko liian monien kukkien keskellä saa suunnittelun näyttämään upeammalta. Näet kuinka riikinkukot on yksityiskohtaisesti kuvattu pienillä kuvioilla ja motiiveilla. Tätä monipuolista muotoilua ei ole kovin vaikea luoda, koska se ei sisällä monimutkaisia ​​yksityiskohtia. Hyvin järjestetyt lehdet ja pienet kukat antavat kämmenelle ja sormille erittäin koristeellisen ilmeen.

65. Helppo arabialainen Mehndi kukkakuvioille:

Arabialainen Mehndi kukkakuvioille

Voidaan käyttää jatkuvasti vihreitä kukkakuvioita, jotka on järjestetty järjestyksessä. Kuten yllä oleva kuva, kukat on valmistettu samasta paksuudesta ja sakeudesta; sitten terälehtiä muutetaan täyttämällä ne Mehandilla ohuilla viivoilla, jotka jättävät kukkien keskikierrokset täynnä mehndiä.

66. Morsiamen käsi Mehendi Design Arabia:

morsiamen arabialainen mehndi -muotoilu

Tämä on yksi parhaista morsiamen käsi mehndi design arabia. Tämä muotoilu alkaa täysin peitetyillä sormenpäillä, joissa on viivoja, ja sen jälkeen viehättäviä riikinkukkoja, lehtiä ja kukka -aiheita, mukaan lukien muutamia geometrisia muotoja. Geometriset lohkot ovat täytetyssä muodossa, joka muodostaa kämmenelle pohjan, joka myöhemmin täytetään muilla aiheilla. Minuutin yksityiskohtainen tyyli on otettu käyttöön, jotta muotoilu olisi erilainen. Useiden riikinkukon kasvojen käyttö yhdessä mallissa voi tehdä yksinkertaisesta suunnittelusta ylellisen.

67. Arabialaiset Mehndi -mallit korkeakoulun toimintoihin:

Arabialaiset Mehendi -mallit toiminnoille

Yksinkertaiset ja tyylikkäät arabialaiset Mehandi -mallit sopivat erinomaisesti yliopistotoimintoihin ja rentoihin kokoontumisiin. Tällaisia ​​malleja ovat yksinkertaiset kukka- ja lehtikuviot ilman tällaisia ​​monimutkaisia ​​kuvioita. Voit piirtää yllä olevan mallin helposti, vaikka sinulla ei olisi pientä vapaakätistä mehndi -taidetta. Loput sormet pidetään avoinna etusormia lukuun ottamatta, jolloin muotoilu on hienostuneempaa.

68. Värikkäät Mehndi -mallit arabiaksi teini -ikäisille tytöille:

Arabialaiset Mehndi -mallit teini -ikäisille tytöille

Arabiassa mustaa mehndi -muotoilua käytetään myös luomaan enemmän kontrastia muotoiluun. Sitä käytetään pääasiassa mallien hahmottamiseen, mikä auttaa Mehendiä näyttämään värikkäämmältä. Tämä monivärinen Mehandi näyttää varsin toimivalta ja tyylikkäältä, kun siihen on lisätty yksinkertaisia ​​koristeita, kuten sormuksia tai rannerenkaita. Tällaisia ​​monivärisiä malleja ovat hyvin lyhyt muotoilu kauniista kuvioista ranteessa, jossa on pieniä kukkia. Kaikki sormet pidetään täynnä, jotta muotoilu näyttää näkyvämmältä.

Arabialaiset Mehndi -mallit tytöille

Raskas ja värikäs muotoilu voi olla parempi valinta college -tytöille ja työskenteleville naisille. Tämä muotoilu näyttää tyylikkäämmältä kuin muut punaisen ja mustan Mehendi -värin vuoksi. Punaisella täytteellä ja mustalla reunuksella muotoilu korostaa ihon väriä ja tekee siitä oikeudenmukaisemman. Tämän lisäksi käytetään useita monivärisiä tekojalokivikierroksia, kimalluksia ja muita kiviä.

