20 ihanaa Mehandi -mallia (2012-2021) parhailla kuvilla!

Mehndi -muotoilu on ollut kulttuuri, jota on noudatettu Intiassa iät. Mutta tänään sitä tarkastellaan muodin näkökulmasta ympäri maata. Stylesatlife.com tarjoaa ainutlaatuisia ja uusimpia vuosittain Mehandi-malleja.

Mehandi -mallit ovat luoneet uuden trendin, joka on erityisesti saavuttanut suuren suosion väliaikaisissa tatuointiteollisuudessa. Mehendi-malleja on erilaisia, kuten arabialainen, puoliarabialainen, morsiamen, ei-morsiamen jne.

On olemassa useita Mehandi -taiteilijoita, jotka voivat tehdä kuvioita arabialaisesta mehndi -taiteesta perinteiseen morsiamen ulkoasuun. Harvat näistä vuoden viisaista Mehandi -malleista on lueteltu alla kuvien kanssa. Valitse jokin niistä erikoistapahtumaan ja hehkuta uutta ilmettä.

Suloiset Mehandi -mallit (2012--2020) parhailla kuvilla

Parhaat Mehndi -mallit vuonna 2021:

1. Mehndi -muotoilu käsille:

Mehndi -muotoilu käsille

Tämä ainutlaatuinen Mehendi -malli näyttää samanlaiselta kuin rangoli -muotoilu. Tämä voidaan levittää molemmin puolin kättä, se on peitetty kukka- ja pisteviivaisilla sormilla äärimmäisen trendikäs muotoilu. Tämä malli sopii täydellisesti häihin tai muihin tilaisuuksiin. Valitse tämä mehndi -muotoilu kädelle ja saa kädet loistamaan kuin kimallus.

2. takaisin käsi Mehndi suunnittelu:

Takakäden Mehndi -muotoilu

Tämä yksinkertainen mutta tyylikäs Mehendi -muotoilu käden takaosassa alkaa etusormesta ja venytetään ranteeseen asti, ja se on antanut kukka- ja helmiketjukuvion, joka on korostettu pisteillä. Sormi on peitetty kierretaiteella, ja muu käsi on antanut tähtimuotoilun, jotta muotoilu näyttää ihastuttavalta.

3. Mehendi Design festivaaleille:

Mehendi Design festivaaleille

Tässä arabialaisessa mallissa on yhdistelmä ruusun kukkia, lehtiä ja soikea kuvio, joka alkaa etusormesta ja venyy ranteeseen asti. Muut sormet ovat antaneet ripauksen soikea muotoilu lehtiä kiinnitettynä. Tämä on täysin intialaista Mehendi -muotoilua ja yksi vuoden 2012 yksinkertaisimmista kuvioista.

4. Mehndi Design Raksha Bandhanille:

Mehndi Design Raksha Bandhanille

Tämä on yksi ainutlaatuisista Mehendi -taiteista, se on melko yksinkertainen, mutta se voidaan silti helposti tehdä mihin tahansa tilanteeseen kiinnittääkseen huomiota käsiin. Tässä Mehandi -mallissa on valtavat lehdet ja terälehdet käsissä ja se näyttää aivan täydelliseltä! Sormet ovat antaneet kukkien sävyn ja lehtikuvion. Tämä näyttää hyvältä länsipuolueille.

Kuuluisat Mehndi -mallit 2013:

5. Bridal Mehndi Design jaloille:

Morsiamen Mehndi Design jaloille

On sanomattakin selvää, että tämä muotoilu on täydellinen valinta häihin tai vuosipäivän juhliin. Tyypillisessä morsiamen Mehendi -mallissa on kaksi riikinkukkoa, joissa on pitkät höyhenet, koristeltu spiraalilla ja kukkakuviolla, joka on korostettu pisteillä. Tämä on yksi vuoden 2013 parhaista Mehendi -taiteista jalkojen morsiamen kokoelmassa.

