9 Johtavaa Mehendi -suunnittelijaa Hyderabadissa

Hyderabadissa juhlitaan häitä aivan kuten mitä tahansa muuta Intian kaupunkia, mikä heijastaa historiallisen kaupungin kulttuuria ja perintöä. Kaikki tapahtumat tai tilaisuudet eivät toteudu ilman mehndi -toimintoa. Se on intialaisten morsiamen etusijalla, etenkin Hyderabadissa.

Jos joku on pian morsian Hyderabadin kaupungissa tai rakastaa kaunistaa käsiä ja jalkoja upealla Mehendillä juhliin ja muihin tilaisuuksiin? Vaikka taide on laajalti kuuluisa kaikkialla Intiassa, vain ammattimaiset Mehndi -taiteilijat vangitsevat mehndi -mallien monimutkaisuuden ja todellisen houkuttelevuuden.

Johtavat Mehendi -suunnittelijat Hyderabadissa

Suosituimmat Mehendi -taiteilijat Hyderabadissa:

Tässä on Hyderabadin yhdeksän parasta mehndi -suunnittelijaa yhdessä kuuluisien mehndi -kuvien kanssa.

1. Noor Jahan Mehandi Suunnittelija:

Mehendi -suunnittelijat Hyderabadissa

Noor Jahanilla on luonnollinen lahjakkuus suunnittelussa; hän päätti muuttaa harrastuksensa ammatiksi. Nyt hän on mehnditaiteilija, jolla on yhteensä 15 vuoden kokemus ammattimaisena mehndi -suunnittelijana. Hänellä on myös 8-10 suunnittelijaryhmä, jotka voivat auttaa siellä ruuhka -aikoina ja hääkausina.

Osoite: 302, Cresent Apartment, Begumpet, Lane beside Airtel Office, Near Chiraan Fort Club, Hyderabad – 500016.

2. Sushman Hyderabad Mehndi -mallit käsille:

Mehendi -suunnittelijat Hyderabadissa - Sushman Mehndi -mallit

Sushma on yksi Hyderabadin parhaista Mehndi -taiteilijoista; hänellä on oma ainutlaatuinen kokoelma mehndi -malleja. Hän on täydellinen minkä tahansa perinteisen morsiamen mallin, nykyaikaisen kuvion tai intialaisen mallin kanssa. Hänen henna -malleistaan ​​varmasti pitävät kaikki. Hänellä on myös Facebook -sivu.

Osoite: Doctors Colony, Saroor Nagar, Telangana, Hyderabad

3. Fatima Ajanin kosmetologi ja Mehndi -suunnittelija Hyderabadissa:

Kosmetologi ja Mehndi -suunnittelija Hyderabadissa

Fatima Ajani on pohjimmiltaan kosmetologi, mutta kiinnostuksensa vuoksi hän alkoi myös tehdä mehndi -malleja ja nyt hänestä on tullut ammattitaiteilija Hyderabadissa. Hänen salinsa aloitti vuonna 2004 ja on ollut yksi Hyderabadin suosituimmista mehndi -studioista. Ajanvaraus tulee varata viikkoa ennen.

Osoite: Tontti 503, Fortune Emerald, Military Dairy Farm Road, Old Bowen pally-Bowenpally, Hyderabad-500011.

4. Anil Mehendi Art:

Mehendi -suunnittelijat Hyderabadissa - Anil Mehendi Art

Koska hän on yksi Hyderabadin johtavista morsiamen mehndi -suunnittelutaiteilijoista, Anil ja hänen ryhmänsä on koulutettu Rajasthanista. Hän on kuuluisa koristetatuoinnistaan, Bridalista & Arabialaiset Mehandi -mallit. Heillä on käytössään arvostettu portfolio, ja he ovat etsineet Mehendi -taiteilijoita, jotka tunnetaan tavallisista mehndi -malleista.

Osoite: Bikanervala, Road No.1, Banjara Hills, Hyderabad.

