15 erinomaista aseiden Mehndi -mallia valokuvilla

Mehndi on olennainen osa intialaista kulttuuria, ja sitä käytetään sisustustuotteina, ja se on erittäin hienostunut tapa kaunistaa ja hoitaa käsiä, jalkoja ja muita kehon osia. Festivaalien tai avioliittojen aikana naiset levittävät mehendiä kämmenelle, mikä antaa heille ainutlaatuisen hehkun ja upean ulkonäön.

aseiden mehndi -malleja

Mehandi Designs sisältää lootusta, norsuja ja riikinkukkoja sekä monia muita suunnittelukuvioita. Ne ovat kivuttomia, terveitä ja loistava tapa esitellä kehon taidetta. Saatavilla on valtava valikoima Mehandi -malleja, vaikka parhaan valitseminen voi olla todella vaikeaa. Olemme siis valinneet hienoja mehendi -malleja kaikille mukavuuden ja hyödyn saamiseksi. Tässä on 15 uusinta Arms mehandi -mallia 2020 kuvien kanssa.

Parhaat aseiden Mehandi -mallit:

1. Houkutteleva Full Arm Mehndi -mallit:

Houkuttelevat täysvarren Mehndi -mallit

Oletko koskaan ajatellut muotoilua, joka näyttää niin luovalta ja tyylikkäältä, että kaikki ihmiset kommentoivat samalla kun katsovat mehndi -tatuointia? Tässä houkuttelevassa käsivarren hennamallissa on niin monia värejä ja kuvioita, jotka näyttävät varmasti naisellisilta, kauniilta ja houkuttelevilta. Se sisältää kiviä ja kimalluksia, jotka tekevät suunnittelusta tyylikkäämmän.

2. Glittering Arm Mehendi Design:

Kimalteleva käsivarsi Mehendi Design

Tämä kimalteleva Mehendi -muotoilu käsivarressa näyttää rohkealta, värikkäältä, terävältä ja erittäin houkuttelevalta, mikä antaa tatuoinnin. Suuri osa on, että tämän mehandi -mallin soveltamisessa ei ole kipua. Glitter -väriyhdistelmää voidaan muuttaa sopivien asujen perusteella, jotka ovat houkuttelevampia.

3. Morsiamen Mehndi suunnittelee täydet kädet:

Morsiamen Mehndi suunnittelee täydet aseet

Morsiamen odotetaan näyttävän kauniimmalta hääpäivänään. Hänen läsnäolonsa on silmiinpistävää ja hänen ystävänsä, perheensä, morsiamen sulhanen mukaan lukien, haluavat hänen näyttävän parhaalta. Tämä Mehendi -muotoilu saa hänet näyttämään ainutlaatuiselta ja upealta; Monet haluavat kukka- ja lehtikuvioita, koska se on suosikki monille naisille.

4. Arabia Arm Mehandi Design:

Arabialainen käsivarsi Mehandi -muotoilu

Taide soveltaa mehendi sai alkunsa arabialaisista noin 5000 vuotta sitten tai enemmän. Arabialaiset Mehndi -mallit näyttävät kauniilta, upeilta ja houkuttelevilta. Hyvin muotoillun kukan läsnäolo sekä monimutkaiset riikinkukkomallit ja pisteviivat lisäävät sen charmia ja houkuttelevuutta tähän henna -taiteeseen.

5. Peacock Mehndi Arm -mallit:

Peacock Mehndi Arm -mallit

Riikinkukko on Intian kansallinen lintu. Se on kaunis, tyylikäs ja sillä on maailman parhaat jalat. Tanssiva riikinkukko, jossa on pitkät höyhenet, on koristeltu monimutkaisilla kuvioilla ja spiraalikuvioilla, ja se on ainutlaatuisia ajatuksia ja antaa mehdille upean ilmeen tällä mehendi -mallilla.

6. Yksinkertainen Arm Mehndi -suunnittelu:

Yksinkertainen Arm Mehndi -suunnittelu

Mehendi -tatuoinnin näyttämiseksi hyvältä ei tarvitse aina mennä rikkaaseen tai raskaaseen muotoiluun. Yksinkertaiset mehandi -kuviot antavat käsille tyylikkään ilmeen, siinä on kukka-, sydämenmuotoinen ja paisleys -kuvio, joka alkaa etusormesta ja venytetään kyynärvarren tasolle, jolloin se antaa taiteellisen ulkonäön.

7. Kukka Arm Mehndi Design:

Mehndi -kukkakuvio

Mehendi -kukkakuvio näyttää kauniilta, tyylikkäältä ja naiselliselta. Se on antanut hyvin yksinkertaisen ripauksen mehandi -muotoilua, jossa on ruusun kukka- ja lehtikuvio. Tämä on yksi suosituimmista mehandi -malleista, jota monet naiset soveltavat ja joka saa yhä enemmän suosiota päivä päivältä.

