15+ merkittävintä käsivarsinauhatatuointia miehille ja naisille!

Tatuoinnit ovat aina olleet suosittu tapa ilmaista asennetta ja filosofiaa kehon taiteen avulla. Vain taivas on rajana suunnittelussa. Erityisesti tuhatvuotisen sukupolven asiakkaat haluavat jotain ainutlaatuista erottaakseen heidät joukosta. Pyrkiessään houkuttelemaan lisää asiakkaita tatuointitaiteilijat keksivät uusia malleja joka päivä. Kaikkien mallien joukosta käsivarsinauhatatuoinnit ovat erittäin suosittuja monien miesten ja naisten keskuudessa. Niitä pidetään tyylikkäinä, tyylikkäinä ja tyylikkäinä. Tässä artikkelissa tutkimme joitain parhaista ja yksinkertaisista käsivarsinauha -tatuointimalleista.

Käsivarsinauhat

Eri käsivarsinauhatatuoinnit nimillä:

Muotoilevat tatuoinnit käsivarsinauhassa ovat hyvä tapa ilmaista itseäsi ja tunteitasi myös rakkaillesi. Jotkut mahtavista heimo- ja kelttiläinen käsivarsinauha -tatuointisuunnitelmista miehille ja naisille niiden merkityksineen on esitetty täällä seuraavilla riveillä.

1. Cherry Blossom Tree Käsivarsinauha Tatuointi:

Kirsikkapuun käsivarsinauhatatuoinnit

Kirsikankukkien käsivarsinauha -tatuointimallit ovat yksi merkittävimmistä ja suosituimmista tatuoinneista naisille näinä päivinä. Suunnittelu on sekä kaunista että herkkää katseltavaa. Kirsikankukalla itsessään on paljon merkitystä ja merkitystä Japanin ja Kiinan kaltaisissa maissa. Kiina ymmärtää sen naisellisen kauneuden, voiman ja rakkauden symbolina. Toisaalta Japanin mielestä nämä puut edustavat elämän ohimenevyyttä. Tatuointi on erittäin viehättävä katsella ja on varmasti yksi mahtavista käsivarsinauhoista tällä hetkellä.

 • Paras: Kirsikankukat edustavat ihmiselämän lyhyyttä, joka on omaksuttava ennen kuin on liian myöhäistä. Kirsikankukkien kauneudesta voi nauttia vain tiettynä vuodenaikana.
 • Suositeltava muste: Mustia, punaisia ​​ja vaaleanpunaisia ​​sävyjä
 • Missä: Tämä tatuointi on parasta tehdä käsivarsille, hartioille ja jopa yläselälle, jotta saat rohkean ilmeen.
 • Koko: Vaikka jotkut ihmiset haluavat korostaa tämän kukkakuvion selässä, voit myös valita yksinkertaisen kirsikankukka -seppeleen söpön ja hienostuneen ilmeen saavuttamiseksi.
 • Ihonväri: Tämä sopii parhaiten vehnäpuolisille vaaleille naisille.

2. Musical käsivarsinauhatatuoinnit:

Musikaaliset käsivarsinauhatatuoinnit

Musiikkitatuoinnit symboloivat musiikin rakkautta, intohimoa ja ihmisen energiaa musiikkia kohtaan. Musiikkia on aina pidetty maagisena tapana ilmaista itseäsi rakkaidesi edessä. Nuotti -tatuoinnit yhdistetään usein muihin nuotteihin liittyviin symboleihin, jotka voivat toistaa musiikkikappaleen. Muusikko ja taiteilija yleensä kaivertaa musikaaliset käsivarsinauhatatuointimallit osoittaakseen voimakkaan rakkautensa ja suhteensa musiikkiin. Se sopii sekä miehille että naisille.

 • Paras: Musiikkitatuointi edustaa elämän harmoniaa ja sinfoniaa. Erityisesti ihmisille, joilla on taipumus musiikkiin, tämä tatuointi voi tehdä suosikkimuistiinne ikuisiksi syövyttämällä ne iholle.
 • Suositeltava muste: Ne on parasta tehdä mustana
 • Missä: Tämä tatuointi näyttää hämmästyttävältä käsivarren ympäriltä, ​​joka näyttää kuin nuotit, jotka lentävät melodisesta luutista.
 • Koko: Jos haluat nähdä enemmän nuotteja, voit valita keskikokoisen bändin, jonka ympärille on kaiverrettu suosikkisymbolisi.
 • Ihonväri: Kuten se on tehty mustalla värillä, tämä tatuointi sopii parhaiten ihmisille, joilla on keskikokoinen ihonväri ja vaaleat sävyt.

