30 viimeisintä syntymäpäivämekkoa naisille ja tyttövauvalle

Syntymäpäivän tytön tulee olla aina pukeutunut ainutlaatuisella ja erityisellä tavalla. On valtava valikoima trendikkäitä ja juhlavaatteita sekä tytöille että naisille. Sinulla on seksikkäitä sidehameita, cocktail -mekkoja, iltapukuja ja myös pitkiä juhlapukuja. Tyylit voivat tuhota jokaisen yksilön, jos voidaan ajatella valita jompikumpi näistä kokoelmista. Mutta yksi asia on varmistettava, että syntymäpäivä tyttö tai naiset olisi pukeutunut parhaalla mahdollisella tavalla näyttämään upealta. Pieni enkelisi haluaisi myös käyttää prinsessa -tyyppisiä mekkoja syntymäpäivänään saadakseen tämän keiju -ilmeen. Ja tietysti he ansaitsevat sen, koska syntymäpäiviä todellakin juhlitaan.

Kauniit ja parhaat syntymäpäiväpuvut mallit naisille ja vauvoille muodissa:

Täältä löydät suunnittelusarjan malleja 30 parhaasta syntymäpäiväpuvusta kaikille tytöille, kaksosille ja aikuisille tytöille sekä viisaille naisille.

1. Kuohuviini seksikäs syntymäpäivämekko:

Kuohuviini seksikäs syntymäpäivämekko

Tutustu tähän kuohuviinien kultaisen sävyisen Sequin-säiliömekon uuteen valikoimaan. Se on hihaton ja siinä on tyylikäs kilpikonnakaula. Tässä polyesteristä ja spandexista valmistetussa naisten syntymäpuvussa on minipituus polvien yläpuolella.

2. Epäsymmetrinen persikanvärinen syntymäpäivämekko:

Epäsymmetrinen persikanvärinen syntymäpäivämekko

Tämä on ihanteellinen syntymäpäivämekko tytöille, joilla on hihaton malli veneellä. Ylempi liivi on valmistettu kiiltävistä kimaltelevista paljeteista, jotka antavat säteilevän ilmeen. Hameosa on epäsymmetrinen ja sen pituus on epätasainen ja siinä on enemmän röyhelöitä.

3. Kultainen selkätön syntymäpäivämekko:

Kultainen selkätön syntymäpäivämekko

Tässä hämmästyttävässä syntymäpäiväpuvun valikoimassa on normaali pyöreä kaula-kuvio, jossa on mini-tyllihame. Selkä on sidottu kaarevalla solmulla ja löydät selän auki. Vetoketju pidetään hameen alaselässä.

4. Olkapään syntymäpäivämekko:

Off-Shoulder Syntymäpäivämekko

Yksi syntymäpäivistäsi voisi kukkia tällaisella off -Shoulder -mekolla. Tässä se on yksivärinen musta ja siinä on merenneito -siluetti, joka peittää polvet. Nämä bodycon -tyyppiset mekot sopivat täydellisesti juhliin, kuten syntymäpäiviin.

5. Taitettava käärittävä syntymäpuku:

Käännä syntymäpäivämekko

Tartu tähän upeaan luomukseen punaisesta Bardot -kaulakuviosta syntymäpäiväjuhlamekosta. Siinä on taitettava malli rintaliivit ja kääre päätyy luonnollisessa vyötärölinjassa. Siinä on tiukat täyshihat ja lyhyt tyyppinen mekko.

6. Yksi olkapää valkoinen syntymäpäivämekko:

Yksi olkapää valkoinen syntymäpäivämekko

Se on upea kuninkaallisen näköinen syntymäpäiväjuhlamekko aikuisille. Siinä on yksi olkapää, jossa on puhdas valkoinen puku. Liivissä on röyhelö, joka on jakautunut takaisin. Se on midi -pituinen malli. Siellä on myös sivuhalkio, joka helpottaa kantamista, ja vyötärölinja on suunniteltu luonnollisella kuviolla.

7. Fishnet Bardot Midi -syntymäpäivämekko:

Fishnet Bardot Midi -syntymäpuku

Tämä on vaaleanpunainen sidottu syntymäpäivämekko naisille, jotka ovat käyttäneet verkkokangasta. Siinä on Bardot -tyylinen kaula ja midi -malli, jonka kalan hännän muotoilu on alaselässä. Vetoketjuvaihtoehto on takana. Ainutlaatuiset hihat on kiinnitetty mekkoon siten, että liivi on yhdessä kohdassa kuvan mukaisesti.