8. Tyylikäs kaunis käsivarsi Mehndi -muotoilu:

Tyylikäs kaunis käsivarsi Mehndi -muotoilu

Tämä on yksi tyylikkäistä mehandi -muotoiluista, joissa on joitain kukka- ja viivakuvioita, eikä mikään muotoilu kosketa muita, tämäntyyppinen henna -taide on houkuttelevampi olkapäällä. Tämä voidaan tehdä yksin tai sopivalla mallilla kämmenellä.

9. Full Arm Mehndi -suunnittelu:

Täysi Arm Mehndi Design

Täyden käsivarren mehendi -muotoilu on todella upea ja ainutlaatuinen, tämä muotoilu näyttää upealta kaikille. Suunnittelun alusta etusormeen asti on käytetty yhtä kuviota. Ne häikäisevät ihoa ja tekevät läsnäolosta silmiinpistävää ja selkeää, voidaan käyttää erilaisia ​​kuvioita oman valinnan mukaan.

10. Feather Mehndi Arms Design:

sulka-mehndi-aseet-suunnitteluun

Höyhenet ovat uusi kulku tavanomaisten tulosteiden ja kauniiden tatuointien välillä. Tyypillinen tekijän kynälle, se toimii erinomaisesti riippumatta siitä, onko se piirretty käsivarsiin tai jaloihin. Voit myös upottaa sen mestarillisesti suurempaan suunnitelmaan muuttamalla sen muotoa ja komponentteja rakoalueen täydentämiseksi.

11. Lehtinen harjanne Mehndi -muotoilu aseille:

Lehtinen harjanne Mehndi -muotoilu aseille

Jos sinulla on mahdollisuus etsiä jotain perustavaa laatua tai jotain perheen huippu-cum-nälän poikkeavuuksien tatuoinnista, tämä mehendi-muotoilu käsissä näyttää ihanalta ja edistyneeltä, tämä henna-taide on lisäksi helppo tehdä ja sitä voidaan käyttää alkuun poista raot, joilla on suurempi ääriviiva.

12. Kukkakuvio aseille:

Kukkakuvio aseille

Rikas kukkakuvio, joka on erittäin helppo tulkita, kun mehendi tahraa ihon syvällä kastanja- tai espresso -varjostimellaan, kukka näyttää käytännössä heräävän kaikessa suuruudessaan. Se alkoi peruspiirin täytetyllä mehndillä ja on tehty eri kuvioilla.

13. Rose Arm Mehndi suunnittelee arabiaa:

Rose Arm Mehndi suunnittelee arabiaa

Aseiden mehandi -muotoilu arabiaksi on tehty rajattomasti. Mehendi -valmistus alkoi käsillä ja tuli sitten jaloille. Se sisältää ruusun kukkia ja terälehtiä, jotka antavat varjostusta sisälle, ja helmiketju on pidennetty täydelliseen muotoiluun. Ihmiset, jotka rakastavat kukkien levittämistä, voivat mieluummin käyttää tätä taidetta.

14. Laajennettu Bridal Arm Mehndi Design:

laajennettu-morsiamen-käsivarsi-mehndi-muotoilu

Naisten kädet näyttävät äärimmäisiltä, ​​kun ne ovat täynnä hämmentäviä ääriviivoja, tämä kukka- ja raskas mehendi -muotoilu käsissä näyttää tyylikkäältä ja monimutkaisella muotoilulla, jossa on verkko, paisleys, kukka- ja lehtikuvio. Tämä koko käden morsiamen mehndi -malli näyttää kauniilta ja tekee morsiamen kauniimmaksi.

15. Lotus Mehndi Design Armille:

Lotus Mehndi Design Armille

Tämä on yksi yksinkertaisista mutta tyylikkäistä mehandi -malleista käsivarteen, joka sisältää lootusta, joka tulee ulos vedestä lehtien ja varren kanssa. Taiteilija on halunnut erittäin uskomattoman antaa äärimmäisen ilmeen suunnittelulle; tämä on yksi uusimmista ja ainutlaatuisista mehandi -malleista, joka ei vaadi koruja.

Mehandi -mallit ovat tyypillisiä malleja teini -ikäisille nuorille naisille ja naisille nykyisissä olosuhteissa. Olipa kyseessä häät tai mikä tahansa lupaava tapahtuma, näiden täyden käden mehndien suorittamista käsivarteen pidetään taivaallisena merkkinä koko Intian. Nämä ihanat mielettömät teemat näyttävät epäilemättä vaikuttavilta, kun ammattimainen Mehendi -taiteilija on piirtänyt ne ihanasti kämmenelle. Naiset pitävät itse asiassa mielellään erilaisten Mehendi -ääriviivojen keräämisestä ja muotoilun järjestelystä, joka pyrkii jokaiseen heidän elämänsä iloiseen ja pyhään tapahtumaan.