9 kuuluisaa Kolkata Mehndi -suunnittelijaa

Kolkata tunnetaan suuresta siirtomaa -arkkitehtuuristaan, taidegallerioistaan ​​ja kulttuurifestivaaleistaan. Bengalilaiset käyttävät mieluummin mehendiä kaikkiin tilaisuuksiin, kun on kyse häistä, koko perhe on läsnä Mehndi -seremoniassa.

Kolkata on altistunut lukemattomille kulttuureille eri puolilta Intiaa. Mehndi -mallit kehittyvät ajan myötä ja perinteinä. Kolkata mehndi -malleja on erilaisia ​​malleja, jotka vain lumoavat.

mehndi -taiteilija Kalkutassa

Parhaat Mehndi -taiteilijat Kalkutassa sekä osoite:

Tässä on 9 suosituinta Kolkata mehndi -suunnittelijaa osoitteineen.

1. Mehndi -kausi:

Mehndi -taiteilijat Kolkatassa

Mehndi Season perustuu Etelä -Kolkatasta ja on tunnettu yksilöllisistä malleistaan. He ovat kuuluisia parhaasta morsiamen mehendistä, jolla on tummimmat värit, ja he ovat asiantuntemusta erilaisista mehendi -malleista. Ne tarjoavat edullisia paketteja ensiluokkaisilla mehndi -malleilla käsille.

Osoite: 375 Prince Anwar Shah Road, 2. kerros, South City Mall, Kolkata -700045.

2. Rashmi Jain – Mehndi Artist:

Rashmi Jain

Rashmi Jain on ammattimainen mehnditaiteilija Kolkatassa; tuo valtavan kokoelman kuuluisia mehndi -malleja. Hän aloitti osallistumisen Mehendi -malleihin 12 -vuotiaana. Hän osaa tehdä monimutkaisia ​​suunnitelmia hyvin nopeasti ja kauniisti. Hänen käytöksensä asiakkaita kohtaan on arvostettavaa.

Osoite: 52/6 VIP Road, Near Big Bazaar, Phase 2, Flat No: 708, Kolkata West Bengal.

3. Singh Mehndi Kolkata:

Singh Mehndi Kolkata

Kolkata Mehendi Artist tuo luovimmat mallit, jotka voivat veistää kauniita mehendiä, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin juhlatilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten hääseremonia tai muu rituaali. Heillä on luova ja ainutlaatuinen kokoelma mehendi -malleja.

Osoite: 149 Rash Behari Avenue, Gariahat, Ballygunge, Kolkata.

4. Ruposhi Mehndi -mallit Kalkutassa:

Ruposhi Mehndi -mallit

Ruposhi on paras mehndi -taiteilija Kolkatassa; hän tarjoaa erinomaista mehndi -taidetta kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Hänen tiiminsä on kokenut perinteisiä, moderneja ja muodikkaita mehandi -malleja. Hänellä on erittäin luovia ajatuksia mehndi -taiteesta, joka voi täyttää asiakkaiden odotukset.

Osoite: 127 Behala, Kolkata, Länsi -Bengal 700034

5. Manoj – Mehndi Artist:

Manoj Mehndi Art

Manoj sijaitsee Famous Metropolis -ostoskeskuksessa; hän on erittäin intohimoinen ja luova ammattiaan kohtaan mehandi -suunnittelijana. He soveltavat kykyään taiteilijana ja vastaavasti soveltavat morsiamen mehandi -malleja. Hänen portfolionsa löytyy facebook -sivulta.

Osoite: 125 Metropolis Building, 1. kerros, High Land Park, Chak Garia, Panchasayar, Kolkata 700094

6. Shraddha Ojha:

Shraddha Ojha

Shraddha on itse itsenäinen mehndi-taiteilija ja työskennellyt myös useiden julkkisten ja muiden korkean profiilin ihmisten kanssa. Hänellä on valtava kokoelma mehandi -malleja ja hän voi tehdä melkein kaikenlaisia ​​mehndi -malleja ja hänen maksunsa ovat erittäin kohtuullisia.

Osoite: Bakul Basanta, Flat No: 6, Rajpur Sonarpur Municipality, Narendrapally, Maha Maya Talla, Kolkata 700103

7. Shampa Banerjee Mehendi Art:

Shampa Banerjee Mehendi -mallit

Shampa on erittäin lahjakas hennataiteilija, joka pystyy tarjoamaan laajan valikoiman upeita malleja erinomaisella laadukkaalla luonnollisella hennalla. Hänen eksoottiset mallit, nykyaikaiset kuviot ovat ainutlaatuisia ja erityisiä. Hänen mehandi -mallinsa ovat erittäin ihania ja ammattimaisia.

Osoite: Rahra Bazar Kalyannagar Buttolla, Khardah, Kolkata -700117

8. Jigna Soni – Mehendi -suunnittelija:

Jigna Soni - Mehendi -suunnittelija

Jigna Soni, joka sijaitsee Burrabazarissa, kaupungin Marwari -kauppiaiden keskuksessa, on kuuluisa mehnditaiteilija Kolkatan Marwari -yhteisössä. Hänen taideteoksensa on virheetön ja niin nopea työskentelyyn, joka oli niin koristeellinen ja monimutkainen.

Osoite: 18 Sir Hariram Goenka Street, Ground Floor, Bastala Lane, Burrabazar, Kolkata 700007

9. Subrato Banik – Mehndi Artist:

Subrato Banik - Mehndi -taiteilija

Subrato Banik on suosituin Mehndi -taiteilija Kolkatassa ja on tunnettu tavanomaisista mehandi -malleistaan. Hän on työskennellyt häissä, perhetapahtumissa jne. Ja on aina tehnyt vaikutuksen asiakkaisiin ainutlaatuisella lahjakkuudellaan.

Osoite: 1/79, Rajendra Prasad Colony, Lords Bakery More, Tollygunge, Kolkata 700033

Kolkatalla on maan kauneimmat tytöt, ja nämä kolkata -mehndi -taiteilijat saavat heidät näyttämään tyylikkäämmiltä moderneilla ja perinteisillä mehandi -malleillaan. Kaikki nämä ovat Kolkatan mehendi -taiteilijoita, jotka ovat erittäin ihania ja ammattimaisia, mikä oli erittäin arvostettavaa.