25 söpöä ja helppoa pyöreää Mehndi -mallia kuvilla

Mehndin katsotaan olevan tärkeä ja olennainen osa intialaisia ​​häitä. Monimutkaiset kuviot voivat vaihdella perinteisistä malleista geometrisiin muotoihin ja abstrakteihin kuvioihin. Pyöreät mehndi -mallit voivat olla upeita, joissa malleja tehdään paitsi kämmenten lisäksi myös olkavarteen, jalkoihin ja vasikoihin. Pyöreissä tai ympyräisissä mehndi-malleissa on mandalamaiset ympyrät, jotka on piirretty käsiin ja jaloihin. Näitä kutsutaan myös rannerengas tyyli mehndi. Kashmirin mehndi -malleissa on ympyrät piirretty kämmeniin ja sormenpäihin. Nämä ympyrät ovat sitten täynnä monimutkaisia ​​malleja ja näyttävät upeilta.

Pyöreä Mehndi -malli kuvilla

Mikä on mandala? Sana Mandala tarkoittaa kirjaimellisesti ympyrää. Sanotaan, että muinaiset hindulaiset kirjoitukset kuvaavat mandaaleja luovuuden ajanjaksona ja symbolina syvemmälle yhteydelle itsensä ja maailmankaikkeuden välillä. Pyöreät mallit voidaan joko täyttää tavallisella värillä tai ne voivat olla yksityiskohtaisia, mikä voi kestää tunteja. Tämäntyyppiset mehndi -mallit on tehty siten, että pyöreä ympyrä on silmiinpistävää. Tämä minimalistinen muotoilu on peräisin tanssimuodoista, kuten Bharatanatyamista siihen, mitä bengalilaiset morsiamet käyttävät Altassa koristamaan käsiään ja jalkojaan. Ne ovat yksinkertaisia ​​tavallisia täytettyjä pisteitä, jotka on piirretty käsiin ja sormiin.

Pyöreät Mehndi -mallit käsille:

Tässä on 25 parasta pyöreää mehndi -mallia, joita voit kokeilla missä tahansa juhlissa, festivaaleilla tai häissä.

1. pyöreä kukka Mehndi -mallit:

Pyöreät kukka Mehndi -mallit

Mandalat tai ympyrä -mehndi -mallit koostuvat kukkakuvioista, jotka alkavat pienellä tummennetulla ympyrällä ja jotka ovat täynnä useita terälehtiä. Reunat on koristeltu hyvin sijoitetuilla spiraaleilla, jotka täydentävät terälehtien ulkoasua. Voit joko piirtää yhden kukan, jotta muotoilu pysyy yksinkertaisena, tai voit tehdä enemmän kukkia, jolloin kuvio näyttää monimutkaisemmalta. Suunnittelusta voidaan tehdä suurempi ja koristeellisempi lisäämällä siihen lisää kukkia.

 • Suunnittelutiedot: Kukkaisen muotoilun ansiosta se näyttää yksinkertaiselta ja monimutkaiselta, ja siihen on lisätty spiraaleja.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Tätä mehndiä voidaan käyttää juhliin ja avioliittoihin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden takapuolelle.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Voit käyttää joitain sormusrenkaita kauneuden lisäämiseksi sormiin sekä käteen piirrettyyn mehndiin.

2. Perinteiset pyöreät Mehndi -mallit:

Perinteiset pyöreät Mehndi -mallit

Tämä on perinteinen pyöreä mehndi -muotoilu, jossa on kukka ympyrän sisällä ja enemmän kukkia, jotka rajoittavat tätä ympyrää. Kukan ympärillä tummuminen tekee kukasta ja sen ympärillä olevista pisteistä näkyvämpiä katsella. Suunnittelu on riittävän suuri peittämään suurimman osan kädestäsi eikä vaadi ylimääräistä muotoilua sen ympärille.

 • Suunnittelutiedot: Keskellä oleva kukka ja sen ympärillä oleva väri saavat sen näyttämään erittäin kauniilta, vaikka se on yksinkertainen muotoilu.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Voidaan käyttää festivaaleille.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden takaosaan, koska se peittää suurimman osan kädestä.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Yksinkertaiset sormusrenkaat saisivat tämän mallin näyttämään jopa erittäin kauniilta.

