Kuinka poistaa Mehndi iholta ja kynsistä?

Mehndiä pidetään suotuisana, ja siksi monet naiset käyttävät sitä tärkeiden toimintojen ja tapahtumien aikana. Jopa miehet on tehty laittamaan sen päälle häissä ja muissa vastaavissa tilaisuuksissa. Vaikka jotkut ihmiset rakastavat mehndin ulkonäköä ja tuoksua ja ovat siksi erittäin innokkaita laittamaan ne päälle häiden ja perhejuhlien aikana, toiset ovat pakotettuja tekemään saman perinteen vuoksi. Tilapäisen tatuoinnin synonyymi Mehendi ei pysy ikuisesti.

Mehndin tai hennan väri kuitenkin imeytyy ihoon ja pysyy siellä useita päiviä. Niille, jotka laittavat mehandi -tatuointeja vastahakoisesti ja haluavat päästä eroon sen väristä nopeammin kuin luonto sallii, tässä on muutamia vinkkejä ja tapoja poistaa mehndi -väri, jota voit käyttää.

Kuinka poistaa Mehndi iholta ja kynsistä

9 tapaa poistaa Mehndi välittömästi:

Katsotaanpa kuinka poistaa mehandi kynsistä, käsistä ja muilta alueilta virtaavilla menetelmillä.

1. Säännöllinen pesu:

Pese kädet säännöllisesti niin monta kertaa kuin mahdollista. Pese se vähintään kymmenen kertaa päivässä. Uimisen aikana voit käyttää pellejä hieroaksesi käsiäsi. Loopin karkea materiaali hankaa kämmenesi ihoa vasten ja auttaa eroon mehndi -väristä. Varmista, että käytät suuria määriä saippuaa.

2. Oliiviöljy:

miten poistaa mehndi

  • Toinen tehokas tapa on käyttää oliiviöljyä.
  • Ota pieni puuvillapallo ja liota se kokonaan lämpimässä oliiviöljyssä.
  • Hiero nyt tätä liotettua puuvillapalloa ihon pinnan yli. Siirrä sitä edestakaisin, ikään kuin pyyhit likaa iholta.
  • Vaikka tämä ei vie mehndiä kokonaan yhdellä kertaa, se auttaa vähentämään väriä suuresti.
  • Tämän prosessin pitäisi ehdottomasti nopeuttaa mehndin poistoprosessia.

3. Valkaisu:

  • Bleach on toinen auttava aine.
  • Levitä valkaisuainetta iholle ja anna sen kuivua.
  • Hiero se sitten pois. Tämä vähentää huomattavasti värin tummuutta.
  • Vaikka tämä menetelmä on varsin tehokas, valkaisuaineessa on kemikaaleja, jotka saavat ihon kuivumaan.
  • Joten jos käytät tätä menetelmää, muista pitää pullo kosteusvoidetta käyttövalmiina.

4. Ruokasooda ja sitruunamehu:

Valmista tahna ruokasoodasta, johon on sekoitettu sitruunamehua. Levitä tämä tahna ihollesi. Varmista kuitenkin, ettet käytä liikaa sitä kerralla, koska se voi olla haitallista ihollesi. Älä myöskään anna sen olla päällä liian kauan. Se voi aiheuttaa ihon ärsytystä tai ihon tulehdusta. Jos sen vaikutukset jätetään huomiotta, tämä menetelmä on muuten varsin tehokas. Tämä on yksi upeista kotihoidoista päästä eroon mehandi -väristä.

5. Vetyperoksidi:

Vetyperoksidi mehndin poistamiseen

Vetyperoksidi on toinen kemikaali, joka tekee ihmeitä mehndin poistamisessa. Puuvillapyyhe, joka on kastettu mehndiin, kun hierotaan ihoa, saa värin häipymään nopeasti. Se on yksi nopeimmista ratkaisu mehndi -värin poistamiseen.

6. Kloori:

Jos olet liian epätoivoinen odottamaan muutamia päiviä, joita kaikki yllä mainitut toimenpiteet edellyttävät, voit tehdä jyrkempiä toimenpiteitä. Ota klooria ja sekoita se kulhoon vettä. Upota sitten kätesi siihen ja hiero mehndi pois. Se tulee ulos melko nopeasti. Pidä tämä kuitenkin viimeisenä keinona äläkä yritä sitä, jos olet altis ihoärsytykselle.

7. Lämmin vesi:

Myös se, että pidät kättäsi jonkin aikaa lämpimän veden kulhossa, auttaa. Hiero kädet toisiaan vasten, kun olet liottanut sitä jonkin aikaa. Tulet järkyttymään nähdessäsi, että väri alkaa haalistua. Se on paras ja yksinkertaisin luonnollinen tapa poistaa mehendi -väri iholta.

8. Kynsien leikkaaminen:

Mehndi -tahrojen poistaminen kynsistä voisi aina olla ajatusprosessi, kun mehndin väriä on jäljellä vain muutama, paras tapa voisi olla odottaa, että kynsi kasvaa ja leikata tasaisesti.

9. Hammastahna:

Kuinka poistaa mehandi kynsistä

Se on yksi parhaista kemiallisista aineista, jotka ovat helposti saatavilla kaikkien luona. Hammastahna otetaan käsiin, hierotaan sormille ja hierotaan. Hammastahnan kemikaalit vaalentavat Mehendi -väriä. Menetelmä on levittää tahna läpinäkyvälle teipille ja kiinnittää sitten tasaisesti jokaisen kynnen ympärille ja poistaa 20-25 minuutin kuluttua.

Vaikka kaikki edellä mainitut menetelmät ovat melko tehokkaita mehndi -tahrojen poistamiseksi, mikään niistä ei toimi heti. Joten riittää, kun sanot, että jos haluat päästä eroon mehndi -tatuoinnistasi muutaman tunnin kuluessa, sinun on lopetettava sen etsiminen. Mehndi vaatii välttämättä kaksi kolme päivää, jotta se poistetaan kokonaan, vaikka otat suuria vaivoja päästäksesi eroon siitä.