9 Όμορφα και μοντέρνα πέτρινα σχέδια Mehndi

Τα πέτρινα σχέδια mehndi είναι δημοφιλή τώρα λόγω της τελευταίας τάσης στον κόσμο της μόδας. Στα κορίτσια ή στις γυναίκες αρέσει να δοκιμάζουν αυτό το είδος πέτρου με μεντί για οποιεσδήποτε γαμήλιες εκδηλώσεις ή τελετές. Στη συλλογή μακιγιάζ για γυναικεία mehndi είναι αυτή που παίζει σπουδαίο ρόλο, οι γυναίκες δεν μπορούν να νιώσουν ολοκληρωμένο το μακιγιάζ της χωρίς mehndi. Οι πολύχρωμες πέτρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σχέδιο το καθιστούν μια υπέροχη αλλαγή από τα παλιά απλά σχέδια.

πέτρινα σχέδια mehndi

Τελευταία και ελκυστικά σχέδια Mehndi με πέτρα με εικόνες:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 σχέδια mehndi με πέτρες.

1. Σχεδίαση με πλήρη βραχίονα:

Σχεδίαση με πλήρη βραχίονα

Ένα από τα πιο πρόσφατα στυλ σε σχέδια mehndi είναι τα πέτρινα σχέδια mehndi στο μπράτσο. Αυτό κάνει το χέρι να φαίνεται πραγματικά όμορφο και κομψό. Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται εδώ κυμαίνονται από μικρό μέγεθος έως μεγάλο. Αυτό χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να σχεδιαστεί, αλλά φαίνεται πολύ όμορφο για τη νύφη την ημέρα του γάμου της. Δοκιμάστε επίσης πέτρες σε σχήμα διαμαντιού.

2. Χειροποίητη σχεδίαση με πέτρα:

Χειροποίητη πέτρα με σχεδίαση

Εδώ είναι μια άλλη δροσερή επιλογή για να δοκιμάσετε. Ο απλός σχεδιασμός mehndi γίνεται περίτεχνα με τη χρήση λίθων. Ο σχεδιασμός του τριαντάφυλλου μπουμπούκι έχει μικροσκοπικές κόκκινες πέτρες που είναι κολλημένες για να φαίνεται όμορφη. Τραβεί την προσοχή των θεατών στα πάρτι ή την τελετή.

3. Σχέδια Side Arm Mehndi:

Side Arm Mehndi Designs

Δοκιμάστε αυτό το υπέροχο λεπτό σχέδιο mehndi όπου η εικόνα γίνεται μόνο στο πλάι του βραχίονα μέχρι την άκρη του δακτύλου. Αυτό φαίνεται πολύ όμορφο και λεπτό. Οι πέτρες προσθέτουν μια πινελιά αίγλης στο σχέδιο. Εκείνα τα κορίτσια που λατρεύουν να οδηγούν το ποδήλατό τους τότε αυτό το mehndi θα είναι δικό σας, θα τραβήξει την προσοχή ενώ οδηγείτε ποδήλατο.

4. Stone Mehndi Design For Feet:

Stone Mehndi Design For Feet

Κάντε τα πόδια σας να φαίνονται υπέροχα και εκπληκτικά με αυτά τα πέτρινα σχέδια mehndi. Θα βρείτε πολλά μοτίβα που είναι απλά και πολύχρωμα. Τα σχέδια ενσωματώνουν τις πέτρες που μπορούν να είναι λευκές, μπλε ή κόκκινες.

5. Stone Mehndi Design for The Back:

Stone Mehndi Design for The Back

Εδώ είναι ένας δροσερός τρόπος για να αναδείξετε σχέδια mehndi με πέτρες. Η πλάτη καλύπτεται από σχέδιο mehndi που στη συνέχεια γίνεται πιο ελκυστική προσθέτοντας μικρές πολύχρωμες πέτρες. Δοκιμάστε αυτό το σχέδιο για την επόμενη περίσταση και θα κλονίσετε το πάρτι.

6. Σχέδια με λάμψη και πέτρα:

Σχέδια με λάμψη και πέτρα

Η λάμψη και οι πέτρες είναι το επόμενο βήμα στα σχέδια mehndi που φαίνονται εξαιρετικά δροσερά. Το χρώμα λάμψης που χρησιμοποιείται είναι συνήθως ανάλογα με το χρώμα της στολής που θα φορέσει το άτομο. Έτσι έχετε επιλογές όπως το κόκκινο, το μπλε και το πράσινο που μπορούν να συμπληρωθούν με πέτρες.

7. Σχέδια Finger Mehndi:

Finger Mehndi Designs

Καταπληκτικά σχέδια μεχντί με πέτρες γίνονται εντυπωσιακά με τη βοήθεια λίθων που λάμπουν. Τα σχέδια εφαρμόζονται στα δάχτυλα και τα νύχια μπορούν να διακοσμηθούν με πολύχρωμες πέτρες. Δοκιμάστε αυτό το νέο στυλ και δείτε τα κεφάλια να γυρίζουν.

8. Bridal Stone Studded Mehndi:

Bridal Stone Studded Mehndi

Μια νύφη είναι το πιο σημαντικό άτομο και πρέπει να είναι ντυμένη. Δοκιμάστε, λοιπόν, αυτά τα δροσερά νυφικά σχέδια mehndi που είναι πετρωμένα. Τα σχέδια έχουν πολλές περίπλοκες λεπτομέρειες και τα χρώματα των λίθων ταιριάζουν με το ντύσιμο που θα φορεθεί τη μεγάλη μέρα.

9. Σχέδια White Mehndi με Πέτρα:

Λευκά σχέδια Mehndi με πέτρα

Μια πρόσφατη τάση στο σχέδιο mehndi είναι το λευκό σχέδιο mehndi. Τα σχέδια είναι τόσο λεπτά και περίπλοκα όσο και τα άλλα σχέδια mehndi. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκές πέτρες για να τονίσετε το σχέδιο ή μπορείτε να πάρετε πολύχρωμες πέτρες για να το ταιριάξετε.

Αυτά τα σχέδια μπορούν να γίνουν στα χέρια, τις παλάμες, τα πόδια και ακόμη και τα δάχτυλα ενός ατόμου. Τολμήστε με σχέδια mehndi στο πίσω μέρος που είναι επίσης διακοσμημένα με πέτρες.