6. Mehandi Design Diwalille / Holille:

Mehandi Design Diwalille

Hämmästyttävä taideteos! Tämä Mehendi -malli on täydellinen festivaaleille, kuten Diwali tai Holi. Tämä kukkainen henna-malli symboloi onnea ja iloa. Siinä on kukka- ja sydämenmuotoinen kuvio, joka peittää molemmat kämmenet kokonaan, sormet ovat virheettömiä. Tämä on helppo levittää ja hyvä aloittelijoille

7. Mehandi -suunnittelu vuosipäiville:

Mehandi Design vuosipäiville

Täydellinen mehndi -muotoilu häitä, vastaanottoa ja vuosipäiviä varten! Siinä on yhdistelmä paisleys, kukka- ja verkkokuvio, koska sormien ja ranteiden mallit tekevät tästä mallista ainutlaatuisen. Tämä muotoilu antaa käsille tyylikkään ja tyylikkään ilmeen. Se on melko yksinkertainen, mutta silti helppo tehdä.

8. Helppo morsiamen Mehndi -suunnittelu:

Helppo morsiamen Mehndi -muotoilu

Tämä on täydellinen yhdistelmä Mehendi -muotoilua käsille ja jaloille. Tätä muotoilua on melko vaikea soveltaa kotona, ammattimaisten Mehandi -taiteilijoiden on tehtävä ihastuttava Mehndi -muotoilu käsissä, jotka on peitetty raskaalla muotoilulla ja jalat saavat yksinkertaisen mallin korostamalla kynnet. Tämä on paras muotoilu häät.

Uudet Mehndi -mallit 2014:

9. Intian morsiamen Mehndi -suunnittelu:

Intialainen morsiamen Mehndi -muotoilu

Tämä on raskas muotoilu kämmenellä, sormet ovat kokonaan Mehandin peitossa. Tämä on yhdistelmä paisleys ja kukkakuvio, jossa on kaunis sävy kukkien sisällä ja ranne on peitetty riikinkukon sulkakuviolla. Tämä on hyvä ihmisille, jotka rakastavat täyttää kätensä kokonaan mehndillä.

10. Mehndi Design 2014 syntymäpäiväjuhlille:

Mehndi Design 2014 syntymäpäiväjuhliin

Tämä on yksinkertainen mutta kaunis mehndi -muotoilu; Se on erityisesti lapsille, jotka rakastavat Mehendiä. Se on arabialainen muotoilu, joka näyttää kauniilta ja täydelliseltä kaikkiin tilaisuuksiin. Suunnittelu vie hyvin vähän aikaa ja vaatii hyvin perustaitoja; tämä muotoilu on ainutlaatuinen omalla tavallaan, se ei peitä kämmentä kokonaan.

11. Yksinkertainen Eid Mehndi Design Pattern:

Yksinkertainen Eid Mehndi Design Pattern

Tässä mehendi-mallissa on yhdistelmä kukka-, paisleys- ja soikeanmuotoisia kuvioita, jotka on peitetty ranteeseen asti, vaikka sormet ovat saaneet saman kosketuksen. Tässä mallissa on paljon kaaria ja sitä on vaikea tehdä ilman mehendi -taiteilijaa. Useimmat Mehandi -taiteilijat ylistävät tätä muotoilua vuonna 2014 kaikille asiakkailleen.

12. Koko käden morsiamen Mehndi -muotoilu:

Täysi käsi morsiamen Mehndi -muotoilu

Peacock on yksi erittäin suosittu motiivi, joka on havaittu monissa morsiamen hennoissa. Riikinkukko ja sulka -aihe molemmissa käsissä on vetovoiman keskipiste sormet on korostettu paisleys -kuviolla, tämä malli on täydellinen häät.

Helppo & Kauniita Mehndi -malleja 2015:

13. Yksinkertainen jalka -arabialainen Mehandi -muotoilu:

Yksinkertainen jalka -arabialainen Mehandi -muotoilu

Tämä ainutlaatuinen arabialainen mehndi -muotoilu on yksinkertainen ja helppo käyttää; tähän yksinkertaiseen suunnitteluun ei tarvita asiantuntijaa. Se on sekoitettu kukka- ja kierrekuvioihin. Kukan keskellä on käytetty pisteitä, jotka antavat erinomaisen ilmeen muotoilulle. Kestää tuskin muutaman minuutin, useimmat heistä ovat käyttäneet tätä mallia vuonna 2015.