3. Intialainen käsivarsinauha höyhenillä:

Intialainen käsivarsinauha höyhenillä

Intialaiset sulkatatuoinnit voidaan suunnitella useilla erilaisilla ja taiteellisilla tavoilla. Höyhen tatuoinnit ovat loistava valinta kuvataksesi perintöäsi pysyvästi ja ilmaistaksesi isänmaallisuuttasi maata kohtaan. Sitä pidetään loistavana valintana näyttää ylpeytesi ja uskollisuutesi kansan tapoihin ja perinteisiin. Sitä pidetään loistava valinta sekä miehille että naisille, ja tämä tatuointi voidaan muotoilla myös eri väreillä.

 • Paras: Tämä höyhen tatuointi on heimojen perinnön ja kulttuurin symboli. Niille, jotka haluavat jäljittää etnisen alkuperänsä, mikään ei voi voittaa tämän suunnittelun luovuutta. Höyhenet edustavat alkuperäiskansojen verta!
 • Suositeltava muste: Vaikka musta on valittu taustaväriksi, höyhenet voidaan tehdä useilla väreillä esteettisen ilmeen saavuttamiseksi.
 • Missä: Voit tehdä tämän käsivarren ympärillä, jotta se näyttää Bohon innoittamalta käsivarsinauhalta.
 • Koko: Jos haluat tehdä rohkean ja äänekkään lausunnon siitä ylpeydestä, jolla kuljetat perintöäsi, valitse suuremman kokoinen bändi.
 • Ihonväri: Tämä näyttää upealta ihmisillä, joilla on hämärä tai vaalea iho.

4. Tribal Cross Armband Tattoo -mallit:

Tribal Cross Käsivarsinauha Tatuoinnit

Nämä tatuoinnit ovat peräisin intiaaneilta, mutta ne kuvaavat kyseisen heimon kulttuuria. Jokaiselle heimon jäsenelle tehtäisiin samat tatuoinnit, jotka osoittavat heidän alkuperältään. Mutta nyt näyttää siltä, ​​että ihmiset valitsevat tämän tyyppiset tatuoinnit, jotta he voivat näyttää viileiltä maksamatta paljon merkitystä käsivarteen muotoillun suunnittelun syvemmälle merkitykselle. Mutta itse asiassa nämä tatuoinnit edustavat voimaa, rakkautta, rauhaa, viisautta, rakkautta ja perhettä. Tämä on yksi suosituimmista käsivarsinauha -tatuointimalleista miehille, joilla on rohkeutta.

 • Paras: Tämä heimojen tatuointi edustaa ihmisen sisäistä voimaa ja rohkeutta. Ihmiset, joilla on hyvä henkinen ja fyysinen voima ja jotka voivat löytää hyvän tasapainon rakkauden, sodan ja kaiken muun välillä, valitsevat tämän oivaltavan tatuoinnin.
 • Suositeltava muste: Tämä tatuointi tehdään mieluiten sinisenä, punaisena ja mustana.
 • Missä: Hyvin sävytetty käsivarsi on täydellinen paikka tatuoinnin tekemiseen.
 • Koko: Tämä on yleensä parempi keskikokoisena. Kuitenkin ihmiset, joilla on suurempia hauislihaksia, voivat suurentaa tatuointinsa kokoa saadakseen sen näyttämään rohkealta ja kauniilta.
 • Ihonväri: Keskikokoisesta ihosta vaaleaan sävyyn tämä tatuointi sopii useimmille ihmisille.

