Top 10 uusinta rannekoru Mehndi -mallia vuonna 2021

Vuosikymmeniä sitten mehndiä käytettiin käsissä ja jaloissa tietyssä mallissa ja kuviossa, mutta nyt mehndiä käytetään monissa kuvioissa ja kuvioissa, jotta naisellinen persoonallisuus olisi kiehtova ja viehättävä. Näistä design -rannekorityylisistä mehndi -malleista on tullut suosittuja, koska ne antavat uuden ilmeen ranteelle ja antavat sinulle erottuvan ja silmiinpistävän ulkonäön väkijoukossa. Monet tytöt ja nainen koristavat rannerenkaita, niin rannekoru mehndi -mallit voivat olla täydellinen valinta niille ainutlaatuisille ja upeille ulkonäöille.

Uusimmat rannekoru Mehndi -mallit vuonna 2020

Rannekorun eri mallit Mehndi -malleille häitä varten:

Katsotaanpa trendikkäitä ja hämmästyttäviä ja eloisia rannekorun mehndi -malleja.

1. Moon and Stars Rannekoru Mehndi Design:

Rannekoru Mehndi -mallit

Me kaikki haluamme elää keiju maailmassa, jossa kuu ja tähdet saavat sinut tuntemaan olosi onnelliseksi. Joten miksi et suunnittele sitä ranteeseesi ja saa aina virtaa. Rannekorun mehndi -suunnittelussa on kuu ja tähdet sekä joitakin kukka -aiheita, ihana ja söpö mehndi -muotoilu, jota kaikki rakastavat.

2. Vine Pattern rannekoru Mehndi Design:

Viinikuvioinen rannekoru Mehndi Design

Tämäntyyppinen muotoilu näyttää erittäin tyylikkäältä ja antaa siistin ilmeen ranteelle. Ranteessa viiniköynnöksen kuvio on suunniteltu pitkäkestoiseen tyyliin ja ranteessa leveä kolmen vuorauksen mehndi -muotoilu. Malleja yhdistetään etusormiin, joten se näyttää erittäin kauniilta.

3. Rannekoru renkaalla Mehandi Design:

Rannekoru sormuksella Mehndi Design

Tämäntyyppinen muotoilu, jossa voit yhdistää ranteen mihin tahansa kämmenesi sormiin, tämäntyyppinen kuvio tunnetaan rannekoruna rengasmehndillä. Ranteen muotoilu on saanut inspiraationsa muinaisista temppeleistä ja pienestä pisteviivaketjusta tai -langasta, joka on piirretty yhteen sormesta, mikä antaa upean ilmeen.

4. Tyylikäs rannekoru Mehndi Design:

Tyylikäs rannekoru Mehndi Design

Tämäntyyppinen ainutlaatuinen ja silmiinpistävä mehndi -rannekoru näyttää ainutlaatuiselta ja tyylikkäältä. Suunnittelun välissä olevat pienet pisteet parantavat ulkonäköä ja pienet viivat ja kaaret tekevät suunnittelusta monimutkaisemman ja houkuttelevamman ja houkuttelevat jokaisen silmän ja kiinnittävät kaiken huomion sinuun. Ja saa sinut tuntemaan olosi erityiseksi.

5. Yksinkertainen rannekoru Mehndi -mallit:

Yksinkertainen rannekoru Mehndi Design

Tämäntyyppiset yksinkertaiset mutta tyylikkäät mehndi -rannekorut näyttävät erittäin fiksuilta kaikille ikäryhmille. Pienet söpöt mangolehdet on suunniteltu ranteesta keskisormeen ja se on täynnä aalto -muotoilua, joten se näyttää upealta.

6. Suunnittelijan rannekoru Mehndi Design:

Suunnittelija Rannekoru Mehndi Design

Viime aikoina nuoret tytöt haluavat suunnitella rannekorun mehndi -malleja, jotka ovat ainutlaatuisia ja saavat heidät näyttämään erilaiselta ja upealta kuin muut. Tämäntyyppinen bändityylinen rannekoru mehndi -muotoilu on täydellinen valinta, koska se antaa käsille uuden ilmeen.

7. Uusin rannekoru Mehndi Design:

Uusin rannekoru Mehndi Design

Tämä poikkeuksellinen ja esimerkillinen rannekoru mehndi -muotoilu, joka lisää persoonasi enemmän viehätyksiä ja upeaa ulkonäköä. Ranteeseen suunnitellut kuviot ovat diagonaalisesti ja näyttävät upeilta, kun ne täyttyvät ranteessa.

8. Söpö sydämen muotoinen rannekoru:

Suloinen sydämen muotoinen rannekoru

Kukapa ei haluaisi sydäntä suunnitella? Tässä on hyvin yksinkertainen, mutta vilkas rannekoru, jossa on pieni söpö kaksoissydän, joka on suunniteltu ranteeseen ja jossa on naruja. Erittäin kaunis mehndi -muotoilu, joka antaa sinulle tyylikkään ja romanttisen ilmeen.

9. kukka kuvio rannekoru Mehndi suunnittelu:

Kukkakuvioinen rannekoru Mehndi Design

Kukkatyyppinen mehndi -muotoilu on yksi upeimmista malleista, joissa on suuria kukkakuvioita ja lehtiä sen ympärillä. Tämäntyyppiset mehndi -kukkarannekkeet näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja viehättäviltä ja antavat henkeäsalpaavan ilmeen jokaiseen ranteeseen.

10. Korutyylinen rannekoru Mehndi Design:

Korutyylinen rannekoru Mehndi Design

Aiemmin rannerenkaita käytettiin jalokivistä, mutta nyt suunnittelijat ovat suunnitelleet mehndi -rannekoruja, jotka näyttävät melkein samanlaisilta kuin jalokivet. Tämäntyyppinen muotoilu näyttää perinteisen ilmeen ja ikuiset hennamallit jännittävät kämmenen ulkonäköä monilla taitoksilla.

Mehndi on eräänlainen väliaikainen tatuointi ja se sammuu ajan myötä, mutta sen loiston ja tyylikkään ulkonäön vuoksi sitä arvostetaan ja koristetaan maailmanlaajuisesti. Rannekorujen avulla mehndi suunnittelee monia muunnelmia ja tyyli on kehittynyt, ja nyt voit valita kenet tahansa lautaselta ja koristaa ranteesi sillä. Rannekoru mehndiä voidaan käyttää mihin tahansa tilaisuuteen, kuten häihin, juhliin ja mihin tahansa suotuisaan hetkeen ilman häiriöitä. Se antaa sinulle perinteisen, mutta siinä on ripaus modernisuutta.