3. Tyylikäs pyöreä Mehndi -malli:

Tyylikäs pyöreä Mehndi -kuvio

Tämäntyyppiset koristeelliset pyöreät mehndi -mallit, joissa on geometrisia kuvioita, ovat nykyään erittäin trendikkäitä. Voit käyttää näitä melkein missä tahansa juhlissa. Nämä piirretään myös kimalteilla tai värillisillä kartioilla. Nämä ovat erittäin suosittuja, ja ne voidaan tehdä ammattimaisesti kauneushoitolassa. Voit käyttää strassit sijoittaa ne keskelle kuvioita. Se on yksi parhaista pyöreistä mehndi -malleista nuorille tytöille.

 • Suunnittelutiedot: Mandala -muotoilu kämmenellä ja muotoilu, joka koristaa rannetta mansetin tavoin, tekee siitä erittäin trendikkään.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Voidaan käyttää juhliin, sosiaalisiin toimintoihin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan kämmenelle.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Nämä voidaan yhdistää salwar -pukuihin ja lehengasiin.

4. Satunnainen kukka Mehndi -malli:

Satunnainen kukka Mehndi -kuvio

Tässä ympyrä mehndi -mallissa on kukkakuvioita ja se on yksi helpoista kuvioista, jotka voidaan yhdistää geometrisiin muotoihin. Nämä ovat myös melko suosittuja, ja ne voidaan tehdä tarroilla. Tekojalokivet voidaan kiinnittää muotoiluun kimalteilla ja liimoilla. On kauppoja, jotka myyvät tällaisia ​​lisävarusteita, joita henkilö voi ostaa ja käyttää muotoilun kaunistamiseen. Tämän lisäksi saatavilla on myös erilaisia ​​värejä.

 • Suunnittelutiedot: Mandala -muotoilu kämmenellä geometrisilla muodoilla ja kukkakuvioilla. Rannea koristava muotoilu on myös hyvin yksinkertainen, joten se näyttää kauniilta herkillä ranteilla.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Voivat käyttää nuoret tytöt festivaaleille.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan kämmenelle ja ranteelle.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Nämä voidaan yhdistää salwar -pukuihin.

5. Värillinen pyöreä Mehndi -muotoilu:

Värillinen pyöreä Mehndi -muotoilu

Kuten muutkin pyöreät mehndi -mallit, pyöreät mandala -mallit voivat olla myös värillisiä. Punaiset ja mustat mallit näyttävät parhailta, koska kontrasti tekee niistä näyttäviä. Punainen/musta väriyhdistelmä saa sen näyttämään erittäin houkuttelevalta ja houkuttelevalta silmälle.

 • Suunnittelutiedot: Punainen ja musta mandala -muotoilu saavat värit ponnahtamaan esiin monimutkaisilla kuvioilla sen ympärillä. Tämä malli on ihanteellinen nuorille tytöille. Sama taideteos voidaan tehdä myös ranteissa.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Voidaan käyttää festivaaleille.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan kämmenelle ja ranteisiin.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Värit ovat niin kirkkaita, että ne eivät tarvitse lisäkoristeita.

6. Kaunis pyöreä Mehndi -mallit:

Kauniita pyöreitä Mehndi -malleja

Tämä kaunis pyöreä mehndi -malli olisi yksi, jossa on useita samankeskisiä ympyröitä, joissa on useita erilaisia ​​kuvioita. Paksut pisteet ja spiraalit toimivat täydentävinä elementteinä, jotka täydentävät suunnittelua. Raja sormien ja ranteen kanssa lisää kuvan kauneutta. Tämä malli olisi ihanteellinen kihlaustoimintaan tai sormusten vaihtoseremoniaan.

 • Suunnittelutiedot: Tämä on epäsymmetrinen muotoilu, jonka ympärillä on samankeskiset ympyrät ja vastaavat taideteokset ranteissa ja sormenpäissä. Spiraalit lisäävät suunnittelun kauneutta.
 • Sopii mihin tilaisuuteen tai festivaalille: Voidaan käyttää kihlajuhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käsien ja ranteiden taakse, ja se olisi näkyvästi erittäin houkutteleva, kun rengas asetetaan.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Suunnittelu on niin kaunista, että yksi rengas ja monimutkainen muotoilu täydentäisivät toisiaan ja tekisivät koko tilaisuudesta erityisen.

