25 uusinta kesämekkoa naisille muodissa

Markkinoilla saatavilla olevat naisten mekot ovat rajattomat, mikä kuluttajien tiedossa. Kausiluonteisten vaatteiden luomiseksi suunnittelijat ovat suunnitelleet monia silmiin tarttuvia vaatteita. Kausisuuntautuneiden vaatteiden suunnitteluun on lisätty kesämekko, joka on suunniteltu kaikentyyppisille vartalolle ja muodolle. Jotta pääset tutustumaan trendikkäisiin ja seksikkäisiin kesämekkoihin liittyviin tyyppeihin ja malleihin, tässä artikkelissa esitetään 25 suosituinta kesämekkoa, jotka ovat muotialan nykyisessä trendissä.

Nykyaikaiset ja mukavat kesämekkokuviot naisille kuvilla:

Meidän on tarkasteltava kesän pukeutumistyylejä.

1. Lyhyt kukkakuvioinen kesämekko:

Lyhyt kukkakuvioinen kesämekko

Kukkaiset kesämekot ovat määrittelemätön kesäasusteiden vaatemalli tyttöjen kesämekkoina, jotka suunnittelijat ovat ymmärtäneet hyvin ja muotoilleet hyvin rakenteelliseksi lyhyeksi kesämekkoksi. Tämä mekko sopii hyvin lyhyille ja pitkille tytöille. Vyötäröalueen ympärille on kiinnitetty kuminauha, joka auttaa määrittelemään kehon muodon.

2. Pitkä röyhelö mekko:

Pitkä röyhelöinen mekko

Pitkä mekko on aina sopivin mekko kaikentyyppisille kehon muodoille, mutta myös pitkä mekko sopii hyvin pitkille tytöille erityisesti täydentämään muotoilua. Tämä silkkinen satiinimateriaalista valmistettu kesämekko juoksee vartalon ympärillä erittäin mukavasti ja siinä on röyhelöhihakuvio. Röyhelörakenne näkyy rintakehän ympärillä, joka päättyy olkahihnaksi.

3. Lyhyt Polka Dots -mekko:

Lyhyt Polka Dots -mekko

Polka pisteitä pidetään yhtenä vanhimmista ja suloisimmista lyhyistä kesämekoista naisille, jotka ovat edelleen muotialalla suosituimpana mallina naisten ja nuorten tyttöjen keskuudessa. Pisteet näkyvät koko materiaalin ympärillä, mikä antaa sopivan kesämekonäkymän. Pisteen koko voi olla pieni silmämunan kokoon.

4. Halterneck lyhyt kesämekko:

Halterneck lyhyt kesämekko

Riimukaulan muotoilu on yksinkertainen seksikäs kesämekko ja houkutteleva kaulan muotoilu. Mekon suunnittelussa käytetty materiaali voi olla joko kukkapainatusta tai yksinkertaista synteettistä materiaalia. Olkahihnat eivät näy, vaan kaksi kangasnauhaa kulkee kaulan ympärillä, jolloin riimu-kaula on muotoiltu, mikä antaa vartaloa tukevan istuvuuden rinnan ympärille ja levenee vyötärön keskeltä.

5. Yksi lapa lyhyt kesäjuhlamekko:

Yksiolkaiminen lyhyt kesäjuhlamekko

Tämäntyyppinen yhden olkapään mekko on yksi trendikkäimmistä ja halutuimmista kesämekoista nuorten tyttöjen keskuudessa. Tämän kesän vaatteiden suunnittelussa yleisimmin käytetty materiaali on kiiltävä synteettinen kangas, joka loistaa yöllä, mikä tekee siitä täydellisen juhlamekon. Olkapään toinen puoli jatkuu täydellisen hihan mallina ja toisella puolella ei ole olkahihnaa ja hihaa.

6. Rento kaulus kesämekko:

Rento kaulus kesämekko

Rento kesämekko on yksi mukavimmista vaatetyypeistä nuorille tytöille ja keski-ikäisille naisille. Tämäntyyppinen lyhyt polvipituinen mekko on valmistettu synteettisestä ja puuvillasekoitetusta materiaalista, jota täydentää valkokauluskuvio.

7. Pitkä boheemi -tyylinen kesämekko:

Pitkä boheemi -tyylinen kesämekko

Boheemityylistä mekkoa voidaan kutsua myös hippi -tyyliseksi valkoiseksi kesämekkoksi, joka on varsin kuuluisa nuorten tyttöjen ja naisten keskuudessa. Tämän kesäasun suunnittelussa käytetty materiaali on synteettistä kukkakuviokangasta. Tätä mekkoa täydentää leveä vyö, joka kiertää vyötäröä, mikä lisää mekon kauneutta.