8. Kastepuvun syntymäpäiväpuku:

Ristiäispuvun syntymäpäivämekko

Tässä tulee omituinen ja merkittävä talvimalliston tyttövauvan syntymäpuku, jota voidaan käyttää myös ensimmäisen syntymäpäivän ristiäisiin. Siinä on suljettu kaula, jossa on täydet hihat, ja ylempi liivi käyttää pitsimateriaalia. Tyllihame on valmistettu sifonkista, ja takana on suuri keula vetoketjulla.

9. Rosettien kaulakuvion syntymäpäivämekko:

Rosettes Neck Pattern syntymäpäivämekko

Jos etsit söpöä ja upeaa vauvan mekkoa syntymäpäiville, hausi päätyy tähän. Se on kaunis vaaleanpunainen varjostettu ruusukkeen kaulan muotoilu. Se koostuu useista röyhelöistä, jotka tekevät koko liivistä ja on hihatonta tyyppiä.

10. Hihaton selkä auki syntymäpäivämekko:

Hihaton selkä auki syntymäpäivämekko

Tässä on tyylikäs, mutta kukkiva kokoelma syntymäpäiväjuhlamekkoja aikuisille, joissa ei ole hihoja ja jousisovellus takana. Liivi on kiiltävä ja kimalteleva mikrohelmillä, jotka tekevät siitä erityisen kulutettavan syntymäpäiväjuhlien aikana. Hame on valmistettu paksusta kankaasta, joka on suunniteltu tyllimallissa.

11. Hopealla koristeltu syntymäpäivämekko:

Hopealla koristeltu syntymäpäivämekko

Päästä intohimostasi eroon käyttämällä tällaista muodikasta parasta syntymäpukua. Yläosassa on hopeakirjontaa, jossa on Bardot -pääntie. Se on suunniteltu pitkällä näyttelyprom -hameella, jossa on kuohuviinien punainen sävy ja sivurako auki.

12. Blush Pink Rypytetty Shift -syntymäpäivämekko:

Punastuva vaaleanpunainen rypytetty vaihtuva syntymäpäivämekko

Voit katsoa tätä naisten syntymäpäiväjuhlamekkoa, jossa on rypytetty siirtymä olkapään lähellä. Se koostuu leikatusta työstä hameen alarivillä. Siinä on yksi olkapää, jossa on valtava röyhelöinen applikointi, joka merkitsee sen ainutlaatuista eleganssia.

13. Red Wrapin syntymäpäivämekko:

Red Wrap syntymäpäivämekko

Tutustu kirkkaan punaisen syntymäpuvun etniseen alkuperään tällä kaudella. Se on käärittävä tyyli ja ulottuu polviin asti. Siinä on kolme neljättä hihaa, joissa on söpöjä applikoita ympäri kehrättyä puuvillakangasta, jossa on kauluskaulus.

14. Rento iltapäivämekko:

Rento iltapäivämekko

Sinulla on yksi kokoelmasi parhaista osista tämän ylimääräisen naisten syntymäpäiväjuhlamekon kanssa. Tässä tummansinisessä puvussa on suljettu kaula ja pitkä vetoketjukiinnitys edessä. Siinä on täyshihat ja kukkakuviot hihansuissa ja alemmassa hameosassa.

15. Punainen Corrine -syntymäpäivämekko:

Punainen Corrine -syntymäpäivämekko

Löydä tämä ylellinen ja ylellinen Corrine -syntymäpäiväpuku, joka on punaisessa sävyssä. Siinä on sivuvetoketju ja se on valmistettu polyesteristä, jossa tyllihame nailonia. Sen mukana tulee sivuttaistelu ja se sopii täydellisesti kaikkiin iltajuhliin.

16. Korkea matala hopea syntymäpäivämekko:

Korkea matala hopea syntymäpäivämekko

Se on kaikkien aikojen paras kokoelma korkealaatuisia mekkoja, joita käytetään syntymäpäiväjuhliin. Siinä on kuohuviiniä hopeisia paljetteja, jotka antavat upean ilmeen sifonki -tylli -mallihameella. Ja tämän mukana tulee Bardot -tyyppinen pääntie.

17. Käsin helmillä olkaimeton syntymäpäiväpuku:

Käsihelmillä olkaimeton syntymäpäivämekko

Se on kuninkaallisen näköinen syntymäpäivämekko tytöille, joilla on Bardot-kaula-tyyli ja käsin helmillä ontuva brodeerattu etukappale. Siinä on pallopuku -malli, jossa on musta varjostettu pohja ja kultainen kirjonta. Se on täydellinen kokoelma syntymäpäiväjuhlia varten.