7. Koristeelliset jalat:

Koristeelliset jalkojen motiivit

Tämä ympyrän mehndi -muotoilu näyttää hyvin perinteiseltä. Tämä tehdään erittäin koristeellisella kuviolla. Näitä voidaan käyttää erilaisiin tilaisuuksiin. Näitä voi käyttää myös juhlissa. Tämä muotoilu näyttää ensi silmäyksellä hyvin yksinkertaiselta, mutta silmukoiden ja kaarien ansiosta kuvamateriaali näyttää erittäin monimutkaiselta.

 • Suunnittelutiedot: Koko mehndi -muotoilu on konsepti, joka sisältää silmukoita ja jossa on pieni mandala ja kolme pientä mandalaa sen ympärillä.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sosiaaliset toiminnot sopivat parhaiten tähän kauniiseen tyttöjen mehndi -muotoiluun.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan jaloille.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Sinun ei tarvitse käyttää nilkkakorttia muotoilun kauneuden kunnioittamiseksi, koska malli itsessään muistuttaa ikään kuin nilkkaa käytetään jaloissa.

8. Tyylikäs pyöreä Mehndi -muotoilu käsille:

Tyylikäs pyöreä Mehndi -muotoilu käsille

Tämä pyöreä mehndi -muotoilu koostuu pyöreästä kukasta, jossa on pieniä terälehtiä vuorotellen lehtien kanssa, joten se näyttää erittäin tyylikkäältä ja hienostuneelta. Voit lisätä kiertyneen ketjun sen ympärille, jolloin se näyttää hienolta korulta kädessäsi. Ulkoreunojen ympärillä olevat terävät reunat eivät saa ympyrää näyttämään sileältä, mutta antavat sille kuitenkin pyöreän ulkonäön.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi näyttää itsessään koristeelta.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii juhliin ja festivaaleille.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden takaosaan.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä malli ei tarvitse mitään koristeita, koska se näyttää yksinkertaiselta ja upealta.

9. Yksinkertaiset värilliset pyöreät Mehndi -mallit käsille:

Yksinkertaiset väriset pyöreät Mehndi -mallit käsille

Yksinkertainen pyöreä mehndi -muotoilu, jonka keskellä on paksu ympyrä ja terälehdet ympäröivät sitä, joten se näyttää hyvältä. Se ei ole vaikea piirtää. Suunnittelun yksinkertaisuus ja paksut tummat viivat tekevät siitä silmiinpistävämmän. Voit lisätä pieniä muotoja ja viivoja sormillesi, jotta muotoilu näyttää symmetrisemmältä ja täydellisemmältä. Naiset voivat käyttää näitä malleja pienissä uskonnollisissa tapahtumissa, joissa on tapana käyttää mehndiä.

 • Suunnittelutiedot: Suunnittelun yksinkertaisuus tekee siitä erityisemmän, ja se on helppo tehdä kaikille.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii uskonnollisiin tilaisuuksiin kotona.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan kämmenelle.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä malli ei tarvitse mitään koristeita, koska se näyttää yksinkertaiselta ja täydelliseltä.

10. Pyöreä jalka Mehndi -mallit:

Pyöreä jalka Mehndi -mallit

Pyöreät mehndi -mallit jalalle ovat melko samanlaisia ​​kuin kädessä. Suuri pyöreä muoto, joka on koristeltu monimutkaisilla yksityiskohdilla ja kuvioilla, tekee jalkasi näyttävän upealta. Muotoilu lisää jalkaan kauneutta ja tyylikkyyttä.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi on täydellinen jalalle. Monimutkainen muotoilu lisää jalkaan kauneutta ja viehätystä.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii häihin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan jalalle.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä muotoilu ei vaadi koristeita, jotta se näyttää hyvältä, sovita tämä jalkineisiin, jotka eivät piilota mehndiä.