69. Erittäin koristeellinen käsi Mehendi -arabialainen muotoilu:

Käsi Mehendi -arabialainen muotoilu

Tämä ihana muotoilu on erityisesti niille, jotka rakastavat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä arabialaisia ​​Mehendi -malleja. Ranteesta alkaen tämä malli on peittänyt sormet kokonaan etukäden. Suunnittelussa on yksinkertaisia ​​paksuja reunustettuja kukkakuvioita ja perinteisiä kuvioita, joissa käytetään myös riikinkukkoa. Täällä riikinkukko on kehitetty monimutkaisilla yksityiskohdilla ja kuvioilla, jolloin tämä muotoilu näyttää hienommalta kämmenissä. Tämä mehndi -muotoilu urheilee myös riikinkukkoa täydennettynä kukilla, lehdillä ja muilla muodoilla. Kuitenkin linjojen ja käyrien ohuet yksityiskohdat, jotka täyttävät tärkeimmät kukka- ja lehtien ääriviivat, tekevät koko suunnittelusta hienostuneemman ja ylellisemmän.

70. Kaunis arabialainen Mehandi -muotoilu:

kaunis arabialainen mehndi -muotoilu

Yllä oleva malli edustaa mehndi -taiteilijan kaunista taidetta. Kolme kukkaa ovat parhaiten esillä suunnittelussa, kun taas loput sisältävät pieniä monimutkaisia ​​yksityiskohtia, joita käytetään kukkakuvion kehittämiseen. Loput sormista pidetään puhtaina, mikä tekee suunnittelusta houkuttelevamman.

71. Arabialainen Mehndi -suunnittelu uskonnollisille festivaaleille:

Arabialainen Mehndi -suunnittelu festivaaleille

Suunnittelu näyttää täydellisemmältä, mutta siihen ei sisälly ylellisiä tai monimutkaisia ​​turhia muotoja, jotta se olisi täydellisempi. Tämä muotoilu täyttää etukäden ja antaa sille perinteisen ilmeen. Etsitpä sitten monipuolista Mehendi -muotoilua, joka soveltuu uskonnolliseen juhlaan, tai haluat inspiroida ystäviäsi college -juhlissa, tämä Mehendi -arabialainen tyyli voi toimia sinulle.

72. Varjostettu arabialainen Mehandi:

Varjostettu arabialainen Mehandi -muotoilu

Shaded Mehandi kuuluu myös arabialaisiin mehndi -tyyleihin. Täysin peitetyt ja varjostetut kukkakuviot sormenpäillä ja symmetriset muodot tekevät tästä mallista ainutlaatuisen muista. Se sopii täydellisesti talon tai toimiston juhliin, Eid -festivaaleille ja muihin seremonioihin.

73. Ammatillinen käsi Mehndi Design arabia:

Ammattimainen arabialainen käsi Mehndi -muotoilu

Tämä erinomainen muotoilu on enemmän heimojen ulkonäköä, joka keskittyy pääasiassa hyvin sijoitettujen muotojen abstraktiin kuvioon. Se ei sisällä kukkia tai lehtiä, vaikka voit lisätä niitä. Se voi näyttää monimutkaiselta suunnittelulta ja vaatii enemmän kärsivällisyyttä ja ammattitaitoa kuin muut yksinkertaiset mallit.

74. Lumoava arabialainen Mehndi -muotoilu morsiamille:

Arabian Mehndi Design morsiamet

Nyt tämä muotoilu on erittäin hieno ja lumoava. Yksinkertaisia ​​aiheita ja lehtiä käytetään luomaan tämä morsiamen Mehandi -malli, joka alkaa ranteesta ja on peittänyt suurimman osan kämmenestä. Nämä mallit osoittavat myös, kuinka paksut ja erottuvat viivat, joilla on sama paksuus ja sakeus, voivat luoda taikuutta yksinkertaiseen muotoiluun. Kuviossa on monia monimutkaisia ​​yksityiskohtia, mutta ohuiden viivojen käyttö antaa suunnittelulle monimutkaisemman ja monimutkaisemman ilmeen.

