25+ kauneinta Mehndi -mallia lapsille (pienet prinsessat) !!

Mehndi ei ole vain aikuisten, vaan myös lasten rakastama, koska se tarjoaa paljon luovuutta. Lapset pitävät siitä, kuinka hennan kartion avulla voidaan luoda useita malleja, ja he pysyvät paljon pidempään kuin kynä tai merkki. Mehndiä pidetään suotuisana ja orgaanisena; monet vanhemmat haluavat käyttää helppoja mehndi -malleja lapsille häihin ja muihin perhetoimintoihin.

Lapset Mehndi

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi aikuiset valitsevat mehndin lapsille, on sen vaarattoman luonteen vuoksi. Lapset voivat menettää korun, loukkaantua siitä tai lopulta rikkoa sen, mutta mehndi, se on niin kestävä, että kun se kuivuu, se ei aiheuta haittaa, joten se ei estä mitään toimintaa. Ehkä tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi lapset pitävät usein mehndistä, joten löydämme luovampia ja kauniimpia lapsille tarkoitettuja Mehandi -malleja.

Kauniita Mehndi -malleja lapsille (lapsille):

Anna alla 25 suosituinta, mutta luovaa Mehendi -mallia lapsille, joissa on valokuvia lapsellesi.

1. Söpö sydämenmuotoinen Mehndi-muotoilu lapsille:

Söpö Mehndi -malleja lapsille

Tämä yksinkertainen mutta söpö muotoilu koostuu sydämistä sydämissä kämmenen keskellä. Sydämet on täytetty ruudullisella kuviolla ja muotoiltu pitsisellä. Sormenpäissä olevat pienet sydämet näyttävät söpöltä, ja niiden vieressä on pieniä pisteviivoja. Tämä malli on erittäin helppo luoda ja lapsesi varmasti rakastaa sitä.

 • Sopii mihin toimintoon: Täydellinen rentoihin toimintoihin, kuten syntymäpäiväjuhliin tai kihlauksiin.
 • Yhdistä: Indo -länsimaisia ​​asuja tai pitkiä mekkoja.

2. Yksinkertaiset kukka -lasten Mehndi -mallit:

Yksinkertaiset Mehndi -mallit lapsille

Tämä malli on täydellinen pienille tytöille, jotka rakastavat kukkia. Keskelle tehdään kukka ja muotoilua laajennetaan ulospäin. Sormenpäissä olevat erilaiset kuviot houkuttelevat lasta ja kiinnittävät heidän huomionsa. Neljä linjaa, jotka kiertyvät ulospäin keskellä olevasta kukasta, on tehty yhdistävillä pisteillä ja lisää erityistä kosketusta kukkaiseen mehndi -muotoiluun.

 • Sopii mihin toimintoon: Hyvä festivaaleille, kuten Sankranthi ja Holi.
 • Yhdistä: Salwar kameez tai pitkä hame, jossa kukka medaljonki ja korvakorut.

3. Flower Creeper Mehndi Design lapsille:

Helppo Mehndi -malli lapsille

Tämä malli sopii vanhemmille lapsille, koska sen luominen vaatii hieman enemmän aikaa. Jos haluat koristella lapsesi kättä kukilla ja ryömintävälillä, mutta et tee siitä liian raskasta, tämä malli on sinua varten. Suunnittelu on tehty diagonaalisesti, yhdistävillä kukilla ja ryömintäpidennys tehdään keskisormella. Sormenpäissä olevat kukkakuviot lisäävät muotoilua esteettisesti.

 • Sopii mihin toimintoon: Koska muotoilu on hieman raskaammalla puolella, se sopii perhejuhliin ja häihin.
 • Yhdistä: Lehenga tai pitkä hame.

4. Pitsi kuten Mehndi Pattern for Kids:

Mehndi Design vauva tytölle

Lapset, jotka haluavat minimalistisia Mehandi -malleja käsiinsä, tämä malli on täydellinen. Sivulla on pieni kukkakuvio, jonka viereen on piirretty pitsikuvio ja toisiinsa liitettävät pisteet. Toinen pitsinen kuvio tehdään keskisormella rohkeilla vedoilla. Pisteitä piirretään niiden välisten aukkojen täyttämiseksi. Tämä muotoilu on yksinkertainen mutta luova ja kiinnittää huomiota eleganssiinsa.