18. Jalometallipaljetit syntymäpäiväpuku:

Jalometallipallot syntymäpäivämekko

Toteutuuko unelmasi tällä ihastuttavalla ja upealla valikoimalla naisten syntymäpukukokoelmaa jalometallipalloilla? Siinä on veneen kaulakuvio, jossa on tiukka istuvuus. Bodycon -tyyli osuu polviin ja sivuilla on metallinen vetoketju. Vaakasuorissa metallipaljeteissa on Web -tyyliset hihnat keskellä. Jotta olosi tuntuisi mukavalta, kun käytät tätä pukua, sisätiloissa käytetään paksua korkealaatuista vuorausta.

19. Side Side Open Syntymäpäivämekko:

Side side avoin syntymäpäivämekko

Tämä mekko on ensiluokkaista vihreää sävyä, jossa side on avoin. Se on lisätty nappileikkauksilla niissä leikkauksissa ja siinä on täydet hihat. Kaulakuvio on suljettua ja bodycon -malli saavuttaa reiden pituuden. Koko kehon osa, sekä edessä että takana, ei löydä erityisiä hienoja applikaatioita kohokuvioituun materiaaliin. Se on täysin tavallinen, mutta saavuttaa kuitenkin ensimmäisen mukavuuden.

20. Turkoosi sininen olkaimeton syntymäpäivämekko:

Turkoosi sininen olkaimeton syntymäpäivämekko

Kytke päälle muoti -diiva ja kokeile tätä olkaimetonta Bardot -kaulan turkoosinsinistä varjostettua tyttöjen syntymäpuvua. Hameen etupuolella on avoin halkio. Hameen soihdut on tehty verkkokankaasta ja sisävuori on satiinia. Saadaksesi täydelliset muodot, edessä on muutama ommelviiva, jotka asettavat mekon haluttuun kulmaan.

21. Kaulaton merenneito -siluetti -syntymäpäivämekko:

Kaulukseton merenneito -siluetti -syntymäpuku

Lumoa sisäiset aistisi pukeutumalla näin eleganttiin kokoelmaan parhaita syntymäpäiväpukuja. Tämä on silmiinpistävä vaaleanpunainen värinen merenneito -siluettimekko, jossa on avoin halkio. Malli on niskaton ja siinä on edessä aukot vyötäröllä. Siinä on joitain kimaltelevia applikaatioita, jotta se näyttää erikoiselta. Löydät kapean mekon, joka on kudottu ylemmän liivin ja hameen väliin, pitämään kirjontaa myös vyötäröllä. Hameen röyhelöt löytyvät myös alaselästä.

22. Ohuet vanteet syntymäpäivämekko:

Ohuet olkahihnat syntymäpäivämekko

Täältä löydät parhaat parhaat naisten syntymäpuvut. Se on kiiltävän sininen sävy, joka on valmistettu paksusta synteettisestä materiaalista ja jossa on ohuet hihnat kaulan ympärillä. Mekko ulottuu polviin ja ympärillä on kukkakuvioita. Voit saada tämän puvun näyttämään erittäin erikoiselta käyttämällä suunnittelija korvakoruja tyylikkäästi suunnitelluilla sandaaleilla.

23. Royal Blue Backless -syntymäpäivämekko:

Royal Blue Backless Syntymäpuku

Tässä tulee suosikki valinta harvoille naisille, jotka antavat kaiken tähän kuninkaalliseen sävyyn. Se on selkätön, jossa on sidottu hopeinen liivi. Ja hameessa on keskisuuri pyyhkäisy. Se on fantastisesti suunniteltu, joten se ei tarvitse minkäänlaisia ​​lisävarusteita. Voit täydentää ulkoasua sopivalla hiustenpukeutumismallilla, joka sopii hyvin näiden pitkien tanssien kanssa.

24. Kukkainen yksisarvinen kuviollinen syntymäpäivämekko:

Kukkainen yksisarvinen kuviollinen syntymäpäivämekko

Tässä mekossa on kaunein yksisarvinen kasvot, joiden ympärille on korostettu kukkia. Sifonkimateriaali rypyttää sivuja alas, mikä lisää oikukkaita soihdut. Se on hihaton ja siinä on kolme värillistä kerrosta soihduina ja sitten sifonki -tyllihame. Tämä vauvan ensimmäisen syntymäpäivän mekko on aivan maaginen, jonka pikkutyttösi on koskaan nähnyt.