75. Arabialainen Mehndi häät:

Arabialainen Mehndi häät

Yllä oleva malli on ihana ja täydellinen mehndi -malli morsiamen sukulaisille ja läheisille ystäville. Siinä on poikkeuksellisen lumoava Mehandi -muotoilu, joka antaa käsille täysin koristeellisen ilmeen. Kukat, ihanat muodot ja kuviot yhdistetään tämän upean muotoilun viimeistelemiseksi. Täytyy olla hyvin varovainen, kun he kokeilevat tätä mallia käsissään. Tässä mallissa vain ohut, kaareva viiva, joka kulkee reunan tavoin kämmenesi reunaa, luo paljon eroa muihin malleihin. Suurten kukkien käyttö rajan sisällä tekee suunnittelusta söpön ja erilaisen. Koska muotoilu on enemmän tyylikkäällä ja funky -puolella, teini valitsee sen enemmän kuin vanhukset.

76. Takakäsi Mehandi Design Arabia:

Takakäsi Mehandi Design arabia

Tämä on erinomainen jälkikäteen mehndi -muotoilu, joka sopii parhaiten morsiammille, jotka eivät pidä liioiteltuista tai monimutkaisista malleista. Suunnittelu ei ole peittänyt kaikkia ihon osia, mutta pienet muodot ja varjostus tekevät siitä täydellisen morsiamen. Tällaiset tyylit ovat näkyvästi ranteessa, kun taas kämmenosat pidetään yksinkertaisina. Lisäksi jokaisessa sormessa käytetään erilaisia ​​kuvioita ja motiiveja käsien kaunistamiseen.

77. Arabialaiset henna -mallit täysille käsille:

Arabian Henna -mallit

Joskus suuret ja yksinkertaiset kuviot voivat muuttaa yksinkertaisen mallin akuutiksi ja intensiiviseksi. Ilman paljon monimutkaisia ​​tai täynnä monimutkaisia ​​kuvioita, tämäntyyppinen täydellinen käden muotoilu voi olla ihanteellinen valinta college -tytöille kypsille naisille. Suunnittelussa on näkyvät muodot ja kuviot, joita koristavat lehdet ja pyöreät kuviot.

78. Indo -arabialainen tyyli Mehndi -mallit käsille:

Arabialaistyyliset Mehndi -mallit käsille

Lähes kaikki mehndi design arabia sisältää kukkakuvioita; voit usein pidättäytyä tekemästä samaa. Kukkamallien lisäksi geometriset muodot ja viivat, jotka kulkevat käsissä, voivat myös olla hyvä vaihtoehto. Nämä mallit loistavat kättäsi antamalla rannekorujen ja muiden koristeiden ulkonäön, jolloin se näyttää älykkäältä. Suuret lehdet ovat täynnä ohuempia viivoja ja pisteitä. Yleisilme saa kädet näyttämään abstrakteilta ja viileiltä.

Morsiamen arabialaiset Mehandi -mallit ovat epäilemättä poikkeuksellisen koristeellisia, mutta joskus ne ovat niin suuria, että eivät jätä paljoa ihostasi paljaiksi. Suunnittelu sisältää kukkakuvioita, teräviä viivoja ja selkeitä piirteitä, jotka antavat suunnittelulle selkeän ääriviivan.

79. Arabialaiset Mehendi -mallit jaloille:

arabialaiset mehndi -mallit jaloille

Yksinkertainen Mehandi ei ole tarkoitettu vain käsille. Päätä ensin malli ja käytä sitä suunnittelun mukaan. Voit jopa käyttää heijastuskuviota lisätäksesi kontrastia muotoiluun. Hyvin suunnitellut varjostetut kukat ja lehdet, jotka kulkevat koko jalkasi sivuilla, ja täysin peitetyt varpaankynnet ovat ehdottomasti upea näky. Mehndi ki -muotoilun syvän musta väri saa ihosi näyttämään oikeudenmukaisemmalta. Varjostus auttaa myös lisäämään suunnittelun syvyyttä ja saa terälehdet näyttämään realistisemmilta.

80. Yksinkertaiset arabialaiset Mehandi -mallit jaloissa:

Arabialaiset Mehandi -mallit jaloissa

Jalka -mehndi -mallit voidaan luoda yhtä monimutkaisiksi ja monimutkaisiksi kuin käsissä käytetyt. Ne voivat käyttää yksinkertaisia ​​aiheita, monimutkaisia ​​yksityiskohtia ja kuvioita, jotka näyttävät nilkoilta tai muilta koristeilta. Arabialainen mehndi näyttää vieläkin paremmalta, kun se on hyvin hoidettu ja käyttää oikeanväristä kynsilakkaa varpaissasi. Arabialainen mehndi näyttää vielä paremmalta!