 • Sopii mihin toimintoihin: Sopii perhetilaisuuksiin ja festivaaleille, kuten Diwali.
 • Yhdistä: Mikä tahansa asu sopii, kuten mekko, farkut tai pitkä hame.

5. Mandala Easy Mehndi -mallit lapsille:

Mandala Easy Mehndi -mallit lapsille

Se on yksinkertainen pyöreä mehndi -muotoilu lapsille. Sen keskellä on mandala. Ja se piirretään piirtämällä kukka terälehtiä ja laajentamalla kuviota ulospäin. Sormenpäissä oleva pitsi -kuvio lisää muotoiluun ainutlaatuisen kosketuksen. Rohkeat vedot ja yhdistävät pisteet herättävät varmasti lapsesi huomion.

 • Sopii mihin toimintoihin: Koska se on hieman raskaalla puolella, käytä sitä häissä ja perhejuhlissa,
 • Yhdistä pariksi Lehenga tai pitkä hame.

6. Yksinkertainen Mehndi -suunnittelu lapsille:

Kauniita Mehndi -malleja lapsille

Tämä Mehndi -malli on erittäin yksinkertainen ja sopii nuoremmille lapsille. Se alkaa pitsi -kuviolla ranteen lähellä ja kukka -aihe sen vieressä. Rypäleet, joiden lehdet ovat rohkeita, ovat tämän Mehendi -suunnittelun silmiinpistävä piirre. Tämä muotoilu on erittäin helppo valmistaa, mutta silti silmäänpistävä.

 • Sopii mihin toimintoihin: Satunnaisia ​​toimintoja, kuten syntymäpäiviä ja kihlauksia.
 • Yhdistä: Pitkät mekot ja länsimaisiin asuihin, mieluiten myös paksut korut.

7. Kirahvi Mehndi -mallit lapsille:

Kirahvi Mehndi Design lapsille

Tämä on jotain uutta Mehandi -lapsen suunnittelulle. Tämä kirahvi -mehndi -muotoilu inspiroi lasta saamaan mehndin käteen. Mehendi -suunnittelija tuo aina jotain uutta lapsen Mehendi -muotoiluun rohkaistakseen heitä. Heillä voi olla monia muita olentoja myös mehndi -suunnittelussa tyypillisten kukka- ja lehtikuvioiden lisäksi.

 • Sopii mihin toimintoon: Tämä on hieno juhla mehndi -muotoilu.
 • Yhdistä: Yhdistä tämä malli länsimaisiin asuihin.

8. Arabialaiset Mehndi -mallit pienille tytöille:

Arabialainen Mehndi Design lapsille

Se on yksinkertainen arabialainen Mehendi -muotoilu lapsille. Tämä malli on ihanteellinen energisille lapsille, joilla ei ole kärsivällisyyttä käsiinsä piirretyistä monimutkaisista kuvioista. Sen keskellä on kukka -aihe, jossa on 2 ryömintäviivaa, jotka ulottuvat vinosti vastakkaisiin suuntiin. Sormenpäät on koristeltu yksinkertaisilla pisteillä, jotta se pysyy yksinkertaisena eikä näytä liian raskaalta.

 • Sopii mihin toimintoon: Häät ja festivaalit, kuten Dussehra ja Diwali.
 • Yhdistä pariksi Salwar kameez, palazzot tai indo-länsimaiset asut. Mieluiten funky koruja.

9. Butterfly Mehndi -mallit lapsille:

Butterfly Mehndi -mallit lapsille

Tee ääriviivat mehndillä perhonen muodossa ja täytä sitten aukot kimalteilla. Vältä kuvioita sormenpäissä. Voit täyttää perhosen väärennetyillä kivillä sekä normaalilla hennalla. Tämä vauvan hennamuotoilu näyttää yksinkertaiselta ja söpöltä, ja sitä voidaan suositella pienemmille lapsille.