11. Perinteinen Mehndi -taideteos ympyröineen:

Perinteinen Mehndi -taideteos ympyröineen

Tämä on toinen trendikäs pyöreä mehndi -suunnittelumalli, jota voidaan kokeilla melko helposti. Henkilö voi myös nähdä malleja ja tehdä niitä. Nykyään on saatavana tarroja, jotka voidaan kiinnittää vedellä. Voit myös käyttää useita muita mango -aiheita muista kuvioista, jotka voidaan yhdistää tämän Rajasthani -mehndi -kuvion kanssa. Voit tehdä nämä erilaisilla kartioilla ja leikata kärjet suunnittelun edellyttämien viivojen paksuuden tai ohuuden mukaan.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi -ilme on helppo tehdä symmetrisen spiraalin kautta ja silmukat tekevät siitä monimutkaisen ja monimutkaisen.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii häihin, juhliin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden takaosaan ja sormenpäihin.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä muotoilu näyttää niin upealta ja peittää suurimman osan käden takaosasta ja ranteesta eikä vaadi sormusrenkaita.

12. Pyöreä henna rannekuvilla:

Pyöreä henna rannekuvilla

Nämä ovat hyvin perinteisiä ympyrämehndi -malleja, ja voit luoda muunnelmia erilaisista kukka -aiheista. Näissä voi olla verkkomainen kuvio, ja niitä voidaan käyttää myös kaikissa perinteisissä tilaisuuksissa. Nämä tehdään myös muilla keskitetyillä kuvioilla ja ne voidaan tehdä kämmenen päällä. Voit myös liimata strassit ja muut kimallukset lisätäksesi kauneutta tähän muotoiluun.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi -muotoilu on erittäin yksinkertainen ja helppo tehdä. Mandala on muodostettu keskellä kukka, jonka ympärillä on silmukoita ja kierteitä.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii häihin, juhliin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden takaosaan.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä malli ei tarvitse koristeita, koska malli näyttää hyvältä itsessään.

13. Perinteinen pyöreä Mehendi Art:

Perinteinen pyöreä Mehendi Art

Pyöreä mehndi -muotoilu motiiviteoksilla on varsin suosittua nykyään. Nämä voidaan yhdistää mihin tahansa salwar -pukuun tai ghagraan ja choliin. Jos haluat, tämäntyyppiset tyylit voidaan piirtää muilla Rajasthani- tai Gujarati -mehndi -kuvioilla.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi näyttää upealta, kun mandala peittää suurimman osan kädestä. Sormien mallit lisäävät mandalan kauneutta, mikä on yksinkertaista. Viivat ovat kaarevia ja varjostettuja, jotta ne näyttävät taiteellisilta. Samaa voidaan sanoa suunnittelusta, joka ulottuu mandalasta ranteeseen.
 • Sopii mihin tilaisuuteen tai festivaalille: Sopii häihin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden takaosaan.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Raskaat renkaat, joissa on kiviä, antavat upean ilmeen tähän muotoiluun.

14. Trendikäs pyöreä henna -taide:

Trendikäs pyöreä henna -taide

Tämä on jälleen yksi trendikäs ympyrän mehndi -muotoilu. Nämä voidaan yhdistää minkä tahansa asun kanssa. Voit myös käyttää kundan -rannerenkaita, jotka sopivat tähän hyvin. Sormien mallit näyttävät erittäin monimutkaisilta. Jos sinulla on tilaisuus tai tapahtuma tulossa, voit antaa tämän ammattilaisen tehtäväksi. Tähän muotoiluun voidaan myös lisätä glittereitä. Voit myös nähdä malleja tarroista ja yhdistää ne sitten muihin pandžabilaisiin tai muihin mehndi -malleihin.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi näyttää upealta sormenpäistä ranteisiin.
 • Sopii mihin tilaisuuteen tai juhlaan: Sopii häihin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan kämmenelle.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä malli voidaan yhdistää kundan -rannekoruihin ja sormusrenkaisiin.

15. Kaunis musta pyöreä Mehndi -malli:

Kauniita mustia pyöreitä Mehndi -malleja

Pyöreä mehndi -muotoilu, jossa on monia ympyröitä, joista jokainen on täytetty erilaisella kuviolla, antaa yleisen kauniin ilmeen. Suunnittelun keskellä on kukka, jonka ympärillä on ympyröitä. Ulkoreunassa on spiraaleja, mikä lisää suunnittelun taiteellista kauneutta.

