9 parasta vedenkestävää eyelineria kuvilla, joita sinun pitäisi kokeilla

Silmänrajauskynä on varmasti yksi kiinteistä meikkituotteista, joita laukussa pitää olla. Ajattele kuitenkin tilannetta, jonka olet juuri asettanut eyelinerille ja kun muutat pois kotoa, se alkaa todella lämmetä ja tämä huuhtelee eyelinerin ja kasvot kokonaan? Tässä tilanteessa olet ehkä käyttänyt tavallista nestemäistä silmänympäryshoitoa etkä erikoistuotetta, kuten vedenpitävää eyelineria.

On kuitenkin parasta käyttää vedenpitävää tuotetta erityisesti lämpiminä ja sateisina kuukausina. Jos haluat tietää parhaista vedenpitävistä eyelinereista, joihin voit sijoittaa, oikea tapa on aloittaa tutkimuksella. Alla oleva tuoteopas auttaa sinua säästämään aikaa tutkimuksessa antamalla sinulle 9 parasta vedenpitävää eyelineria kädessäsi. Tarkista ne ja katso mitä todella haluat:

Parhaat vedenpitävät silmälasit kuvilla:

1. Oriflame Very Me vedenpitävä eyeliner:

Oriflame Very Me vedenpitävä eyeliner

Yksi ruotsalaisista Oriflame -yrityksistä on melko tunnettu kosmetiikkamarkkinoilla, ja Very Me on vedenpitävä eyeliner, joka on pakollinen kokoelmassa. Sen lisäksi, että se on erittäin tehokas, se on myös edullinen taskussa. Kokoelmassa on useita sävyjä, ja ne sopivat erinomaisesti kaikkiin tilanteisiin.

2. Colorbar Precision vedenpitävä eyeliner:

Colorbar Precision vedenpitävä eyeliner

Tämä on yksi markkinoiden uusista tuotteista ja varsin tehokas vesitiivis silmäluomien suhteen. Tässä Colorbar -eyeliner -valikoimassa on kolme sävyä, jotka ovat ihanteellisia käytettäväksi. Se ei halkeile tai rypisty, ja se on oikea sijoittamiseen. Hinnat ovat myös edullisia!

3. Bourjois Contour Clubbing vedenpitävä eyeliner:

Bourjois Contour Clubbing vedenpitävä eyeliner

Tämä on yksi vedenpitävä eyeliner, joka on saatavana useissa sävyissä ja siksi naisten suosikki. Se antaa savuisen vaikutuksen silmiin ja kestää ryppyjä. Jojobaöljy eyeliner on ravitseva ja täydellinen iltapukeutumiseen.

4. L’Oreal Paris Superliner Waterproof Gel Eyeliner:

LOreal Paris Superliner -vesitiivis geeliväri

Se on geelipohjainen vedenpitävä eyeliner ja yksi tunnetuista kosmetiikkamerkeistä. Helppo sovellus on saatavana sileällä kärjellä ja tahrattomalla luonteella. Se on huippuluokan tuote ja sillä voi olla kallis hintalappu, mutta se on täysin hintansa arvoinen.

5. Chambor Stay On Waterproof Eyeliner Forever Black:

Chambor Stay On Vedenpitävä Eyeliner Forever Black

Tämä on saatavana vain suihkumustana ja on oikea valinta jokapäiväiseen käyttöön, kun on kyse vedenpitävistä eyelinereista. Sen lisäksi, että se on taskuystävällinen, kuluttajat arvostavat sitä hyvin.

6. Lakme Insta vedenpitävä nestemäinen eyeliner:

LakmeInsta Vedenpitävä nestemäinen eyeliner

Tehokkuutensa lisäksi tämä tuote vedenpitävänä eyelinerina on melko halpa ja edullinen investoida. Tätä on saatavana vain mustana ja se on myös täysin tahriintumaton.

7. Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner:

Maybelline Hyper Glossy Nestemäinen eyeliner

Tämä on yksi vedenpitävä eyeliner, joka lanseerattiin vuonna 2012 ja on ehdottomasti yksi mainitsemisen arvoisista tuotteista. Se auttaa luomaan hienoja ja kiiltäviä viivoja applikaattorilla ja sellaisen, jonka pitäisi olla kokoelmassa varmasti. Aivohalvaus on kaikki mitä tarvitset eyeliner.

8. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner:

Maybelline Lasting Drama Gel -silmäraja

Silmänrajauskynän mukana on saatavana erillinen harja, joka on helppo ja kätevä levittää. Se kuivuu hyvin eikä tahraa ollenkaan. Vedenpitävä kaava on varsin tehokas ja sillä on hyviä arvosteluja sinulle.

9. Avon Simply Pretty Vedenpitävä nestemäinen eyeliner:

Avon Simply Pretty Vedenpitävä nestemäinen eyeliner

Se on yksi budjettituotteista, joihin voit harkita sijoittamista, ja se on peräisin yhdestä tunnetusta Avon -tuotemerkistä. Voit valita tämän vedenpitävän eyelinerin parhaaksi vaihtoehdoksi päivittäiseen käyttöön. Se on helppo kuljettaa kompaktin luonteensa vuoksi. Se on ihanteellinen myös kosketuksiin.