 • Sopii mihin toimintoon: Sopii parhaiten syntymäpäiväjuhliin tai lastenjuhliin.
 • Yhdistä: Yhdistä suosikki länsimaisen tai indo-länsimaisen asusi kanssa.

10. Moon Mehandi -mallit pienille lapsille:

Moon Mehandi -mallit pienille lapsille

Niille pienille käsille meidän on tehtävä yksinkertaisia ​​mutta söpöjä mehndi -malleja. Vain kukka kämmenen keskellä tekemällä täytetty ympyrä ja sitten sen ympärillä olevat kolmion muodot muodostavat kukan. Pienet pisteet sen lähellä tai ehkä sydämenmuotoiset tatuoinnit ovat heille täydellisiä. Suunnittelu on erittäin helppoa ja se vie minimaalisen ajan.

 • Sopii mihin toimintoon: Sopii juhliin tai vain rentoihin perhejuhliin.
 • Yhdistä: Yhdistä pieniin rannekoruihin tai rannekoruihin.

11. Glitter Mehndi -mallit lapsille:

Glitter Mehndi -mallit lapsille

Takakäden mehndille voit tehdä kukan käden reunaa kohti. Levitä glittereitä muodon täyttämiseksi. Kukan muoto voidaan antaa myös sormenpäissä ja aukot täytetään jälleen kimalteilla. Glitterit ovat aina houkutelleet lapsia, joten he ehdottomasti urheilevat näitä epäröimättä.

 • Sopii mihin toimintoon: Sopii perhetoimintaan.
 • Yhdistä: Yhdistä mihin tahansa indo-länsimaiseen tai perinteiseen asuun.

12. Star Mehndi Design Baby Girl:

mehndi -suunnittelu tytölle

Mikään ei voi olla jännittävää tällaisille lapsille. Tee joitain tähtiä kimaltavilla ja ympäröi se pienillä pisteillä ja kaarilla. Yksinkertainen ja tyylikäs, voit samalla tehdä glitterillä enkeleitä, kukkia tai muita lapsesi rakastamia elementtejä. Tämä mehndi -malli on erittäin helppo piirtää. Voit yrittää soveltaa sitä vauvaasi.

 • Sopii mihin toimintoon: Täydellinen lastenjuhliin tai perhejuhliin.
 • Yhdistä: Yhdistä suosikkivaatteesi tai indo-länsimaisen asun kanssa.

13. Söpö Mehndi Design lapsille:

Söpö Mehndi Design lapsille

Tämä mehndi -muotoilu on funky. Toiselle kämmenelle on piirretty kaunis kukka -aihe, jonka kaarevat viivat ulottuvat siitä sormenpäähän. Aukot täytetään rohkeilla vedoilla ja näyttävät tyylikkäiltä. Toiselle kämmenelle suuret terälehdet piirretään ja täytetään kaarevilla kuvioilla. Pieni kukka nurkassa ja ryömintä sormenpäässä, joissa on aukkoja täyttäviä pisteitä, täydentää suunnittelua.

 • Sopii mihin toimintoihin: Rennot toiminnot, kuten syntymäpäiväjuhlat ja kihlaukset.
 • Yhdistä se: Länsimaisia ​​asuja, kuten haalareita, hameita ja farkkuja.

14. Creeper Mehndi -mallit lapsille:

Creeper Mehndi -mallit lapsille

Jos haluat pitää kätesi täytettynä ryömintämutkalla, mutta silti yksinkertaiselta ja ei raskaalta, anna siihen liittyvien kukkien ja spiraalien ääriviivat. Älä täytä terälehtiä tai aukkoja, jotta Mehandi ei näytä kovin raskaalta. Koska lapset pitävät tällaisesta yksinkertaisesta mallista vain, koska he eivät ole vielä tietoisia trendistä ja malleista.

 • Sopii mihin toimintoon: Täydellinen perhejuhlille ja festivaaleille.
 • Yhdistä: Yhdistä suosituimpiin länsimaisiin tai indo-länsi-asuihin.

