9 kuuluisaa Mehndi -taiteilijaa Delhissä

Mehndi on perinteinen taiteen maalata kädet, jalat tai vartalo tahnalla, joka on valmistettu jauhemaisista, kuivatuista henna -kasvin lehdistä. Se värjää yleensä kirsikanpunaisesta ruskeaan väriin, mutta tämä voi vaihdella jäljellä olevan ajan ja monien muiden tekijöiden mukaan.

Mehndiä pidetään usein naisen käytäntönä, vaikka sitä on todella harjoitettu. Mehandi on taidetta levittää malleja iholle levittämällä hennajauheella tehtyjä tahnoja eri kehon osiin. Tässä ovat Delhin ammattimaiset mehndi -taiteilijat.

Ammattitaitoiset ja parhaat Mehndi -taiteilijat Delhissä:

1. Prakash Mehndi Artist:

Prakash Mehndi Taiteilija

Prakash tunnetaan perinteisistä tyyleistään ja on ollut taitavasti mukana Mehendi -suunnittelun alalla jo vuosien ajan. Hän on kuuluisa Rajasthani- ja Hyderabadi -kuvistaan ​​Mehandi -taiteesta. Suurin osa asiakkaista on merkinnyt hänet yhdeksi aitoimmista mehnditaiteilijoista Delhissä ja lisää, että hänen veloittamansa hinnat ovat perusteltuja.

2. A.Shriniwasan Mehndi -mallit:

A. Shriniwasan Mehandi -mallit

Hänen lahjakkuutensa ei ole koskaan jäänyt huomaamatta, ja joka kerta, kun julkkikset koskettavat Delhin maata, he varmasti maksavat hänelle nopean vierailun. Hänen korkean profiilin asiakkaat muodostavat usein suurimman osan hänen aikataulustaan, mutta hän on avoin myös tavallisille ihmisille, ja useimmat pitävät mieluummin hänen Mehendiään sen laadun ja hinnoittelun vuoksi.

3. Jay Prakash JP Mehndi -malleissa:

Jay Prakash JP Mehndi Designsissa

Yritys on tunnettu Mehendin valmistamisesta. Kaikkien keskuudessa Jay Prakashilla on erityinen tunnustus Mehendi -taiteilijana kaikkialla Delhissä. Hän on monipuolinen ja ainutlaatuisen tyylinsä ansiosta hän pysyy asiakaskunnan kysyntänä myös monien alueen taiteilijoiden tulon jälkeen. Hän hämmästyttää lahjakkailla mehndi -malleillaan.

4. Raju Paras Mehandi -suunnittelija Delhissä:

Raju Paras Mehandi -suunnittelija Delhissä

Nimi saattaa tulla yllätyksenä, mutta hänen riikinkukkonsa Mehndi -muotoilu on kruunannut hänet Delhin alueen ansaituimmaksi ja ahkeimmaksi mehnditaiteilijaksi vuodesta 1992 lähtien. Ei ole paeta hänen työnsä taikuutta, kun hän alkaa työskennellä monimutkaisen mehndi -suunnittelunsa parissa. lumoaa vain kaikki.

5. Ajay Mehandi -taiteilija Delhissä:

Ajay Mehandi -taiteilija Delhissä

Ajay tunnetaan modernista kosketuksestaan, ja sillä on laaja valikoima merkittäviä palveluita, joista valita tilaisuuden ja kysynnän mukaan. Tyylikkäästä tyylikkäästä Mehendistä klassiseen Henna -taideteokseen kaikki on hallittu yhtä hyvin, hän on hyvä luomaan trendikkäimpiä malleja hienovaraisuudella, jota arvostetaan varmasti.

6. Manoj Mehendi Arts:

Manoj Mehendi Arts

Etsitkö kuuluisia aitoja morsiamen mehndi -malleja ja operatiivista taidetta, soita Manoj Mehandi Artsille. Taitavat ja innovatiiviset mehndi -taiteilijat ovat saaneet heidät erottumaan kaikkien vertaistensa keskellä. Kädestä varpaisiin ei ole mitään, mistä he eivät voi luoda kangasta. Manoj on Delhin paras morsiamen mehnditaiteilija.

7. Kundan Mehndi -mallit:

Kundan Mehndi -mallit

Jotta morsian näyttäisi aivan lumoavalta, Delhin paras Mehndi -taiteilija on Kundan Mehndi Design. Hänellä on laaja kokemus 25 vuoden kokemuksesta Mehendi -suunnittelijana ja hänen ainutlaatuinen ja tyylikäs henna -taiteensa on vain upea, hän on hallinnut erilaisia ​​malleja, jotka on yleisesti luokiteltu Mughalai, Hyderabadi, Jardosi, Arabian.

8. Prasad Naval Mehndi -suunnittelija Delhissä:

Prasad Naval Mehndi -mallit

Prasad Navalin ammatti ja intohimo ovat kaikki kohti Mehandia, hän aloitti suunnittelun vuodesta 1998 ja on tunnettu nimi Delhissä mehnditaiteilijana. Hän on hyvä esittelemään ainutlaatuisia ja tyylikkäitä mehndi -malleja ja on väsymättä tuonut esiin hienoimpia Delhi Mehendi -malleja, hänen henna -taiteensa on vain kiehtovaa.

9. V K Bombay Mehndi Artists:

V K Bombay Mehndi -mallit

V K Bombay Mehandi Arts sijaitsee Delhissä ja on kuuluisia käsityöläisiä, joilla on eklektinen valikoima klassisia ja nykyaikaisia ​​malleja monimutkaisilla kuvioilla. He ovat tehneet mehndi -malleja sadoille häille; ne tarjoavat erilaisia ​​malleja, jotka on luokiteltu arabiaksi, Bombayksi, morsiamen, kultaiseksi, gudžaratiksi jne

Aidosta realistiseen ja hienostuneeseen, tämä artikkeli kattaa kaikki Delhin ammattimaisten mehndi -taiteilijoiden tyylilajit. Näiden mehndi -suunnittelijoiden on vain kerrottava tilanteesta, jossa he keksivät ainutlaatuisia ja innovatiivisia malleja sekä teemoja. Älä enää odota varaa tapaaminen ja tee häät houkuttelevammaksi mehndi -malleilla.