20 αξιολάτρευτα σχέδια Mehandi (2012 έως 2021) με τις καλύτερες φωτογραφίες!

Ο σχεδιασμός Mehndi ήταν ένας πολιτισμός που ακολουθήθηκε στην Ινδία από αιώνες. Αλλά σήμερα, εξετάζεται από τη σκοπιά της μόδας σε ολόκληρη τη χώρα. Το Stylesatlife.com προσφέρει μοναδικά και πιο πρόσφατα σχέδια Mehandi.

Τα σχέδια Mehandi δημιούργησαν μια νέα τάση που έχει κερδίσει ιδιαίτερα μεγάλη δημοτικότητα στην προσωρινή βιομηχανία τατουάζ. Τα σχέδια Mehendi είναι διαφόρων τύπων όπως αραβικά, ημι-αραβικά, νυφικά, μη νυφικά κλπ.

Υπάρχει ένας αριθμός καλλιτεχνών Mehandi που μπορούν να κάνουν σχέδια μοτίβου που κυμαίνονται από την αραβική τέχνη του mehndi μέχρι την παραδοσιακή νυφική ​​εμφάνιση. Λίγα από αυτά τα σοφά σχέδια Mehandi φέτος παρατίθενται παρακάτω μαζί με εικόνες. Επιλέξτε κάποιο από αυτά για την ειδική περίσταση και καμαρώστε αυτό το νέο λουκ.

Αξιολάτρευτα σχέδια Mehandi (2012 έως 2020) με τις καλύτερες εικόνες

Τα καλύτερα σχέδια Mehndi το 2021:

1. Mehndi Design for Hands:

Mehndi Design For Hands

Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός Mehendi μοιάζει με τον σχεδιασμό rangoli. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στις δύο πλευρές του χεριού, είναι καλυμμένο με λουλουδάτα μοτίβα και διατίθενται στα δάχτυλα με ένα εξαιρετικά μοντέρνο σχέδιο. Αυτός ο σχεδιασμός θα είναι ιδανικός για γάμους ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις. Επιλέξτε αυτό το σχέδιο mehndi για το χέρι και κάντε τα χέρια να λάμπουν σαν λάμψη.

2. Back Hand Mehndi Design:

Back Hand Mehndi Design

Αυτός ο απλός αλλά κομψός σχεδιασμός Mehendi για το πίσω μέρος του χεριού ξεκινά από τον δείκτη και τεντώνεται μέχρι τον καρπό και έχει ένα λουλουδάτο και μοσχευμένο μοτίβο αλυσίδας που τονίζεται με τελείες. Το δάχτυλο έχει καλυφθεί με σπειροειδή τέχνη και το υπόλοιπο χέρι έχει δώσει ένα σχήμα αστεριού για να κάνει το σχέδιο να φαίνεται αξιολάτρευτο.

3. Mehendi Design Για Φεστιβάλ:

Mehendi Design Για Φεστιβάλ

Αυτό το αραβικό σχέδιο έχει έναν συνδυασμό λουλουδιών τριαντάφυλλου, αγγισμένων με φύλλα και μοτίβο οβάλ σχήματος, που ξεκινά από τον δείκτη και τεντώνεται μέχρι τον καρπό. Τα άλλα δάχτυλα έχουν δώσει μια πινελιά οβάλ σχήματος με το φύλλο προσαρτημένο. Αυτό είναι εντελώς ινδικό σχέδιο Mehendi και είναι ένα από τα πιο απλά μοτίβα του έτους 2012.

4. Mehndi Design for Raksha Bandhan:

Mehndi Design For Raksha Bandhan

Αυτή είναι μια από τις μοναδικές τέχνες Mehendi, είναι αρκετά απλή, αλλά μπορεί να γίνει εύκολα για κάθε περίσταση για να τραβήξει την προσοχή στα χέρια. Αυτό το σχέδιο Mehandi έχει τεράστια φύλλα και πέταλα στα χέρια και φαίνεται απλά τέλειο! Τα δάχτυλα έχουν δώσει μια σκιά λουλουδιών και μοτίβο φύλλων. Αυτό θα φανεί καλό για τα δυτικά κόμματα.