15. Yksinkertainen Mehndi -suunnittelu lapsille:

Yksinkertainen Mehndi -muotoilu lapsille

Auringonkukan tekeminen oikealla puolella lähellä peukaloa käden takana ja sitten pienten pisteiden, spiraalien muodostaminen ääriviivojen muodostamiseksi ja niiden välisten aukkojen täyttämiseksi. Kukkamainen muoto näyttää myös taivaalla räjähtävältä sähinkäiseltä, joka saa lapset innostumaan. Tämäntyyppiset pienet Mehandi -mallit sopivat täydellisesti lapsille, jotka pitävät kukista.

 • Sopii mihin toimintoon: Paras lastenjuhliin tai festivaaleille.
 • Yhdistä: Se näyttää hyvältä minkä tahansa lempiasun kanssa, etenkin indo-westernin kanssa.

16.Kukka Mehndi -mallit lapsille:

kukka mehndi -malleja lapsille

Yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu on myös tehdä spiraaleja ohuella kärjellä Mehandi -kartiolla kämmenen toisesta päästä etusormeen asti ja antaa sille sitten kukkamuotoja täyttämällä muoto. Suurin osa kukka -mehndi -malleista houkuttelee varmasti lapsia. Suunnittelun voi myös luoda uudelleen pienellä kyllä, joten ne näyttävät pieniltä merihevosilta tai etanoilta.

 • Sopii mihin toimintoon: Sopii juhliin tai perhejuhliin.
 • Yhdistä: Yhdistä indo-länsimaisiin tai perinteisiin asuihin.

17. Dark Red Kids Mehendi -mallit:

Mehndi -mallit lapsille

Jos lapsesi on joku, joka pitää mehndistä, voit harkita kukan tekemistä kämmenen keskelle ja sen täyttämistä perinteisillä hahmoilla. Tee myös muutamia lukuja sormenpäihin mehndi -suunnittelun viimeistelemiseksi. Lapset leikkivät aina väreillä, siksi tämä punainen väri mehndi varmasti houkuttelee heitä.

 • Sopii mihin toimintoon: Sopii perhejuhliin ja juhliin.
 • Yhdistä: Käytä indo-länsimaisia ​​tai perinteisiä vaatteita ja pieniä korvakoruja.

18. Pyöreä ja sydän Mehndi -mallit lapsille:

Heart Mehndi Design lapsille

Tämä sydämenmuotoinen ja pyöreä kukka jokaisella kämmenellä on myös erittäin hyvä mehndi-malli alle 7-vuotiaille lapsille. Täytä sydämet antamalla erilaisia ​​rajoja ja täyttämällä aukot Mehendillä, mikä olisi erittäin tehokasta.

 • Sopii mihin toimintoon: Ihanteellinen perhejuhlille ja festivaaleille.
 • Yhdistä: Yhdistä suosikki perinteiseen asuun.

19. Arabialainen tyyli Mehndi Design lapsille:

arabialainen mehndi -muotoilu lapsille

Se on yksinkertainen arabialainen mehndi -malli lapselle, joka peittää viimeisen sormen mehndi -suunnittelulla. Se on ihanteellinen muotoilu, koska lapset eivät istu pitkään täyttämään koko mallia. Lapsen söpöt pienet kädet, joilla on mehndi -muotoilu, näyttävät hämmästyttäviltä. Kun pieni lapsi laittaa mehndin kätensä päälle ja käyttää lehengaa mihin tahansa avioliittoon, se näyttää todella söpöltä. Kaikki vanhemmat haluaisivat ihailla tyttövauvaansa mehndin kanssa.

 • Sopii mihin toimintoon: Sopii juhliin ja festivaaleille.
 • Yhdistä: Yhdistä tämä indo-länsimaisiin asuihin.