14.Gujarati Mehandi Design käsille:

Gujarati Mehandi Design käsille

Tämä on jälleen yksi hämmästyttävä gujarati -taide! Tässä on puoliksi kukka- ja lehtikuviot, kukkia on korostettu viivoilla. Sormet ovat antaneet yksinkertaisen kierrekuvion ja pisteitä. Tämä on hyvin yleinen ja kuuluisa muotoilu. Tämän piirustuksen voi piirtää helposti kotona. Tämä voidaan piirtää käden kummallekin puolelle.

Mahtavat Mehndi -mallit 2016:

15. Pakistanilainen Mehandi -suunnittelu tilaisuuksiin:

Pakistanilainen Mehandi -suunnittelu tilaisuuksiin

Pakistanilaiset Mehendi -mallit on aina helppo piirtää ja ne näyttävät täydellisiltä kaikkiin tilanteisiin. Tässä on yhdistelmä kukka- ja paisleys -kuvion korostusta pisteillä, jotka antavat muotoilulle tyylikkään ilmeen. Tästä pitävät ihmiset, jotka haluavat käyttää yksinkertaisia ​​Mehendi -malleja käsiinsä.

16. Intian arabialainen Mehndi Design 2016:

Intialainen arabialainen Mehndi -muotoilu

Vaikka tämä malli on intialainen, se kuuluu kuitenkin arabialaisiin Mehandi -malleihin. Tämä sopii myös häihin tai juhliin, kuten juhliin ja juhliin. Kokeile tätä Mehendi -mallia, jos sinulla on perhetehtävä tai juhla korteilla ja olet valmis arvostamaan.

Trendikäs Mehndi Designs 2017 & 2018:

Tässä ovat uusimmat mehndi -mallit 2017-18.

17. Arabialainen Mehndi Design 2017:

Arabialainen Mehndi Design 2017

Tämä on uusin Mehandi -malli, joka on veistetty arabialaisella muotoilulla käyttämällä kukka- ja paisleys -kuviota ja asettamalla valkoiset ja kultaiset kivet muotoilun keskelle, jotta se näyttää täysin kauniilta. Sormet on suunniteltu paisleys ja pisteviiva kuvio on yksinkertainen ja trendikäs Mehendi design.

18. Glitter Mehndi Design 2017:

Glitter Mehndi Design 2017

Tämä on kaunis Mehendi -muotoilu, jossa yhdistyvät vaaleanpunainen ja sininen väri! Muotoilu on täysin peitetty paisleilla ja pisteviiva korostamalla glittereillä on todella saanut uuden ilmeen muotoilulle. Tämä malli sopii täydellisesti vastaaviin asuihin, ja se on uusi Mehandi -muotoilu vuodelle 2017.

19. Mehndi -muotoilu helmillä tai sidoksilla:

Mehndi Design helmillä tai sidoksilla

Tämä on yksinkertainen mutta tyylikäs Mehendi -taide, tämä muotoilu on alkanut etusormesta ja venytetty kämmenreunaan asti käyttämällä kukka- ja lehtikuvioita. Vaaleanpunaiset ja siniset kivet on asetettu korostamaan muotoilua; kivien värejä voidaan muuttaa sopivien asujen perusteella.

20. Peacock Mehendi Design molemmissa käsissä:

Peacock Mehendi Design molemmissa käsissä

Eläinkuviot ovat aina olleet olennainen osa mehendi -malleja, nykyaikainen versio tyypillisestä riikinkukosta Mehendistä, jossa kauniit höyhenet korvataan lohikäärmeen hännällä, mikä tekee siitä luovemman. Tämä ainutlaatuinen riikinkukko Mehandi -malli on paras vaihtoehto häät.

Kaikki nämä ovat parhaita ja parhaita mehndi -malleja vuosina 2012–2019, jotka on valittu monista muista malleista vain vähentääkseen kaikkien aikaa löytää uusimmat mallit. Tämä henna -taide saa kädet näyttämään kauniimmilta ja houkuttelevammilta kaikkiin tilaisuuksiin, joten älä odota enää, vaan kokeile kaikkia näitä parhaita mehndi -mallistoja.