25. Kuuma vaaleanpunainen helmillä täytetty syntymäpäivämekko:

Kuuma vaaleanpunainen helmillä koristeltu syntymäpäivämekko

Tämä on täydellinen valinta pienelle tytölle, joka odottaa juhlia syntymäpäiväänsä tulevina päivinä. Se on söpö syntymäpäiväpuku, jossa on helmillä kiinnitetyt applikatit kuumalla vaaleanpunaisella. Applikaatiot ovat hopeanvärisiä kiviä, jotta mekosta tulee kuohuviini. Se on näyttelymekko, jossa on pitkä, levenevä hame.

26. Tanssiaismekotyyppinen lasten syntymäpäivämekko:

Tanssiaismekotyyppinen lasten syntymäpuku

Se on kaunis vaaleanpunainen kukka tyttö mekko pallopuku malli. Mekossa on pitkä junan lakaisu, jossa on useita röyhelöitä ja hameita. Tämä syntymäpäivämekko, jossa on ruusukkeita pääntiessä, sopii iltajuhliin, kuten syntymäpäiviin. Se on yksi vauvojen tyttöjen syntymäpäiväpuvukokoelmien suosituimmista kokoelmista, joka on tunnettu ainutlaatuisista leikkauksistaan, mutta varmistaa, että söpön tyttäresi pitäisi katsella askeleitaan.

27. Kirkkaankeltainen kirjailtu syntymäpäivämekko:

Kirkkaankeltainen brodeerattu syntymäpäivämekko

Tämä on pitkä mekko -tyyppinen tyttövauvan syntymäpäivämekko kirkkaan keltaisessa. Siinä on kontrastimusta kirjonta hameen rintaosassa ja reunusosassa. Hame on pallopukuinen malli, joka koskettaa lattian pituutta ja on hihaton. Se on esimerkillinen malli tapahtumille, kuten syntymäpäiville.

28. Makea vaaleanpunainen satiini -syntymäpäivämekko:

Makea vaaleanpunainen satiini syntymäpäivämekko

Tutustu tähän houkuttelevaan ja kiehtovaan makeisiin vaaleanpunaisiin satiinimateriaaleihin naisille. Se on hihaton malli ja siinä on normaali pyöreä kaula. Puvun pituus on polvien alapuolella ja siinä on minimaaliset röyhelöt luonnollisessa vyötärölinjassa. Hameen reunapituus ei ole jossain määrin yhdenmukainen, joten se sai nimensä puoliksi epäsymmetriseksi mekkoksi. Se on kevyt ja samalla erittäin kätevä kuljettaa.

29. Murskattu Bodice -syntymäpäivämekko:

Murskattu Bodice -syntymäpuku

Tämä on eksentrinen laventelin sävy Bardot -tyylinen pääntie. Tässä syntymäpäiväpuvussa on yksinkertaisia ​​tai ei lainkaan applikaatioita ruumiinosassa, ja rintakehän etuosassa on murskattu kuvio. Hame on valmistettu verkkokankaasta ja se on vuorattu satiinivuorilla. Se on saanut mahdollisuuden käyttää satiinivyötä, jotta käyttäjä näyttää tyylikkäältä ja seksikkäältä.

30. Syksyn vihreä pitkähihainen syntymäpäivämekko:

Syksyn vihreä pitkähihainen syntymäpäivämekko

Sulauta aistisi tämän merkittävän sarjan pitkien prom -mekkojen kanssa ja ole täydellinen valinta iltajuhliin. Tämä syksyn vihreä syntymäpäiväjuhlamekko naisille on hemmoteltu pitsisovelluksilla niskaan ja vyötärölinjaan. Hame koskettaa pitkään lattiaa ja on valmistettu korkealaatuisesta sifonkikankaasta. Siinä on sama juokseva sifonkihihnan vyötärölinja lisäominaisuuden luomiseksi.

Sinulla on nyt tunnettu tieto naisten ja tyttöjen syntymäpäivämekkojen malleista, kuten yllä olevista kuvauksista. Kyllä, sinulla on paljon enemmän valittavaa. Tarjolla on söpöjä mekkoja seksikkäisiin vaatteisiin, lyhyt tavallinen liivi tanssiin pitkiin näytöksiin, helmikoristellut röyhelöt olkaimettomiin korsettikuviin ja sitten tiukoista silueteista pitkiin lakaistaan. Söpöistä ja ainutlaatuisista muodollisista kokoelmista on tehty syntymäpäiväsi erityinen. Voit myös antaa nämä lahjaksi rakkaillesi heidän syntymäpäivänään.