9 Όμορφα αφρικανικά σχέδια Mehndi με εικόνες

Όταν σας λένε να επιλέξετε σχέδια mehndi, θα λάβετε έναν αριθμό διαφορετικών τύπων όπως αραβικά, παραδοσιακά, ινδοδυτικά, Mughlai, Simple Tikka Mehndi και πολλά άλλα. Μεταξύ όλων αυτών, ένα πρόσφατο όνομα που γίνεται δημοφιλές είναι τα αφρικανικά σχέδια heena. Είναι πολύ εμπνευσμένα από τα ινδικά παραδοσιακά σχέδια και δίνουν τόσο περίπλοκα όσο και περίπλοκα σκαλιστά μοτίβα.

Όμορφα αφρικανικά σχέδια Mehndi με εικόνες

Τελευταία και παραδοσιακά αφρικανικά σχέδια Mehndi για γυναίκες:

Εδώ είναι μερικά από τα ευρέως επιλεγμένα σχέδια αφρικανικής χέννας που θα σας ξετρελάνουν κατά την επιλογή.

1. Σχέδιο Mehandi της Δυτικής Αφρικής:

Σχέδιο Mehandi της Δυτικής Αφρικής

Ο σχεδιασμός στην περιοχή της Δυτικής Αφρικής έρχεται με σχέδια που είναι σκοτεινά και έντονα. Ο σχεδιασμός γίνεται με απλές καμπύλες χορδές στην πίσω πλευρά με διακεκομμένα σχέδια στην άλλη πλευρά της γραμμής. Θα πάρετε αυτόν τον τύπο σχεδίου σε ένα ή και στα δύο χέρια. πάρτε αυτό το παχύ σχέδιο για την επόμενη περίσταση.

2. Σχέδιο Mehndi Half Hand:

Σχεδιασμός Half Hand Mehndi

Ένα αφρικανικό σχέδιο χέννας που έχει κλέψει τις καρδιές των θηλυκών γίνεται μόνο στο μισό του χεριού. Είναι γεμάτο με καμπύλα μεγάλα σχέδια και γεμάτο με μικροσκοπικά σχέδια που δίνουν την εμφάνιση του λουλουδιού με διάστικτο περίγραμμα. Αυτός ο σχεδιασμός γίνεται με δημιουργικό μυαλό, μπορείτε να εξατομικεύσετε το θέμα σύμφωνα με την επιλογή σας επίσης.

3. Νιγηριανός σχεδιασμός Mehndi:

Νιγηριανός σχεδιασμός Mehndi

Αυτό το είδος αφρικανικής τέχνης χέννας παρατηρείται ευρέως δίνοντας σχέδια από φλόγες, κύκλους και παραδοσιακά φυλετικά μοτίβα. Συνήθως αιχμαλωτίζουν τις πλευρές των ποδιών και των χεριών για να δώσουν ένα βραχιόλι ή σχέδιο payal. Εάν το χρώμα του δέρματος του κοριτσιού είναι μεσαίο και έχει καλό σχεδιασμό για λειτουργίες ή πάρτι, τότε αυτό είναι σίγουρα όμορφο σχέδιο.

4. Γεωμετρική σχεδίαση Mehndi:

Γεωμετρικό αφρικανικό σχέδιο Mehndi

Τα γεωμετρικά σχέδια ήταν τα κύρια μοτίβα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή mehndi στις παλάμες της νύφης. Το σχέδιο μπορεί επίσης να συνοδευτεί με άλλα σχέδια όπως κουκκίδες, καρδιές, λουλούδια και πολλά άλλα. Αυτό μοιάζει με ανάμεικτη δημιουργικότητα τύπου μοτίβου.

5. Πολιτιστικός σχεδιασμός Mehndi:

Πολιτιστικός σχεδιασμός Mehndi

Τα αφρικανικά σχέδια mehndi για τα χέρια όταν τους δίνεται μια πολιτιστική πινελιά, θα ήταν το καλύτερο για να πραγματοποιηθούν πνευματικές ή πολιτιστικές λειτουργίες. Ο σχεδιασμός γίνεται χρησιμοποιώντας διάφορες γλάστρες, μοτίβα λουλουδιών και άλλα μικροσκοπικά σχέδια για μια γοητευτική πινελιά. Αυτός ο σχεδιασμός γίνεται από κορίτσια που πηγαίνουν στο κολέγιο στις λειτουργίες του κολλεγίου ή στις ημέρες γιορτής.

6. Αιθιοπικός σχεδιασμός Mehndi:

Αιθιοπικό σχέδιο Mehndi

Τα αιθιοπικά σχέδια σε αφρικανικό mehndi μοιάζουν αρκετά με τα ινδικά σχέδια mehndi. Φτιαγμένα με μείγμα γεωμετρικών σχεδίων, μικροσκοπικών γεμισμάτων, σχέδια παγώνι και πολλά άλλα, δίνουν εκπληκτικό χρώμα στα χέρια.

7. Απλό Αφρικανικό Mehendi:

Απλό αφρικανικό Mehendi

Τα απλά μοτίβα αφρικανικής χέννας όταν είναι διακοσμημένα με γοητεία με διαμάντια, κάνουν το mehndi να φαίνεται πιο ευχάριστο. Ο σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος από διάφορα φύλλα όπως κτυπήματα που σχηματίζουν μια λωρίδα όπως στην πίσω πλευρά. Δοκιμάστε αυτό το απλό σχέδιο εμφάνισης για την καθημερινή σας μέρα.

8. Αφρικανικά κοσμήματα Mehndi:

Αφρικανικά κοσμήματα Mehndi

Ένα αφρικανικό σχέδιο mehndi που σας δίνει μια γεύση από τον αρχαίο σχεδιασμό κοσμημάτων στην φυλετική περιοχή της Αφρικής είναι το σχέδιο αφρικανικών κοσμημάτων. Κατασκευασμένο με διάφορα γεωμετρικά σχήματα και άλλο σχέδιο, δίνει ένα πλήρες κάλυμμα χεριών με σχέδιο δαχτυλιδιού μεσαίου δακτύλου.

9. Αφρικανικός νυφικός σχεδιασμός Mehndi:

Αφρικανική νυφική ​​σχεδίαση Mehndi

Όπως άλλοι τύποι mehndi έρχονται με λουλουδάτα σχέδια, τα αφρικανικά σχέδια έχουν επίσης μια ματιά στα παρόμοια μοτίβα. Κατασκευασμένα με χοντρά σύνορα mehndi και μικροσκοπικά γεμίσματα, είναι ιδανικά για τη διακόσμηση των χεριών και των ποδιών των νυφών.

Τα αφρικανικά σχέδια χέννας συντίθενται χρησιμοποιώντας μοτίβα όπως γεωμετρικά σχήματα, τελείες, γραμμές, τετράγωνα κ.λπ. που είναι αρκετά απλά για να σχεδιαστούν. Τα σχέδιά τους καλύπτουν γενικά τις παλάμες, τα χέρια, το πόδι και τα χέρια παρόμοια με το πλέγμα.