20. Mehndi Cum Tattoo Design:

Mehndi Cum Tatuointisuunnittelu

Nykypäivän viileät lapset pitävät tatuoinneista, jotka voivat olla haitallisia iholle. Joten se on paras vaihtoehto istuttaa mehndi heidän sisäiseen kätensä, joka näyttää itse tatuoinnilta. Tämän suunnittelun pitäisi olla funky. Tässä mallissa jopa nimi on kirjoitettu. Lapsi voi myös kirjoittaa jotain muuta. On tullut muotia saada tatuointi keholle. Tämä on uusin muotoilu tatuoinnin ystävälle. Se on yksinkertainen mutta tyylikäs.

 • Sopii mihin toimintoon: Tämä malli sopii juhliin tai perhejuhliin.
 • Yhdistä: Yhdistä mekon tai indo-länsimaisen asun kanssa.

21. Puolikäden Mehndi Design lapsille:

Puolikäden Mehndi Design lapsille

Niille lapsille, jotka eivät halua täyttää koko kätensä mehndillä, se on heille yksinkertainen mehndi -muotoilu. Se on sopiva malli lapselle, koska jotkut lapset poistavat mehndin ennen kuin se kuivuu. Vaikka se on yksinkertainen suunnitella, mutta upea. Se näyttää vain suunnittelija mehndiltä. Sillä tehdään hyvin ohutta työtä, mikä on myös aikaa vievää. Se näyttää todella hyvältä avioliitto -toiminnalle.

 • Sopii mihin toimintoon: Käytä tätä mehndiä perheen häihin.
 • Yhdistä: Yhdistä se perinteiseen asuun.

22. Söpö Mehndi -mallit lapsille:

söpö mehndi -muotoilu lapsille

Se on helppo mehndi -muotoilu lapsille kokeilla lasten käsissä. Se on hyvin yksinkertainen mehndi -muotoilu, koska käsi ei ole täysin peitetty. Mutta se on sopiva malli lapselle. Se näyttää varmasti söpöltä pienissä käsissä. Pienet kukat yhden suuren kukan yläpuolella näyttävät hyvältä kämmenen takana. Pienet pisteet mehndillä lisäsivät myös taikuutta yksinkertaiseen muotoiluun.

 • Sopii mihin toimintoon: Tämä on hyvä muotoilu perhejuhlille tai festivaaleille.
 • Yhdistä: Yhdistä tämä indo-länsimaiseen vaaleanpunaiseen/violettiin asuun.

23. Tyylikäs Mehndi Design lapsille:

tyylikäs mehndi lapsille

Se on tyylikäs Mehendi -muotoilu lapsille, joka heillä voi olla mihin tahansa toimintoon. Neljä yksinkertaista viivaa lehdillä ja yksi iso kukka ja loput pieni kaareva kuvio on tyylikäs. Pienet lapset, jotka haluavat laittaa mehndiä, valitsevat varmasti tämän mallin. Se voidaan tehdä myös kämmenalueella. Se on trendikäs muotoilu lasten mehndi -kokoelmassa. Tämä on helppo mehndi -muotoilu taiteilijalle.

 • Sopii mihin toimintoon: Tämä mehndi -malli sopii perhetoimintoihin.
 • Yhdistä: Yhdistä tämä paksuisiin rannekoruihin.

24. Chakra Henna -mallit lapsille:

henna -malleja lapsille

Kämmenen keskelle on tehty ympyrä, jossa on vähän monimutkaisia ​​yksityiskohtia käyristä ja pisteistä. Sormenpäissä on pieniä kukkia sekä pisteitä ja pieniä ruutukuvioita. Ympyröitä ja pisteitä on käytetty enimmäkseen tässä helpossa mehndi -suunnittelussa lapsille. Tämä näyttää erityisesti Diwalille sopivalta suunnittelulta.

 • Sopii mihin toimintoon: Tämä malli on ihanteellinen perhetoimintoihin ja Diwaliin.
 • Yhdistä: Yhdistä tämä lapsen suosikki asuun.