5. Rose Thornin käsivarsinauhatatuoinnit:

Rose Thorn käsivarsinauhatatuoinnit

Rose Thornin käsivarsinauhatatuoinnit ovat luovia ja värikkäitä. Yksinkertainen mutta kaunis, se koostuu ruususta, jota ympäröi piikki. Punaista käytetään enimmäkseen, vaikka useita muita voi myös valita. Rose -tatuoinnit ovat yleisiä rikkaasta symbolisesta merkityksestään ja kauneudestaan. Ruusun merkitys vaihtelee väreittäin. Punainen edustaa rakkautta, kauneutta, romantiikkaa ja keltainen iloa ja ystävyyttä ja musta ruusu symboloi kuolemaa ja kuolemaa. Tämä malli on hyvin yleinen sekä miesten että naisten keskuudessa. Tämä on paras käsivarsinauha -tatuointisuunnittelu naisille, joilla on rakkautta.

 • Paras: Tämä tatuointi edustaa rakkauden ja menetyksen katkeria makeita tunteita. Vaikka ruusut edustavat rakkautta ja toivoa, piikki edustaa tuskaa ja kuolemaa. Voit käyttää tätä tatuointia, kun sinusta tuntuu, että joku on pettänyt rakkautesi.
 • Suositeltava muste: Tämä tatuointi tehdään mieluiten punaisella ja mustalla värillä.
 • Missä: Nämä suositellut paikat tatuoinnin tekemiseen ovat kädet ja hartiat.
 • Koko: Voit valita missä tahansa pienten ja keskisuurten mallien välillä käsivarren leveyden mukaan.
 • Ihonväri: Jos olet keskivaalea ja sinulla on vaalea iho, tämä tatuointi näyttää hämmästyttävältä.

6. Aztec -käsivarsinauhatatuointi:

Atsteekkien käsivarsinauhatatuoinnit

Aztec -tatuoinnit ovat peräisin muinaisista Aztec -heimoista, jotka tunnettiin tatuointitaidoistaan. Heidän tatuointinsa liittyvät yleensä säähän, hedelmällisyyteen ja luovuuteen. Muita symboleja voivat olla myös auringon ja kuun tatuoinnit, risti ja kotkat, jotka merkitsevät soturin voimaa. Atsteekkien kalenteri ja prinsessat kuuluvat myös tähän luetteloon. Aztec -käsivarsinauhatatuoinnit muodostavat erittäin mielenkiintoisen luokan eri tatuointeihin, jotka on suunniteltu ja joita monet ovat tähän mennessä arvostaneet.

 • Paras: Tämä on parasta niille, jotka uskovat Jumalaan. Atsteekkien tatuointeja tehdään kunnioittamaan atsteekkien Jumalaa ja saamaan ihmiset uskomaan, että hänen jumalallinen voimansa suojelee meitä aina.
 • Suositeltava muste: Tämä tatuointi tehdään mieluiten mustalla värillä
 • Missä: Aseet ovat täydellinen paikka tehdä nämä tatuoinnit.
 • Koko: Voit kokeilla keskikokoista tai suurta mallia käsivarren koon perusteella.
 • Iho Sävy: Tämä sopii parhaiten vaaleille naisille. Keskikokoiset ihmiset voivat kuitenkin kantaa vaivattomasti tätä mallia.

7. Polynesian käsivarsinauhatatuoinnit:

Polynesialaiset käsivarsinauhatatuoinnit

Polynesialaiset tatuointimallit ovat kauniita ja houkuttelevia. Ne edustavat Polynesian tapoja ja kulttuuria ja ovat yhä suositumpia ajan myötä. Ne seuraavat hyvin tuskallista kirjoitusprosessia ja ne on sisällytetty erittäin hyvin nykyaikaisiin malleihin. Polynesialaiset tatuoinnit symboloivat pääasiassa sotureiden voimaa ja rohkeutta. Näillä kuvioilla on erilaiset geometriset muodot, ja niiden osien perusteella, joihin ne on syövytetty, näillä tatuoinneilla on erilainen merkitys.

 • Paras: Polynesialaisia ​​tatuointeja käytetään pääasiassa voiman ja soturiominaisuuksien ilmaisemiseen. Ne osoittavat myös johtamisominaisuuksia.
 • Suositeltava muste: Tämä tatuointi tehdään mieluiten mustalla värillä
 • Missä: Voit tehdä ne käsivarsille, polville ja nilkoille.
 • Koko: Polynesialaiset tatuoinnit ovat yleensä keskikokoisia
 • Ihonväri: Sopii keskivaaleaan tai vaaleaan ihon sävyyn.