 • Suunnittelutiedot: Tämän mehndin mandala näyttää niin kauniilta, että se vie sen pois itsestään.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii häihin, juhliin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden takaosaan.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä malli ei tarvitse koristeita, ja se voidaan yhdistää etniseen kulumiseen.

16. Perinteinen pyöreä henna -työ:

Perinteinen pyöreä henna

Jos kukka -aiheet ovat mitä henkilö haluaa, tämäntyyppiset aiheet voidaan tehdä helposti. Nämä ovat myös erittäin luovia ja helppoja urheilla kaikenlaisiin perhetilaisuuksiin. Näitä voi käyttää myös korkeakoulussa. Voit myös laajentaa näitä niin paljon kuin haluat urheilla. Jotkut näistä pyöreistä mehndi -malleista voidaan laajentaa kyynärpäihin. Voit tehdä tämäntyyppisiä abstrakteja ja rannekoru -muotisuunnitelmia ympyrän mehndi -malleissa minkä tahansa tyyppisille juhlille.

 • Suunnittelutiedot: Tämän mehndin kauneus on yksinkertaisuudessaan.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii häihin, juhliin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden takaosaan.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä malli ei tarvitse mitään koristeita, ja sen voi yhdistää helposti anarkali -pukuihin ja lehengoihin.

17. Kehitä ympyrä Mehndi -malleja:

Kehitä Circle Mehndi -malleja

Pyöreitä mehndi -malleja voidaan tehdä monimutkaisiksi ja kehittää lisäämällä paljon monimutkaisia ​​kuvioita ympyrään ja sitä ympäröivään. Ohuet ja paksut pyöreät viivat silmukoilla ja spiraaleilla tekevät suunnittelusta monimutkaisen. Se näyttää voimakkaasti koristeelliselta ja todella kauniilta. Tämän suunnittelun tekee parhaiten ammattilainen.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi näyttää itsessään koristeelta.
 • Sopii mihin tilaisuuteen tai juhlaan: Sopii häihin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan kämmenelle.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä malli ei tarvitse mitään koristeita, koska se näyttää upealta itsessään.

18. Koristeellinen pyöreä henna -muotoilu:

Koristeellinen pyöreä henna -muotoilu

Tämäntyyppiset ympyrän mehndi -mallit ovat melko suosittuja. Henkilö voi helposti käyttää niitä juhlissa tai perhejuhlissa. Näissä malleissa voidaan käyttää myös tummanväristä lehtitahnaa, jotta se näyttää houkuttelevammalta. Nämä mallit voidaan tehdä käsisukupuolella, joka pyrkii kyynärpäihin.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi voidaan tehdä myös Rajasthani- tai Marwari -taideteoksilla.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii perhejuhliin, juhliin, häihin ja festivaaleille.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käteen, voidaan vetää sormenpäistä kyynärpäähän.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Nämä voidaan yhdistää mihin tahansa perinteiseen asuun, kuten salwar tai lehengas.

19. Luovien aiheiden työ ympyröiden kanssa:

Luova motiivi työskentelee piireissä

Tämä pyöreä mehndi -muotoilu on tehty siten, että tämä näyttää melko perinteiseltä ja sitä voidaan käyttää myös kaikissa tilanteissa. Nämä tehdään myös erilaisilla motiiviteoksilla. Tämä muotoilu voidaan tehdä myös trendikkäästi ja sitä voidaan käyttää yliopistoon. Näiden kanssa voidaan käyttää kimalleita ja kiviä. Nämä mallit voivat olla geometristen muotojen muodossa ja ne voidaan tehdä olkavarteen asti.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi voidaan tehdä niin, että se näyttää trendikkäältä.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii perhejuhliin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden takaosaan.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Nämä voidaan yhdistää mihin tahansa perinteiseen salwariin tai etniseen vaatteeseen. Voit myös käyttää erilaisia ​​rannekoruja, joilla on tällainen muotoilu.

20. Mehndi -pyöreä muotoilu silmukoilla:

Mehndi -pyöreä muotoilu silmukoilla

Kukkakuvioita käytetään yleisesti useimmissa ympyrän mehndi -malleissa. Ne eivät vain saa muotoilua näyttämään erittäin kauniilta, vaan myös syvemmällä merkityksellä sen takana. Nuput merkitsevät yleensä uuden alkua. Vaikka me yleensä näemme täysin kukkivia kukkia mehndi -malleissa, silmut voidaan myös piirtää taiteellisesti kauniiden kuvioiden muodostamiseksi. Ne voidaan vetää taiteellisesti tulkitsemaan hedelmällisyyttä ja kasvua.