81. Ainutlaatuinen mehendi -arabialainen muotoilu molemmille käsille:

Arabialainen Mehandi -muotoilu molemmille käsille

Tämä on ainutlaatuinen Mehandi -muotoilu molemmille käsille, koska ne ovat hyvin erilaisia ​​toisistaan, mutta yhdessä ne näyttävät täydellisiltä toisilleen. Se sisältää myös monia kukkakuvioita molemmissa malleissa. Mallit saattavat vaikuttaa monimutkaisilta, mutta se on melko helppoa.

82. Uudet arabialaiset Mehndi -mallit morsiammille:

Arabialaiset Mehndi -mallit morsiammille

Hääseremonioissa lähinnä morsiamet ja sulhanen lähisukulaiset käyttävät mieluummin kehittyneitä Mehandi -malleja. Yksi tällainen erittäin monimutkainen ja monimutkainen muotoilu on esitetty yllä. Niissä on tyypillisiä kuvioita ja aiheita, mikä tekee siitä hyvin erottuvan muista malleista. Muotoilu peittää ihon jokaisen tuuman ja antaa kämmenellesi voimakkaasti koristeellisen ilmeen.

83. Erilaiset arabialaiset Mehndi -mallit selkänojille:

Arabialainen Mehndi -muotoilu takakädille

Jos haluat antaa graafisen ilmeen suunnittelullesi Mehendiä käyttäessäsi, voit valita tämän. Tämä lumoava muotoilu on erittäin tyylikäs ja funky. Eri tyylejä on mukautettu muotoilun glamouriksi; pitämällä sama kuvio jokaisessa sormessa ja lisäämällä pieniä yksityiskohtia eri paikkoihin tekee siitä houkuttelevamman silmille. Naiset, joilla on hyvin vähän aikaa kauneushoitoonsa, voivat valita tämän mallin, mutta joku auttaa.

84. Kaunis ja helppo Mehandi -arabialainen muotoilu:

Arabialaiset Mehandi -mallit

Kaunis Mehandi -arabialainen muotoilu, jossa on kukkia ja lehtikuvioita, näyttävät suuresti taiteellisilta ja erittäin upeilta. Vaikka muotoilua ei ole helppo tehdä, monimutkaiset yksityiskohdat voidaan tehdä pienellä kärsivällisyydellä. Kokonaiskuva on hienostunut ja sopii täydellisesti morsiamen käsiin. Voit huomata, kuinka kukka terälehtiä käytetään kätkemään sulhasen nimen aakkoset.

85. Yksinkertainen varjostettu ja kimalteleva Henna Mehndi:

Varjostettu ja kimalteleva Henna Mehndi

Nykyään yksinkertaisia ​​arabiankielisiä mehndi -malleja käytetään usein värillisinä tai glitterillä varjostettuina. Suunnittelussa käytetyt kuohuviinit houkuttelevat muotoilua näyttämään eloisalta ja houkuttelevammalta silmille. Kimaltelevien kukkien kuvio käsivartesi pituudelta näyttää yksinkertaisesti hienolta. Tällaiset mallit on helppo valmistaa ja ne ovat erittäin tilavia.

86. Diwali Arabic Mehndi Design:

Diwalin arabialainen Mehndi -muotoilu

Etsitkö muotoilua, joka heittää hienovaraisen sävyn festivaalille, jolle laitat sen? Tämän on tehtävä temppu puolestasi. Niin upealta kuin se näyttää, se tekee myös paljon oikeutta käsillesi varustamalla ne täydellisesti. Se ei vain näytä Diyalta suosituimmalle hindufestivaalille, vaan sillä on myös hyvin Välimeren tunnelma. Tämä arabialainen mehndi -muotoilu ei ole liian vaikea tehdä itse, ja se voidaan tehdä helposti luonnostamalla ääriviivat karkeasti.

87. Vain ranne Mehandi arabialainen malli:

Rannan arabialainen Mehandi -kuvio

Kun kädet eivät saa tarvitsemaansa lepoa, mutta haluat silti hehkuttaa luovuuttasi, tämä arabialainen Mehndi -malli on juuri sinulle sopiva. Katsokaa, kuinka upea motiivi on. Se on pohjimmiltaan kukkakuvio, jota tukevat houkuttelevat sisäiset mallit. Sävyt näyttävät niin upeilta ja kiinnittävät huomiota ranteeseesi. Tällä tavoin vaivannäkösi ei vain kannata, vaan myös estää aikataulusi häiriintymisen. Täysin sen arvoista, eikö vain?