Διάσημα σχέδια Mehndi 2013:

5. Νυφικό σχέδιο Mehndi για πόδια:

Νυφικό σχέδιο Mehndi για πόδια

Περιττό να πούμε ότι αυτός ο σχεδιασμός είναι μια τέλεια επιλογή για γάμους ή πάρτι επετείου. Ένα τυπικό νυφικό σχέδιο Mehendi έχει δύο παγώνια με μακριά φτερά διακοσμημένα με σπιράλ και λουλουδάτο μοτίβο που τονίζονται με τελείες. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα έργα τέχνης Mehendi για το έτος 2013 στη συλλογή νυφικών για πόδια.

6. Σχεδιασμός Mehandi για Diwali / Holi:

Mehandi Design για Diwali

Ένα εκπληκτικό έργο τέχνης! Αυτός ο σχεδιασμός Mehendi είναι ιδανικός για φεστιβάλ όπως το Diwali ή το Holi. Αυτό το ανθισμένο σχέδιο χέννας συμβολίζει την ευτυχία και τη χαρά. Έχει ένα μοτίβο με λουλούδια και σχήμα καρδιάς που καλύπτει τόσο την παλάμη όσο και τα δάχτυλα έχουν άψογο σχέδιο. Αυτό θα είναι εύκολο να εφαρμοστεί και καλό για αρχάριους

7. Σχεδιασμός Mehandi για επετείους:

Mehandi Design για επετείους

Ένα τέλειο σχέδιο mehndi για γάμους, δεξίωση και επετείους! Έχει συνδυασμό παζλ, λουλουδάτο και δίχτυ, καθώς τα σχέδια στα δάχτυλα και τον καρπό κάνουν αυτό το σχέδιο μοναδικό. Αυτός ο σχεδιασμός δίνει μια κομψή και κομψή εμφάνιση για τα χέρια. Είναι αρκετά απλό, αλλά μπορεί να γίνει εύκολα.

8. Easy Bridal Mehndi Design:

Εύκολο νυφικό σχέδιο Mehndi

Αυτός είναι ένας πλήρης συνδυασμός σχεδιασμού Mehendi για χέρια και πόδια. Αυτό το σχέδιο είναι αρκετά δύσκολο να εφαρμοστεί στο σπίτι, οι επαγγελματίες καλλιτέχνες Mehandi καλούνται να κάνουν το αξιολάτρευτο σχέδιο Mehndi, τα χέρια καλύπτονται με βαρύ σχέδιο και τα πόδια έχουν ένα απλό σχέδιο τονίζοντας τα νύχια. Αυτό θα είναι το καλύτερο σχέδιο για γάμο.

Νέα σχέδια Mehndi 2014:

9. Ινδικό νυφικό σχέδιο Mehndi:

Ινδικό νυφικό σχέδιο Mehndi

Αυτό είναι ένα βαρύ σχέδιο στην παλάμη, τα δάχτυλα είναι πλήρως καλυμμένα με Mehandi. Αυτό έχει έναν συνδυασμό μαϊντανιών και λουλουδιών με μια όμορφη σκιά στο εσωτερικό των λουλουδιών και ο καρπός καλύπτεται με μοτίβο φτερού παγωνιού. Αυτό θα είναι καλό για τους ανθρώπους που αγαπούν να γεμίσουν το χέρι τους εντελώς με mehndi.

10. Mehndi Design 2014 για πάρτι γενεθλίων:

Mehndi Design 2014 για πάρτι ημέρας γέννησης

Αυτό είναι ένα απλό αλλά όμορφο σχέδιο mehndi. Είναι ειδικά για παιδιά που αγαπούν το Mehendi. Είναι ένα αραβικό σχέδιο που φαίνεται όμορφο και τέλειο για όλες τις περιστάσεις. Ο σχεδιασμός απαιτεί πολύ λιγότερο χρόνο και θα απαιτήσει πολύ βασικές δεξιότητες. αυτό το σχέδιο είναι μοναδικό με τον δικό του τρόπο δεν έχει καλύψει πλήρως την παλάμη.