 • Suunnittelutiedot: Tämä mehndi voidaan tehdä lisäämällä kukkia ja silmuja monimutkaisten ja yksinkertaisten mallien muodostamiseksi.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii vastasyntyneille morsiamenille tai pian äideille.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käsien taakse.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Kukkakuvio on niin kaunis, että se voidaan yhdistää renkaiden ja kivisten nastojen kanssa.

21. Circle Mehndi -suunnittelu Lotus -sovelluksella:

Circle Mehndi Design ja Lotus

Tämä on epätavallinen ympyrä -mehndi -muotoilu, jossa on lootusta tavallisten kukka -aiheiden sijaan. Lootuksen ympärillä oleva tumma varjostus saa sen näyttämään upealta lisäämällä muotoiluun kauneutta. Lotus viittaa useisiin hyveisiin, kuten kauneuteen, puhtauteen ja armoon. Tämä on epätavallinen muotoilu, jota ei nähdä liian usein, koska tavallisesti näemme kukkakuvioita, geometrisia kuvioita, silmukoita ja kierreitä symmetrisesti. Buddhalaisuudessa lootus symboloi myös valaistumista ja hengellistä heräämistä.

 • Suunnittelutiedot: Vaikka tämä ei ole täydellinen pyöreä muotoilu, jolla on tietty ympyrä; se on tumma varjostus lootuksen ympärillä, mikä antaa mandalaefektin.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii juhliin ja häihin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan selälle.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Ihannetapauksessa tämä malli olisi sovitettava matalaleikkauksisiin puseroihin tai vaatteisiin, joissa yläselkä paljastuu tämän kauniin mallin hohtamiseksi.

22. Mehndi -pyöreä muotoilu riikinkukolla:

Mehndi -pyöreä muotoilu riikinkukolla

Tämä kaunis pyöreä mehndi -muotoilu on jotain aivan muuta kuin tavalliset mehndi -mallit, jotka tehdään pyöreillä ympyröillä. Tässä ainutlaatuisessa suunnittelussa on riikinkukko mandalan keskellä. Suunnittelu on hyvin yksinkertainen ja samankeskiset ympyrät pääympyrän ympärillä. Jopa riikinkukon rungon muotoilu on hyvin yksinkertainen ja symmetrinen. Riikinkukko on hieno lintu, joka symboloi kauneutta.

 • Suunnittelutiedot: Tämä on ainutlaatuinen muotoilu, jossa riikinkukko nousee mandalan keskeltä.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii juhliin ja talon toimintoihin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden kyynärvarrelle, koska se tarvitsee enemmän tilaa.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä malli ei tarvitse rannekoruja, koska se piilottaisi suunnittelun kauneuden. Sormusrenkaat voidaan yhdistää tähän muotoiluun, jotta ne näyttävät kauniilta.

23. Pyöreä Mehndi -suunnittelu kalan kanssa:

Pyöreä Mehndi -muotoilu kalalla

Pyöreissä mehndi -malleissa käytetyt kalat vaihtelevat yksinkertaisista kuvioista monimutkaisiin malleihin. Kalat symboloivat yleensä naisen silmien muodon kauneutta. Tämä on yleisin merkitys, jolla määritellään myös kala. On myös useita muita merkityksiä, esimerkiksi kalan on myös tarkoitus symboloida hedelmällisyyttä, onnea ja luovuutta.

 • Suunnittelutiedot: Tämä on malli, jossa näet kalan muotoilun käden takana mandalasta, jonka ympärillä on kukkakuvio ja joka ulottuu ranteeseen, missä mansettiin on piirretty yksinkertaisia ​​kuvioita.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii talon tapahtumiin ja juhliin.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden ja ranteen taakse.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Tämä malli ei tarvitse koristeita ja näyttää kauniilta itsestään.