5. Manoj Mehndi Arts:

Mehendi -suunnittelijat Hyderabadissa - Manoj Mehndi Arts

Manoj -ryhmä on erikoistunut morsiamen mehndiin, bombay -tyyliin, gudžarati -mehndiin, arabialaiseen mehndiin, perinteiseen mehandiin, hopeiseen mehndiin ja kultaiseen mehendiin. Hänen toimitussuunnitelmansa on erinomainen. Hän on työskennellyt lukemattomien morsiamen kanssa. Hänen Facebook -sivunsa näyttää koko portfolion.

Osoite: Nro 16-11-1/5/A Asunto nro: 1 & 2, Srinivasa Towers, Moosarambagh, Malakpet Colony Hyderabad – 50036.

6. Kudumula Kavitha – Mehandi Artist:

Mehendi -suunnittelijat Hyderabadissa - Kudumula Kavitha

Kudumula Kavithalla on lähes seitsemän -kahdeksan vuoden kokemus taitavana mehnditaiteilijana Hyderabadissa. Hän ei ole estänyt heitä viemästä luovuuttaan ja intohimoaan kauas. Hänen malleihinsa kuuluu nykyaikaisia ​​malleja. Ne tarjoavat edullisia paketteja moderneilla ja uusimmilla mehndi -malleilla.

Osoite: No: 4-1-584/3, RM Complex, Street No: 8, Hindustan Lane, Jawaharlal Nehru Road, Troop Bazaar, Hyderabad.

7. Kusum Sharma Mehandi -kuviot:

Mehendi -suunnittelijat Hyderabadissa - Kusum Sharma

Kusum Sharma tarjoaa mehndi -malleja, ompelukirjoja ja ompelukursseja sekä on valmistunut muotisuunnittelusta. Hän on yksi monitaitoisista naisista. Kusum Sharma tarjoaa jokaisen morsiamen muotoilun, joka heijastaa perinteisiä mehndi -suunnittelumotiiveja modernilla muodin vaikutteella.

Osoite: Defense Colony, Hyderabad, Intia 500094

8. Miskeen Jahan – Mehndi Artist:

Mehendi -suunnittelijat Hyderabadissa - Miskeen Jahan

Miskeen on yksi Hyderabadin kaupungin halutuimmista mehendi -taiteilijoista ja on erikoistunut perinteiseen Mehandi -taiteeseen. Miskeen Jahan tarjoaa myös morsiamen hiuksia ja meikkiä. Hänen mehndi -mallinsa pitävät kiinni perinteisistä Hyderabadi -mehndi -malleista ja luovat varmasti nostalgian tunteen.

Osoite: 2-349/A, Sai Nagar, Old Hafeezpet, Miyapur, Hyderabad 500049

9. Ashraj Mehendi -suunnittelijat:

Mehendi -suunnittelijat Hyderabadissa - Ashraj Mehndi -suunnittelijat

Ashraj on yksi kokeneista ja ammattimaisista mehndi -taiteilijoista, joilla on innovatiivisia ja luovia mehndi -malleja ja intohimo suunnitella kasviston ja eläimistön aiheita sekä kuvioita, jotka ylittävät mielikuvituksen innovatiivisella tyylillä. Hänestä ja hänen ryhmästään on pian tullut Hyderabadin tunnettuja mehnditaiteilijoita.

Osoite: Legend Residency, Tontti nro: 8-7-90/1, Asunto nro: 202 3. kerros, Kalyani Theatre, Tirumala Colony, Bowen pally, Hyderabad 500011

Mehandi on ottanut erittäin tärkeän paikan kaikissa häissä. Edellä mainitut huippumehndi -taiteilijat täyttävät varmasti mehndi -mallien unelman. On vain kerrottava, millaista suunnittelua tarvitaan; loput huolehtivat ammattimaiset mehndi -taiteilijat. Tee lähestymistapa saadaksesi uusimmat mallit häät.