12 yksinkertaista Henna/Mehndi -mallia miehille ja sulhasille!

Mehendi on taidemuoto, ja naiset levittävät sitä enimmäkseen käsiin ja jaloihin perinteisissä tilaisuuksissa ilmoittamalla positiivisuudesta kirkkaan syvän oranssin värin kautta. Vaikka Mehendi on eniten taipuvainen naisiin, muuttuvien aikojen myötä miesten mehndi -trendi, erityisesti sulhasen mehndi, on saanut vauhtia. Morsiamet levittävät Mehendiä koko kämmenelle ja sitä pidetään osana morsiamen meikkiä. Miehet ovat alkaneet tehdä samaa kutsumalla sitä kuin sulhanen mehndi; he käyttävät sitä paitsi kämmenille, myös rintaan ja käsivarsiin, mikä osoittaa heidän elämänsä tärkeimmän päivän arvon.

Mehndi -mallit miehille 2

Globaalit Mehndi -mallit miehille tai sulhaselle:

Kasvavien muotisuuntausten ja Mehandin ollessa yksi heistä miehillä on laaja valikoima mehndi -malleja, joista valita osana sulhasen mehndiä.

Intialaisen tyylin Mehendi -mallit:

Intialaisen tyylin Mehendi -malleja

Intialainen mehndi on helppo ja kaunis koteloitu mandaloihin. Alkaen kämmenen keskellä olevasta pisteestä, joka ulottuu kämmenen reunoihin tai ranteeseen, mandalat – hämmästyttävä rangoli -muotoilu ovat erittäin trendikkäitä!

Pakistanilaiset Mehendi -mallit:

Pakistanilaiset Mehendi -mallit

Pakistanilaiset mehndi -mallit tunnetaan parhaiten etnisyydestään, yksityiskohdistaan ​​ja ainutlaatuisista kuvioistaan. Vaikka tämä mehndi-sovellusprosessi on aikaa vievä, sitä etsitään eniten erityisesti morsiamen tai sulhasen meikkipaketissa. Pakistanilaiset mallit ovat monimutkaisia, mutta ovat todella tyylikkäitä komean sulhasen käsissä!

Arabialaiset Mehndi -mallit:

Arabialaiset Mehndi -mallit

Arabialaiset mehndi -mallit ovat helppoja, ylellisiä ja tyylikkäitä! Vaikka nämä mallit kiertävät kukkien, viiniköynnösten ja lehtien kauneuden kuvaamista, on tyylikkäitä ja trendikkäitä! Arabialaiset mehndi -mallit alkavat yhdellä lyönnillä ranteessa etusormelle tai keskisormeen asti ja ovat hämmästyttäviä sulhanen, joka pitää yksinkertaisesta mutta tyylikkäästä mehndistä käsissään suurena päivänä.

Egyptiläiset / afrikkalaiset Mehendi -mallit:

Afrikkalainen Mehendi -mallit

Egyptiläisissä mehndi -malleissa on välähdys mytologiasta ja afrikkalaisesta, jotka koostuvat geometrisista muodoista, viivoista ja pisteistä. Nämä ovat tyylikkäitä sekä miehille että naisille.

Kukkivat tyylit näyttävät hyviltä, ​​kun niitä käytetään olkapäässä tai käsivarsissa eikä kämmenessä. Mehendi miehille voidaan levittää ranteisiin, rintaan, käsivarsiin, kaulaan ja hartioihin; nämä osat vetävät puoleensa ja taide tekee niistä houkuttelevampia.

Erityinen sulhanen Mehendi käsissä:

Sulhanen Mehendi käsissä

Tatuoinnit ovat useimmiten pysyviä ja niiden poistaminen iholta on erittäin vaikeaa. Kun se on vedetty erittäin suureksi mihin tahansa osaan, joka voitaisiin nähdä, on surullista, että uusia malleja ei voitu kokeilla. Tatuointien sijasta voitaisiin käyttää mehndiä, Mehendi sammuu muutaman päivän kuluttua ja joka kerta, kun uutta mallia voidaan soveltaa.

käsi mehndi -malleja miehille

Kädet ovat hyvä paikka myös miehille soveltaa mehndiä. Mehendi käsivarsilla näyttää silmiinpistävältä. Aivan kuten tatuoinnit, myös Mehandi voidaan tehdä vapaalla kädellä. Mehendi -mallit ovat enimmäkseen kukkaisia ​​ja tyttömäisiä, mutta se ei tarkoita, että muita malleja ei voida käyttää. Pyydä asiantuntijaa ottamaan kengät ja piirtämään sinulle sopiva, tai yksinkertaisesti kerro hänelle, mistä pidät muotoiluna käsivarsillesi.

ympyrä mehndi -malleja miehille

Kämmenmallit voivat olla yksinkertaisia ​​ja helppoja tai yksityiskohtaisempia yksilökohtaisesti. Yksinkertaiset mandalat keskellä ja muutama geometrinen kuvio sormissa sopivat kaikille sulhasille. Tai voit myös kokeilla hieman hienompaa tavaraa, jotta se näyttää todella kauniilta.