24. Karva Chauth pyöreä muoto Mehndi Design:

Karva Chauth pyöreä muoto Mehndi Design

Tämä on yksinkertainen pyöreä mehndi -muotoilu tai pyöreä Tikki -mehndi -malli, jonka aloittelijat voivat helposti tehdä KarvaChauthille. On tapana, että naimisissa olevat naiset käyttävät mehndiä onnen symbolina. Naiset paastoavat tänä päivänä miehensä hyvinvoinnin vuoksi ja rikkovat paaston, kun he näkevät kuun miehensä kanssa. Mehndissä käytetään erilaisia ​​kuvioita kukkakuvioista geometrisiin kuvioihin.

 • Suunnittelutiedot: Tämä malli on yksinkertainen, ja siinä on suuri ympyrä, jota ympäröi useita pienempiä ympyröitä ja neljä kukka-muotoista muotoilua sen ympärillä, jota reunustavat lehtimaiset kuviot.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Sopii toimintoihin, kuten Karva Chauth.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan käden ja ranteen taakse.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Rannekoruja ja sormusrenkaita voidaan käyttää, koska tämä on edullinen toiminto naimisissa oleville naisille.

25. Morsiamen Mehndi -pyöreä muotoilu:

Morsiamen Mehndi -pyöreä muotoilu

On hyvin yleistä juhlia Mehendi -seremonia morsiamen perheen toimesta. Tämä rituaali on tavanomainen, ja nyt se on raivoava suuntaus, jonka useimmat ihmiset havaitsevat. Tässä seremoniassa pyöreitä tai ympyränmuotoisia mehndi -malleja käytetään morsiamen käsissä ja jaloissa kauniilla ja monimutkaisilla kuvioilla, jotka yleensä tehdään ammattilaisen avulla.

 • Suunnittelutiedot: Tämä muotoilu on monimutkainen ja sisältää paljon taideteoksia, kuten morsiamelle ennen häitään.
 • Sopii mihin tapahtumaan tai festivaalille: Häät.
 • Suunnittelun sijoittelut: Tämä malli näyttää parhaalta, kun se asetetaan kämmenelle ja ranteelle.
 • Koristeet tai asut, joihin voit yhdistää: Paksuja koruja, joissa on rannerenkaita ja sormusrenkaita, voidaan käyttää kauneuden parantamiseksi, ja niihin voidaan yhdistää raskaat brokaatilehengat tai runsaasti brodeerattuja salvia.

Muita vinkkejä pyöreistä tai ympyräisistä Mehndi -malleista:

 • Tutkimus: Tutki hyvin verkossa ennen kuin valitset pyöreän tai ympyräisen mehndi -mallin.
 • Merkitys: Joillakin pyöreän tai ympyränmuotoisen mehndi-mallin malleilla voi olla erilaisia ​​merkityksiä, kuten on edullista käyttää vastasyntyneitä morsiamet, tai se on malli tuleville äideille. Varmista, että ymmärrät jokaisen mallin merkityksen ennen valintasi tekemistä.
 • Ammatilliset palvelut: On aina turvallisempaa ottaa ammattilainen käyttöön mehndi -suunnittelussa, varsinkin jos se on erityinen päiväsi, jotta vältytään perusteettomilta onnettomuuksilta.
 • Laatu: Mehndin laatu on erittäin tärkeä tekijä. Tee pari testiä mehndin laadun tarkistamiseksi ja allergioiden välttämiseksi.
 • Käden muoto: Valitse malleja, jotka auttavat käsiä näyttämään kauniilta, jos se on leveä, valitse lehtimallit ja jos ne ovat ohuita ja pitkiä, valitse neliöt ja geometriset mallit.

Mandala on ympyrä, jolla ei ole alkua ja loppua, samanlainen universumi, jolla myös uskotaan olevan loppu. Sanskritin kielellä sana mandala tarkoittaa kaikkea pyöreää tai pyöreää. Käyttämällä luovuuttamme voimme piirtää näihin piireihin hienoja malleja, jotka voivat olla miellyttäviä katsella tai joilla voi olla symbolinen merkitys. Toivottavasti pidit artikkelistamme, jossa kerrotaan pyöreistä mandala -malleista, ja toivomme, että se on tyydyttänyt pyrkimyksesi valita ihanteellinen valinta pyöreästä tai ympyräkuviosta.