8. Kukka- ja viiniköynnösten käsivarsinauhatatuoinnit:

Kukka- ja viiniköynnösten käsivarsinauhat

Kukka- ja viiniköynnösten käsivarsinauhatatuoinnit ovat hyvin yksinkertainen tatuointityyli. Ne ovat suosittuja ja koostuvat yksinkertaisista kukista, joita ympäröivät viiniköynnökset. Ne ovat houkuttelevia ja sisältävät useita trendikkäitä malleja. Näillä tatuoinneilla on symbolinen merkitys niille, jotka käyttävät niitä, koska heillä on rikas symbolismin historia. Nämä mallit kuvaavat myös voimaa, voimaa, ystävyyttä ja onnea. Useimmat naiset haluavat pieniä käsivarsinauhoja kukka- ja viiniköynnösmalleissa.

 • Paras: Kukka- ja viiniköynnöksen tatuoinnit ovat parhaita ihmisille, jotka uskovat rakkauden ja suhteiden voimaan. Ne symboloivat elinikäistä sitoutumista perheelleen tai tärkeille ihmisille.
 • Suositeltava muste: Vaikka musta on paras väri, voit tehdä sen myös punaisena ja vihreänä.
 • Missä: Aseet ovat paras paikka näiden tatuointien tekemiseen.
 • Koko: Pienet ja keskikokoiset viiniköynnökset näyttävät täydellisiltä käsivarsilla.
 • Ihonväri: Tumman vaalea ihonväri.

9. Piikkilanka -käsivarsinauha -tatuointisuunnittelu:

Piikkilanka -käsivarsinauhatatuoinnit

Piikkilanka -käsivarsinauhatatuoinnista ovat pitäneet sekä miehet että naiset. Ne ovat suosittu valinta ja tulevat myrkkykulttuurista, jonka Etelä -Kaliforniassa asuneet latinot ottivat myöhemmin käyttöön. Kaikki ne symboloivat turvallisuutta, säilyttämistä ja kulun kieltämistä. Piikkilangat edustavat myös Jeesuksen Kristuksen ristiinnaulitsemista ja niillä on myös uskonnollinen symboliikka. Se tarkoittaa myös sitä, että uskotaan kaikkivaltiaan voimaan. Piikkihaaraiset käsivarsinauhat tatuoinnit naisille ovat usein pieniä.

 • Paras: Piikkilanka -tatuoinnit ovat parhaita niille, jotka uskovat Jumalan jumalalliseen voimaan. Suunnittelu osoittaa myös, että olet yksityishenkilö ja haluat aidata ja suojella rakkaitasi.
 • Suositeltava muste: Musta on paras väri piikkilangoille.
 • Missä: Tämän tatuoinnin tekemiseen ei ole parempaa paikkaa kuin kädet.
 • Koko: Pienet ja keskikokoiset tatuoinnit sopivat parhaiten käsivarsillesi
 • Ihonväri: Tumman vaalea ihonväri.

10. Native American käsivarsinauha Tattoo mallit:

Intiaani -käsivarsinauhatatuoinnit

Tämä tatuointi on köyden muodossa, joka on sidottu käsivarsien ympärille. Tämä köysi koostuu enimmäkseen helmistä ja pari höyhentä, jotka riippuvat siitä. Jopa sinä voit suunnitella joitain kuvia, kuten härän kallo, unen sieppari ja muut miniatyyrit näissä tatuoinneissa, jotta tämä tatuointi saa tulen. Tämä tatuoinnin muotoilu liittyy alkuperäiskansojen kulttuuriin. Sillä on myös merkitystä alkuperäiskansojen ylpeyden edustamisessa.

 • Paras: Tämä on parasta ihmisille, jotka haluavat ylpeänä esitellä alkuperäistä kulttuuriaan ja perintöä. Se on tapa ikuistaa alkuperäiskansojen verilinjasi.
 • Suositeltava muste: Voit käyttää useita värejä tämän tatuoinnin saamiseksi
 • Missä: Aseet ovat parhaita paikkoja tatuoinnin etsaamiseen
 • Koko: Pienet ja keskikokoiset tatuoinnit sopivat parhaiten käsivarsillesi
 • Ihonväri: Keskivaalea ja vaalea ihonväri.