88. Viimeisin arabialainen Mehndi -muotoilu:

Viimeisin arabialainen Mehndi -muotoilu

Kun etsit ympärillesi nopeaa Mehandi Arabic Designin tekemistä käsille, tämä on valttikorttisi. Huolimatta sen monimutkaisuudesta, se helpottaa sitä, miten kaikilla sormilla on sama toistuva kuvio. Joten tällä tavalla, kun olet kerran oppinut sen, tiedät, että se tulee täydelliseksi seuraavien kolmen kerran. Kämmenmuotoilu ulottuu ensimmäisestä sormesta ranteen alkuun. Muotoilu on erittäin siisti ja hienostunut ja ihanteellinen niille, jotka haluavat jättää ihon näkyviin hennansa kautta.

89. Kalash ja Leaves Arabic Mehndi Design:

Lehdet arabialainen Mehndi Design

Rakastatko täydellisemmän näköisiä malleja? Katso tämä arabialainen mehndi -muotoilu. Juuri kun luulit, että lehdet eivät ole enää trendi, tämä osuu Mehendi Designs Arabic 2020 -listalle. Suunnittelu on melko peräkkäistä ja siinä on kaunis kosketus. Johdonmukaisuus on tasainen, mikä antaa henna -kuviolle tyylikkään ilmeen. Lisäksi se on ihanteellinen morsiamen rikkaalle Kalash -suunnittelulle. Se on myös jättänyt ympärilleen eripaksuisia ja -mallisia muokattuja kuvioita. Se voi näyttää helpolta vain viivoilla ja ympyröillä, mutta koska se on niin monimutkainen, olisi viisasta hakea jonkun apua kaavaa tehdessäsi.

90. Peacock Mehandi Design arabialainen tyyli:

Peacock Mehandi Design

Tämä on olennaisesti tyylikäs muotoilu; tämä on täydellinen tytöille, jotka rakastavat ja haluavat hennansa keräävän kaikkien kiitosta. Kuviot ja aiheet ovat monimutkaisia, ja kuten näette, kämmenellä on suuri riikinkukko, jonka höyhen on peitetty hennalla. Toinen lintu seisoo tyylikkäästi toisin päin, päin riikinkukkoa.

91. Feather Style Mehndi Design Arabia:

Höyhenen arabialainen tyyli Mehndi -muotoilu

Jos haluat, että muotoilu korostaa vapaata henkeä, jonka olet kaikille, valitse tämänkaltainen Mehndi. Tämä on yleensä tarkoitettu morsiametille, jotka aikovat käyttää hihatonta mekkoa häissään tai vastaanotossaan. Voit myös hehkuttaa sitä perhejuhlilla ja pujoilla. On helppo sanoa, että muotoilu näyttää upealta ja täydelliseltä kaikkiin tilaisuuksiin. Voit lisätä kiviä tai kimalluksia jokaisen höyhenhäntän reunaan, jonka päät on pyöristetty. Tämä antaa suunnittelulle hohtavan tunnelman ja tekee siitä silmiinpistävämmän.

92. Söpö arabialainen Mehndi -muotoilu:

Suloinen arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämän mallin suunnittelua voivat kokeilla sekä lapset että aikuiset. Jos jotain, tämä on yksi yksinkertaisimmista ja yksinkertaisimmista arabialaisista Mehndi -malleista luettelossa. Kun olet tehnyt kukka eturanteessa ja kuvion vaaleanpunaisessa sormessa, jatka ja täytä jäljellä oleva tila omilla kuvioillasi. Älä unohda kokeilla, koska tämä on pieni, ei vaadi liikaa työtä. Lopputulos ei ole vain tyylikäs, vaan myös raikas. Kuvio on täydellinen lapsille ja naisille, jotka eivät pidä liikaa Hennasta käsissään.