11. Απλό σχέδιο σχεδίου Eid Mehndi:

Απλό σχέδιο σχεδίου Eid Mehndi

Αυτό το σχέδιο mehendi έχει ένα συνδυασμό λουλουδιών, παϊσλέ και οβάλ σχήμα που καλύπτεται μέχρι τον καρπό, ακόμη και τα δάχτυλα έχουν δώσει την ίδια πινελιά σχεδίασης. Αυτός ο σχεδιασμός έχει πολλές καμπύλες και είναι δύσκολο να γίνει χωρίς mehendi artist. Οι περισσότεροι καλλιτέχνες Mehandi καμαρώνουν αυτό το σχέδιο το 2014 για όλους τους πελάτες τους.

12. Πλήρης νυφική ​​σχεδίαση Mehndi:

Πλήρες νυφικό σχέδιο Mehndi

Το Peacock είναι ένα πολύ δημοφιλές μοτίβο που εντοπίζεται σε πολλές νυφικές χένες Mehandi σχεδιάζει αυτό το εκπληκτικό σχέδιο mehndi παγώνι, το οποίο έχει πολλές περίπλοκες μπούκλες, στροβιλισμούς και τζάουλ. Το μοτίβο παγώνι και φτερό σε κάθε χέρι είναι το κέντρο της έλξης Τα δάχτυλα τονίζονται με μοτίβο παζλ, αυτό το σχέδιο θα είναι ιδανικό για γάμο.

Ανετα & Όμορφα σχέδια Mehndi 2015:

13. Απλό σχέδιο αραβικού σχεδίου Mehandi:

Απλό σχέδιο αραβικού σχεδίου Mehandi

Αυτός ο μοναδικός αραβικός σχεδιασμός mehndi είναι απλός και εύκολος στην εφαρμογή. δεν απαιτείται ειδικός για αυτό το απλό σχέδιο. Έχει αναμειχθεί με λουλουδάτο και σπειροειδή μοτίβα που έχουν χρησιμοποιηθεί στη μέση του λουλουδιού για να δώσουν μια εξαιρετική εμφάνιση για το σχέδιο. Δεν θα χρειαστούν λίγα λεπτά, οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποίησαν αυτό το σχέδιο το 2015.

14. Σχεδιασμός Γκουτζαράτι Mehandi για τα χέρια:

Γκουτζαράτι Mehandi Σχέδιο για τα χέρια

Αυτή είναι μια ακόμη εκπληκτική τέχνη του Γκουτζαράτι! Αυτό έχει μισό λουλούδι και φύλλα, γραμμές έχουν χρησιμοποιηθεί για να αναδείξουν τα λουλούδια. Τα δάχτυλα έχουν δώσει ένα απλό σπειροειδές μοτίβο και τελείες. Αυτό είναι ένα πολύ κοινό και διάσημο σχέδιο. Κάποιος μπορεί να σχεδιάσει αυτό το σχέδιο εύκολα στο σπίτι. Αυτό μπορεί να σχεδιαστεί και στις δύο πλευρές του χεριού.

Φοβερά σχέδια Mehndi 2016:

15. Πακιστανική σχεδίαση Mehandi για περιστάσεις:

Πακιστανική σχεδίαση Mehandi για περιστάσεις

Τα πακιστανικά σχέδια Mehendi είναι πάντα εύκολο να σχεδιαστούν και απλά φαίνονται τέλεια για κάθε περίσταση. Αυτό έχει έναν συνδυασμό λουλουδιών και μοτίβων paisleys που τονίζουν με τελείες για να δώσουν μια κομψή εμφάνιση για το σχέδιο. Αυτό θα αρέσει σε άτομα που προτιμούν να χρησιμοποιούν απλά σχέδια Mehendi για τα χέρια τους.

