9 Μοντέρνα σχέδια Mehndi σε σχήμα καρδιάς με εικόνες

Οι γυναίκες θα έχουν βαθιά αγάπη για το mehandi. Υπάρχουν πολλά δημιουργικά σχέδια mehandi μεταξύ όλων των σχεδίων σε σχήμα καρδιάς που θα κάνουν όλους να ερωτευτούν. Όταν πρόκειται να εκφράσουμε το συναίσθημα προς τους αγαπημένους μας, αυτά τα σχέδια mehndi σε σχήμα καρδιάς θα είναι η καλύτερη επιλογή για πάντα.

Υπάρχουν χιλιάδες μοτίβα καρδιάς για τα χέρια στο Mehendi. Η επιχείρηση Mehendi είναι η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσουν οι γυναίκες. Για κάθε περίσταση το πρώτο πράγμα που έχει το μυαλό του είναι ο Mehandi.

Σχέδια Mehndi σε σχήμα καρδιάς με εικόνες

Evergreen 9 Wonderful Heart Shaped Mehndi Designs:

Παρακάτω είναι τα κορυφαία σχέδια mehndi καρδιάς που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

1. Glitter Mehndi Heart Designs for Shoulder:

Glitter Mehndi Heart Designs for Shoulder

Αυτό είναι ένα μοντέρνο μοτίβο mehandi. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ειδικά για τους ανθρώπους που αγαπούν ένα τατουάζ mehendi για τον ώμο. Μια καρδιά στη μέση και στις δύο πλευρές της δίνεται με μοτίβα λουλουδιών και φύλλων, διακοσμήθηκαν μικροσκοπικά όμορφα σύμβολα καρδιάς γύρω από το σχέδιο για να τονιστεί αυτή η πράσινη λάμψη.

2. Mehndi Design Heart for Hands:

Mehndi Design Heart for Hands

Αυτός ο σχεδιασμός mehendi σε σχήμα καρδιάς είναι αρκετά απλός αλλά κομψός. Οι άκρες των δακτύλων είναι επικαλυμμένες με βαθύ σκούρο mehendi και με απλό σχεδιασμό αλυσίδας. Η παλάμη και ο καρπός καλύπτονται με τέσσερα όμορφα σχέδια σε σχήμα καρδιάς για να δώσουν μια απλή και εκπληκτική εμφάνιση. Αλυσίδες με χάντρες είναι προσαρτημένες στο σχέδιο σχήματος καρδιάς mehandi.

3. Απλά σχέδια Mehendi για Palm:

Απλά σχέδια Mehendi σε σχήμα καρδιάς για φοίνικα

Αυτό είναι ένα άψογο σχέδιο σε σχήμα καρδιάς που έγινε στην παλάμη. Το μοτίβο διαθέτει δύο καρδιές και το μεσαίο τμήμα είναι γεμάτο με σπειροειδή σχεδίαση. Αυτός ο υπέροχος σχεδιασμός mehendi σε σχήμα καρδιάς θα είναι καλός για μικρές εκδηλώσεις ή πάρτι που θα πραγματοποιηθούν στο σπίτι. Αυτό το σχέδιο μπορεί να κουραστεί από τους ανθρώπους που προτιμούν να είναι απλοί αλλά κομψοί.

4. Σχέδια Rajasthani Heart Mehndi:

Σχέδια Rajasthani Heart Mehndi

Αυτό είναι ένα πανέμορφο σχέδιο Rajasthani mehndi για ολόκληρη την παλάμη και τον καρπό που καλύπτει μια μεγάλη καρδιά στην παλάμη με μικρούς στροβιλισμούς και φύλλα γύρω από αυτό θα δώσει μια εκπληκτική εμφάνιση στο χέρι. Όλα τα δάχτυλα έχουν σχεδιαστεί με ένα μοτίβο φύλλων. Αυτό θα είναι μια καλή επιλογή σχεδιασμού για όλες τις περιπτώσεις.