93. Palm Peacock Mehendi Design Arabia:

Palm Peacock arabialainen Mehendi Design

Vielä yksi täydellisesti toteutettu riikinkukko, arabialainen Mehandi -muotoilu pyrkii keskittymään ennen kaikkea sormiin ja ranteeseen. Kuten näette, kämmenessä on riikinkukko alaosassa ja ylempi kämmen on jätetty tyhjäksi, jolloin suurin osa huomiosta kiinnitetään lintuaiheeseen. Se on varmasti tehty näyttämään upeammalta suunnittelun alla olevan kauniin kukkakuvion avulla. Kuvio on paitsi monipuolinen myös luova. Et luultavasti pysty esittelemään monimutkaisia ​​yksityiskohtia yksin. Ammattilaisen tulisi antaa sormillesi juuri se koristeellinen ilme, jota se tarvitsee.

94. Trumpetti Mehendi Arabic Designs:

yksinkertaisia ​​arabialaisia ​​mehendi -malleja

Vaikka kämmenellä on hyvin tavallinen ääriviivat tyypillisille arabialaisille mehndi -malleille, ranteessa on suosituimmat soittimet, joita soitetaan arabialaisten tai intialaisten häiden aikana, tabla, trumpetti ja shehnai. Se ei ole vain hyvin harkittu, vaan myös toteutettu luovasti. Jos pystyt ottamaan ideoita ja muuttamaan suunnittelusi käännökseksi täällä ja säätämiseksi siellä, se näyttää upealta ja toisin kuin useimmat ihmiset odottavat näkevänsä sinut.

95. Erilainen tyylikäs rannerengas arabialainen Mehndi:

Tyylikäs rannerengas arabialainen Mehndi

Katso monipuoliset yksityiskohdat, joiden parissa arabialainen Mehandi -malli herää eloon. Siitä ei ole niin vaikeaa puhua, varsinkin jos tiedät tekniikan etuosan kämmenen keskikohdan asetteluun. Sen jälkeen joukko ristikkäisiä viivoja pitäisi tehdä temppu. Mitä tulee eturanteeseen, se näyttää geometriselta kuviolta miinus lehtivihreä muotoilu. Jos sanot ei rannekoruille, anna eri kokoisten viivojen ja ympyröiden saada kätesi täyteläisemmiksi.

96. Vain Leaf and Creeper Mehndi Design Arabic:

Lehtien ja ryömintäjen arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämä on erityisen helppo arabialainen Mehandi -malli tytöille, joilla ei ole kärsivällisyyttä istua läpi monimutkaisia ​​suunnittelutilaisuuksia. Tämä mehndi -malli sopii myös korkeakoulu- tai kouluopiskelijoille, joille on rajoitettu hennan kuluminen, ja tämä sopii täydellisesti tilaisuuksiin, kuten Eid ja Rakhi. Yksinkertaisuuden pitäminen on tapa edetä näillä festivaaleilla, ja katso, miten tämä muotoilu lisää tyylikkyyttäsi. Voit aina yhdistää suunnittelusi kirkkaaseen sopivan kynsivärin, esimerkiksi keltaisen tai punaisen, kanssa.

97. Yhteinen Arabialainen muotoilu:

Arabialainen Mehndi Designs uusin

Menetkö naimisiin elämäsi rakkauden kanssa? Tämän arabialaisen Mehendin pitäisi olla ainoa vastauksesi, koska se yhdistää kaksi puolisydäntä, niin juustoiselta kuin se saattaa kuulostaa. Kuten muutkin Lähi -idästä periytyvät mallit, yksityiskohtiin kiinnitetään huomiota. Juuri tämä tekee tästä henna -taiteesta ylellisen valinnan morsiammille ja perheenjäsenille, jotka osallistuvat lähisukulaisten avioliittoon. Suunnittelussa käytetään yksityiskohtaista aihetta ja paljon hennaa. Joten varmista, että olet varastossa ennen kuin aloitat.

98. Kaunis Arabian jalat Mehndi Design:

Arabian jalat Mehndi Design

Tämän muotoilu ei ole ainutlaatuinen, mutta myös ihana. Sinun on myönnettävä se. Se on voimakas henna -taide niille, jotka suunnittelevat esiintymistä sangeetilla tai jopa morsiamelle. Se peittää jalat ja jalat hyvin, jolloin yksityiskohdat ja yksityiskohdat otetaan tarkasti huomioon. On olemassa kaikenlaisia ​​pyöreitä kierrekuvioita, joita on täydennetty muutamalla ääriviivalla lehtikuvioita. Suunnittelu kiinnittää varmasti kaikkien huomion ja saa sinut puhumaan perheen kokoontumisesta heti.