Kaikille Mehendi -rakastajille:

Mies Mehendi -rakastaja

Jos olet sulhanen ystävä tai veli etkä halua mennä perinteiseen mehndiin kämmenillä, mutta haluat osallistua mehendi -seremoniaan, tässä on sinulle tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Tatuointien ohella miesten mehndistä on tullut trendi. Lisäksi ihmiset, jotka epäröivät ottaa tatuointeja, koska useimmiten ne ovat peruuttamattomia ja se, että he estävät heitä tietyiltä asioilta, kuten verenluovuttajalta tai yksinkertaisesti uskonnon mukaisilta rajoituksilta, odottavat nyt innolla tätä suuntausta täyttääkseen tatuointivaihtonsa. täysin luonnollinen ilman sivuvaikutuksia tai ihoärsytystä ja kestää pidempään kuin tilapäiset tatuointitarrat. Erilaisia ​​hennaa tai mehndiä, joissa on erilaisia ​​eteerisiä öljyjä, kuten laventeli, teepuuöljy, cajeput, eukalyptus ja neilikkaöljy, aromaattiset stressinpoistajat ovat saatavilla tänään.

Kaulaan:

On The Neck mehndi -mallit miehille

Mehendi kaulassa on yksi lumoava asia, kun se tehdään miehillä. Ihmiset huomaavat nopeammin tatuoinnin tai mehndin kaulassa. Se saa sinut näyttämään trendikkäältä ja macholta. Tämän ei tarvitse aina olla jotain perinteistä, voit jatkaa ja pitää tätä uudempana tatuointina ja tehdä asioita, jotka olet aina saanut musteella. Tällä tavalla voit todella nähdä, kuinka hyvä se sopii sinulle, ja soittaa sitten, jos tarvitset todella pysyvää tatuointia.

Kaulassasi voi olla yksinkertaisia ​​mutta ihania mandaaleja tai intialaisia ​​kukkakuvioita. Voit myös käyttää freestyle -muotoilua, jolla on erilaisia ​​taiteellisia malleja. Aurinko- tai kuukyltti niskallasi tai korvakupin takana on viileä.

Rinnassa:

On The Chest mehndi -mallit miehille

Rinnallesi voit piirtää suuremman mallin, joka ilmaisee sisäiset ajatuksesi, tuskasi ja menestyspolkusi yhdellä valtavalla suunnittelulla. Se voi olla muotoilu, joka määrittelee sinut tai jotain sinulle rakkaampaa. Useimmiten nämä eivät välttämättä näy. Mutta voit silti hehkuttaa sitä hieman rinnan ympärillä ja jättää auki muutamia painikkeita, jotta ystäväsi voivat nähdä. Se on varmasti yksi kuuma asia!

Takana:

On The Back mehndi -mallit miehille

Kuten rintakehä, myös selän muotoilu heijastaa intohimoasi, rakkauttasi ja vihaasi. Egyptiläiset mystiset mallit sopivat paremmin rinnan ja selän suunnitteluun. Täällä voit tehdä todella suuria mehndi -malleja, ja tämä on yksi syy siihen, miksi ihmiset rakastavat saada mustetta jopa niskan takana. Näin saat runsaasti tilaa kokeilla valitsemaasi suunnittelua ja päästää luovuutta sisällesi.

Olkapäillä:

On The Shoulders mehndi -mallit miehille

Miehiä siunataan leveämmällä olkapäällä. Joten miksi emme voi käyttää sitä taideteoksiin? Mallit, jotka alkavat korvakorvan takaa olkapäälle, sitten käsivartesi ja hauisesi antavat sinulle maskuliinisen ilmeen. Arabialaisia ​​malleja voidaan käyttää olkapäille ja ne näyttävät tyylikkäiltä. Tutustu suositeltuun mehndi -malliin olkapäähän. Leveät hartiat ovat varmasti siunaus!

Miehille, joilla on leveät hartiat, pyöreä muotoilu, jossa on paljon yksityiskohtia, sopii hihattomille paidoillesi. Jos suunnittelet lomaa rantakaupungissa, tämä saa sinut näyttämään trendikkäältä ja tyylikkäältä henkilöltä.

Tässä muutamia pikavinkkejä sinulle:

  • Valmistele iho ennen hennan levittämistä puhdistamalla se lämpimällä vedellä.
  • Levitä eukalyptusöljyä tai minttuöljyä alueelle, johon aiot levittää hennaa. Tämä auttaa avaamaan huokoset.
  • Varmista, että huone on ilmava, koska hikoilu voi pilata mallit.
  • Pidä aina pehmopaperia tai jäteliinaa ympärilläsi, jotta voit pyyhkiä virheen, mutta muista, että se on tehtävä minuutin kuluessa.
  • Kun olet lopettanut suunnittelun, levitä sitruunamehun ja sokerin seos puuvillapallojen avulla. Varmista, että henna on kuivunut ennen seoksen levittämistä. Toista prosessi uudelleen.
  • Odota vähintään tunti ennen sen poistamista. Henna on kuivattava kokonaan.
  • Tarkan tatuoinnin saamiseksi käytä mustaa hennaa.
  • Vasen on parempi käyttää mehndiä, koska henkilö voi itse soveltaa sitä hänelle.

Lopulliset ajatukset:

Nykypäivän nuoret voivat kokeilla kaikkea muuta. Itse asiassa tämä mehndi on uusi, tyylikäs ja trendikäs, mutta sillä on pitkä historia. Nämä ovat edullisia, niillä ei ole sivuvaikutuksia tai lääketieteellisiä pelkoja. Tämä sulhanen Mehandi tulee varmasti olemaan viruksen suuntaus Internetissä. Monet nuoret ovat jo aloittaneet tämän uuden kulttuurin häissään.