11. Pyörteet ja tähdet käsivarsinauhatatuoinnit:

Pyörteet ja tähdet käsivarsinauhatatuoinnit

Nämä pyörteitä ja tähtiä sisältävät käsivarsinauhatatuointimallit ovat erittäin suosittuja miesten. Nämä tatuoinnit voivat näyttää pieniltä, ​​mutta niillä on loistava idea, ja useimmat ihmiset rakastavat niitä. Se edustaa myös totuutta, henkeä, toivoa ja uskontoa. Koska tähtien tiedetään säteilevän valoa universumissa, jossa on aina pimeyttä, se näyttää opastavan sinua tuntemattomilla elämän poluilla. Nämä tatuointimallit vaativat paljon taitoa sen suunnittelussa, sillä tähdillä sinun on liityttävä useisiin yksittäisiin tatuointeihin tavalla, joka saa ne näyttämään jatkuvalta suunnittelulta. Jos mahdollista, sen pitäisi kuvata vain taitava taiteilija, jotta se antaa erinomaisen ja ainutlaatuisen käsivarsinauhan.

 • Paras: Ihmiset suosivat näitä tatuointeja, erityisesti miehet, jotka rakastavat olla keskittyneet rakkaidensa kanssa. Ne symboloivat myös positiivisuutta ja toivoa.
 • Suositeltava muste: Vaikka musta näyttää parhaalta, voit jopa lisätä väriä
 • Missä: Aseet ovat parhaita paikkoja tälle tatuoinnille
 • Koko: Pienet ja keskikokoiset tatuoinnit ovat suosituimpia
 • Ihonväri: Keskipitkän ruskea ja vaalea ihonväri.

12. Tribal Armband Tattoo Design:

Tribal käsivarsinauha tatuointi suunnittelu

Tribal Käsivarsinauhatatuoinnit ovat olleet erittäin suosittuja eri kulttuureista ja alueilta tulevien ihmisten keskuudessa satoja ja satoja vuosia. Ihmiset haluavat käyttää sitä lähinnä siksi, että se edustaa yhteiskuntaa tai kulttuuria tai sivilisaatiota, joka antaa sille etnisen ilmeen. Nämä tatuoinnit ovat innoittamana perinteisten heimotaiteiden malleista, jotka symboloivat suurelta osin voimaa, rohkeutta ja johtajuutta. Tribal -mallit ovat yksi parhaista käsivarsinauha -tatuointimalleista pojille ja niitä on useita malleja, jotka perustuvat vaatimukseesi.

 • Paras: Tribal tatuoinnit ovat parhaita ihmisille, jotka uskovat sisäiseen vahvuuteensa ja haluavat näyttää maailmalle syntyneitä johtajia.
 • Suositeltava muste: Ei ole parempaa väriä kuin musta, vaikka jotkut ihmiset lisäävät myös tummanvihreää.
 • Missä: Aseet ovat suosituimpia paikkoja
 • Koko: Pienet ja keskikokoiset tatuoinnit ovat toivottavia
 • Ihonväri: Keskivaalea ja vaalea ihonväri.

13. Havaijin käsivarsinauhatatuoinnit:

Havaijin käsivarsinauhatatuoinnit

Havaijin käsivarsinauhatatuoinnit ovat luultavasti uusimpia ja parhaita löytyviä tatuointeja. Se edustaa Havaijin kulttuuria ja koostuu yleensä Havaijin kasvistosta ja eläimistöstä, kuten orkideat, delfiinit, kilpikonnat ja monet muut. Se näyttää todella tyylikkäältä ja trendikkäältä käsivarsillaan ja antaa heille tyylikkään ilmeen. Nämä tatuoinnit symboloivat myös juhlia, voimaa ja päällikön ominaisuuksia. Ne tehdään yleensä Havaijin saarten rikas kulttuurisen ja luonnon kauneuden kunniaksi.