99. Epätavallinen käsi atsteekki -arabialainen Mehendi -kuvio:

Käsi atsteekkien arabialainen Mehendi -kuvio

Eikö tämä ole ainutlaatuinen ja erilainen malli kuin ne, jotka olet jo valinnut tästä luettelosta toteuttaaksesi pään takana? Jos tyylisi on niin eksklusiivinen kuin saat, pidät siitä, kuinka ihanteellinen tämä mehndi on sinulle. Toinen syy valita tämä on, että se on hyvin sijoitettu ja luovasti suunniteltu. Jos et ole täysin käsikäyttöinen, tämä ei petä sinua siitä, miten se osoittautuu. Kokeile, jos olet tehnyt omia suunnitelmiasi tähän mennessä. On kuitenkin parasta pyytää jonkun apua, jotta välit ja kuviot osoittautuvat täydellisiksi.

100. Yksinkertainen arabialainen Mehendi -kukkakuvio:

kukka arabialainen mehendi -muotoilu

Tämä on jälleen yksi kukka mehndi luettelossa, mutta niin erilainen kuin edelliset. Useimpien kämmenten suunnittelussa on kukka terälehtiä, ja joitain monimutkaisia ​​viivoja käytetään korostamaan kukkakuviota. Peukalo ja nimetön sormi pidetään puhtaina, joten tämä malli näyttää yhtä houkuttelevalta ja siistiltä. Voit kokeilla tätä arabialaista mallia itse, jos haluat, koska se on lasten leikkiä, kun hallitset kukan ranteessa ja kämmenessä.

101. Täydellinen Eid -arabialainen Mehndi:

Eid arabialainen Mehndi -muotoilu

Erityisesti tätä mehndiä varten sormenpäät jätetään kokonaan peittämättä. Samaan aikaan kämmenen keskikohta on varjostettu hennalla, ja sen ympärille piirretään symmetrisesti yksityiskohtainen peräkkäinen aihe. Malli on ihanteellinen pieniin seremonioihin ja kotibileisiin; se on yhtä edullinen Eidille ja Rakhille. Siinä on hyvin arabialainen kosketus luoviin malleihin ja se miellyttää silmää kaiken kaikkiaan, kuten kuvasta voidaan sanoa.

102. Full Feet Bridal Mehndi arabialaisille hääille:

Arabialainen Mehendi Design jaloille

Kun katsot ensin, saattaa tuntua siltä, ​​että tämä on jälleen yksi riikinkukon mehndi, jossa on vaihtelua jaloillesi. Kuitenkin tarkemmin tarkastellessasi huomaat, että se on todellakin motiivi, jonka spiraalikuvio on kuin nokan linnun. Juuri tämä lisää kuvan kauneutta kokonaisuudessaan. Se on niin monimutkainen ja yleensä morsiamet valitsevat hääpäivänsä. Silti perheenjäsenet voivat käyttää sitä myös sangeet-toiminnoissa tai käyttää polvipituista Rajasthani-tyylistä ghagraa.

103. Kaksi yhdessä Mehndi -arabialaista taidetta:

Arabialaiset Mehendi -mallit tytöille

Mitä tulee tähän, tämä on todellakin riikinkukon mehndi. Se ei ole liian kömpelö ja sen voi helposti tehdä kuka tahansa, jolla on vähän kokemusta mehndi -mallien piirtämisestä. Lisäksi toinen silmään havaittavissa oleva vihje on se, kuinka kaksi kättä vastaavat samaa mallia, joten nimi. Suunnittelu on erittäin monipuolinen ja antaa täydellisemmän ilmeen, vaikka se on niin helppo tehdä. Voit olla luova henna -kuvioiden sisäisellä täytteellä. Hyvä vinkki olisi aloittaa ääriviivoista, antaa niiden kuivua ja työskennellä sitten sisäviivojen ja mallien kanssa.

