Τα καλύτερα αυτοκόλλητα Mehndi – Τα κορυφαία 9 μας με εικόνες

Κάνοντας ένα διακοσμητικό μοτίβο, μπορεί να είναι μια σκληρή δουλειά. Ειδικά αν είστε πολυάσχολη γυναίκα, τότε θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο από το πολυάσχολο καθημερινό σας πρόγραμμα και, στη συνέχεια, να βάλετε πολλή ενέργεια και να κάνετε σιγά σιγά κάτι τέτοιο. Χρειάζεται πολύς χρόνος και επίσης εξάσκηση για να γίνουν αυτά. Επομένως, αυτά που μπορείτε να κάνετε με τον εαυτό σας και επίσης αυτό που μπορεί να είναι κατάλληλο για ένα πάρτι ή φαίνεται επαγγελματικά δεν είναι εύκολο πράγμα. Ακόμα και με βιβλία και σεμινάρια, μπορεί να δυσκολευτείτε πολύ να κάνετε αυτά τα παρόμοια πράγματα μόνοι σας. Αυτό είναι ακόμη πιο προβληματικό εάν δεν έχετε βοήθεια. Στη συνέχεια, η απόκτηση σωστής ακρίβειας μπορεί να είναι ένα ακόμη πιο δύσκολο έργο.

Εδώ μπορείτε να αποφύγετε όλα αυτά και απλά να αγοράσετε και να εφαρμόσετε αυτοκόλλητα. Αυτά είναι επίσης προσωρινά και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ότι εάν το μείγμα δεν περιέχει βότανα, το δέρμα σας μπορεί να φαγούρα ή να εμφανίσει εξανθήματα ή να κοκκινίσει όταν εφαρμόζεται αυτό το λάδι. Μερικοί άνθρωποι έχουν ευαίσθητο δέρμα και φαγούρα όταν χρησιμοποιούν λάδια και άλλες λάμψεις ή ακόμα και αν το μείγμα δεν είναι φυτικό ή έχει χημικά για να κάνουν τα χρώματα πιο μόνιμα. Μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που εάν έχετε μια λειτουργία να παρακολουθήσετε και την επόμενη μέρα να την φορέσετε στη δουλειά σας ή στο κολέγιο ή το σχολείο σας μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα, πρέπει πάντα να σκέφτονται αν θα το φορέσουν ή όχι, επειδή αν το φοράτε, διαρκεί τουλάχιστον μερικές ημέρες και δεν μπορείτε να το κατεβάσετε γιατί μπαίνει μέσα στα επιδερμικά σας στρώματα.

Υπέροχα αυτοκόλλητα Mehandi με φωτογραφίες:

Υπάρχουν διάφορα χρωματιστά ή φυσικά αυτοκόλλητα που μπορείτε να αγοράσετε. Παρακάτω είναι τα κορυφαία 9 αυτοκόλλητα mehandi που μπορείτε να δοκιμάσετε.

1. Αυτοκόλλητο Rakhi Shape Mehndi:

Αυτοκόλλητο Rakhi Shape Mehndi

Μπορείτε επίσης να πάρετε οριζόντιες λωρίδες. Αυτά τα αυτοκόλλητα mehendi με σχήμα rakhi είναι αρκετά δημοφιλή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσετε τον εαυτό σας για πάρτι. Αυτά είναι επίσης κατάλληλα για όλες τις περιπτώσεις. Κυρίως τα παιδιά έλκονται για τέτοιου είδους λωρίδες.

2. Αυτοκόλλητο Glitter Mehandi με πέτρες:

Αυτοκόλλητο Glitter Mehandi με πέτρες

Αντί για τα συνηθισμένα χρώματα, μπορείτε να αγοράσετε διάφορες λωρίδες πολλαπλών χρωμάτων με λάμψεις και μπορείτε να τις φορέσετε για πάρτι και επίσης να τις χρησιμοποιήσετε στο κορίτσι σας για ύπνο. Αυτά τα γυαλιστερά αυτοκόλλητα mehndi μπορούν επίσης να έχουν πέτρες του Ρήνου.