 • Paras: Nämä ovat parhaita ihmisille, jotka rakastavat Havaijia ja haluavat ottaa muistoja tästä kauniista paikasta.
 • Suositeltava muste: Musta on paras väri.
 • Missä: Hyvänsävyiset aseet ovat suosituimpia paikkoja
 • Koko: Pienet ja keskikokoiset tatuoinnit näyttävät hyviltä käsivarsilla
 • Ihonväri: Hämärä sävy vaaleaan ihon sävyyn.

14. Käsivarsinauhalle suunnitellut nimet:

Käsivarsinauhaan suunnitellut nimet

Nimetatuoinnit ovat erittäin suosittuja sekä miehillä että naisilla. Nämä nimen tatuointimallit heijastavat sydäntäsi lähellä olevan henkilön nimeä. Joten ennen kuin päätät nimen, vie paljon aikaa, kenen nimi saa sen musteella. Tämä johtuu siitä, että käytettävien kirjainten nimet voivat tehdä nimestä enemmän tai vähemmän luettavan luettavan. Käsivarsinauhan nimen muotoilu on paras paikka, joten paikka on helposti näkyvissä ja tunteesi voidaan ilmaista helposti.

 • Paras: Jos rakastat jotakuta syvästi, ei ole parempaa tapaa sanoa sitä ääneen kuin saada tatuointi käsivarsillesi.
 • Suositeltava muste: Musta on suosituin väri, joka saa nimet näyttämään rohkeilta ja näkyviltä.
 • Missä: Aseet ovat suosituimpia paikkoja, kun taas jotkut ihmiset pitävät myös nilkoista
 • Koko: Keskikokoiset käsivarsinauhat näyttävät hyviltä
 • Ihonväri: Se sopii parhaiten vaaleahiuksisille

15. Celtic Armband Tattoo -mallit:

Celtic -käsivarsinauha -tatuoinnit

Kelttien käsivarsinauhatatuointien tiedetään esimerkkejä kelttiläisten ihmisten taiteesta ja elämästä. Kun katsomme taaksepäin historiaa, kelttiläisiä tatuointeja käytettiin sodan aikana vihollisiin vetoamiseksi. Jokaisella tatuoinnilla on tärkeä merkitys. Naiset käyttävät myös tätä tatuointia yhdistämällä naisellisia symboleja, kuten sydämiä ja kukkia. Kelttiläiset solmut edustavat myös maailmankaikkeuden loputtomuutta. Aivan kuten kelttiläinen solmu, jolla ei ole alkua tai loppua, tatuointi symboloi loputonta rakkautta, suhdetta ja luottamusta johonkin

 • Paras: Ne ovat parhaita ihmisille, jotka uskovat elämän yhteyteen maailmankaikkeuden kanssa. Myös ihmiset, jotka haluavat julistaa loputtoman rakkautensa, uskollisuutensa ja luottamuksensa jollekin
 • Suositeltava muste: Solmujen piirtämiseen käytetään mustaa, kun taas taustan korostamiseen voit käyttää värejä, kuten punaista ja sinistä.
 • Missä: Paras tehdä käsivarsillesi.
 • Koko: Keskikokoiset käsivarsinauhat ovat edullisia.
 • Ihonväri: Paras kevyille ihmisille.

16. Geometrinen käsivarsinauha -tatuointi:

Geometrinen käsivarsinauha tatuointi

Geometriset käsivarsinauhatatuointimallit tunnetaan parhaiten symmetrian rakkaudesta. Nämä tatuoinnit ovat olleet olemassa noin 2000 vuotta sitten ja ne löydettiin ensimmäisen kerran Mikronesian saarilta. Geometriset tatuoinnit edustavat intoa saavuttaa täydellisyys ja asiantuntemus elämässä. Näitä tatuointeja on erittäin vaikea tehdä, sillä pienikin poikkeama voi johtaa virheelliseen tatuointisuunnitteluun. Geometriset tatuoinnit tehdään yleensä mustana, mutta siihen voi lisätä väriä. Ne liittyvät luonnon elementteihin, jotka ovat täydellisessä symmetriassa keskenään.

 • Paras: Nämä tatuoinnit ovat täydellisiä ihmisille, joilla on yksityiskohdat ja jotka haluavat saavuttaa täydellisyyden kaikessa, mitä he tekevät
 • Suositeltava muste: Musta on paras väri, mutta lisäät myös ripauksen muita värejä.
 • Missä: Kädet, kyynärpäät ja ranteet ovat parhaita paikkoja.
 • Koko: Paikasta riippuen voit valita pienistä ja keskikokoisista tatuoinneista.
 • Ihonväri: Sopii parhaiten vaaleille ihoisille.