8. Jerseyn rento kesämekko:

Jersey Rento kesämekko

Puuvillan lisäksi tunnetuin ja yleisesti käytetty materiaali on jersey. Kankaan kysynnän perusteella suunnittelijat käyttivät suunnittelussa polvipituisia kesäasuja, jotka ovat todellakin tyylikkäin kesämekko, jossa on lyhyt riisuttu hiha ja kukkapainettu runko.

9. Beachwear pitkä kesämekko:

Beachwear pitkä kesämekko

Vartalonmyötäinen kesäasu juhlamekko on yksi seksikkäimmistä rento kesärannamekkoista nuorten tyttöjen ja naisten vaatteiden joukossa. Tämän suunnittelussa käytetty materiaali on joustava kangas, joka voi venyä ja antaa rungolle täydentävän näkymän. Tämä on pitkä mekko, joka sopii hyvin vartalotyyppisille tytöille ja naisille.

10. Korkea-matala kesämekko:

Korkea-matala kesämekko

Epäsymmetrinen mekko on osunut nuorten tyttöjen ja keski-ikäisten naisten silmiin. Mekon pituus on korostuskuvio, jossa mekon etuosa putoaa hieman polven tason yläpuolelle ja mekon takaosa putoaa nilkkaan asti, ja tätä mallia kutsutaan korkean ja matalan muotoiseksi.

11. Valkoinen olkapäämekko:

Valkoinen Off Shoulder Kesämekko

Trendikkäimmät ja viileimmät naisten kesämekot voivat olla tämäntyyppinen olkapäämekko. On selvää, että valkoinen väri on eniten käytetty sävy kesällä. Valkoisen kankaan täydentämiseksi tämän kesäpuvun suunnittelussa käytetty muotoilu on merkittävä asia. Tässä mekossa on hihat pois olkapäässä ja poikien osassa on pitkä halkio, joka korostaa parkittua ihoa.

12. Kukkakuvioinen ¾ -hihainen Boho -kesämekko:

Kukkakuvioinen ¾ -hihainen Boho -kesämekko

Boho -muotoiset pitkät kesämekot ovat yleensä saatavana pitkänä mekkona. Pitkän mekon kuvion täydentämiseksi suunnittelijat korostivat hihan ja kaulan, jotka antavat viileän näkymän. Pääntie on syvä V-pääntie ja hiha on valmistettu samasta kankaasta, joka putoaa kyynärpäätasoon asti.

13. Puristettu vyötärö Rento kesämekko:

Puristettu vyötärö Rento kesämekko

Synteettistä kangasta käytetään yleensä lyhyen kesäpuvun pukeutumiseen sen kevyen laadun ja myös kankaassa käytetyn painatuksen vuoksi. Tavallinen synteettinen kangas, jossa on kontrastipainatus, on sopiva kesämekko. Mekon kauneuden lisäämiseksi vyötärölle on kiinnitetty lanka, jota voidaan säätää ja sitoa saadakseen puristettu vyötärö.

14. Minihame Design kesämekko:

Minihame Design kesämekko

Tällainen mekko, joka on suunniteltu käyttämällä kahta kontrastiväriä ilman painatusta, on trendikkäin asu nuorten tyttöjen keskuudessa. Tämän tyyppisten mekkojen suunnittelussa käytetty materiaali on yleensä pitsikuvio, johon on kiinnitetty vuori, joka on mekon yläosa ja alempi hame on valmistettu jäykästä puuvillamateriaalista.

15. Spagettihihnan pitkä kesämekko:

Spaghettihihna Pitkä kesämekko

Spaghettihihnan pitkät rennot kesämekot on yksinkertainen ja helppo pukeutua asu, joka sopii hyvin kaiken ikäisille naisille. Tämän materiaalin materiaali on puuvillaa ja synteettistä sekoitettua tavallista kangasta. Mekon istuvuus on melko löysä ja imee hien hyvin. Tämä on hihaton mekko, jossa on ohut hihna, jota kutsutaan vertauskuvallisesti spagettihihnaksi.

16. Olkaimeton kesämekko:

Olkaimeton kesämekko

Tämäntyyppinen mekko on yksi uusista kesämekoista, joka tunnetaan seksikkäästä muotoilustaan ​​ja äärimmäisen upeasta asustaan. Tähän mekkoon täydentävään vartaloluetteloon tämä olkaimeton kesämekko on ehdottomasti oltava pukeutunut nuorten tyttöjen keskuudessa. Tämäntyyppinen mekko on valmistettu vaaleasta materiaalista, jossa on vaakasuora nauha, jossa on olkaimeton muotoilu. Mekon runko -osa on korostettu kerroksellisella kuvioinnilla.