5. Σχέδιο καρδιάς πίσω χεριού Mehndi:

Πίσω χέρι σχέδιο καρδιά Mehndi

Αυτό είναι ένα απλό αραβικό σχέδιο σε σχήμα καρδιάς στο πίσω μέρος του χεριού, το οποίο ξεκινά όμορφα από τον δείκτη και τεντώνεται μέχρι να καλύψει ο καρπός με λίγα μοτίβα λουλουδιών. Αυτός ο σχεδιασμός θα είναι μια καλή προσπάθεια για τους αρχάριους που μαθαίνουν τα σχέδια καρδιάς mehandi.

6. Τελευταίο σχέδιο Mehendi Heart για το αντιβράχιο:

Τελευταίο σχέδιο Mehendi Heart για το αντιβράχιο

Αυτή είναι μια απλή χέννα καρδιάς που καλύπτει με μοτίβο στροβιλισμού και τελείες. Αυτός ο σχεδιασμός σχήματος καρδιάς mehandi θα δώσει μια μοντέρνα εμφάνιση που μπορεί να δοκιμαστεί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτός ο σχεδιασμός θα είναι καλός και για τους λάτρεις του τατουάζ. λίγες αλλαγές μπορούν να γίνουν με τις δημιουργικές ιδέες για να κάνουν το σχέδιο να φαίνεται μοναδικό.

7. Σχέδια με παχιά σκούρα καρδιά Mehndi:

Παχιά Σχέδια Σκοτεινής Καρδιάς Mehndi

Αυτός ο σχεδιασμός χέννας έχει μια περίπλοκη τέχνη. Αυτός ο σχεδιασμός είναι μείγμα καρδιών και μοτίβου βέλους για να κάνει το σχέδιο να φαίνεται ελκυστικό. Αυτός ο σχεδιασμός είναι κυρίως για κορίτσια που αγαπούν τα σχέδια mehndi σε σχήμα καρδιάς. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί γενικά στο σπίτι μόνο και μόνο για να νιώσετε την ημέρα ξεχωριστή για τους ξεχωριστούς.

8. Σχέδια κοινής καρδιάς Mehandi:

Σχέδια κοινής καρδιάς Mehandi

Αυτό είναι ένα διάσημο σχέδια γάμου mehndi με καρδιές. Έχει δύο μισές καρδιές και στα δύο χέρια και τα υπόλοιπα καλύπτονται με μικρά όμορφα λουλούδια. Τα δάχτυλα έχουν τελειώσει με φύλλα και διακεκομμένα λουλούδια, για να δείτε το πλήρες σχέδιο και τα δύο χέρια πρέπει να ενώνονται. Αυτό συμβολίζει δύο καρδιές που ενώνονται με το βοτάνισμα.

9. Σχέδια Heart Mehendi για τα χέρια:

Σχέδια καρδιάς Mehendi για τα χέρια

Αυτό είναι ένα μοναδικό και αξιολάτρευτο σχέδιο για τα χέρια. Είναι ένας συνδυασμός με καρδιές και φτερά παγωνιού. Αυτό το όμορφο σχέδιο έχει τόσες πολλές καρδιές που ακολουθούν με το μεγάλο και το μικρό σχήμα καρδιάς, διαφορετικό σχέδιο έχει χρησιμοποιηθεί για όλα τα δάχτυλα για να δώσει μια ελκυστική εμφάνιση. Αυτός ο σχεδιασμός σίγουρα θα προσελκύσει όλους.

Σχέδια mehndi σε σχήμα καρδιάς

Όλα τα σχέδια mehendi σε σχήμα καρδιάς έχουν τη μοναδική θέση και το σχεδιασμό του. Με βάση το ενδιαφέρον και την επιλογή, μπορείτε να δοκιμάσετε όλα τα ασυναγώνιστα σχέδια για να γιορτάσετε τις ειδικές περιστάσεις με τους αγαπημένους σας.