9 όμορφα σχέδια κολιέ Diamond Choker

Η αγάπη για τα διαμάντια μεταξύ των κοριτσιών δεν θα πεθάνει ποτέ. Τα κολιέ καλύπτουν σημαντικά είδη κοσμημάτων που φοράει κάθε γυναίκα. Κολιέ Choker, ένα από αυτά. Έτσι, τα κολιέ Diamond choker είναι ένα από τα ελίτ και τα βασιλικά και ακόμη και τα νηφάλια που θα θέλατε να αγοράσετε. Δύσκολο να βρεις και να διαλέξεις ανάμεσα στα τσοκ διαμαντιών, σου φέρνουμε μια λίστα με τα 9 κορυφαία κολιέ με διαμάντια για γυναίκες.

Choker Diamond κολιέ:

Η ομορφιά είναι απλά ένα στολίδι, απλώς σαρώστε όλα τα τσοκ διαμαντιών και επιλέξτε το καλύτερο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

1. The Sunshine Diamond κολιέ:

Διαμαντένιο κολιέ Sunshine

Το κολιέ μοιάζει με αυτό του κολιέ πρίγκιπα. Η πλατιά βάση με τις βαριές διαμαντένιες πέτρες, οβάλ και στρογγυλό σχήμα λάμπουν έντονα στον ήλιο και δίνουν μια αστραφτερή εμφάνιση. Κάθε κορίτσι που επιθυμεί να καμαρώνει το ντύσιμό της σε ένα πάρτι φορώντας φόρεμα ή φόρεμα, αυτό το κολιέ θα ήταν η τέλεια επιλογή για αυτήν.

2. Το κολιέ Emerald Choker:

Το κολιέ Emerald Choker

Και αυτό έρχεται με έναν βαρύ σχεδιασμό, αλλά το τελευταίο σχέδιο. Με μεγάλα στρογγυλά μαργαριτάρια που κρέμονται από κάτω και το σμαράγδι τοποθετημένο στη μέση του κολιέ, αυτό δίνει επίσης μια αντίκα εμφάνιση. Τα σχέδια με τη μορφή φύλλου και τα μισά σπειροειδή στις γωνίες, διατεταγμένα εναλλάξ προσθέτουν στην ομορφιά του κολιέ choker.

3. Το κολιέ Reverse Diamond Shaped:

Κολιέ με αντίστροφη διαμάντια

Αυτό το κολιέ με νηφάλια σχεδίαση αποτελείται από μια λεπτή αλυσίδα με τα διαμάντια που έχουν σχήμα αντίστροφα και προσαρτημένα το ένα στο άλλο τοποθετούνται δίπλα. Μεταξύ κάθε διαμαντιού βρίσκεται μια στρογγυλή πέτρα δίνοντάς του μια σχεδιαστική εμφάνιση. Ένα από τα καλύτερα σχέδια τσόκερ για κορίτσια, αυτό θα ήταν μια καλή επιλογή για αγορά.

4. The Ravishing Diamond Choker:

The Ravishing Diamond Choker

Αυτό το κομμάτι λαιμού μοιάζει με ένα βασιλικό που κάποιος θα ήθελε να φορέσει. Έχει σχεδιαστεί με υπέροχο τρόπο με τετράγωνα σχήματα διαμάντια τοποθετημένα στην κορυφή με λουλουδάτα σχέδια από κάτω. Πλήρως γεμάτο διαμάντια και λαμπερό λαμπερό αυτό κολιέ με ροζ διαμάντια είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να αδειάσετε την τσέπη σας και να το αγοράσετε.

5. The Hook Fastening Diamond κολιέ:

Διαμαντένιο κολιέ με γάντζο

Αυτό είναι ένα απλό αλλά ένα νηφάλιο κομμάτι από διαμαντένιο κολιέ. Το διαμαντένιο κολιέ choker για γυναίκες, σχεδιασμένο με καινοτόμο τρόπο, έχει γαντζωμένες βάσεις σε σχήμα με διαμάντια προσαρτημένα μεταξύ τους εναλλάξ.

6. Το κολιέ Diamond Pearl Choker:

Το κολιέ Diamond Pearl Choker

Αυτό το κολιέ με διαμαντένιο τσόκερ έχει σχέδιο 4 επιπέδων με τα τετράγωνα διαμάντια που σχηματίζονται σε σχήμα διαμαντιού στην κορυφή, τα λουλουδάτα σχέδια με τα τέσσερα πέταλα να δίνουν μια καθαρή και φωτεινή εμφάνιση και, τέλος, οι μισές σπείρες με τα μαργαριτάρια προσαρτημένα τους. Κρεμασμένα στο κάτω μέρος, τα μαργαριτάρια δίνουν επίσης μια ελίτ εμφάνιση. Αυτή είναι μια επιλογή φθοράς πάρτι για μια μεγάλη περίσταση που μπορεί να πάει ο καθένας.

7. Το ειδικό κολιέ με διαμάντια:

Το ειδικό κολιέ με διαμάντια

Το εξαιρετικά ευρύ διαμαντένιο κολιέ με ένα τεράστιο σμαράγδι στο μεταξύ και σε γραμμή με αυτό στην κορυφή δίνει μια ωραία εμφάνιση. Οι όμοιες σχεδιασμένες δύο πλευρές του κολιέ αποκολλημένες μεταξύ τους στις γωνίες με το κρεμαστό σετ διαμαντιών και με το σμαράγδι ανάμεσα να δίνουν μια υπέροχη εμφάνιση.

8. The Unique Diamond Choker:

The Unique Diamond Choker

Το κολιέ choker με τη χρυσή αλυσίδα με τα διαμάντια καρφωμένα με γραμμικό τρόπο με το σμαράγδι στη μέση δίνουν μια μοναδική εμφάνιση. Μοιάζει με χρυσά διαμαντένια κοσμήματα, κολιέ με διαμαντένιο τσόκερ για κορίτσια με σχεδιαστική εμφάνιση.

9. Το κολιέ Ruby Diamond Choker:

Το κολιέ Ruby Diamond Choker

Αυτό είναι ένα παραδοσιακό διαμαντένιο κολιέ με την εμφάνιση ενός τυπικού κοσμήματος της νότιας Ινδίας. Το βαρύ κολιέ με το λουλούδι με διαμαντένιο λουλούδι στη μέση με τη ρουμπίνι πέτρα και τα σχέδια με τα απλά φύλλα μαζί με το παραπάνω μοτίβο σταυρού είναι ένα δημιουργικά σχεδιασμένο στολίδι για να το αποκτήσετε. Όταν επιθυμείτε ένα παραδοσιακό κολιέ τσόκερ, αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εσάς.