9 trendikästä sydämenmuotoista Mehndi -mallia kuvilla

Naisilla on syvä kiintymys mehandiin. Sydämen muotoisten mallien joukossa on monia luovia mehandi -malleja, jotka saavat kaikki rakastumaan. Kun kyse on tunteiden ilmaisemisesta rakkaitasi kohtaan, tämä sydämen muotoinen mehndi -malli on paras vaihtoehto ikuisesti.

Mehendissä on tuhansia sydänkuvioita käsille. Mehendi -liiketoiminta on paras vaihtoehto naisille aloittaa. Jokaisessa tilanteessa ensimmäinen asia, joka hänen mielessään on Mehandi.

Sydämenmuotoiset Mehndi -mallit kuvilla

Evergreen 9 Wonderful Heart Shaped Mehndi -mallit:

Alla on parhaat sydämen mehndi -mallit, joita sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla.

1. Glitter Mehndi Heart -mallit olkapäälle:

Glitter Mehndi Heart -mallit olkapäälle

Tämä on moderni mehandi -malli. Tämä malli on tarkoitettu erityisesti ihmisille, jotka rakastavat olkapään mehendi -tatuointia. Sydämen keskellä ja molemmilla puolilla on kukka- ja lehtikuviot, ja pieniä kauniita sydänsymboleita koristettiin muotoilun ympärille korostamaan tätä vihreää väriä.

2. Mehndi Design Heart käsille:

Mehndi Design Heart käsille

Tämä sydämen muotoinen mehendi -muotoilu on melko yksinkertainen mutta tyylikäs. Sormenpäät on päällystetty syvällä tummalla mehendillä ja yksinkertaisella ketjulla. Kämmen ja ranne on peitetty neljällä kauniilla sydämenmuotoisella muotoilulla, joka antaa yksinkertaisen ja upean ilmeen. Helmiketjut on kiinnitetty sydämen muotoiseen mehandi -muotoiluun.

3. Yksinkertaiset sydämen muotoiset Mehendi -mallit kämmenelle:

Yksinkertaiset sydämen muotoiset Mehendi -mallit kämmenelle

Tämä on virheetön sydämen muotoinen muotoilu, joka on tehty kämmenelle. Kuviossa on kaksi sydäntä ja keskiosa on täynnä spiraalimallia. Tämä ihana sydämenmuotoinen mehendi -malli sopii hyvin pieniin tilaisuuksiin tai juhliin, joita pidetään kotona. Ihmiset, jotka haluavat olla yksinkertaisia ​​mutta tyylikkäitä, voivat väsyä tähän muotoiluun.

4. Rajasthani Heart Mehndi -mallit:

Rajasthani Heart Mehndi -mallit

Tämä on upea Rajasthani -mehndi -muotoilu täydelliselle kämmenelle ja ranteelle, joka peittää yhden suuren sydämen kämmenellä ja pieniä pyörteitä ja lehtiä sen ympärillä antaa upean ilmeen kädelle. Kaikki sormet on suunniteltu yhdellä lehtimallilla. Tämä on hyvä valinta kaikkiin tilanteisiin.

5. Takaisin käden sydämen suunnittelu Mehndi:

Takaisin Käsi Sydän Suunnittelu Mehndi

Tämä on yksinkertainen arabialainen sydämenmuotoinen malli käden takana, joka on kauniisti aloitettu etusormesta ja venytetty, kunnes rannesuojat, joissa on muutamia kukkakuvioita. Tämä muotoilu on hyvä kokeilu aloittelijoille, jotka oppivat sydämen mehandi -malleja.

6. Uusin Heart Mehendi Design kyynärvarrelle:

Uusin Heart Mehendi Design kyynärvarrelle

Tämä on yksinkertainen yhden sydämen henna, joka peittää pyörrekuvion ja pisteitä. Tämä sydämen muotoinen mehandi -muotoilu antaa muodikkaan ilmeen, jota voidaan kokeilla melkein kaikissa tilanteissa. Tämä muotoilu on hyvä myös tatuoinnin ystäville; Luovilla ideoilla voidaan tehdä vain vähän muutoksia, jotta muotoilu näyttää ainutlaatuiselta.

7. Paksu tumma sydän Mehndi -mallit:

Paksu tumma sydän Mehndi -mallit

Tässä henna -suunnittelussa on monimutkainen taide. Tämä muotoilu on sekoitus sydämiä ja nuolikuviota, jotta muotoilu näyttää houkuttelevalta. Tämä malli on tarkoitettu tytöille, jotka rakastavat sydämen muotoisia mehndi -malleja. Tätä voidaan soveltaa yleisesti kotona vain tehdäkseen päivästä erityinen erityisille.

8. Joint Heart Mehandi -mallit:

Joint Heart Mehandi -mallit

Tämä on kuuluisa häämehndi -malli sydämillä. Siinä on kaksi puolisydäntä molemmissa käsissä ja loput on peitetty pienillä kauniilla kukilla. Fingers on viimeistellyt lehdet ja pisteviivaiset kukat, jotta koko muotoilu voidaan nähdä, molemmat kädet on yhdistettävä. Tämä symboloi kahta sydäntä, jotka tulevat yhteen rikkakasvien kanssa.

9. Heart Mehendi -mallit käsille:

Heart Mehendi -mallit käsille

Tämä on ainutlaatuinen ja ihana muotoilu käsille. Se on yhdistelmä sydämiä ja riikinkukon höyheniä. Tässä kauniissa suunnittelussa on niin monta sydäntä sekvensointia, ja iso ja pieni sydämen muotoinen erilainen muotoilu on käytetty kaikissa sormissa houkuttelevan ilmeen saamiseksi. Tämä muotoilu houkuttelee varmasti kaikkia.

Sydämen muotoiset mehndi -mallit

Kaikilla sydämenmuotoisilla mehendi-malleilla on ainutlaatuinen paikka ja muotoilu. Kiinnostuksen ja valinnan perusteella kaikki lyömättömät mallit voidaan yrittää juhlia erityistilaisuuksia rakkaiden kanssa.