104. Monimutkainen arabialainen Mehndi -muotoilu:

Monimutkainen arabialainen Mehndi -muotoilu

Tämä muotoilu on täydellinen yhdistelmä kaikesta mitä voi oppia arabialaisen mehndin monimutkaisuudesta. Se näyttää niin silmiinpistävältä, koska eristäytymistekniikka on mukautettu. Jokainen segmentti on jaettu, ja kyseiselle ihoalueelle valitaan yksilöllinen kuvio. Se kuvataan sitten yksityiskohtaisesti eri malleja käyttäen. Tämä tekee yksinkertaisesta suunnittelusta niin kuninkaallisen. Tytöt voivat valita sen eri festivaaleille ja perhejuhlille, kuten Pujalle tai sangeet -seremonioille. Jos haluat lisätä käänteitä, voit aina heittää kuvioon kiiltoa käyttämällä kimalleita tai kiviä vapailla tiloilla.

105. Kaunis uusin motiivi Mehndi Design:

Viimeisin arabialainen mehndi -muotoilu

Lopetamme tämän luettelon tällä täydellisen näköisellä arabialaisella mehndi -muotoilukuvalla. Siinä on kaikki mitä voit koskaan toivoa suunnittelusi näyttävän. Se on niin tyylikäs, mutta perinteinen ja tyylikäs. Malleissa tehdään paljon työtä, jotta se näyttäisi yhtä houkuttelevalta kuin silmälle. Jos sinulla on vähemmän aikaa kädessäsi, vältä tätä, koska on selvää kuin päivä, että nuo pienet yksityiskohdat tarvitsevat paljon kärsivällisyyttä ja kellon tikkejä.

Lisää arabialaista Mehndi -mallikokoelmaa:

Yksinkertaiset arabialaiset Mehndi -mallit

Arabialaiset mallit selässä

Arabialaiset Mehndi -mallit

Viimeisin arabialainen muotoilu

Arabialaiset Mehndi -mallit

Arabialaiset Mehndi -mallit

Yksinkertainen arabialainen Mehndi -muotoilu

Arabialainen Mehndi

Arabialaiset Mehendi -mallit

Arabialainen Mehandi -muotoilu

Arabialainen tyyli

Arabialainen Mehendi -muotoilu

Yksinkertainen arabialainen Mehendi -muotoilu

Arabialainen Mehendi

Arabialainen tyyli Mehndi

Arabialainen Mehndi jaloissa

Pikavinkkejä ennen arabialaisen Mehndi Designin käyttöä:

 • Puhdista kätesi aina perusteellisesti ennen Mehendi -levitystä ja vältä voiteita tai öljyjä.
 • Käytä mukavia vaatteita ja valitse mukava paikka istua, sillä saatat olla siellä tuntikausia.
 • Vältä liikuilua ja liikahtamista liikaa Mehendiä levitettäessä, sillä se saattaa tahrata.
 • Älä kuivaa Mehendiä keinotekoisilla keinoilla, kuten hiustenkuivaajalla. Mehndi ei saavuta oikeaa väriä, jos se kuivataan nopeasti.
 • Sitruunamehun ja sokeriveden sekoittaminen auttaa syventämään Mehendin väriä.
 • Neilikan savu auttaa myös tuomaan esiin tummemman hennan sävyn.
 • Vältä hennan pesemistä vedellä tai saippualla, koska se johtaa värin haalistumiseen.
 • Ihanteellinen aika poistaa Mehndi on 4-8 tunnin kuluttua. Kaavi se vain pois ilman vettä.

Yleiskatsaus:

Arabialaiset mehndi -mallit ovat tyylikäs leikki rohkeista lyönneistä ja kukka -aiheista. Heti lehtivärisistä perävaunuista geometrisiin kuvioihin ne ovat ehdottomasti arvokkaita. Ne ovat erittäin monipuolisia ja ne voidaan valmistaa mihin tahansa tilaisuuteen tai asuun. Nämä mallit lisäävät elävää ja elävää näkymää persoonallisuuteesi. Ne voidaan valmistaa ottamatta liikaa aikaa ja räätälöidä tarpeidesi mukaan. Jos etsit Mehendi -kierrosta ja etsit uusimpia arabialaisia ​​mehndi -malleja, haku on päättynyt tähän. Kerro meille mielipiteesi arabialaisesta Mehndi -mallikokoelmasta.