3. Αυτοκόλλητα Mehendi λουλουδιών αστεριών:

Αυτοκόλλητα Mehendi λουλουδιών αστεριών

Τα μοναδικά σχέδια μπορούν επίσης να είναι διαθέσιμα όπως παραπάνω, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πίσω πλευρά του χεριού σας. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές λάμψεις που το περιβάλλουν και επίσης να προσθέσετε μερικές πέτρες του Ρήνου. Αυτός ο τύπος αυτοκόλλητων mehndi λουλουδιών αστεριών διατίθεται εύκολα στην αγορά.

4. Αυτοκόλλητα μαύρου χρώματος Mehndi:

Αυτοκόλλητα μαύρου χρώματος Mehndi

Μπορείτε να αγοράσετε λωρίδες που έχουν μια συλλογή από αυτοκόλλητα mehandi. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά και να κρατήσετε τα υπόλοιπα και να τα χρησιμοποιήσετε για άλλη περίσταση. Ορισμένα μπορεί επίσης να επαναχρησιμοποιηθούν. Αυτά τα αυτοκόλλητα είναι ως επί το πλείστον φθηνά και αρκετά προσιτά.

5. Πολύχρωμα κλασικά αυτοκόλλητα Mehandi:

Κλασικά αυτοκόλλητα πολλαπλών χρωμάτων Mehandi

Οι πολύχρωμες λωρίδες είναι επίσης αρκετά δημοφιλείς. Αυτά μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία. Αυτός ο τύπος διαφορετικών αυτοκόλλητων mehndi μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά σας και να προσελκύσει τους άλλους.

6. Αυτοκόλλητο Hand Mehendi:

Αυτοκόλλητο χέρι Mehendi

Μαύρο, χρυσό και άλλα χρώματα που μπορείτε να βρείτε εύκολα όπως πάνω από τα αυτοκόλλητα mehandi. Φοριούνται εύκολα και μερικές φορές μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες και να τις κόψετε ανάλογα.

7. Τελευταία αυτοκόλλητα Mehndi:

Τελευταία αυτοκόλλητα Mehndi

Ο χρυσός και το πράσινο μπορούν επίσης να αγοραστούν όπως τα παραπάνω αυτοκόλλητα mehendi τελευταίου μοντέλου. Αυτά μπορούν να αγοραστούν σωστά για να συνεργαστούν με την επιλογή των χρωμάτων για τα ρούχα σας.

8. Παραδοσιακό αυτοκόλλητο Mehandi:

Παραδοσιακό αυτοκόλλητο Mehandi

Το κόκκινο και το καφέ είναι τα πιο συνηθισμένα χρώματα για αυτά τα παραδοσιακά αυτοκόλλητα mehandi. Αυτά είναι πολύ δημοφιλή λόγω του χρώματος και της κληρονομιάς του επίσης. Αυτά μπορούν να φορεθούν από όσους έχουν παραδοσιακές συγκεντρώσεις για να παρακολουθήσουν.

9. Περίπλοκα αυτοκόλλητα Mehendi:

Περίπλοκα αυτοκόλλητα Mehendi

Μπορείτε επίσης να ξοδέψετε κάποια επιπλέον χρήματα και να αγοράσετε βαριά έργα τέχνης όπως παραπάνω. Αυτά τα αυτοκόλλητα mehndi όταν εφαρμοστούν θα καλύψουν όλο το μήκος και είναι κατάλληλα διαμορφωμένα ώστε να ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα σχήματα χεριών. Μπορείτε να φορέσετε αυτοκόλλητα τύπου Mehndi για πάρτι. Μπορείτε να προσθέσετε λάμψεις με κόλλα σε αυτά. Αυτά μπορούν να αγοραστούν από ειδικά καταστήματα.