9 modernia ja houkuttelevaa peplum -mekkoa kuvilla

Peplum -mekot ovat yleensä lyhyitä, tiukkoja ja niissä on vähän soihtuja vyötäröllä. Se sopii parhaiten naisille. Mekko on ainutlaatuinen, mutta näyttää siltä, ​​että siinä on yläosa ja hame. Tosin sitä on saatavana myös kahtena kappaleena. Peplum -mekkoa voidaan käyttää myös dhotisin päällä, mikä on uusi tulokas. Se näyttää rikkaalta ja tilan määrittävältä. Peplum -mekot ovat sekä ohuiden että lihavien naisten hyväksymiä. Se tekee sinusta huomion keskipisteen.

Kauniita ja houkuttelevia Peplum -mekkoja naisille trendissä:

Hanki klassiset peplum -mekot; kokeile tätä 9 parasta mekkoa peplum -valinnoissa.

1. Veneen kaulan peeplummekko:

Veneen kaula -aukkoinen mekko

Se on hämmästyttävä musta peplum -mekko, joka sisältää veneen kaulan kuvion. Se on täysin tiukka runkoon, jossa on yläosa ja pitkä hame. Tässä mekossa oleva nainen näyttää hain valaalta. Täydellinen hahmo tarvitaan saadakseen tällaisen vartalolle sopivan mekon.

2. Square Cut Peplum -mekko:

Neliönmuotoinen Peplum -mekko

Tämä valkoinen peplum -mekko on kooltaan lyhyt ja hihaton. Yläosassa on kaksi riviä neliönmuotoisia kappaleita kaulassa ja vyötäröllä. Nämä kaksi neliömäistä kappaletta lisää houkuttelevuutta koko mekkoon. Valkoinen hame on lyhyt ja viettelevä.

3. Sivulta leikattu Peplum -mekko:

Sivulta leikattu Peplum -mekko

Se on punainen peplum -mekko, joka on tavallinen, mutta herättää kiinnostusta. Hartioiden sijasta se on leikannut kuvion kehon molemmille puolille. Kaula on neliömäinen ja leveä. Vyötäröllä on ohut kiiltävä musta vyö. Tämä mekko näyttää hienolta.

4. Viettelevä Peplum -mekko:

Viettelevä Peplum -mekko

Se on pitkähihainen peplum -mekko, joka on valmistettu pitsikankaasta. Siinä on syvä V -pääntie ja helmivyö on kulunut vyötäröllä. Pitsissä on kukkakuvio ja hihat ovat läpinäkyviä. Niskassa on siksak -leikkaus ja tyttö antaa hyvän tauon.

5. Polka Dot Peplum -mekko:

Polka Dot Peplum -mekko

Tässä harmaassa peplum -mekossa, jossa on hihat, on musta pilkku. Eräällä naisella on mustat käsineet molemmissa käsissä ja musta korkki päässä. Lippis on koristeltu eri väreillä tekokukilla. Jopa mustalla vyöllä on mukava jousi.

6. Yksi olkapäällinen mekko:

Yhden olkapään mekko

Se on muodikas peplum -pitkä mekko, jonka toinen olkapää on punainen. Mekko on koristeltu mustalla verkkotakilla, jossa on kukkakuvio. Tämä vartalonmyötäinen mekko paljastaa tämän naisen todellisen hahmon. Kertaluonteinen olkapuku näyttää aina houkuttelevalta.

7. Epäsymmetrinen peplum -mekko:

Epäsymmetrinen Peplum -mekko

Se on vaaleanpunainen peplum -mekko, jossa on pyöreä pääntie ja hihaton. Koko mekko on yksinkertaisen muotoinen ilman tulosteita. Mekon alaosa on tehty epäsymmetriseksi ja siinä on leikkauksia peräkkäin. Mekko istuu vaaleanpunaisen vyön läpi.

8. Tyylikäs Peplum -mekko:

Tyylikäs Peplum -mekko

Se on vihreä peplum -mekko, jonka perusväri on valkoinen. Mekossa on vihreä varjostettu muotoilu ja se on korkkihiha. Vyötärön molemmilla puolilla on valkoinen ja vihreä ruutukuvio. Tämä polvipituinen mekko tekee voguish-ilmeestä.

9. Plus -kokoinen Peplum -mekko:

Plus -kokoinen Peplum -mekko

Se on kukkainen peplum -mekko plus -kokoisille naisille. Pohja sininen mekko, joka sisältää värikkäitä kukkakuvioita ja sininen tavallinen vyö vyötäröllä. Nainen on käyttänyt korkokenkiä, jotka antavat modernin ilmeen. Tämä kukka -kokoinen mekko asettaa trendin markkinoilla.

Peplum-mekko näyttää kunnolliselta ja hahmoa määrittelevältä. Naisen on seisottava vakaasti antaakseen nykyaikaisen ilmeen peplum -mekossa. Hänen tulee pitää huolta asennostaan ​​ja ulkonäöstään. Tämä antaa hänelle uuden ilmeen ja uuden kuvan. Peplum -mekot antavat aina kiehtovan ilmeen. Sinun on yritettävä kerran saada ystäviesi tai rakkaasi huomio.