25. Kukka Mehandi Design lapsille:

Kukka Mehandi Design lapsille

Yksinkertainen mutta hienovarainen mehndi -muotoilu lapsille on tämä malli, jossa on kukkia, lehtiä ja riikinkukkoaiheita. Suunnittelu on helppo luoda uudelleen ja sitä voidaan käyttää nopeasti, jotta lapsi ei tunne liikaa. Sormenpäät on pidetty yksinkertaisina kaarien, kyyneleiden ja pisteiden avulla.

 • Sopii mihin toimintoon: Sopii lähinnä perhetoimintaan.
 • Yhdistä: Yhdistä tämä perinteiseen asuun ja hiuspantaan kukilla.

26. Mehndi Design Bady Girlille:

Mehndi Design Bady Girlille

Tämä on kaunis ja söpö vauvan mehndi -malli, jossa on vain pieni kissanpentu kämmenen takana. Kissanpennulla on iso nappi, kuten silmät, joten se näyttää vieläkin suloisemmalta. Tarran ja liima -tatuointien käytön sijaan lapsille tämä on parempi vaihtoehto.

 • Sopii mihin toimintoon: Sopii perhejuhliin ja juhliin.
 • Yhdistä: Yhdistä tämä lapsesi suosikki länsimaiseen asuun.

27. Bändityyli Mehndi Design:

Bändityylinen Mehndi Design

Rakhi -tyylinen mehndi -muotoilu näyttää siltä, ​​että pieni bändi on levinnyt kämmenelle. Tämä malli sopii hyvin Raksha Bandhanin festivaalille ja normaaleille perhetoiminnoille. Kukkia erikokoisina, pisteinä ja kyyneleinä on käytetty antamaan tälle bändityylille uusi mehendi -muotoilu lapsille sen ainutlaatuisen ja erikoisen ilmeen.

 • Sopii mihin toimintoon: Sopii juhliin ja perhejuhliin.
 • Yhdistä: Voit yhdistää tämän perinteisiin asuihin.

28. Söpö ja pieni henna -muotoilu lapsille:

Suloinen ja pieni henna -muotoilu lapsille

Käden takaosaan on tehty käyrä, jossa pienet lehdet nousevat keskelle ja kukkien terälehdet. Suunnittelun ympärille on tehty pieniä pisteitä ja kyyneleitä tämän söpön vauvan käden mehndi -suunnittelun täydentämiseksi. Lapsesi haluaisi harrastaa tätä nopeaa ja luovaa yksinkertaista mehndi -mallia.

 • Sopii mihin toimintoon: Ihanteellinen festivaaleille ja perhejuhlille.
 • Yhdistä: Käytä indo-länsimaista asua näyttääksesi täydelliseltä.

Vinkkejä, joita on noudatettava ennen Mehndi for Kidsin käyttöä:

 • Varmista, että käytät vain luomua tai luotettua henna -kartiomerkkiä pikkulapsille.
 • Älä käytä kehittyneitä mehndi -malleja lasten käsiin, koska ne voivat olla epämukavia sekä kutiavia ja vapisevia.
 • Valitse malli, josta he pitävät, koska lapset yleensä kyllästyvät ja ärtyvät helposti, joten he voivat pestä sen heti.
 • Tee pieni hennalaastatesti iholle ennen koko mallin levittämistä varmistaaksesi, että he eivät ole allergisia sisällölle.
 • Pidä kiinni vain kämmenistäsi, kun käytät muotoilua sellaisenaan kuin muissa osissa, kuten jaloissa, koska ne voivat rajoittaa niiden liikettä.

Lopulliset ajatukset:

Mehndi -mallien lapsille pitäisi olla yksinkertaisia ​​mutta tyylikkäitä, koska he eivät pidä täyskäden mehndistä. He pitävät yksinkertaisista, pienistä ja hienoista malleista. Lapsen mehndille pitäisi olla jotain innovatiivista. Lisäksi käyttämäsi mehndi ei saa sisältää kemikaaleja. Siksi lapsille tarkoitettujen mehndi -mallien tulisi olla tyylikkäitä ja luovia, mikä innostaa heitä pitämään mehndiä käsissään. Hyväksyikö lapsesi artikkelimme Mehandi -mallit? Kerro meille.