16. Indian Arabic Mehndi Design 2016:

Ινδικό αραβικό σχέδιο Mehndi

Αν και αυτός ο σχεδιασμός έχει μια ινδική πινελιά, εντούτοις περιλαμβάνεται στα αραβικά σχέδια Mehandi. Αυτό επίσης ταιριάζει με περιστάσεις όπως γάμοι ή δεξίωση και παίρνει μαζί πάρτι. Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο Mehendi εάν έχετε μια οικογενειακή λειτουργία ή ένα πάρτι στις κάρτες και είστε έτοιμοι για την εκτίμηση.

Μοντέρνα σχέδια Mehndi 2017 & 2018:

Εδώ είναι τα εξαιρετικά τελευταία σχέδια mehndi 2017 -18.

17. Αραβικά Mehndi Design 2017:

Αραβικά Mehndi Design 2017

Αυτό είναι το τελευταίο σχέδιο Mehandi, το οποίο είναι σκαλισμένο με αραβικό σχέδιο, χρησιμοποιώντας μοτίβο λουλουδιών και παζλ, τοποθετώντας πέτρες σε λευκό και χρυσό χρώμα στη μέση του σχεδίου για να φαίνεται εντελώς όμορφο. Τα δάχτυλα είναι σχεδιασμένα με μαϊντανό και διάστικτο μοτίβο είναι ο απλός και μοντέρνος σχεδιασμός Mehendi.

18. Glitter Mehndi Design 2017:

Glitter Mehndi Design 2017

Αυτό είναι ένα όμορφο σχέδιο Mehendi με έναν συνδυασμό ροζ και μπλε λάμψεις! Ο σχεδιασμός είναι πλήρως καλυμμένος με παζλ και διάστικτο μοτίβο με την ανάδειξη με τις λάμψεις έδωσε πραγματικά μια νέα εμφάνιση για το σχέδιο. Αυτός ο σχεδιασμός θα είναι τέλειος με ταιριαστά ρούχα και είναι το νέο σχέδιο Mehandi για το 2017.

19. Mehndi Design with Beads or Bindis:

Mehndi Design με χάντρες ή Bindis

Αυτή είναι μια απλή αλλά κομψή τέχνη Mehendi, αυτός ο σχεδιασμός ξεκίνησε από τον δείκτη και εκτεινόταν μέχρι την άκρη της παλάμης χρησιμοποιώντας λουλουδάτο και φύλλο μοτίβο που αγγίζει το δάχτυλό του. Οι πέτρες ροζ και μπλε έχουν τοποθετηθεί για να αναδείξουν το σχέδιο. τα χρώματα των λίθων μπορούν να αλλάξουν με βάση τα αντίστοιχα ρούχα.

20. Peacock Mehendi Design Και στα δύο χέρια:

Σχέδιο Peacock Mehendi και στα δύο χέρια

Τα μοτίβα των ζώων ήταν πάντα αναπόσπαστο μέρος των σχεδίων mehendi, της σύγχρονης έκδοσης του τυπικού παγώνι Mehendi, όπου τα όμορφα φτερά αντικαθίστανται από την ουρά του δράκου, καθιστώντας το έτσι πιο δημιουργικό. Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός παγώνι Mehandi θα είναι η καλύτερη επιλογή για γάμο.

Όλα αυτά είναι τα κορυφαία και καλύτερα σχέδια mehndi από το 2012 έως το 2019, τα οποία έχουν επιλεγεί από πολλά άλλα σχέδια μόνο για να μειώσουν τον χρόνο όλων στην εύρεση των πιο πρόσφατων σχεδίων. Αυτή η τέχνη της χέννας σίγουρα θα κάνει τα χέρια να φαίνονται πιο όμορφα και ελκυστικά για όλες τις περιπτώσεις, οπότε μην περιμένετε άλλο, απλά δοκιμάστε όλες αυτές τις καλύτερες συλλογές σχεδίων mehndi.