17. Pitkä kaksivärinen kesämekko:

Pitkä kaksivärinen kesämekko

Kaksipuoliset viileät kesämekot ovat seuraavaksi ihoa täydentävä mekko tyttöjen ja naisten keskuudessa. Mekon yläosa on valmistettu trikoomateriaalista, jossa on ohut hihna, joka muistuttaa riimukaulaa, ja alaosa on valmistettu synteettisestä kukkapainatuksesta, jossa on halkio kummallakin puolella, mikä antaa heijastavan ulkonäön.

18. Plus -kokoinen kesämekko:

Plus kokoinen kesämekko

Kesämekko ei ole tarkoitettu vain hoikille tytöille, vaan myös hyvin rakennetuille ja melko kupliville tytöille. Tämäntyyppiset plus -kokoiset kesämekot on valmistettu trikoomateriaalista yhdistettynä kukkakuvioiseen pohjaan. Mekon yläosa on vartaloa istuva ja alaosan löysä. Tämäntyyppinen mekko sopii hyvin keskipitkille ja pitkille naisille sekä nuorille tytöille.

19. Denim Shirt Style kesämekko:

Denim paita tyyli kesämekko

Denim -materiaalia, joka tunnetaan farkkuina, voidaan käyttää myös hyvän seksikkään kesämekon suunnittelussa. Mekon pituus on polven yläpuolella. Tämäntyyppinen mekko muistuttaa paitaa, jossa on ohut ruskea tai musta päällystetty nahkavyö tai vastaava denim -vyö.

20. Riisuttu puuvillainen kesämekko:

Riisuttu puuvillainen kesämekko

Tämä on viileä puuvillainen kesämekko, joka sopii hyvin kaikille pojatyypeille sen nauhakuvion vuoksi. Tämäntyyppinen materiaali voi olla joko vaakasuora tai pystysuora raidallinen. Mekon pituus putoaa polvisuojaan asti ja siinä on vartaloa istuva istuvuus.

21. Aallotettu hihainen kesämekko:

Kiiltävä hihainen kesämekko

Jotta kesämekko näyttäisi tyylikkäämmältä ja tyylikkäämmältä, suunnittelijat ovat keksineet ainutlaatuisen kuvion tässä tapauksessa, se on aallotettu hiha. Aallotettua muotoa voidaan kutsua myös kellon muotoiseksi muotoksi. Hihat levenevät hieman kyynärpinnan alapuolella. Yleisimmin käytetty materiaali on musta pitsi.

22. Pitsi hihaton lyhyt kesämekko:

Pitsi hihaton lyhyt kesämekko

Kesäinen mekko, jota voidaan käyttää kesän hääpuvuina, voisi olla tämä sininen kesämekko, joka on valmistettu kukka -pitsikuviosta vuorella. Hihaton muotoilu tekee siitä tyylikkäämmän kesämekon. Liitos on vartaloa istuva istuvuus.

23. Fluoresoiva sifonki -kesäminimekko:

Fluoresoiva sifonki -kesäminimekko

Trendikkäät kesäjuhlamekot mieluummin pukeutuvat kirkkaaseen ja tarttuvaan väriin, yksi tällainen väri on fluoresoiva väri. Tämä mekko muistuttaa hihatonta paitaa, jossa on ohuet olkahihnat. Tämä on väljä mekko, joka sopii kaikille vartalotyypeille.

24. Selkätön lyhyt kesämekko:

Selkätön lyhyt kesämekko

Lyhyt kesämekko on viileä ja seksikäs asu, jonka tytöt haluavat ehdottomasti saada vaatekaappiinsa. Selkätön mekko täydentää hyvin sävytettyä vartalon ihon sävyä ainutlaatuisen suunnittelun ja mekon suunnittelussa käytetyn materiaalivalinnan ansiosta.

25. Erittäin pitkä Maxi-kesämekko:

Erittäin pitkä Maxi-kesämekko

Tämä luovasti suunniteltu kesämekko on erittäin ainutlaatuinen asu, joka sopii ehdottomasti melko pitkille naisille. Mekon etuosassa näkyvä malli on vesiputouskuvio, joka peittää koko etuosan ja kiertyy mekon takaosan ympärille. Tämä mekko on lattiaan ulottuva muotoilu, joka tekee vesiputouskuvion näkyväksi.

Koska kesävaatteet ovat melko kehittyneitä, yksinkertaisten yksiosaisten kesävaatteiden valitseminen voisi olla ihanteellinen vaihtoehto, jotta vältytään sekaannuksilta oikean housun ja yläosan valitsemisessa. Jos haluat tehdä itsestäsi mukavamman ja näyttää trendikkäämmältä ja viileämmältä, valitse yksinkertainen pitkä puuvillapuku tai seksikäs vartaloa hakeva lyhyt mekko, joka voidaan päättää yhden kehon hahmon ja makuvaihtoehdon mukaan pukeutumisessa.