17. 3D -käsivarsinauhatatuointi:

3D -käsivarsinauha -tatuointisuunnittelu

3D -käsivarsinauhatatuointimalleja on erittäin vaikea syövyttää, ja ne tarvitsevat taitoa ja asiantuntemusta. Nämä tatuoinnit ovat eläviä ja hämärtävät rajan todellisen ja virtuaalisen välillä. 3D -malleja suosivat ihmiset, jotka haluavat jotain ainutlaatuista kehoonsa. Ne ovat niin todellisia, että voisi ihmetellä, hengittävätkö he yhtäkkiä henkeä ja heräävätkö henkiin. Silmistä susiin 3D -mallit ovat luovia, ja jokainen niistä on mestariteos. Ne tehdään mieluiten käsivarsilla ja hauisilla, jotka ovat parhaita paikkoja näille taideteoksille.

 • Paras: 3D -tatuointeja suosivat ihmiset, jotka haluavat lisätä ripauksen realismia kaikkeen. Nämä ihmiset ovat käytännöllisiä ja ymmärtävät elämän todellisuuden.
 • Suositeltava muste: 3D -taidetta tehdään eri väreissä, jotta taide herää henkiin.
 • Missä: Biceps ovat parhaita paikkoja lisätä ripaus draamaa kehoosi
 • Koko: 3D-mallit ovat yleensä keskikokoisia tai suuria.
 • Ihonväri: Ne näkyvät parhaiten vaaleilla ihoilla.

18. Kyynärvarren tatuointi:

Kyynärvarrenauha Tattoo

Kyynärvarren nauhat ovat toinen suosittu tapa käyttää käsivarsinauhoja. Nämä tatuoinnit ovat yleensä yksinkertaisia, minimalistisia, mutta niillä on syvempi merkitys. Ne on usein valmistettu geometrisista kuvioista, paksuista mustista viivoista tai heimomalleista. Kyynärvarren tatuointeja suosivat pääasiassa ihmiset, jotka haluavat kokeilla jotain rohkeaa ja jotka eivät pelkää päätöksiään. Ne symboloivat ylpeyttä, itseluottamusta ja modernistisia ideologioita. Kyynärvarren tatuoinnit tekevät yleensä miehet, joilla on suuret kyynärvarret, mutta on myös suosittu monien naisten keskuudessa.

 • Paras: Nämä mallit sopivat parhaiten ihmisille, jotka eivät pelkää tehdä päätöksiään eivätkä koskaan kadu mitään elämässä.
 • Suositeltava muste: Kyynärvarren mallit on tehty mustalla värillä.
 • Missä: Kyynärvarret ovat parhaita paikkoja, kuten nimestä voi päätellä.
 • Koko: Ne ovat vähäisiä ja niitä on pieniä tai keskikokoisia
 • Ihonväri: Paras onnistui vaalealla ihon sävyllä.

Lisää tatuointimalleja:

Käsivarsinauhat Tatuoinnit miehille

Käsivarsinauhat

Käsivarsinauhat

Käsivarsinauha -mallit miehille ja naisille

Käsivarsinauhat

Käsivarsinauhat

Käsivarsinauha Tatuointi

Käsivarsinauha Tatuointi

Käsivarsinauhat

Käsivarsinauhat

Lopulliset ajatukset:

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua keräämään ideoita käsivarsinauhojen tatuointeihin. Ennen kuin nollaat tietyn mallin, sinun on ensin ymmärrettävä tatuoinnin tekemisen tarkoitus. Muista, että tatuoinnit ovat ikuisia ja niitä on vaikea kääntää. Joten sinun on todella koottava ajatuksesi yhteen ymmärtääksesi, miksi tarvitset tiettyä suunnittelua. Olipa kyseessä muisto viime lomasta tai rakkaasi muisto, näillä käsivarsinauha -tatuointimalleilla on syvempi merkitys. Joten, ihmiset, on aika ikuistaa tunteenne kehon taiteen avulla!